104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    Sziasztok ! A segítségetekre lenne szükségem.
    FM07ben bejutottam a Valenciával a BL döntőbe a Mu ellenében... Ronaldo góljával vezettek végig, Fergie lecserélte mindhárom csatárját ( Rooney,Tevez,Rossi ) és beállt védekezni, de David Villa a 93. percben egyenlített és jöhetett a hosszabbítás. Cseréltem szépen erre javíthatatlan hiba történt és kilépett...
    Ekkorát még sosem csalódtam ebben a játékban, nem lehet valahogy visszakapni az eredeti mentésemet ???????????
  • zorrobomber
    Pont emiatt a hozzáállás miatt van flame valakinek a jó eredményei miatt. Nem az elért eredményeket kellene nézni a fórumban, hanem a bejárt utat és azt hogy ki milyen élményekkel gyarapodott közben. Ennek pedig szerintem szerves része a hülye scout aki ajánlgatja a szarabbnál szarabb játékosokat :)

Btw, ha ca/pa szerint igazol a gép akkor miért vannak gyökér igazolásai? Én nem érzem magam hátrányban az igazolásoknál. FM-ben a "gép" nem ellenfél, hanem egy felépített díszlet motorja. Nem érdemes mögé nézni mert csak rombolja az illúziót.
  • geo91
    higgyetek amit akartok...
  • Solt
    Szerintem felesleges szítani a tüzet...

A dolog viszonylag könnyen ellenőrizhető. Szabd meg, hogy szerinted milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy higgy neki... ő meg játsszon le pár szezont ezekkel a feltételekkel, és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet...
  • karajjj
    a gép CA-PA szerint igazol, ergo te vagy hátrányban, ha nem használod
  • gabber_saviola
    Azért érdekes, hogy sorra jönnek a PM-ek az itteni fórumozóktól, hogy végre valaki megírta már ezt a kommentet.
  • gabber_saviola
    uefa kupát még csak-csak elhiszem.
  • zorrobomber
    az én szememben a "scout progi" is csalás
  • geo91
    1, editort a büdös életben nem használtam.

2, a rendszeres visszatöltögetést meg kikérem magamnak... igen, előfordult hogy begurultam és kiléptem a picsába és csak órákkal később vagy másnap vettem elő a mentést újra, de nem rendszeresen, de hát kivel nem fordul elő néha? a bl-t nyerő szezonomban viszont már egyszer sem. én csak kihasználtam az idei játék teamtalk kiskapuit, meg volt egy jó taktikám, ennyi.
  • karajjj
    igazából meg kell védenem, mert láttam már UEFA kupa győztes lokit is, ahol szintén, csak scout progi volt a háttérben, semmi más, Geo pedig tényleg ért hozzá
  • gabber_saviola
    Indexen a nagyok nem is olyan rég, pont ezt a "magyarcsapattalbéelnyerek" szindrómát tárgyalták ki ... ezért is, ez most úgy tökre spontán kikívánkozik belőlem.

Nem akarlak megbántani Geókám, de te vagy rendszeresen visszatöltögettél és serényen editoroztad a kis honvédodat, vagy egy akkora géniusz vagy apám, hogy az efem készítőinek személyesen kellene téged megmutatni, hogy itt van egy srác, aki erre is képes. Sajna bennem az előbbi fogalmazódik meg az eredményeid láttán.

Mondjuk nem haragszom rád, mert nem te vagy az első itt az esgén, aki olyan eredményeket ért el fos csapatokkal, hogy csak kamillázok. Pont ilyen hihetetlen eredmények miatt nem járok már ebbe a topikba, mert számomra az efem nem farokhosszabbító.

De ez csak az én véleményem, amúgy meg Világbéke.
  • zorrobomber
    ritkán tiszteli meg a totyikot egy ekkora FILMSZTÁR
  • LasDen #79577
    mer?? :D
  • zorrobomber
    nekem inkább az a meglepő hogy tudsz magyarul?? :D
  • Szycsu
    Nemesvámos is szóba jöhetne már akkor :D Na meg a jó öreg Battonya! 10 év az 10 év :D
  • Juliano82
    ezt a logikát követve elkezdhetném Kardoskúttal (múlt héten voltam ott átutazóban)...sajnos nincs benne..:)
  • LasDen #79573
    köszi :D
  • bakkerman
    most te komolyan voltál Tenerifén? a mázlista fejedet....
  • LasDen #79571
    a héten megjártam a szigetet így adja magát, hogy kezdek egyet velük...:DD
  • farferi
    Az elején mondjuk nyugodt , nem underdogok vagyunk, játszatok nyugodtan
    Aztán ha vezetünk a félidőben, a passionate legfelsőjét.Ha meg az ellen vezet, akkor már tökmindegy.
  • bexinho
    Elég érdekes ez az FM!

