104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #79184 Budapest Honvéd, 2013/2014
ismét egy jó szezon, itthon taroltunk, megint megmutattuk magunkat a bl-ben, szóval elégedett vagyok. (ligakupát leszartam és a továbbiakban is lefogom.)
csapat:
átigazolások (generáltak: meité, boban, oliveira)
keret 1, keret 2
bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
kupa:
meccsek
döntő
bl:
csoport
meccsek
-
sochaux 3.év
bajnokságba végig fej-fej mellet haladtunk az OM-el de végül sikerült a címvédés
francia szuper kupát megnyertük 11sekkel, a ligakupába hamar kiestünk nem vettem túl komolyan, a francia kupát viszont igen így 3évből 2.jára is sikerült elhódítani.
bl-be ismét 3.kiemeltek voltunk de így is megint meglett az első hely a csoportba. utána is szépen meneteltünk és végül be is húztuk az 1 bl trófeánkat.
döntő:
bl szezon legjobb játékosa: Martin
keret:
-
nah gyorsan letudtam az új szezont a Gambaval...a kupa meg hasonlókat pörgettem...:D
a szezon vége jól ment...:D
és a végeredmény...
csapat 1 2
viszont most a Gambat félrerakom...főleg, hogy a bajnokság zsebbe előtte meg BL...
visszatérek Európába, mert van egy kikúrt walesi csapat, akik minden taktikámnak és beleölt pénznek ellenállva a 16-17. helynél nem jutottak előbbre....megbaszom őket...:DD -
geo91 #79181 véget ért a bl álom a nyolcaddöntőben
de az odavágón elért eredményre büszke vagyok -
karajjj #79180 sortitoutsi.net fórumán mindent megtaláltok -
Falatkenyér #79179 Hali!
Nekem is kéne facepack meg egy kitpack
köszi előre mindenkinek -
Tud valaki adni egy jó Face Megapackot? előre is köszönöm!!! -
Köszönöm!! -
karajjj #79176 biztos, hogy mindent jól csináltál? -
karajjj #79175 katt -
Sziasztok!!
Hol találom a FAQ-ot?
Köszönöm előre is !! -
FMfan #79173 Úgy tűnik, ebben a szezonban kiesés ellen fogok harcolni Blackburnel. Pedig nyáron sikerült erősíteni is...Jött Gyan,Isla,Gavilan,Lodeiro..de még ígysem tökéletes..:(
EL-ben talán meglesz a csoportkörből való továbbjutás. -
segitségeteket szeretnám kérni..
feltettem a magyarosítást ahogy írták,ki is választom a játékban a magyar nyelvet,tölt is nem keveset de mégsem lesz magyar a game.. vmi 5let?előre is kösz:) -
Itsuki #79170 utolsó forduló az őszi idénybe... van tatása a csapatnak:)
de vajon bentmaradunk?
egyébként ingyen legaálisan le lehet tölteni a cm 01/02öt.
http://www.fmscout.com/a-championship-manager-0102-free-download.html -
Neoncsoves #79169 :D:D::D
de ezek annyira valószínűtlen sérülések... mert valóságban előfordul évente 1-2x ilyen hogy lerúgja a saját társát hónapokra? tavaly ugyanígy sérült le CR 7 hónapra... :D -
zEEdO #79168 hopp. lemaradt, h még Maxwell is érkezett a Barcától :) -
zEEdO #79167 Elérkezett a féltáv a bajnokságban. (Jelenleg a Juventussal vagyok)
A szezonkezdet 1 picit nyögvenyelősen indult, de utána felvette a csapat a ritmust és egész jól össze is szoktak. Igazolások terén nem volt nagy mozgás, elment Grosso, kölcsönbe Marrone, érkezett hozzánk viszont Verratti (egyik kedvenc plejám :P)
A bajnokságban idáig össz-vissz 1 vereségünk van, az is az Atalantától az első fordulóban(érdekes), azóta viszont csak döntetlen/győzelmünk van.
