104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #78348 mint a talajvíz
-
Football Manager 2012 - FAQ - v 1.0
ötletek jöhetnek, nekem hirtelen nem jutott több eszembe, -
Galldavid #78346 Anzsihoz jó taktika: 4-2-3-1 Deep, erős kontrajátékkal, és jó védekező középpályásokkal garantált a siker. Legalábbis nálam bejött. -
nem számítok semmire, de bármi kisülhet belőle :D -
Sziasztok!!
Tud valaki adni egy jó taktikát az Anzsi.hoz?
Előre is köszönöm!! -
Jövőre EL :) -
és fél-profi csapattal...:DD engem is meglepett :D -
Várjál, te harmadosztályú csapattal nyertél kupát? OMG
-
Egy egyedi 4-2-4, Boussafa elég jó, bár eddig nem volt komoly meccs, ahogy a fixtures-is mutatja. Eto'o, Eliakwu, Tardelli, Kadlec is sérült, így Dzsudzsi és Boussafa játszanak beugró csatárt. -
Galldavid #78339 Boussoufa nálam nem túl jó. Állandó csere, és ha bemegy akkor sem alkot nagyot..
Taktikád? -
Az első nagy rangadó:
Fordítottunk, a cseréknek köszönhetően: Boussafa a 72. percben állt be (1 gól, 1 assist), Kukharchuk a 87. percben állt be (1 gól). -
letuttam az első évemet párizsban....sima feljutás.....és egy meglepetés győzelem a kupában...megyünk az EL-be :DD
-
Galldavid #78336 Idővel pár játékos orosz állampolgár lesz, az kicsit könnyít a dolgon. :D
Próbálok fiatalokat venni, nincs annyi pénz mint vártam, de azért egész jó csapatot összelehet hozni. Hoilett 10 milliót megért, fejlődik még és már egész jól játszik. Most télen a védelmet erősítem.
BL nyolcaddöntőben jön a Barca. -
Én is velük tolom. Tapasztalat az nincs, 3 forduló ment le a bajnokságból.
Igazolások:
Eddigi alkotás:
Ez a 6 orosz játékos a csapatban szabály egy picit beba...ott, nincs túl sok jó orosz pléja, vagy megfizethetetlen, főleg a hátsó alakzatba. -
Galldavid #78334 Valaki Anzsi tapasztalat?! -
Galldavid #78333 Én az Anzsival kezdtem. Mikor meglett a játék egyből velük akartam lenni! Első szezonban könnyen vittünk mindent. Most a 2. szezon is tökéletes. Főleg a BL. Marseille ellen 1-1, Fenerbahce ellen 4-0. Ezután jött a Milan oda-vissza.. odavágón 3-1-re kikaptunk, visszavágón 1-0 győzelem. Egy fordulóval a vége előtt csoportelsők vagyunk már biztosan... OM elleni visszavágón 2-0-ra győtünk. Egész jókat igazoltam megvettem Anita-t az Ajaxtól és Hoilettet a Blackburntól. Jól működik a csapat, a középszerű orosz játékosok ellenére. 1-2 szezon és tényleg sztárcsapat lesz ez. Taktikám 4-2-3-1 Deep. A 2012-13-as bajnokságot 18 forduló után veretlenül vezetjük. Ajánlom mindenkinek. -
Generált:
-
farferi #78331 Orosháza??!!!!Ki ez az ember?
-
Az átigazolások és a felkészülés lement, a média 19. helyre vár. Hajrá. 
Játékosmozgás:
-
én is így gondoltam, lehet, hogy már este átdobom :)
szögletről jut eszembe, hogy a barca és a real is 25-30 gólt szerzett szögletből, de még legalább 8 csapat lőtt többet, mint mi. egyébként mi nyolcat lőttünk. szóval nem tudom, hogy mi ez, de érdekes, hogy 8-10 csapat is 10-nél több szögletgólt szerez :D -
farferi #78328 Liga kupa első meccs :man city.Mondtam én. -
farferi #78327 Miért szívok minden csapatommal a bl-ben?Komolyan, én még bárkivel voltam, mindig valami erős csoportba kerültem.Na mindegy, szétrúgom Murinyóék seggét.