Fradi 2. szezon, Európa Kupa 3. selejtezőforduló. (1-ben kezdtünk)

3. fordulóra megkaptuk a Lokomotiv Moszkvát. Mondhatom, nagyon "örültem". 1. meccs 3-3 idegenben (de úgy, hogy 8-as szorzónk volt, és 1. félidőben 3-0ra vezettünk fölénnyel, 2. félidőre 3-3 lett, úgy hogy mindent kihagytunk, lokomotiv 20perc alatt lőtt 3-at)

Lejátszottam most a visszavágót, hazai pályán. 4-2 lett szerencsére. Na de hogy???

Tegnap este kezdtem el, de hajnali 2kor 2-0ás vereségre álláskor (10.percben) úgy gondoltam hagyom, és kiléptem. Meccset sosem töltök újra, nagy ritkán lépek ki így, mikor már idegbaj határán vagyok. Most benyomtam az fm-et, mondom letolom a meccset, van szabad fél órám. Első félidő sima 3-0, 2. félidőben viszont 8 perc alatt feljönnek 3-2-re. Nagy nehezen a végén begyötörtünk 1 gólt még, de nem sokon múlott hogy ne jussunk tovább.

Egyszerűen nem értem mit lehet tenni, mit érdemes mondani kiscsapat eseten győzelemre álláskor félidei szünetben. Azt nem mondhatom hogy gyerünk, mi vagyunk a jobbak, így kell ezt (mer akkor elbizakodnak). Azt nem tehetem hogy nem reagálok rájuk, mondván majd meccs végén, addig se zavarom őket össze fejben. Nem tehetem hogy lehúzom őket, miszerint menjünk ki és élvezzük a hátralévő meccseket.

SEMMIT! Semmit nem lehet mondani ezeknek, csak bízni abban, hogy nem esnek szét. Kicsit elszomorít hogy random módon kell variálnom a beszédekkel (amik alapjáraton nem is azt váltják ki a játékosokból, amit valóságban elvárnánk), és ettől függ az eredméynesség, nem pedig az igazolásoktól és a formától. Régebbi fm-ekben valamivel egyszerűbb volt a kiscsapatos játék (angol 6-odosztály), de itt....

Ti miket szóltok a csapatotokhoz ha kiscsapattal vagytok? Mit mondtok egy sima bajnokin, vagy egy nagy csapat ellen? Mit mondjak, ha vezetek, és első félidei szünet van?

Most tovább jutottunk, de nem tudom mi lesz a 4. fordulóban...
  • geo91
    a fejemet.

csak a Honvédos karrieremnél használtam a genie scout-ot. (alacsony reputáció miatt muszáj volt az első néhány évben.)
  • gabber_saviola
    Geókám, neked már nem kihívás az idei efem. Milyen segédprogit tolsz?
  • farferi
    Az mtk- val nyomom, most kezdődik a 4. évem.A gondom az, hogy az nb2-ben ugye nem volt tartalékcsapatom, de azóta sincs, pedig már az első osztályban vitézkedek,nagyon kellene már a fiatalok rendszeres játékához.A vezetőségnél sem találtam, ilyen lehetőséget sajna.Lehet valamit tenni?
  • bexinho
    Velem ugyan ez történt a fradis karrierem során a tavaszi félévben. Szörnyű volt. A legjobb játékosaim lesérültek, kihagyták az 1-1 elleni helyzeket, nagyokat vertük (néha kikaptunk), de a kicsik ellen rendre elvéreztük. Végül 3. hely meglett, majdnem a 2. hely is (1pont híján), de így is katasztrófális volt a szezon zárásom. Jellemzően a meccsek többsége Fradi fölénnyel zajlott, mégis vereség lett a vége, vagy X. 10 meccsen keresztül nem tudtam győzni.
  • geo91
    elfogyott a türelmem, au revoir caen... hetek óta rapszódikusan teljesítünk, ami önmagában még nem lenne akkora probléma, de azt tényleg nem értem hogy a meccs előtti teamtalkomra miért nem reagál egy nyomorult játékos sem, akár mit is mondok... nem változtattam semmin, mindent úgy csináltam ahogy a többi karrieremnél eddig... mostanra oda jutottunk hogy utolsó senkiházi csapatoktól is kikapunk, utána jól lebaszom a csapatot (erre legalább pozitívan reagálnak!) és ahelyett hogy változna dolog, minden kezdődik elölről...
  • geo91
    fffúúú, de felbasz... francia kupában megkapjuk a psg-t, mondom fasza, itt a vége. lószart, kiejtettük őket! következő körben egy másodosztályú csapatot kaptam, hát nem kiszopattak minket? tizikkel ugyan, de igen...
  • eLiXir
    Mikor jön a .2 patch?
  • geo91
    féltáv.