A tabellát vezetem 42 ponttal, az Inter második 40-el és a Napoli harmadik 36-al. Cél, h megnyerjem a bajnokságot, Inter elleni rangadók megnyerése és lehetőleg a Coppa Italia elhódítása. :D Téli átigazolási szezonban nem hiszem, h fogok vásárolni, de ez majd eldől. Köszi, h elolvastad -
geo91 #79165 pihenőhöz érkezett a bajnokság, jöttem néhány képpel
magabiztosan vezetjük a bajnokságot
magyar kupában a negyeddöntőben vagyunk
ligakupát úgy leszartam hogy a tarcsiban lévő kapusaim középpályán játszattam 1-2 meccsen, hogy még véletlenül se jussunk tovább a csoportból... :D sírtak is egy sort hogy nem fekszik nekik... :D
bl csoportban sikerült kiharcolni a 2. helyet
5 forduló után uccsó helyen voltunk 3 ponttal, előttem a rangers és a szatyor 5-5 ponttal, így az ukránokat vernünk kellett itthon. sikerült is! simább is lehetett volna ha legalább a rangerst oda-vissza verjük, csak hát 0-1-es, balszerencsés meccsen az alapembereim nagy része a válogatottnál volt... nem tudom hogyan, fogalmam sincs miféle válogatott meccsek lehettek nov. 26-án...
íme a meccsek
és a sorsolás... idén nem volt szerencsénk... -
Pepet rúgta le Tevez??? találj ki mást,mert ez így hihetetlen,fordítva reálisabb!!

-
Neoncsoves #79161 az úgy jó... Pepe-t edzésen lerúgta Tevez, Pepe kiesett 7-8 hónapra félévi szünetkor
-
zEEdO #79160 Azt bírom ebben a játékban, h nálunk van a labda, az emberem sétál, ott van az ellenfél rohan rá és nem hogy elhúzná, v lepasszolná, hanem hagyja, h elvegye... és ez nem tudom, h mitől van. Másik : ott fut az emberem, simán lepasszolhatná, erre vagy elönzőzi, vagy visszapassz, vagy pedig elveszíti.. -
zEEdO #79159 tudom, h nem mérvadók, de a Milan ellen is volt barátságos, ott viszont döntetlent játszottunk... Nem értem :/ Meg Atalanta ellen akkor is kötelező nyerni -
a barátságos meccsek sosem mérvadók....
én mindig mást küldök nincs kedvem válaszolgatni...:D -
zEEdO #79157 Ezt úgy bírom... Barátságos meccseket mind megnyerem, most is Juvéval vagyok 5 meccsből 4 győzelem 1 döntetlen, erre bajnoki meccs Atalanta ellen kikapok 2-1re... Marhafasza.. Másik : amikor meccs előtt meg után kell riportereknek közleményt adni, akkor én menjek, v elég ha küldöm az asszisztenst? -
peti1100 #79156 sziasztok. hogy kell az editort használni?? mit lehet vele csinálni? -
karajjj #79155 nem, újat kell kezdened -
gooooliath #79154 sziasztok! a hét legbanálissabb kérdése következik...:)
szóval lehetséges e az hogy a fm 2007 save-t át dobjam 2012 be...ugy értem hogy az ottani karakterokat valahogy át tegyem 2012be? :) van erre valami féle mód? aki tud ilyet kérem irja le...üdv
-
annyi a lényeg,hogy próbálj logikusan gondolkodni mindig,nem kell nagy dolgokra gondolni,ha ismered a játékosaidat,tisztában vagy a legjobb posztjukkal,milyen szerepkörben a legjobbak(ezek egyébként az asszisztens jelentéseknél megtekinthetők),fogsz egy alap 4-4-2 felállást,először csak beilleszted posztokra az embereket. Ha kezdő vagy,nem érdemes nagyon belemenni a csapat instrukciókba,inkább a főbb opicókat állítgasd,játszál le sok meccset,figyeld a meccs statisztikát,és a játékosok statisztikáit meccs közben,ezeket akár le is írogathatod papírra(én leszoktam),és ezek függvényében meccs közben tudsz állítgatni a mentalitáson,a felfogáson stb...4-4-2-nek sok fajtája van,először próbálj azzal játszani. mindig az egyensúlyra kell törekedni,bár ha esetleg egy Andorrával,vagy Liechtensteinnel játszol,akkor nyílván kilehet menni 3 támadóval is,de azonos erősségű ellenfeleknél az egyensúly a lényeg! Nagy edző legendák fő okossága az,hogy végy egy jó kapust,és egy betonbiztos védelmet :) ha nem kapsz gólt,akkor az már fél siker,onnan már a többi csapatrészen múlik,hogy nyersz-e :) -
zEEdO #79152 Üdv!
