104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #79427 :D -
két szélső van....tudom mert tőle nyúltam a genoahoz a taktikot :D -
szép :D
mi minden számít már eu-nak...afrika, pápua, tonga, east timor (ezek hol a faszomba vannak egyáltalán??? :D) -
Solt #79424 Meghozod a kedvem a játékhoz! :)
De arra még nem válaszoltál, hogy a 4-2-4-s felállásodban a 4 ék vonalban van, vagy a két szélen hátrébb egy sorral? -
geo91 #79423 4 év bl remeklése meghozta az eredményét, idén már nem kell 3 kaukázusi és balkáni kiscsapatot bucira vernem a csoportkörért... :D -
én ezért veszek inkább...:D meg hát Genoa tartalékokban nem sok használható egyén van...bár tavaly jött egy ígéretes csatár Dzsuzeppe....belőle még lehet valami, mondjuk kár, hogy csatárokkal jól állok...de egy isten kapussal megdobhatnának :DD -
geo91 #79421 próbálgatnám fejleszteni a toborzási rendszert vagy mifenét, de sajnálják rá a pénzt, pedig az van... az edzőközpont már 5 csillagos és az ifik ezdési körülményei is egyre jobbak, de ez még kevés a minőségi saját nevelésűek kineveléséhez... -
geo91 #79420 gratula neked is!
én is nézegetem az ifiket, de alig találok olyat akiben látok potenciált. -
Grat geo! Én igyekszem 18 alatti ifiket is hozni akik közül pár már be is épült a felnőtt keretbe, több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb :)
Egyelőre még a bl csoport végén járok, mit mondjak, előtte simán elfogadtam volna ezt az eredményt, de látva hogy vert meg a két nagy erős hiányérzetem van. Alanti meccs highlight-ra többet szerintem rá se nézek, 0-0-nál akkora ziccereim maradtak ki hogy ihaj. Meglepően felforgatott Milan volt, és talán tudva hogy megérzem a vérszagot és nekimegyek az első helyért, Pato a padon kezdett és helyette Alexis Sánchez-el egyedül a csatársorban ráállt a kontrákra. Nem tudom ekkora sebességgel mit lehet kezdeni ezen a szinten, szerintem semmit. Pontosabban de, be kellett volna lőni a saját ziccereimet...
-
Kvekverskilit itt valaki ki tudta maxolni? Interbe vettem meg az első évben és azóta alap kezdő pedig arra még nem érdemes... viszont alig akar fejlődni. 22 éves már. -
bakfitty -
geo91 #79416 dumálok vele hogy maradjon -
és ha menni akar??? :D -
geo91 #79414 baszhatják, mert az asking price-ot max-ra tettem :D minden kulcsjátékosomnál -
grat...
látom a román srácnak kérője is akad...:D -
geo91 #79412 Budapest Honvéd, 2015/2016
itthon triplázunk, mint tavaly, ráadásul veretlenül nyertük meg az nb1-et. bl-ben pedig új szintre léptünk és tovább jutottunk, mint valaha, az elődöntőben búcsúztunk, éppen hogy csak kikapva a man.u.-tól.
csapat: átigazolások / keret
hazai front: bajnokság / kupa / ligakupa
bajnokok ligája: csoport / meccsek / búcsú a legjobb 4 között
húzóembereim idén is a gólvágó csatáraim voltak: az [url=http://noob.hu/2012/02/07/am.PNG]elefántcsontparti "messi"[/url] és a [url=http://noob.hu/2012/02/07/cr.PNG]román "ronaldo".[/url]
-
mi? -
geo91 #79410 *van helyett miatt -
geo91 #79409 4 magyar (nevelésű) játékosom van, így jön ki egy 21 fős keret amiből még lehet "gazdálkodni." (a max. ugyebár 25, de meg kell hagyni 4 plusz helyet mivel 4-es kevesebb itthoni nevelésű, tehát 4, és szintén 4-el kevesebb, tehát 0 saját nevelésű játékosom van.) -
8 magyar kell és 4 saját nevelés, szóval gondolom 8 magyarod van :) -
geo91 #79407 *bl nevezéshez -
geo91 #79406 van de csak annyi amennyi még feltétlen szükséges a nevezéshez egy normális méretű kerethez. (4) -
gondolom inkább a hotel borsodchem-ben -
van még magyar a csapatban vagy már az egész városrész bevándorlókból áll?? :DD -

és a vendégek a barcikai tsz szállóban szálltak meg :D
-
karajjj #79402 én a Barca elleni csoportmeccsemet is Barcikán játszottam anno :D
kőkemény 4000 néző előtt -
hatalmas gratula!!!!! azért jó nagy bug azis,hogy nem a puskásba vitték a meccset,hanem maradt a bozsikban,10000 néző egy BL elődöntőn :DDDD -
A stadionra ráférne már egy kis bővítés :) Gratula! :) -
geo91 #79399 még annyit hozzáfűznék hogy az odavágón 1-0-ra kikaptunk az anfielden egy öngóllal, aztán az utána következő bajnokin lesérült az egyik gólvágóm (meite) 6-7 hétre... tehát nem vártam semmi a meccstől, de a srácok szépen megleptek! -
geo91 #79398 EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ! egyelőre annyit, hogy ezzel elődöntőben vagyunk. nincs már sok a szezonból, ha nem jön semmi közbe, szerintem még kora este végzek vele és feldobok egy egész éves összefoglalót. -
szerintem is jó ötlet -
szerintem jó ötlet...meg kell próbálni :D -
karajjj #79395 ez ott bőven off -
erre szerintem ott az átigazolások topik -
karajjj #79393 srácok érdekelne egy olyan topik titeket, ahol nem a játékkal, hanem irl csapatokkal foglalkoznánk manager szemmel? pl ilyenekre gondolok, hogy ki lehetne beszélni olyan dolgokat, hogy miért igazol/gazdálkodik jól a diósgyőr, miért nincsenek az akadémiákról érkező fiatalok közül normális focisták, vagy miért szar a wolfsburg a lehetőségek ellenére, stb stb... -
karajjj #79392 nekem anno volt már ilyen :D érdekes volt, hogy vége lett az nb1-es meccsemnek, félóra múlva már afrikában voltam a következőn a válogatottnál :D -
nem egymás után lejátszottam a 2-t a 2 csapattal :D -
Kár hogy nem lehet bővebb highlight-ot feltölteni, 2012-ben nincs ilyen lehetőség? 11esek kiharcolás pl. simán beférne még szerintem minimum.
Koman teljesen kivirágzott, talán azért mert nincs már előtte Quaresma -> tavaly: 19meccs 6.98, idén félszezonban 12meccs 7.32
-
ha a klupcsapatoddal játszod mind a két meccset akkor ez nem bug? -
na ezt csináljátok utánam...:DD 2 órán belül 2 meccsem is lesz...:DD