104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Már meg is van :D -
Srácok, 11-be felraktam a legújabb patch-et, de van valami extra, ahogy érvénybe lép, mert megnéztem beállításoknál, de 1.0-t jelez még mindig. -
Janika114 #78507 Köszi, ezt még nem is próbáltam ;) -
geo91 #78506 cél: 6 yard box. az egyik középső védő a rövid, a másik a hosszú sarkot támadja, egy másik nagyon jól fejelő játékos pedig a kapust, ennyi. -
dalackraul #78505 Valaki tud ajánlani valami jó taktikát az Anzsihoz?:D -
Janika114 #78504 Hali. Kis taktikai tanács kellene nekem, a szögletekkel kapcsolatban, ti a szögletnél a rövid vagy a hosszú oldalra rugatjátok? Vhogy mostanság az se eredményes ha hosszúra ívelem és ott a legjobb fejelő támadja a hosszúsarkot, vagy a rövidre és ott csúsztat. -
Nagyon szép eredmény! Remélem jövőre már nekem is fog menni ennyire :) Az új stadionra külön irigy vagyok. -
geo91 #78502 Alessandria 2014/2015, Serie A
Pénzt idén sem kaptam igazolásra, épp csak annyit költöttem amit a fizetési keret átütemezésével sikerült felszabadítani, az is csak arra volt elég hogy négy éves részletre vásárolgassak... Íme a keret.
A bajnokságban elváráson felül teljesítettünk, még én sem számítottam ilyen jó eredményre! A menetelés a bronzéremig fordulóról-fordulóra itt tekinthető meg. (A szezon előtt felsőházas szereplést ígértem a vezetőségnek.) Sok skalpot szereztünk, szinte minden nagycsapattól loptunk pontot, pontokat. (Itt a meccsek egyik és másik fele.)
Nagyot meneteltünk az Olasz kupában is, a döntő volt a végállomás ahol sajnos kikaptunk a Fiorentinától. A csapat sajnos ezer sebből vérzett, a két szélső védőm összedrótozva játszott, a középpályám foghíjas volt az eltiltásoktól és sérülésektől.
Tavaly a vezetőség bővíteni akarta a stadiont, ám a helyi tanács megbombázta a terveket, így az idén úgy döntöttek hogy új stadiont építtetnek.
Fantasztikus szezon volt, alig várom a következőt, hiszen az újabb mérföldkő lesz a csapat életében, mivel biztosan ott leszünk az egyik európai kupasorozatban. (A 3. hellyel a BL rájátszásra kvalifikáltuk magunkat, így ha ott ki is esünk, irány az Európa Liga.)
-
szabesz91 #78501 Most, hogy mondod van benne valami. 2014-ig van szerződése és évi 1,2 milla eurót keres. Köszi a tippet. -
karajjj #78500 szerintem azért nem engedik, mert túl nagy végkielégítést kellene fizetni neki -
ejj de szar minőségűek a képek, legközelebb ere jobban figyelek, a lényeg olvasható az a lényeg:) -
Második szezonom felénél vagyok Lyonban, most egy kicsit bizakodóbb vagyok mint első évben.
íme a tabella:
igazolások:
aki 5 milliónál többe került az részletre jött.
nem úgy kezdtük ahogy szerettem volna, de a végére belejöttünk, ezt mutatják a meccsek is:
és a végére egy játékos stat, van hova fejlődni még, de esély is mutatkozik rá:
Elvárás csak annyi volt hogy BL-ben jussak túl a csoporton, ez megvan, és a Porto az ellenfél. Emellé beígértem hogy harcban leszek a bajnoki címért is. Mivel szűk a keret, ezért az első körben kiejtettem magam a liga kupából és csak normál prémium jár a sima kupáért is.
-
mindig is egy csíter volt...:D -
wow:D kezdesz nekem gyanús lenni :D -
szabesz91 #78495 Üdv all!
Lenne 1 kérdésem. Az Interrel kezdtem el most játszani az FM12-ben. 3 asszisztens van Benetti, Baresi, Caneo. Nekem 1-re van szükségem, mégpedig Baresi-re. Caneo-val simán közös megegyezéssel szerződést bontottam, viszont benetti-vel nem engedi a vezetőség, folyamatosan blokkolja. Ez miért van? ha nem is engedik a szerződés bontást, akkor azt meg lehetne oldani, hogy Baresi legyen az első számú, mert mindig Benetti adja a tanácsokat? -
dalackraul #78494 Nem találtam meg bocsi de megvan mosmár :D -
te most szórakozol,vagy csak memória zavarok? :DDDD
-
dalackraul #78492 Mikor igazolni akarok valamit akkor ezt a 48 hónapos vételt én nem tudom beállítani hol kell? Magyar a Manager :D -
Juliano82 #78491 Geo...kipróbálnám a taktikodat szívesen..;) -
geo91 #78490 áá, annyira nem állok jól, kiscsapatok ellen rendre bukdácsolunk, meg aztán nem minden nagyot sikerült eddig sem leverni. de egyre inkább úgy néz ki hogy megcsípünk egy európa ligás helyet. -
hugopareiros #78489 bajnok leszel?:D -
geo91 #78488 eleinte örültem az ilyen meglepetéseredményeknek, de ez már az unrealitás csúcsa és egy kicsit kezdi bökni a csőröm. ennyire jó lenne a taktikám? :D -
Az utolsó forduló nagyon izgalmasra sikerült:
elöljáróban: a CSZKA-nak elég egy X is, hogy bajnok legyen, ha kikap, és a Szpartak nyer, ők a bajnokok. Ha a Szpartak X-el, és én nyerek, én vok a második (és a CSZKA mindentől függetlenül bajnok), mert 4-1 és 0-1-et játszottunk a bajnokságban.
