104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    max a lejárt szerződésű ifikkel
  • Mor3llo
    Rég jártam erre, gratula mindenkinek, kiváltképp geonak, nem semmi amit csinálsz ;)
    Én a West Hammel ügyeskedem 3. éve. 1. évben feljutottunk - persze elsőként -, 2. évben a 9.-ek lettünk, és a Liga Kupa döntőjében is játszottunk (sajnos leszívatott a Villa).
    Jelenleg a 3. évben egész korrektul állunk, remélem egy UEFA kupás hely minimum meglesz.
    Ilyen nagy arányú idegenbeli győzelmet még nem sikerült aratnom a Kalapácsosokkal:

Tabella:

Keret:
  • Atifm

<3
  • bakkerman
    csalsz itt össze vissza mostmár rakd le ezt a játékot
  • geo91
    magyarázatot kérek, mert ezt én sem értem. az 1 pontban sem reménykedtem igazából... :D (felállások)

• Roland10
    lehet előszerződést kötni játékosokkal, hogy pl 2014-ben csatlakozik a klubbhoz? :)
  • geo91
    papírforma
    1 pontot megérdemeltünk volna... :/
  • Solt
    Szakadjanak meg... adják ki magyarul, és akkor nem kell másnak dolgozni helyettük... és akkor még le is tiltják... mit fáj nekik, hogy ki milyen honosítással játssza? Beszarás...

Én sokáig megvettem a játékukat... aztán úgy voltam vele, hogy csak akkor adok a továbbiakban érte pénzt, ha kiadják magyarul... már kezdtem megenyhülni, és majdnem megvettem az ideit, de ezek után lókuki a seggükbe!
  • gooooliath
    Remix gratulálok a fradis sikerhez! De egy valamit had osztjak meg veletek azért...engem kicsit aggaszt hogy valósághűtlen a manager..ugy értem az idei mindha tul könnyű lenne nem? (és nem Rem x sikerét akarom kétszégbe vonni) Mindha tul könnyű lenne,és ez engem kissé zavar...kíváncsian várom mit mondatok..üdv
  • Rudee
    Vége a felkészülésnek, ami összességében jóra sikerült. A 3 nevesebb csapat mellett csak egy meccset buktunk. Közben a kupában a kedvező sorsolásnak köszönhetően egészen az elődöntőig jutottunk. Az idő közben lejátszott meccsen a finn élvonal címvédője és egyben aktuális listavezetője 3-1-re győzött, de összességében szépen helyt álltunk.
    A bajnokság is elkezdődött már, ott 5 meccs után 11 szerzett ponttal a középmezőnyben tanyázunk, egy meccsel kevesebbet játszva, mint a mezőny jórésze.
  • geo91
    ha jól tudom az idei patch-ek tartalmaznak valamit ami letiltja a nem hivatalos fordításokat
  • gilgames00
    azt tudja valaki h az 12.1.1 verzióval miért nem müxik a magyarosítás?
  • zorrobomber
    Nyilván bug :D Én ugye még mindig 11-el nyomulok, Komazec évek óta nálam van, mindig ő lövi a büntetőket ha pályán van és talán egyet ha kihagyott ;) Konkrétan nemrég kettőt is bevert egy meccsen úgy hogy a kettő között pár perc telt el.
  • bakkerman
    nálam a lyonnal volt olyan meccs,hogy 2 büntetőt kaptunk,egyet kihagyott Básztosz,a másikat Lisandro hagyta ki,és egyébként nyertünk 5 góllal...bug volt szerintem...
  • Szycsu
    Nemtudom, eddig Tevez 3-ból 2-t bevágott (5 meccs alatt), akkor lehet van benne valami, ha csak minden második megy be..
  • karajjj
    sg-n tilos a reklám
  • RemX
    Őőőőő :) Milyen szabályba ütköztem a törölt bejegyzésemmel? :)
  • bakkerman
    nagycsapatoknál sok a 11-es valóban,engem az bosszant,hogy a valósághoz képest sokat basznak el
  • toysoldier
    sziasztok

az FM 11-hez tudtok adni megye 1-es aktiválót? találtam a topicban, de az már nem letölthető

előre is köszi
  • geo91
    ezzel kívánok jóccakát! :D kétszer is vezettek dzsudzsákék, de mégis mi nyertünk, 3 góllal!
  • LasDen #79447
    jó srác...és jól tolja :D
  • Szycsu
    '11-ben bug a legújabb patch-ben ez a sok tizenegyes? Tevez kétmeccsenként állhat oda a labda mögé (nem bánom, mert mindet berúgja, de kicsit unalmas :D)
  • Láma!
    na végre... van 10es osztályzat a játékban:D

Sanogo csak megkapta válogatott meccsen, konföderációs kupán 5 gólt rugott egy 8-0-s mérkőzésen :D
  • bakkerman
    muhaha
  • zorrobomber
    OFF: IRL állítólag pénteken bejelentik a ZTE csődjét :/
    szóval ja, nem most lesz az biztos
  • bakkerman
    megtaláltam,durva látni,hogy még a 3. is érdekelt lehet a BL-ben :DDDD kacagok,mert ez a valóságban soha a büdös életben nem lesz
  • Roland10
    Valaki légyszi küldjön privibe egy linket a legújabb Updateről!

