A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Na jelentkezem énis egy kisebb beszámolóval.Abbahagytam a barcás próbálkozást mivel féltávnál eléggé meggyőző volt az előny meg így nemsok kihívás volt így végül itt is mind a tavalyiban kezdtem egy vándorkarriert és majd meglátom mi sül ki belőle.

Vándorkarrier első állomás:
    Boca Juniors 2011/12

A csapat ebben a csodás stadionban a La Bomboneraban játszik:

Ilyen nézők előtt kötelező a siker így minket tartottak a bajnokság egyik esélyesének az Independiente és az Estudiantes mellett.Elmúlt években nemsikerült a bajnoki cím mostanra viszont olyan keret jött össze ami méltón pályázik a bajnoki címre.Sok-sok fórumozás során melyben átnéztem a taktikákat és a meccs előtti közbeni illetve meccsvégi edzői beszédeket sikerült összerakni egy normális taktikát és tudtam is motiválni a srácokat hétről hétre.
    Csapat
    Átigazolások

Szezon előtt pár barátságos meccset toltunk melynek mérlege 3győzelem egy vereség volt így bizakodva vártam a szezonnyitányt.
    Első meccsünk elég jól sikerült Schiavi vezetésével

Utána nemsokára jött egy ragandó melyre eléggé jól sikerült felkészíteni a csapatot.

Az Aperturát viszonylag simán eléggé jó játékkal nyertük meg így kvalifikáltuk magunkat a libertadores kupa tavaszi küzdelmeibe.

Meccseink is eléggé meggyőzőek voltak:

3játékost emelnék ki a keretből elsősorban a csapat legendáját Riquelmet aki temérdek gólpasszt adott és sokadvirágzását élte.Másodsorban a csapat leggólerősebb támadóját Cvitanovichot.Egy elég jóképességű kp-ra hívnám fel a figyelmet akit csak 31évesen fedeztem fel:Erviti.

Most jön a tavaszi szezon benne a clausurával és a libertadores kupával majd utána nyáron továbbállok:)