A CSKA a már kiesett 15. Rostovval meccselt, a Szpartak a tökutolsó Nalchikkal, szóval nem reménykedtem sok jóban.
Ha a gólok idejét nézitek, kiderül, hogy a mérkőzések alatt az összes lehetséges forgatókönyvre állt a helyzet. Mi nem bíztunk semmit a véletlenre.
alapszakasz összegzés holnap (ma délután-este)
(igen, most kapcsoltam, hogy a rájátszás még hátra van az átállás miatt
)
-
Shelton #78486 a bajnokság egyharmada még hátra van úgyhogy akár még bajnok is lehetsz -
A várt nagy meccs nem okozott csalódást:
bajnok nem leszek, de ami nagyobb baj, hogy így lehet elúszik a 2. hely (ami még BL-t ér) -
Na kérem:
A bajnokság féltávja körül nem volt túl rózsás a helyzet, a csapat a 4. helyen állt, 12 pontra az éllovas CSZKA-tól. Aztán egy huszáros hajrá következett (14 meccs 10 győzelem, 2X), a legutóbbi 6 meccset zsinórban hoztuk (főleg Dzsudzsák, és Eto'o vezérletével). És az utolsó fordulóra eljutottunk ide:
kis meccs lesz... -
geo91 #78483 egy kis döcögés után megint robog a szekér, néha olyan eredményeket produkálunk hogy az én szemem is kigúvad.
álmomban sem számítottam volna ilyenekre az első évben. 
kisebb mázlival kivertük az intert a kupa negyeddöntőjében
az elődöntő első meccsén olyan előnyt szereztünk hogy továbbjutásra esélyesként utazunk nápolyba
bajnokságban pedig 3-0-ra vertük az udinese-t és a roma-t is. -
peti1100 #78482 Sikerült választanom! Asszem lesz velük munkám is :)
-
pedig nagy fun :)
#78469: 1-2 meccs alapján annyira azért nem jön ki, hogy ki a jobb. szezonokat lejátszva reálisabb a kép :) -
majd teszek be képet is, de többek közt igazoltam Douglas Costat, Dario Conca-t, Anelka-t (ingyen) és Giuliano-t. az összes gólt rúgott az első meccsén :)
ilyet se láttam még , el kellett mondanom valakinek:D -
dalackraul #78479 köszi -
ajánlat tételnél rámész az otherre és monthly installments 48 hónap -
dalackraul #78477 Üdv az lenne a kérdésem hogy 4 éves részletre hogy lehet vásárolni játékosokat? -
Üdv mindenkinek és gratula az elért eredményekhez!
Én az Arsenal gárdáját szemeltem ki, hogy újra régi fényében csilloghasson a kezeim által, bár amikor megláttam a sorsolást majdnem lefordultam a székről aztán mit ad isten ...
Erősítés ( term. mindenki 4éves részletre )
-
farferi #78475 Csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, meg a hideg sör.
-
farferi #78474 Érdekes ez a teamtalk.Félidőben 2-1-re vezettünk a Tottenham ellen, mondtam ,hogy még nincs vége figyeljenek oda.Minden játékosnál zöld lett, meg focused erre 2 perc múlva szögletből gól.Végülis nyertünk, ami idegenben nem rossz, szerintem a Tottenham az egyik legjobb csapat a 12-ben, én legalábbis mindig megszenvedek velük. -
karajjj #78473 fmbase, vagy sorti fóruma -
A 35 éves szabadrúgás-király góljával megvertük a listavezetőt :)
-
peti1100 #78471 nemtudjátok hogy le lehet-e tölteni valahonnan az osztrák bajnokság 3. illetve kisebb ligákat?? köszönöm a választ! :) -
hugopareiros #78470 [b]SK Sturm Graz/[b]
2011/2012
szezon-összefoglaló képek
Barátságos meccsek
Bajnoki meccsek 1
Bajnoki meccsek 2
Az utolsó 5 fordulóra lemerültek és leengedtek a srácok, a biztos bajnoki győzelem tudatában.
Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
31 forduló után bajnok lettem
Tabella 4/4
BL menetelés
Kupa menetelés
A csapat amivel elértem ezeket
igazolások
Kicsit csalásnak érzem, de használtam a 48 hónapos vásárlási lehetőséget.
u19 tabella
év csapata
Év managere
Év osztrák játékosa
Bíró statisztika
Játékos stat
gól analízis 1
gól analízis 2
gól analízis 3
taktika analízis
Hugo Pareiros
grat és hajrá mindenki ;)