Ahogy olvasom itt a kommenteket én is kedvet kaptam egy kis FM-hez. Kezdtem is 1-et a Magyar U21-el, azt hittem, h tök fasza lesz, de mégsem. Próbáltam már többféle taktikát, de idáig semmi nem hozza a dolgokat. Idáig inkább töltöttem le (bevallom szégyenlem), de vhogy nekem nem megy ez a taktikakészítés. Ha vki tudna segíteni nekem ebben azt nagyon megköszönném :) Világverő U21-et szeretnék kreálni. Pls segítsetek ! -
parancsolj -
Nah, bízom benne hogy idénre összeállt a csapat egy kis bl menetelésre, és a sérülések sem jönnek képbe annyira mint az előző idény végefelé. Fejben az alábbi kezdő állt össze, Eduardo, Orcellet és Oscar generáltak még csak.
-
Én FM 2011-ben, legfrisseb patch-el kezdtem egyet a City-vel. Két barátságos, két gyözelem eddig (Chivas, 10 emberrel és Besiktas). Kadlec-t leigazoltam. Majd meglátjuk mi lesz. -
zEEdO #79148 Üdv!
Ahogy olvasom itt a kommenteket én is kedvet kaptam egy kis FM-hez. Kezdtem is 1-et a Magyar U21-el, azt hittem, h tök fasza lesz, de mégsem. Próbáltam már többféle taktikát, de idáig semmi nem hozza a dolgokat. Idáig inkább töltöttem le (bevallom szégyenlem), de vhogy nekem nem megy ez a taktikakészítés. Ha vki tudna segíteni nekem ebben azt nagyon megköszönném :) Világverő U21-et szeretnék kreálni. Előre is köszi ;) -
Linket légyszíves! -
Nekem is küldheted a receptet.
Előre is köszönöm! -
na jövök én is pár igazolással (fm2011, még kb 1 hétig)
-
FMfan #79144 Köszi szépen! :) Igen, a Liga Kupára rá fogok állni következő szezonra, bajnokságban egy TOP 5-öt megcélzok(mission impossible :) ) illetve EL csoportkört szeretném minimum.. -
karajjj #79143 hűűű azannya, gratula -
nagyon szép eredmény ez a 6. hely a Blackburnnel,látva hogy IRL milyen szarok,gratula! :) Jövőre ligakupát lazán hozhatod! -
FMfan #79141 Üdv! Szerdán említettem, hogy félretettem egy picit a Dinamo Zagrebet, és kezdtem egyet a Blackburn Roversel. Végeztem velük az 1.szezonnal, erről szeretnék most beszámolni.
Blackburn Rovers, 1.szezon
Kezdeném azzal, hogy a szezon előtt elvállaltam az Angol U20-as csapatot is a Blackburn mellé, és világbajnoki címig vezettem őket. Anglia U20
Ezekután lemondtam, majd nyáron, szezon végén az Olimpiai, U23-as csapatot vettem a kezemre, de az Olimpiáig még nem jutottam el. A Roverset 1875-ben alapították. A csapat 1966-ban volt a mélyponton, ekkor kiestek, és csak 26 év után tudtak visszatérni az élvonalba. De térjünk rá a 2011-12-es szezonra.
A szezon előtt a média a 11.helyre várta a csapatot, személyes célom az volt, hogy az első 9-be kerüljünk, be és hozzá nyerjük meg a Liga Kupát. A Liga kupában a negyedik forduló volt cél, a vezetőség szerint, az FA Kupában pedig az 5.forduló.
