104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    bocsi a sok offért, de a legújabb peccsben van már átigazolás frissités ?
  • bakkerman
    jaja,csak elég irreális :SS ismét divat a garbó az nb1-ben,zete is még nb1-es...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    [csak vicceltem,sziasztok]
  • LasDen #79385
    geonak nem fog tecceni :D
  • Solt
    Én összességében értettem... ;)
  • RemX
    Bizony! :) És akkor a két kiesőt még nem is említettem ;) emlékezetes szezon :)
  • Solt
    Gyönyörű... kívánni sem lehet szebbet! :D
  • RemX
    Sziasztok! Ritkán írok de most felpörögtem, mert végre adtam időt magamnak és nekiálltam a Fradikámnak... már túl vagyunk triplázáson, kupagyőzelmeken stb... Az idei, mostani szezon most fejeződött be és a képen is jól látszik, hogy remekeltek a srácok :)
  • Fisicofan
    Nekem szinte játszhatatlan lett, az ellenfél bármilyen helyzetben bármikor képes gólt lőni, szögletet meg szinte nem képes elhibázni, az én játékosaim ellenben impotensek akármit csinálok, még egy tizedosztályú csapat ellen is vergődnek a támadók, a morált szinten tartani pedig szinte lehetetlen. Félreértések elkerülése végett, alapvetően nem lenne gond hogy nehéz, de én ezzel a patch-csel semmit nem tudtam elérni, egy csapattal se, ami eddig azért nem volt jellemző. Persze lehet hogy bennem van a hiba, de nekem ez a véleményem, a következő patch remélem eltalálja az arany középutat, mert a 12.0 meg túl könnyű volt.
  • KoniZTE
    köszönöm a választ, mit értesz az alatt, hogy szar lett ?
  • Fisicofan
    amennyire én tudom nem lehet, de szerintem örülj neki, elég rosszra sikerült, remélhetőleg a 12.2 majd jobb lesz
  • KoniZTE
    sziasztok, lehetséges letölteni a 12.1.0-ás peccset sztrím nélkül ?
  • LasDen #79376
    elég kupát nyertem már....valami bajnokságot is szeretnék mostmár, de egy ilyen napoli mellett ez kurvára lehetetlen...:D
    mindenféle képek...

• Solt
    Vonalban a 4 ék, vagy a két "szélső" egyel hátrébb? A két belső kp gondolom főleg labdaszerző erényekkel bír...
  • geo91
    4-2-4
  • karajjj
    van ebbe valami csavar is azt hiszem
  • gilgames00
    tud valaki egy működő linket nb3-as csapatokhoz?amiket a neten találtam (pl.:fmhungaryn) nem müxik :( előre is köszi!
  • Magic Boy
    Srácok a transfer update hivatalos?
  • Solt
    Mi az alapfelállásod?
  • geo91
    na igen, a rapid szintű csapatok már nem ellenfelek :D
    megvan a továbbjutás! (a barszát szépen elindítottuk a lejtőn, azzal hogy megvertük őket.)
  • Renegade
    ahogy olvastam az igazoltatás részbe jól bele fogok szűkűlni :-)
    ki is szúrtam a kezdőcsapatot, Budaörs :-)
  • zaki
    köszi. basszus, most nézem, hogy játék közben is lehet már törölni, és bejelölni ligákat