ahogy tavaly a lyon, most a marseille húzott el nagyon... viszont ami még nagyobb meglepetés hogy az idén feljutó lens van előttem a 2. helyen. :O gép által irányított csapatot így még nem láttam szárnyalni.

ligue 1 tabella

el csoport

el sorsolás
  • Rudee
    Elkezdődött a második szezon...

A tervezett játékos eladásból egyet sikerült végrehajtani, de pont így érte a legnagyobb veszteség a keretet. A TPS Turku tett ajánlatot Kuqi-ért. Ezt kicsit módosítva visszadobtam, de másnap már jött is a válasz. Megadták, amit kértem. 30e€-ért távozott az előző szezon legjobbja. A próbajátékosok az első pár meccsen jól játszottak, de sajnos egyikük se akarta elfogadni a lehetőségekhez mérten szinte legmagasabb fizetést, így el is mentek. Összességében négyen távoztak, érkező nélkül. Megpróbálom a fiatalokkal feltölteni a keretet, csak sikerül. Szerencse, hogy a célok nem változtak, így belefér még 1-2 esetleg nem várt botlás.
    A kupában a Nelisse vezette PK35-öt kaptuk első ellenfélnek, de végül továbbjutottunk egy hazai, 2-1-es győzelemmel.
    Barátságos meccsekre sikerült meghívni néhány olyan csapatot (Haka, AIK Stockholm, Inter Turku, TPS Turku), akik ellen pár ezer €-s bevételünk is lesz. Nem sok, de a kölcsön törlesztéséhez minden fillérre szükségünk van.
  • geo91
    Stade Caen, 2011/2012

igazából örülnöm kéne mint majom a farkának, mert sikerült kicsivel túlszárnyalni a szezon előtti elképzeléseimet, de most már inkább csalódott vagyok... fordulókon át bajnokesélyesek voltunk a szerény kis keretünkkel, az utolsó fordulókban pedig már csak a bronzért harcoltunk. nem is lettem volna ennyire csalódott hogyha legalább az sikerül. de nem sikerült... ez a szarrágó bagázs képtelen volt megverni a 10. valenciennes-t... na nem baj, nyáron nagy selejtezés lesz ám!

jöjjenek a képek.

csapat: igazolások / keret
    bajnokság: tabella / stat / meccsek 1 / meccsek 2
    kupa: meccsek
    ligakupa: döntő...
  • Magic Boy
    1 kiállítás és 3 öngól.
    Na ezt jól besorsolta a gép.
  • Darthmushroom
    lol sochaux de szarul áll.kb mint irl. pedig qva jó a keretük simán bajnokságot lehet velük nyerni
  • Szycsu
    De a rohadás állna bele... Olyanokért kapok sárgákat, hogy nemigaz. Elesik gyerek és a legközelebbi játékosom kap egy sárgát.... Felrúgják csatárom tizenhatoson belül, nem fúj a bíró semmit, odamegy egy másik reklamálni, sárga.... Most csak 5 sárgát kaptam Tatabánya ellen, olcsón megúsztam..
  • geo91
    így sikerült kiesni a kupából...
  • Magic Boy
    7 pont hátrány semmi.
    Simán bajnok leszel.
  • Szycsu
    Én a Veszprémmel nem is tudok kipukkanni, mert állandóan lyukasak vagyunk xD
  • geo91
    kipukkantunk... :/ mondjuk az előzetes elvárások alapján még mindig jól állunk.
  • Magic Boy
    Passz én magyarul játszom.
  • zorrobomber
    Ennek mi az angol megfelelője?