104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #78938
    nem is a gól a nagy szám, hanem Endo passza...:D
  • Utley
    És végére értem az első Görög szezonomnak.Remek tavaszi szereplésünknek hála újabb évet kezdhetünk meg az a Görög legfelsőbb osztályba.
    A csapat az ősszel megszerzett 14 pont mellé tavasszal a megszerezhető 45-ből 20pontot szerzett,és így az előkelő 10.helyre ért oda. :)
    Sikerült a januárba igazolt Torghelle Sanyival (12/7gól) meghosszabbítani a szerződést,így optimistán tekintek a következő szezon elé:)
  • BBeno2
    na végre :D Don Corleone staion épülőben. ott is hagyom a csapatot... :D
  • Taylor10
    A team policy mit jelentene?
  • BBeno2
    ez valami génkezelt állat lehet :D 14 évesen 83 kg és 191 cm :D

• Utley
    Srácok,ha valaki kihívást keres a játékban,akkor javaslom a Görög első osztályú Doxa Dramas-t :) Valahogy a népek nem akarnak kimenni a stadionba,és irtó gyilkos egy mentésem van.Igazából meg nem értem,hogy 900 bérletet adtunk el,de minden hazai meccsemen 500 néző van max...A stadionom meg 7000 fős :)
  • karajjj
    gyerekek, csigalom, nyugavér...
  • BBeno2
    csapat névre katt. / team policy
  • Taylor10
    Ja meg a játékosok az edzésre nem jelennek meg mert látom a nevüket ott.Eltelt 1 hónap de nagy változást még nem láttam.Pedig nagyon fejlett edző központ van meg utánpótlás képzés.
  • Taylor10
    Hogy kell beállítani azt hogy a tartalak csapatot ne én irányítsam?Már a menedzser asszisztensemre rá bíztam, de ő a tartalék csapat bajnokságba nem irányítja őket.
  • bakkerman
    én bevallom őszintén nem szoktam hozzányúlni az alap edzéstervhez,se a beosztásokhoz,semmihez. Eddig nem vettem észre,hogy ez valamiféle hátrányt jelentene,a tehetséges ifik az alap edzésterv mellett is fejlődnek,és a felnőtt kereteimen se szokott hátrány lenni.
  • BBeno2
    valaki tudna adni egy fasza edzéstervet mert agyfaszt kapok hogy folyamatosan rinyálnak....
  • Huni92
    nyilván irónia volt.
  • KoniZTE
    Aa. Az az egy kis eltévedt lövés hova a faszba akart menni ? :D:D
  • Huni92
    képméret. bingo? :)
  • inter94
    teveeez ! :D
  • KoniZTE
    Keresd a hibát : :D:D
    [IMG][/IMG]
  • bakkerman
    a budaörsieknek nem büdös a munka,míg a két említett nagy csapatnál inkább plázáznak a játékosok :)
  • BBeno2
    Csao az miért van ,hogy letöltöttem egy fasza kis edzéstervet... anno Budaörsnél mindenki faszám bírta, fejlődtek mint a szemét... majd ugyanezt a tréninget betettem a Real-nál és a Chelseanél és mindegyik vernyákol hogy ez nekik túl erős edzésterv... miért van?
  • szabocsaba1983
    Tippjáték végeredménye:

• Darthmushroom
    kicsit beleuntam angliába így brighton-t félévkor abbahagytam. 6helyen álltunk. el-ből a galata,villareal meg apollon csoportból 100% kapott gól nélkül tovább mentünk. a védelem a bajnokságba is remek volt.
    új mentés a sochaux. most még rendesen igazoltam ahogy tudtam mivel 0moneyt kaptam, de későbbiekben csak franciákat akarok. h szinte csak franciákból álló nagy csapat legyünk
  • kraawz
    úgy látom, itt semmi nem változott :DDDDdDDD
  • kraawz
    Rég jártam erre :)

• Mario Santana
    7-0
  • spiczi91
    12-1?
  • Láma!
    na ezt elcsesztem sorry, szal itt
  • Láma!
    én közben visszavágtam a hazai vereségért a BL csoportban a valenciának.