első 1-2 évben sztem majd betolok egy csomó ligát, és ha már kellően megerősödött a csapat, akkor kilövöm a felesleges ligákat.
  • karajjj
    játékosokat, edzőket, megfigyelőket igazolsz, te rakod össze a taktikát, te állítod össze az edzéstervet
  • zorrobomber
    Így van, nem te kötöd őket.
  • Juliano82
    A magyarításról tudna valaki mondani valami infót. Azt a 82%-os magyarítást megtaáltam de az még november végi. Nincs valami frissebb?
  • Renegade
    na egy kis nosztalgia miatt én is belekezdek (C-64en volt egy jó kis bundesligás játék), egyelőre a 2011-es verzióval, meg vadul böngészem az FMhut,. Jól látom, hogy itt csak csapat managelés van, tehát reklámszerződéseket nem én kötöm?
  • geo91
    1 giga ramom miatt: kis adatbázis, csak nb1, + szomszédos országok játékosai, ez kb. 10 ezer játékos
  • zorrobomber
    Milan-Liverpool 0-0 lett, úgyhogy továbbjutottunk, utolsó meccsen csak az első hely sorsa múlik, a San Siro-ba megyünk..
    Első (nem kis) lövésükből gól lett, mindent elmond a meccsről hogy ezután sikerült még kettőt kapura lőniük :)
  • Forza Italia
    hát én is elég szarúl kezdtem. de talán idén jobbak leszünk.
  • zaki
    kérdés: milyen ligák vannak bejelölve nálad, és milyen adatbázissal tolod?
    kezdek egyet a fradival, kiv vagyok milyen ligákat érdemes bejelölni, hogy jó kis pléjákat generáljon a game.
  • karajjj
    azért nem lehet atw-ről linkelni, mert az atw betenné a kép mellé a reklámcsíkot is, azt meg a fórum nem engedi
  • spiczi91
    12 néző XDDDD
  • LasDen #79356
    jó srác :D
  • geo91
    tősgyökeres dán ifi :D szépen fejlődik
  • geo91
    elcsentünk egy pontot az anfieldről
  • Rudee
    SG-s galériából csak megjeleníti

• geo91
    a recept a szokásos volt. amúgy a félidőben még viszonylag egyenlőek voltak a statok, ám a barsza nagyon rákapcsolt a másodikban, és lőttek is egy gólt.

• DONGUBA
    Aham ertem...en is kezdtem ugyanezzel az updattel jelenleg eleg szarul allok:)) 8. hely....ev vegen kiderul mire jtok veluk....nekem bressan jott begovic es leandro csatarsorba cisse melle.
  • Forza Italia
    milyen lóvét??? fizetése????
    Tevezé 200, Di mariaé pedig 100. Igaz h szűkös a vége de talán ha megszabadulok 1-2 játékostól még akkor nem lesz gáz.
    Amúgy eladtam azokat a játékosokat akinek relatív magas volt a fizuja.
  • DONGUBA
    es hogy a picsbe tudtal annyi lovet adni teeznek mutasd mar
  • Forza Italia
    Na akkor kezdjük a beszámolót. A szezon végeztével említettem h több helyen is változást kell eszközölni a csapaton. A vezetők a csapat jó szereplésének és a csapat stabil anyagi helyzetét nézve az élmezőnybe kerülést tűzték ki célul. Ahhoz h ezt a célt a csapat teljesíteni tudja (vagy túlszárnyalni) 40m bocsátottak a rendelkezésemre. (meglepő h csak 10m-al többet mint tavaly). De pár ember eladásával sikerült feltornászi kb 50m körülire.

Mint említettem több posztra is minőségibb játékosok kellettek. Nézzük posztok szerint.
    Védelem: Végleg megvásároltam Taiwo-t a Milantól hiszen ő tavaly is elég jól szerepelt. a Tottenham kiárusításának köszönhetően 2 védőjüket tudtam megszerezni gyakorlatilag poton pénzért. Bassong és Corluka személyében két rutinos védő érkezett. A védelem így kibővült és késznek mondható.

Középpálya. Itt nagyon nagy átalakításra nem volt szükség. Cristofari egy 18 éves kp érkezett, nagy tehetség. Pogba kölcsönbe érkezett opciós joggal. Torje a szélre jött. Na és akkor jöjjön a joly joker. ANGEL DI MARIA. A real átadólistára tette mert a játékos nem érezte jól magát. 10.25m ért mondom megpróbálom. Sok eélyt nem fűztem hozzá, de a meglepődés nagy volt. Elfogadta a 4 évre szóló szerződést.

Csatársorba egyetlen ember érkezett a már lentebb emlegetett Carlos Tevez. 20m ért árúlta a City.

ezen igazolásokkal nagy reményt fűzök a bajnoksághoz és remélem sikerül a célokat elérni, esetleg egy kupát begyűjteni.