104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    mint a talajvíz
  • Huni92
    Football Manager 2012 - FAQ - v 1.0

ötletek jöhetnek, nekem hirtelen nem jutott több eszembe,
  • Galldavid
    Anzsihoz jó taktika: 4-2-3-1 Deep, erős kontrajátékkal, és jó védekező középpályásokkal garantált a siker. Legalábbis nálam bejött.
  • LasDen #78345
    nem számítok semmire, de bármi kisülhet belőle :D
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Tud valaki adni egy jó taktikát az Anzsi.hoz?

Előre is köszönöm!!
  • zyndar
    Jövőre EL :)
  • LasDen #78342
    és fél-profi csapattal...:DD engem is meglepett :D
  • zyndar
    Várjál, te harmadosztályú csapattal nyertél kupát? OMG
  • szabocsaba1983
    Egy egyedi 4-2-4, Boussafa elég jó, bár eddig nem volt komoly meccs, ahogy a fixtures-is mutatja. Eto'o, Eliakwu, Tardelli, Kadlec is sérült, így Dzsudzsi és Boussafa játszanak beugró csatárt.
  • Galldavid
    Boussoufa nálam nem túl jó. Állandó csere, és ha bemegy akkor sem alkot nagyot..
    Taktikád?
  • szabocsaba1983
    Az első nagy rangadó:

Fordítottunk, a cseréknek köszönhetően: Boussafa a 72. percben állt be (1 gól, 1 assist), Kukharchuk a 87. percben állt be (1 gól).
  • LasDen #78337
    letuttam az első évemet párizsban....sima feljutás.....és egy meglepetés győzelem a kupában...megyünk az EL-be :DD

• Galldavid
    Idővel pár játékos orosz állampolgár lesz, az kicsit könnyít a dolgon. :D
    Próbálok fiatalokat venni, nincs annyi pénz mint vártam, de azért egész jó csapatot összelehet hozni. Hoilett 10 milliót megért, fejlődik még és már egész jól játszik. Most télen a védelmet erősítem.
    BL nyolcaddöntőben jön a Barca.
  • szabocsaba1983
    Én is velük tolom. Tapasztalat az nincs, 3 forduló ment le a bajnokságból.

Igazolások:

Eddigi alkotás:

Ez a 6 orosz játékos a csapatban szabály egy picit beba...ott, nincs túl sok jó orosz pléja, vagy megfizethetetlen, főleg a hátsó alakzatba.
  • Galldavid
    Valaki Anzsi tapasztalat?!
  • Galldavid
    Én az Anzsival kezdtem. Mikor meglett a játék egyből velük akartam lenni! Első szezonban könnyen vittünk mindent. Most a 2. szezon is tökéletes. Főleg a BL. Marseille ellen 1-1, Fenerbahce ellen 4-0. Ezután jött a Milan oda-vissza.. odavágón 3-1-re kikaptunk, visszavágón 1-0 győzelem. Egy fordulóval a vége előtt csoportelsők vagyunk már biztosan... OM elleni visszavágón 2-0-ra győtünk. Egész jókat igazoltam megvettem Anita-t az Ajaxtól és Hoilettet a Blackburntól. Jól működik a csapat, a középszerű orosz játékosok ellenére. 1-2 szezon és tényleg sztárcsapat lesz ez. Taktikám 4-2-3-1 Deep. A 2012-13-as bajnokságot 18 forduló után veretlenül vezetjük. Ajánlom mindenkinek.
  • zyndar
    Generált:
  • farferi
    Orosháza??!!!!Ki ez az ember?
  • zyndar
    Az átigazolások és a felkészülés lement, a média 19. helyre vár. Hajrá.
    Játékosmozgás:
  • Huni92
    én is így gondoltam, lehet, hogy már este átdobom :)