-
farferi #78326 Tudtommal az még az fm10-ben volt.Itt nem úgy működik, hogy tuti nyersz, mert lesz 2-3 gólod.De legalább tudom, hogy nem írhatok bármit, mert nagyon figyelmes és kritikus a közönség.
-
miért? nálam lokival simac 1 szezon alatt fejelt 10 gólt,házi góllövőn 3. lett,és nem nyúltam a szöglet taktikához(sose szoktam) -
egy kicsit szöglet-cheat gyanús... :) -
Hunito gratula! Bemákoltad... :D
Kérdés: Falcaoról valaki tudna nekem nyilatkozni akinek van róla tapasztalata? -
ez a belső védő christopher samba??? :DDDDD elég finom 4 gólt vágni belsővédőként :DD -
Szép, de azért ebben volt 4 szögletgól is ha jól látom. :) -
farferi #78320 Mi ez kérem, vízilabda?
.Ráadásul ez volt az idény nyitó meccs, mi lesz később?
-
karajjj #78319 úgy is jó, ha egy word fájlban megírod az egészet, én meg kirakom majd
itt a tavalyi kiindulásnak -
faja:
-
farferi #78317 Rochinát én is megvetem a Liverpoolba, mert támadó középpályásként és csatárként is bevethető, klasz kis játékos. -
Rochina. -
Irány Európa! 
Rochináról tolhatnál egy piksört. -
peti1100 #78314 sziasztok.szüneteltettem egy-két napig az fm-et nem tudtam kivel kezdeni,nem ment a játék végül most belekezdek és a kedven csapatomat menedzselem azaz a Ferrencvárost! -
Beállok a sorba. -
Almeria - 2012/2013 - Liga BBVA
Miután tavaly a 2. helyen jutottunk fel az élvonalba, és ennek ellenére nem voltam igazán elégedett a csapat játékával és teljesítményével, a szezon elején óvatos voltam és egy középmezőnybeli helyezést ígértem a vezetőségnek.
(Jó) Szokásomhoz híven idén is komoly játékoskeringőt bonyolítottam le, rengeteg volt az érkező és a távozó is.
A kupában a nyolcaddöntőig jutottunk, ott a Villarreal vert meg.
A bajnokság kaotikus volt, a két nagy dominanciájához kétség sem férhet, a közelükbe sem lehetett kerülni. Mindezt úgy, hogy Messi, A. Sánchez, C. Ronaldo, Fabregas, Kaká, Benzema hónapokra dőltek ki a sorból. Messi kihagyott úgy 4-5 hónapot, 20 bajnokin játszott, lőtt 31 gólt, köszipuszi, Higuain meg 36 bajnokin 41-et.
Egész évben nagy harc volt a helyezésekért, a 26. fordulóban mi elfoglaltuk végső pozíciónkat, a 4. helyet.
Igazán mély hullámvölgyünk szerencsére nem volt, bár becsúsztak érthető és érthetetlen vereségek is (2-6 a Barca és mondjuk 0-2 a Gijón ellen), de többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettünk.
Rochina volt a gólvágónk idén, 11 millióért érkezett és bár nehezen lendült bele, végül a gólkirályi tabella legalsó fokára is felállhatott.
Mellette ki kell emelni a villarreali delegációt, Marcanot és Oriolt, valamint Kaboult, Andújart, Bressant, Candrevat és Seleznyovot. Ők alkották a csapat gerincét és ők játszottak legjobban a szezon során.
Különösebb panaszom a többiekre sem lehet, talán Annan 6,90-es átlaga az aminél jobbat vártam előzetesen. Csapatkép.
Pénz nincs sok -konkrétan -5 millió "van"-, úgyhogy ezúttal nem számítok nagy mozgásra a nyáron, az idősebbeket eladom, és ingyen próbálok meg igazolni. -
spiczi91 #78311 Már kezdtem nagyon kiakadni... :D -
Igazad van te hisztispicsa. -
+1