104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #79629 Csak nem mindegy, hogy miképpen... én például a szöglet "csítet" sem használtam, mert tudtam, hogy egy bug a játékban... engem zavart. -
Az előbb azt mondod hogy ez csak egy játék, most meg te is a focival példálózol
Pont ezt magyarázom hogy igen, játék, ezért kvázi lényegtelen hogy mennyire vagy eredményes benne. Igen, nyerni akarok a játékban is, de mivel nincs tétje így értelme sincs annyira kompetitívnek lenni, hogy játékon kívüli eszközöket használj fel. Ha a megélhetésem múlna rajta, akkor igen felhasználnék minden lehetséges eszközt a győzelemre. IRL lehet én is azt mondanám hogy törd el a lábát. A lábtörés (tegyük fel) egy létező kiskapu a valós fociban, míg a scout program nem, mert olyan adatokat használ, amelyek a való életben nem kutathatóak, vagy teljesen más formában. Legalábbis transfermarkton én láttam Balotelli mellett Pot ability értéket :) Igazából az egész litániát össze lehetne foglalni azzal, hogy nem a cél a fontos, hanem az út amit megteszel addig!
Juliano82: itt most csupán a hozzáállásról beszélünk általánosságban és a scout program használatáról. Az hogy nem használok külső alkalmazást a játék könnyítésére szerintem nem egyenlő azzal hogy korlátokat állítok fel magamnak. Engem speciel általában pont nem érdekel hogy sok magyar játékosom legyen! :) -
karajjj #79627 most ha azt nézzük, ez a fociban is így van, van akit az motivál, hogy minél magasabb osztályba juttassa a csapatot, minél eredményesebb legyen, és van olyan is, akit csak az, hogy elvegetáljon a középmezőnyben -
Solt #79626 Azért nem használjuk ki a játék "gyengéit", mert tudjuk, hogy az irreális, és ez zavar minket. A CoD-os hasonlat meg nagyon rossz példa... Egy FPS lényegi eleme a fedezék használat, nem pedig egy kiskapuja.
DE, mindezek ellenére totál felesleges ízléseken vitázni... mert, hogy ki miképpen játssza, az csupán ízlés kérdése! Van akit a BL motivál, van akit az, ha minél reálisabban játszik, és örül egy dobogós helyezésnek is... -
karajjj #79625 játszottál már mondjuk onilne stratégia játékkal? aki nem használja ki a játék gyengéit, hamar elhullik, attól, hogy te szimulátornak használod, továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ez csak egy játék, ha igazi manager akarsz lenni, menj el edzősködni egy falusi focicsapathoz -
geo91 #79624 

-
Juliano82 #79623 Zorroember...mért ne használnád ki a játék általad neevezett "gyengéit"?
Ez olyan mintha a COD-ot kamikaze módon játszanám és nem használnám ki a fedezéket.
A 12-őt sajnos nem csinálták realitikusra..:( Nem értek egyet azzal amit írsz...bármire rálehet mondani hogy akkor magamnak megnehezítem a játékot....pl. mivel tök könnyű lett csak zambiai játékost igazolok..... -
Solt #79622
-
Ez szerintem hozzáállás kérdése. Nekem szimulátor. Suspension of disbelief-nek hívják amikor próbálod beleélni magad a színdarabba/filmbe/játékba. Ebbe nem fér bele szerintem az hogy a játék gyenge pontjaira rászállsz és azzal csikarsz ki jobb eredményt. Igazából FM legnagyobb hibája az hogy nagyon szar érzés kikapni és a kiskapuk ott tátognak mindenki előtt. Igen, játék is, pont ezért sokkal egyszerűbb és jobb elfogadni a tényt hogy nem nyerhetsz állandóan. Márpedig ha ezt elfogadod akkor máris ott jársz hogy nem használsz scout progit és az asking price-nak a te szájízednek megfelelő összeget állítasz be(ez utóbbi tényleg már csak elvi kérdés, mert én is 5-6 millió €-t kérek a kulcsjátékosaimért és ennyiért sem viszik el őket!). Utólag hozzáteszem hogy teljesen elfogadom hogy mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik, én csak leírtam a véleményem :) -
