A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• FMfan
    Üdv! Szerdán említettem, hogy félretettem egy picit a Dinamo Zagrebet, és kezdtem egyet a Blackburn Roversel. Végeztem velük az 1.szezonnal, erről szeretnék most beszámolni.

Blackburn Rovers, 1.szezon

Kezdeném azzal, hogy a szezon előtt elvállaltam az Angol U20-as csapatot is a Blackburn mellé, és világbajnoki címig vezettem őket. Anglia U20
    Ezekután lemondtam, majd nyáron, szezon végén az Olimpiai, U23-as csapatot vettem a kezemre, de az Olimpiáig még nem jutottam el. A Roverset 1875-ben alapították. A csapat 1966-ban volt a mélyponton, ekkor kiestek, és csak 26 év után tudtak visszatérni az élvonalba. De térjünk rá a 2011-12-es szezonra.

A szezon előtt a média a 11.helyre várta a csapatot, személyes célom az volt, hogy az első 9-be kerüljünk, be és hozzá nyerjük meg a Liga Kupát. A Liga kupában a negyedik forduló volt cél, a vezetőség szerint, az FA Kupában pedig az 5.forduló.

Igazolások:
    Be: Nyáron csak egy játékost igazoltam, méghozzá Neal Eardleyt a Blackpoolbol 8,25 millióért. Jobbhátvéd hiányposzt volt a csapatba(2 jobb védő volt, Salgado, akit el is adtam, mert öreg volt, a másik egy brazil srác, de neki elég gyenge volt a szerelési értéke, így biztosabbnak láttam, ha leigzolom Eardleyt). Télen kaptam egy kis plussz összeget a jó szereplésért, és ebből leigazoltam Papiss Cissét a Freiburg-ból. Jó kis csatár, de még nem teljesen tudott beilleszkedni( 13 bajnokin 2gólt lőtt).
    Ki: Eladni jóval több játékos adtam el, főképp olyanokat, akikre egyáltalán nem számítottam, de sok fiatalt adtam kölcsönt. Legnagyobb fájó pont, az Hoilett eladása volt a télen(miután eladtuk nagyon sok meccsig nyeretlenek voltunk), de muszáj volt eladnom, mert nyáron lejárt volna a szerződése, és nem akart hosszabítani, a Lazio már adott neki szerződésajánlatot is, akkor jött a Wolves 5 milliós ajánlata, éshát nem mondhattam rá nemet..
    Átigazolások

Liga Kupa: Mint ahogy mondtam, a vezetőség a 4.körbe szeretett volna bejutni. Én meg szerettem volna nyerni.. de végig a tartalékokat játszattam, ehhez képest elég szép teljesítmény a negyeddöntőbe jutás..1.fordulóba a Macclesfieldet aláztuk, 6-0-nál álltunk csak meg. Aztán jött az akkor még 1.osztályú QPR, ők 2-t kaptak, majd a Nottinghamet vertük 3-2-re.Ezután jött a végállomás a Bolton ellen.
    Liga Kupa

Fa Kupa: Ez a kupa nagyon nagy csalódás volt, még akkor is, hogyha a csere csapattal álltam ki. Már az első fordulóban kiestünk, egy másodosztályú csapat (Brighton) ellen. Első meccsen otthon 2-2, idegenben 2-0-ra kikaptunk. De engem ez nem is érdekelt nagyon, mert a bajnokságban jól álltunk...
    Fa Kupa

Bajnokság: És a végére hagytam a szezon legnagyobb csalódását...a POZITÍV CSALÓDÁSÁT..féltávnál a 4. helyen álltunk, mindössze 2 vereséggel: A Manchester United és a Swansea ellen kaptunk ki, a maradék 4 naggyal(Chelsea,Arsenal,Liverpool,Manchester City) és a Newcastlevel X-eltünk, mindenki más vesztesen távozhatott ellenünk. De jött a 2.félszezon..Hoilett távozott, Yakubu elment az Afrikai Nemzetek kupájára..és ez rendesen betett nekünk: Ezen a 6 meccsen, amíg nem volt Yakubu 3vereség, és 3 döntetlen csúszott be.Itt lecsúsztunk a 6.helyre. De aztán visszatért Yakubu és újra kezdtünk nyerni, de ez csak arra volt elég, hogy bebiztosítsuk a 6.helyünket! De így indulhatunk jövőre az Európa Ligában, ami nagyon nagy szó számomra:D . Yakuburól még annyit, hogy amikor játszott akkor nagyon jó volt, a gólkirályi címre is esélyes volt, csak hát nagyon fegyelmezetlen... 2darab piros lapja volt a szezonba, az első után 2, a második után 4 meccset kellett kihagynia..meg sérülései is voltak( kidőlt 26napra) így hát ezért nem lett gólkirály.. A bajnokságban 20 meccsen 16 gólt szerzett..
    Tabella

Összeségében elégedett vagyok a teljesítménnyel, a bajnokság miatt. Nyáron érkezik Gavilán a Getaféból ingyen, Hoilett pótlására,illetve Lodeiro az Ajaxból, szintúgy ingyen. Majd még a védelmet próbálom megerősíteni. Köszi, hogyha elolvastad!