szögletről jut eszembe, hogy a barca és a real is 25-30 gólt szerzett szögletből, de még legalább 8 csapat lőtt többet, mint mi. egyébként mi nyolcat lőttünk. szóval nem tudom, hogy mi ez, de érdekes, hogy 8-10 csapat is 10-nél több szögletgólt szerez :D
  • farferi
    Liga kupa első meccs :man city.Mondtam én.
  • farferi
    Miért szívok minden csapatommal a bl-ben?Komolyan, én még bárkivel voltam, mindig valami erős csoportba kerültem.Na mindegy, szétrúgom Murinyóék seggét.
  • farferi
    Tudtommal az még az fm10-ben volt.Itt nem úgy működik, hogy tuti nyersz, mert lesz 2-3 gólod.De legalább tudom, hogy nem írhatok bármit, mert nagyon figyelmes és kritikus a közönség.
  • bakkerman
    miért? nálam lokival simac 1 szezon alatt fejelt 10 gólt,házi góllövőn 3. lett,és nem nyúltam a szöglet taktikához(sose szoktam)
  • Fyrex
    egy kicsit szöglet-cheat gyanús... :)
  • Water
    Hunito gratula! Bemákoltad... :D

Kérdés: Falcaoról valaki tudna nekem nyilatkozni akinek van róla tapasztalata?
  • bakkerman
    ez a belső védő christopher samba??? :DDDDD elég finom 4 gólt vágni belsővédőként :DD
  • Water
    Szép, de azért ebben volt 4 szögletgól is ha jól látom. :)
  • farferi
    Mi ez kérem, vízilabda?.Ráadásul ez volt az idény nyitó meccs, mi lesz később?

• karajjj
    úgy is jó, ha egy word fájlban megírod az egészet, én meg kirakom majd
    itt a tavalyi kiindulásnak
  • Darthmushroom
    faja:
  • farferi
    Rochinát én is megvetem a Liverpoolba, mert támadó középpályásként és csatárként is bevethető, klasz kis játékos.
  • Huni92
    Rochina.
  • zyndar
    Irány Európa!
    Rochináról tolhatnál egy piksört.
  • peti1100
    sziasztok.szüneteltettem egy-két napig az fm-et nem tudtam kivel kezdeni,nem ment a játék végül most belekezdek és a kedven csapatomat menedzselem azaz a Ferrencvárost!
  • Szycsu
    Beállok a sorba.
  • Huni92
    Almeria - 2012/2013 - Liga BBVA

Miután tavaly a 2. helyen jutottunk fel az élvonalba, és ennek ellenére nem voltam igazán elégedett a csapat játékával és teljesítményével, a szezon elején óvatos voltam és egy középmezőnybeli helyezést ígértem a vezetőségnek.
    (Jó) Szokásomhoz híven idén is komoly játékoskeringőt bonyolítottam le, rengeteg volt az érkező és a távozó is.
    A kupában a nyolcaddöntőig jutottunk, ott a Villarreal vert meg.

A bajnokság kaotikus volt, a két nagy dominanciájához kétség sem férhet, a közelükbe sem lehetett kerülni. Mindezt úgy, hogy Messi, A. Sánchez, C. Ronaldo, Fabregas, Kaká, Benzema hónapokra dőltek ki a sorból. Messi kihagyott úgy 4-5 hónapot, 20 bajnokin játszott, lőtt 31 gólt, köszipuszi, Higuain meg 36 bajnokin 41-et.
    Egész évben nagy harc volt a helyezésekért, a 26. fordulóban mi elfoglaltuk végső pozíciónkat, a 4. helyet.
    Igazán mély hullámvölgyünk szerencsére nem volt, bár becsúsztak érthető és érthetetlen vereségek is (2-6 a Barca és mondjuk 0-2 a Gijón ellen), de többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettünk.
    Rochina volt a gólvágónk idén, 11 millióért érkezett és bár nehezen lendült bele, végül a gólkirályi tabella legalsó fokára is felállhatott.
    Mellette ki kell emelni a villarreali delegációt, Marcanot és Oriolt, valamint Kaboult, Andújart, Bressant, Candrevat és Seleznyovot. Ők alkották a csapat gerincét és ők játszottak legjobban a szezon során.
    Különösebb panaszom a többiekre sem lehet, talán Annan 6,90-es átlaga az aminél jobbat vártam előzetesen. Csapatkép.

Pénz nincs sok -konkrétan -5 millió "van"-, úgyhogy ezúttal nem számítok nagy mozgásra a nyáron, az idősebbeket eladom, és ingyen próbálok meg igazolni.
  • spiczi91
    Már kezdtem nagyon kiakadni... :D
  • zyndar
    Igazad van te hisztispicsa.
  • LasDen #78309
    +1