karajjj #79620 nem, ez nem szimulátor, csak egy játék -
Solt #79619 Már akinek... :)) Én például azt szeretem, ha minél inkább hajaz a valóságra! :) -
ez olyan mintha azt mondanád hogy a flight simulatort ne hasonlítsuk már össze a való életben való repüléssel :) -
geo91 #79617 ott a pont -
karajjj #79616 ácsi, ez csak egy játék, ne hasonlítsuk már össze a valóssággal! -
geo91 #79615 ha így van megírva a játék, az nem az én hibám, mi a francnak nehezítsem meg a saját dolgom... a játéknak kéne arról gondoskodni, nem nekem. :D -
Szerintem totál félreértitek miről beszél :) Pont ez a baj, hogy "játékos megtartása marha egyszerű". IRL itt volt egy Kink aki lőtt két egyeneset a labdába és egyből vitte a Middlesborough. Ez a tedd fel az asking price-t maximumra is exploit szagú(büdös). Én annyira szoktam beállítani amennyit nekem ér(amennyiért valóban eladnám). -
geo91 #79613 játékos megtartása marha egyszerű, fel kell tenni az asking price-t a maximumra és akkor nem jön konkrét ajánlat érte -
karajjj #79612 10-15 év alatt egy NB2-es klubbal is el lehet jutni a folyamatos BL szereplésig, a játékosokat meg egyszerű megtartani, amikor látod, hogy tud valamit, rögtön meg kell kínálni a lehető leghosszabb szerződéssel, nekem is volt anno, hogy a BL csoportköröm után vitték volna a legjobbakat ezerrel, de mindnek még 2-3 év volt a szerződéséből... aztán mondjuk mikor megkínáltak értük 6-8 millió eurót, akkor rögtön meggondoltam magam, mert hát ugye mégiscsak a Barcikával toltam -
gooooliath #79611 meg 2 hete kb láttam azt hiszem épp geo szurta be a képet...bayern m. - honvéd 0-5????!!! - hát én ott majnem le vettem a játékot a gépről..de leg komolyabban..az a kép óta nincs nagyon kedvem játszani a FM-ert! -
gooooliath #79610 valaki lent írta hogy reális az hogy 2-3 év alatt fel erősíti ugy az egyik magyar csapatot hogyuefa liga vagy bl győztes legyen és ki verjen barcát milánt. Szerintem képtelenség a valóságban. Nem 2-3 év,hanem 10-15 év alat sem. Ha valakinek olyan jó játékos álománya lenne,először is fel vásárolnák a nagy klubbok az össz játékost a pályagondnokkal együtt. Nem tudná sem a honvéd sem a fradi ott tartani őket. A játékosok sem hiszem h sokat gondolkodnának azon h mely fizetések a nagyobbak..az első lehetőségre pattanának nyugat európai klubbokba. De most komolyan ne vicceljünk már..Barcát ki ütni 2-3 év mulva? :) Minden el ismerésem geo-nak. De az idei FM langyosvíz!* -
Mondjuk ez nekem fura, ugyanis jelenleg a West Hammel tolom (4. évben vagyok), és a Chelsea évről évre fantasztikusabbnál fantasztikusabb játékosokat igazol eurómilliókért. Gondolok itt Obafemi Martinsra, esetleg Fuchsra..mindkettőt 15 Mó euró felett vették. Ez nálam nem azt sugallja, hogy CA/PA szerint igazol - illetve, hogy nagyrészt nem ez alapján. Persze, a megatalenteket így találja meg, de erre neked is megvan a lehetőséged, ott vannak a figyelőid. Ja persze, benne van, hogy nem jön be az adott játékos, de ilyen a való életben nem történik? De...
Természetesen egyszerűbb a scouttal, de ez nálam abszolút rontja a játékélményt. Ízlés kérdése.
4. év a West Hammel, a legjobb helyezésem egy 6. hely a PL-ben. Lehet, hogy suta vagyok, de valószínűleg kényelmetlenebbül érezném magamat, ha mindenféle módszert bevetnék, és rögtön a feljutásom után pl. már egy dobogóért küzdöttem volna. Mert ugye ilyen elő-előfordul ebben a topicban... -
Rudee #79608 Holland élvonal tele van fiatal tehetségekkel, onnan próbálj első sorban kölcsönvenni. Egyrészt mert minimális kiadások lesznek, másrészt meg azért, hogy ha valaki nem válik be akkor szintén nem kell sokat fizetni, hogy elmenjen. Aztán idővel lehet, hogy tudsz szerződtetni is közülük. -
Falatkenyér #79607 Sziasztok!