Igazolások:
Be: Nyáron csak egy játékost igazoltam, méghozzá Neal Eardleyt a Blackpoolbol 8,25 millióért. Jobbhátvéd hiányposzt volt a csapatba(2 jobb védő volt, Salgado, akit el is adtam, mert öreg volt, a másik egy brazil srác, de neki elég gyenge volt a szerelési értéke, így biztosabbnak láttam, ha leigzolom Eardleyt). Télen kaptam egy kis plussz összeget a jó szereplésért, és ebből leigazoltam Papiss Cissét a Freiburg-ból. Jó kis csatár, de még nem teljesen tudott beilleszkedni( 13 bajnokin 2gólt lőtt).
Ki: Eladni jóval több játékos adtam el, főképp olyanokat, akikre egyáltalán nem számítottam, de sok fiatalt adtam kölcsönt. Legnagyobb fájó pont, az Hoilett eladása volt a télen(miután eladtuk nagyon sok meccsig nyeretlenek voltunk), de muszáj volt eladnom, mert nyáron lejárt volna a szerződése, és nem akart hosszabítani, a Lazio már adott neki szerződésajánlatot is, akkor jött a Wolves 5 milliós ajánlata, éshát nem mondhattam rá nemet..
Átigazolások
Liga Kupa: Mint ahogy mondtam, a vezetőség a 4.körbe szeretett volna bejutni. Én meg szerettem volna nyerni.. de végig a tartalékokat játszattam, ehhez képest elég szép teljesítmény a negyeddöntőbe jutás..1.fordulóba a Macclesfieldet aláztuk, 6-0-nál álltunk csak meg. Aztán jött az akkor még 1.osztályú QPR, ők 2-t kaptak, majd a Nottinghamet vertük 3-2-re.Ezután jött a végállomás a Bolton ellen.
Liga Kupa
Fa Kupa: Ez a kupa nagyon nagy csalódás volt, még akkor is, hogyha a csere csapattal álltam ki. Már az első fordulóban kiestünk, egy másodosztályú csapat (Brighton) ellen. Első meccsen otthon 2-2, idegenben 2-0-ra kikaptunk. De engem ez nem is érdekelt nagyon, mert a bajnokságban jól álltunk...
Fa Kupa
Bajnokság: És a végére hagytam a szezon legnagyobb csalódását...a POZITÍV CSALÓDÁSÁT..féltávnál a 4. helyen álltunk, mindössze 2 vereséggel: A Manchester United és a Swansea ellen kaptunk ki, a maradék 4 naggyal(Chelsea,Arsenal,Liverpool,Manchester City) és a Newcastlevel X-eltünk, mindenki más vesztesen távozhatott ellenünk. De jött a 2.félszezon..Hoilett távozott, Yakubu elment az Afrikai Nemzetek kupájára..és ez rendesen betett nekünk: Ezen a 6 meccsen, amíg nem volt Yakubu 3vereség, és 3 döntetlen csúszott be.Itt lecsúsztunk a 6.helyre. De aztán visszatért Yakubu és újra kezdtünk nyerni, de ez csak arra volt elég, hogy bebiztosítsuk a 6.helyünket! De így indulhatunk jövőre az Európa Ligában, ami nagyon nagy szó számomra:D . Yakuburól még annyit, hogy amikor játszott akkor nagyon jó volt, a gólkirályi címre is esélyes volt, csak hát nagyon fegyelmezetlen... 2darab piros lapja volt a szezonba, az első után 2, a második után 4 meccset kellett kihagynia..meg sérülései is voltak( kidőlt 26napra) így hát ezért nem lett gólkirály.. A bajnokságban 20 meccsen 16 gólt szerzett..
Tabella
Összeségében elégedett vagyok a teljesítménnyel, a bajnokság miatt. Nyáron érkezik Gavilán a Getaféból ingyen, Hoilett pótlására,illetve Lodeiro az Ajaxból, szintúgy ingyen. Majd még a védelmet próbálom megerősíteni. Köszi, hogyha elolvastad!