104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Na osztrák liga aktiválót nem találtam,ezért most az lenne a kérdés,hogy hogyan lehet aktiválni a ligákat?
    Mi a menete,és hol keressem? :)
    Előre is köszi
  • Láma!
    elmondanám valaki hogy tudok fiokcsapathoz küldeni egy embert? nem találom sehol
  • Utley
    Srácok valaki nem tudna adni egy osztrák alacsonyabb osztályú liga aktiváló csomagot?!
  • szabocsaba1983
    Neked ki a kedvenc pléjád?
    [költői]
  • bakkerman
    ha vannak "öregebb",tehetségesebb játékosok az U20-ban,akkor nem fogja játszatni a gép,max 2-3 év múlva,ha rendesen fejlődik,Amaurit totál felejtős elpasszolni,lehetetlen,2012 nyaráig van szerződése,mást nem tudsz csinálni,csak várni. mindenesetre ne is játszasd,mert nagyok a prémiumai
  • VagnerLove
    Hali! Van valakinek valami tippje hogyan oldjam meg hogy egy 15 éves játékosom rendszeresen játsszon az U20-as csapatban, és nem én szeretném irányítani a csapatot. Illetve a Juvénál hogyan adjam el Amauri-t, Iaquintat, meg a többi fölös embert. Próbáltam ajánlgatni őket de senkinek sem kell.
  • szabocsaba1983
    Talán, mert megnyertük...
    Meg Milan is sokáig jutott, és egyébként a francia csapatok is, németek nem nagyon, így ők buktak egy helyet.
  • Darthmushroom
    mivel az angol sokadik osztály nem jött be inkább befejeztem a brighon első évemet. célünkat elértük feljutottunk "simán". hát szerencsés volt a sorsolásunk a végén. mi végén tabella hátsó felével játszottunk még a mögöttem lévők végig egymással. pénz kaptam nyáron,télen is úgyh részletre szépen költekeztem, mondjuk kellet is félévkor egyik legtöbb kapott gólú csapat voltunk.

fa kupába is szépen meneteltünk, szerencsére ellenünk az evertonon kivül soha nem a legjobb kezdő állt ki, valszeg megyünk az el-be mivel az everton 4.lett a bajnokságba.
  • geo91
    Nottingham Forest, 2012/2013, Premier League

Teljesen kimerítettem az átigazolási keretet és még egy kis adósságba is hajszoltam a klubot, de erre szükség volt hogy ténylegesen át tudjam faragni a keretet. Ez nagyszerűen sikerült szerencsére, kivéve talán a kapusposztot. Ezzel a kerettel vágtam neki a szezonnak. (Év végi statok itt.)

Az FA kupában tűrhetően, a Ligakupában viszont erőn felül teljesítettünk. Íme a döntő.

Fantasztikusan kezdtük a bajnokságot, de tavaszra kicsit elfogyott a lendület, szerencsére nem csak nálunk, így változatlanul ott voltunk a dobogó környékén. Egy fordulóval a vége előtt sikerült feljönni a harmadik helyre, ám mivel az uccsó fordulóban sikerült kikapni az amúgy verhető Newcastle otthonában így csak negyedikek lettünk... (Meccsek egyik és másik fele.) Ám összességében ez is bravúr, szóval nem bánkódom annyira. Játékosstatok.

Fletcher és Kadlec kiemelkedtek a csapatból, előbbi az Év játékosa is lett, de Vaclav és felfért a dobogóra.
  • Tono34
    Régóta nem játszottam már FM-et, úgyhogy elkezdetem egyet a Regginaval.
    Melóban játsom :) úgyhogy jó sokáig tartott az első évad.

Íme:
    Tabella:

Keret:

Folytatásjövőre, a csapat is szabin én meg csak ma dolgozom mára utoljára az idén :)
  • zorrobomber
    tudom hogy minden évben volt 1-2 csítpléjer, de ez a kadlec gyerek lassan mindenkit túlszárnyal. nem is tudom mikor olvastam itt olyan beszámolót amelyikben nem szerepelt..
  • geo91
    fm-es karrierem legizgalmasabb kupadöntőjén vagyok túl! pedig elég simán indult, 3-0-ra is vezettünk, ám az 56. percre már 3-3 volt az állás... támadóbbra állítottam a taktikám és lőttünk is egy gólt a megsérült kadlec helyére beálló miller lévén. ám de 6 percre rá már megint egál volt, és ugyancsak 6 percel, de már a meccs vége előtt 4-5-re módosult az állás. ekkor már a hajam téptem... de jött fletcher és bevágta a mesterhármast jelentő harmadik gólját a hosszabbítás utolsó percében! jöhetett a hosszabbítás. felspanoltam a srácokat és sikerült egy gólt begyötörni, majd pedig nem sokkal a vége előtt még egyet. így aztán vízilabda eredménynek is beillő 7-5-ös eredménnyel nyertük meg a ligakupát!