Köszi! :)
  • LasDen #79440
    csak maradjon is így :D
  • Magic Boy
    Nagyon jó vagy!
    Grat!
  • RemX
    Húúú srácok muszáj megint írnom :) Eddigi menedzseri szereplésem legjobb éve volt EVER! :)

Fradikával mindent megnyertünk amit csak lehetett itthon... megint 2 döntetlen és 1 vereség mellett 27 győzelemmel zártuk az évet, mint tavaly... Kár érte ;)

A superkupát év elején a MÁSODOSZTÁLYÚ (hhááhááhááá) Újpest ellen nyertük meg 3-0-ra, bemelegítésnek jó volt a szezonra...

Aztán jött a BL selejtező... előbb a Maccabi Haifát intéztük el egy 2-1, 4-1 kombóval, majd következett a svájci Young Boys... erre azért voltam kíváncsi, mert rekordösszegért vették meg tőlem a Hakolát előző évben... 1 milliárd ft. Nos szegény finn örült volna ha még nálunk van mert itthon és kinn is egy 5-1-be szaladtak bele... szóval könnyedén abszolváltuk a selejtezőket...

A sorsolás nem volt kegyes: Bayern, Tottenham, Valencia, Fradi... finoman szólva is erős csoport egy csapatnak aki két döntetlent tud felmutatni eddig az elmúlt években a BL-ben... bíztam a srácokban hogy előrelépünk!

Mi az hogy?! A Valenciát oda vissza vertük (3-0 idegenben és 2-0 otthon), A Bayerntől vállalható két vereséget szenvedtünk, mígy a Tottenham csak nagy mákkal tudott minket 3-1-re legyőzni az Üllői úton... tényleg jók voltunk nagyon. Aztán be kellett biztosítani az EL helyünket és erre a fiúk 2-0-ra elverték, lefocizták a Spurst Londonban... Óriási volt! :)

De csak ezután jött a java! Mondhatni kegyes sorsolás után a Wolverhampton nem jelentett túl nagy akadályt a belelendülő csikócsapatnak (átlagéletkor 20 év). 3-1 idegenben, 1-0 otthon NEKÜNK.

Én már itt elégedett is voltam az éves európai szereplésünkkel. Jött az Athletic Bilbao, akik a Lille-t verték az előző körben. A fiaim nem úgy gondolták hogy elég lesz... Ismét egy kettősgyőzelem 3-2 otthon és 4-2 idegenben... jöhetett a negyeddöntő :)

Ott nem más mint az Inter állt az utunkban... gondoltam magamban tapasztalatnak jó lesz... aztán az első meccsen Pesten úgy kaptunk ki 1-0-ra tőlük, hogy élmény volt nézni a srácok játékát és az inter áldhatta az eget... idegenben minden mindegy alapon mentünk ki, mondtam nekik hogy élvezzék csak az estét, erre megismételve az ÜBERFOCIT amit itthon mutattak 3-1-re lemosták a milánóiakat a hazai közönség előtt :) Nagyon büszke voltam rájuk....

Elődöntő: Werder Bremen... evés közben jön meg az étvágy, gondoltam az Inter után csak tovább kéne jutni... meg is lett! laza 2-0 itthon és kinn egy izgulósabb meccs után (1-0-ra vezettek sokáig de aztán két szép támadással fordítottunk) bejutottunk az EL döntőbe!!!!!

Nem más mint az Atletico Madrid várt ránk... ráadásul hol máshol mint a Vicente Calderónban kellett vizitálnunk.... már a negyedik percben betalált szöglet után Zondi (aki amúgy 20 góllal zárta az idényt 56 meccsen) a dél-afrikai középhátvédem.... utána hősies védekezés és 2017 EL győztes lett a FERENCVÁROS! :)

Természetesen az összes játékosom akiknek eddig könyörögtem maradni akar, szóval most megpróbálunk domborítani a BL-ben is valamit!!!

Bocs, ha hosszú lett, fel vagyok dobva! :)

Mellékesen behúztuk a ligakupát és a magyar kupát is, ahol igazából csak a motiválás volt a feladat a fantasztikus csapatomnak :)
  • Juliano82
    a tegnapi témáról jut eszembe egy régi kérdésem...
    Ha változik egy bajnokság rangsorolása (természetesen jelentősen) akkor változik a belépőjegyek ára is?
    Csakmert úgy vettem észre,h nem lehet megváltoztatni sehogysem a belépőjegyek árát. Tehát ha máshogynem így van esély a változásra....remélem. Valakinél valami tapasztalat?
  • zorrobomber
    #79423-ban linkelte azt is :)
  • bakkerman
    holland-török-ukránnal egy szinten van,az nem semmi,európai helyek változtak a bajnokságban?
  • LasDen #79434
    ki helyett lépett előre az nb1?? :DD
  • Solt
    Oké, köszi az infókat... kíváncsi voltam! :)
  • geo91
    11 helyett lépet előre az európai bajnokságok listáján az nb1
  • geo91
    az egyik mindenképpen, bár én mostanában állítgattam erre-arra a különböző féle középső középpályásaim miatt.
  • Solt
    Köszi... :)

Gondolom a két belső középpályás főleg labdaszerző!?
  • geo91
    te galád :D
  • geo91
    bocsi, nem láttam hogy kérdezted, de most akkor válaszolok: utóbbi, tehát úgy képzeld el, hogy van két kpk, két támadó szélső és a két csatár.