[img]http://noob.hu/2011/12/28/tn/val.jpg[/img][/url]]kép
  • Láma!
    7-8?:DDD
  • Szycsu
    7-7 :D
  • szabocsaba1983
    Egy átlagos olasz bajnoki félideje!!!:

Ezt úgy nézze mindenki, hogy ugyanezzel a kezdővel, 5 napja kikaptunk a 20. helyezett Cataniától 4-1-re. (Romero "parádéinak" is köszönhetően)

Tippjáték indul, a végeredményre!
  • Láma!
    ugy érzem kijátszotta magát a csapatból :D
  • szabocsaba1983
    Az milyen, hogy a kapusom 3.6-os osztályzatot kapott a meccsen...
  • Krisz018
    Empoli elleni meccsem

A Keret
  • FMfan
    Tuti bundáztak:@@
  • FMfan
    Sikerült megverni még 10 emberrel is őket. Ez jó, mert így már 4 pont az előnyünk. Még annyit a meccsről, hogy 6 kulcsjátékosom is hiányzik: Mertesacker, aki a védelem közepében nagyon fontos szerepet játszik, Arteta, aki eddig nagyon jól játszott, Gervinho, aki sok gólt lő szélsőként, Muniain aki 16gólós 15 meccsen, minden kupát összevetve és Wilshere akit még nem láttam itt játszani, mert sérül az eleje óta..:( És ezen a meccsen még Van Persie is megsérült..a BL-be eddig 5/5 győzelem, de az 5.meccsen már nagyjából a cserecsapatom játszott,mivel tuti volt a továbbjutás, ezért "csak" 2-1-re nyertünk a Valencia ellen.
  • bakkerman
    áhoj,most épp a PSG-vel kezdtem egy amolyan teszt játékot, amit mostanában Guardiola alkalmaz,a kimondott csatár nélküli játékot próbálom átvarázsolni a játékba. a lényeg,hogy kell két gyors,jó befejező értékkel rendelkező szélső(Nené TKPB,Menez TKPJ) inside forward beálítással,3 labdabiztos,fegyelmezett,kreatív középső középpályás(Pastore,Chantome,Bodmer),mindhárom KPK-ban,és mindhárman advanced playmaker opcióval,pozició kötöttség nélkül,ebből ketten folyamatosan cserélgetik a posztjukat a két támadó szélsőmmel,és egy romboló,nagy munkabírású VKP(Matuidi,vagy Sissokho),és a 3 KPK és az 1 VKP egész pályás letámadással operál,és a védelem is felvan tolva. eddig 6 bajnoki ment le,6 győzelem 15 lőtt 3 kapott gól,az európa ligát leszarom,oda a nagyágyúkat nem is neveztem be,inkább saját nevelésű srácokat,és az első csapatban keveset játszókat használom,bár ígyis 1 meccs után 3 ponttal állunk a csoportban. majd még írok az újabb fejleményekről
  • szabocsaba1983
    Háááát, szvsz ez csapatfüggő. 1-2-3 csatárral szeretnél játszani?
  • penge96
    Köszi, azóta megoldódott, volt egy program a VGA lemezén, ami konkrétan minden játékot belassított, mióta letöröltem, már jól működik... elég amatőr az Asus-tól hogy olyan programot raknak a CD-re, ami a fórumokat olvasva mindenkinek csak kárt okoz.
  • Láma!
    a biztonság kedvéért azért nézz szét az nvidia honlapján driver ügyileg, aztán ha a legfrissebb, akkor csak a játék zavarodott össze.

kicsit megkésve de boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Juliano82
    sziasztok!
    A 11-eshez még valami bevált támadó taktikát szívesen fogadnék. Mert az eredmények a maguk módján jönnek de valamit nagyon rosszul csinálhatok mert mindenki lő gólt a csapatban kis túlzással csak épp a csatárjaim nem. Balottelli jött a Debrecenhez!! Kellemes ünnepeket mindenkinek kicsit megkésve...