íme
  • KoniZTE
    Hogy-hogy 4 olasz indul a BLben ?
  • zorrobomber
    És még Kenny-t is kinyírták! :D
  • Mor3llo
    Gátolják a szakmai fejlődését!
  • geo91
    :DDDDDD
  • spiczi91
    Nem értem mi bajuk...
  • Janika114
    Ott a pont :D
  • Redmer
    Akkor a következő selejtezőt nyomd az ifikkel.
  • Janika114
    Hát jó, de ezeket a csapatokat ifimnek is verni kellene :D Egy csere játékosom többet ér mint náluk az egész csapat :D
  • Redmer
    Addig összeérik a csapat.
  • Janika114
    Nem értem én a csapatom, Debrecennel, már második évben esek ki Bl selejtezőben, ilyen bosnyák meg kazah nevesincs csapatoktól, utána meg az El-ben Napoli-t Atletico-kat is megcsípünk, meg ilyen Paok-t simán verünk.
  • spiczi91
    Angol 6. osztály, jó lesz ez... :)
  • Redmer
    Mint a Real Madridban minden meccsen.
  • Neoncsoves
    persze, de attól még néha a hajamat tépem a játékban is jelen lévő hülyeségei miatt :) mániája rálőni messziről, pedig le van neki húzva a csúszka is...
  • bakkerman
    azért nem szar plája a játékban,kb 2016-ig minden évben vagy ő,vagy Messi viszi el az aranylabdát a játékban...
  • Neoncsoves
    CR-nek eltörték a lábát, fél éves kihagyás vár rá
  • Neoncsoves
    én már unom, rengeteg gólhelyzetet ront el azzal, hogy belebikázza a kapusba ahelyett hogy lepasszolná
  • szabocsaba1983
    én elfogadnám ezt az önző majmot
  • Neoncsoves
    ja őt kifelejtettem, ő eltiltott, de nem igazán remekel mostanában... szezon végén szerintem el fogom adni és veszek a helyére egy olyan játékost aki jobb a csapatjátékban
  • szabocsaba1983
    Hol van CR?
  • Neoncsoves
    na kezdődik a szopatás.

9 sérült a csapatomban

akik kulcsjátékosok: Casillas, Pepe, Xabi, Marcelo, Benzema, Di Maria, Callejon.

illetve még a kölcsönben lévő Drenthe is sérült jelenleg.

Remélhetőleg mire a BL kieséses szakasz elkezdődik mind felépülnek, de nagyrészük 2-3-4 hónapos sérüléssel rendelkezik.

És jelenleg rendelkezésemre álló játékosok:
    Adán, Ramos, Carvalho, Varane, Albiol, Coentrao, Sahin, L.Diarra, Khedira, Granero, Kaká, Özil, Bruno, Higuaín, Altintop

Adán ugye nem egy világsztár kapus, és hát Altintop se épp egy világsztár szélső, de nem akarom hogy élőholtak legyenek pályán ezért rotálni kell és hát elég necces...
  • szabocsaba1983

Napoli, Seria A, 1. szezon

Nem hittem volna, hogy rögtön az első szezon ilyen parádés lesz, beszéljenek a képek:

Bajnokság:

rajt-cél győzelem

Kupa:

BL:

Keret:

nem emelnék ki senkit, a csatárok góljai ugyanolyan fontosak voltak, mint a védők labdaszerzései, és a középpályások gólpasszai. De Santis pedig a liga legjobb kapusa lett.

Taktik:

Igazolások:

szinte mindegyik "ült"

• FMfan
    BL Rájátszás odavágóján, Standard Liege ellen otthon viszont javított Arteta...5-0-ra nyertünk, 2gól,1gólpassz..:D Vearmaelen itt is betalált..:D
  • FMfan
    Ott majdnem szívinfarktust kaptam..dehát jött Thomas..:D
  • bakkerman
    Arteta próbálta menteni a Cityt,de nem sikerült
  • FMfan
    A Gólvágónk:) (Arsenal-Manchester City)
  • bakkerman
    hó végére elfogyott a pénze szegénynek,muszáj volt a vésztartalékhoz nyúlni,így jöhetett a bwin :))))
  • karajjj
    tippmix gyanús
  • spiczi91
    :D bundaaaa