A kedvenc csapatommal, holland másodosztályú Maastrichtal kezdtem játékot. Egy ketten tudnátok ajánlani játékosokat ingyen,kölcsön,bárhogy akik eljönnek és érdemes ide? köszi előre is a segítséget az amatőrnek :D -
Rudee #79606 Igen, annál nagyobb feelingje nincs a játéknak, mikor jön a sok próbajátékos, hogy aztán válassz. Sokkal nagyobb "örömet" okoz, mikor egyik-másik jó igazolásnak bizonyul. Persze így nem lehet 4-5 óra letolni egy szezont, de annak sok értelme nincs is. -
Azért elég nagy fasság a játékban, hogy augusztus közepén, egy fontos meccssorozat (európa kupa 4. selejtező kör) napján nem tudom az utazó keretem 10 legjobb játékosát nevezni, mert válogatottban vannak (olyan országok fiai, amik a térképen sem szerepelnek). A szép pedg az egészben, hogy senkit se tudok betenni helyettük, csak 1 embert cserélhetek/nevezhetek... tiszta vicc. Dnipro ellen dől el (juande ramos), hogy részt vehetünk-e az őszi tabellán. Az ellenfél szerencsére nem olyan erős, mint a dinamo volt, de így is kb 8-10-es szorzónk van. -
Juliano82 #79604 a játék 11.0 a scout 11.1. De ha a mentést áttolom a laptopra amin ugyanaz a fmscout van ott beolvassa a mentést. Érdekes... -
karajjj #79603 verzió megfelel a játék verziójának? -
Juliano82 #79602 Ha már scout meg ilyenek....
Évekig használtam gond nélkül a Scout programot.Eddig....:((Kiir valami "compress save games" hibaüzenetet. Megpróbáltam tömörített és tömöritetlen mentéssel is. Egyéb ötlet? valaki segítsen légyszi! -
Én reálisan tartom, ha valaki bl címig vezeti a magyar csapatot. De nem úgy, hogy 2-3 év múlva egy barcát, vagy éppen egy united-et üt ki a döntőben. 6-7 év alatt bőven megerősödhet úgy anyagilag és csapatilag egy csapat, hogy szerencsés sorsolással bl címet nyerjen. Az a scout program pedig tényleg elveszi a játék élményét, ami miatt játszik játszunk az fm-el. Én pl soha életemben nem tettem fel kiegeken kívül más fm -el kapcsolatos dolgot. Pedig már 2005óta minden részbe heteket öltem. -
én leszarom ki csal meg ki nem,de geo már jópár csapattal ért el nagyon szép sikereket,szimplán nagyon ért a játékhoz,ennyi. ha neadjisten tényleg csalna,azt is leszarnám,mert ő játéka,ha ő élvezi,csinálja. én egy sima mezei fm user vagyok,számomra azok is nagy sikerek,ha nagy csapattal tudok címeket elhozni,mert örülök neki,hogy az én kezem által lett bajnok egy MU/Barca/Milan stb...játszogatok énis kiscsapatokkal,de ekkora sikereket nem tudok elérni,egyszer a Mainzot vittem még az FM10-ben,és én annak is nagyon örültem,hogy 10 év alatt mindig top10-ben végeztem velük,adtam a világnak fasza saját nevelésű srácokat. -
karajjj #79599 najó, eljött Mónika ideje...
-
geo91 #79598 hidd el ha játszanál eleget az ideivel, neked is sikerülne. fm10-el vagy 11-el nekem sem sikerült Honvéddal bl-t de még csak el-t sem nyernem. de az idei, túl könnyűre sikerült játékot kiismertem, kihasználom a bugjait, ez lenne csalás? -
Nem, sajnos nekem még sosem sikerült semelyik efemmel/céemmel magyar csapattal bl-t nyernem. Tudom béna vagyok, és most tényleg nem volt jobb dolgom ... simán még a munkát is abba hagytam, csak hogy beírjam azt, amit írtam.
-
geo91 #79596 tényleg sajnálom hogy neked nem megy a játék, ezért nincs jobb dolgod ennél. pedig az idei tényleg könnyűre sikerült. -
Solt #79595 Ha nem szítanád, akkor nem írtad volna ide, hogy privátokat kapsz...
Nem a véleményed a gond, hanem az, hogy csalással megvádolsz valakit úgy, hogy nem vagy kíváncsi a valóságra, nem adsz neki lehetőséget, hogy megvédje magát.
Ez így nem korrekt szerintem... -
KoniZTE #79594 Na akkor jöhetett az döntő második felvonása :) Mu rendesen visszakapta amit elvett a bajoroktól.
http://noob.hu/2012/02/27/haha.JPG -
Nem szítok semmit, csak elmondtam a magyarcsapattalbéeltnyerek-ről a véleményem. Ennyi volt és nem több.
Nem akarok semmit sem leellenőrizni. -
karajjj #79592 hát nemsűrűn -
KoniZTE #79591 Habár gondolom ha játék közben lép ki, akkor gondolom nem tudom majd folytatni 1-1ről.... -
Juliano82 #79590 A scout progit nem tertom én csalásnak. Mondjuk úgy,h rengeteg időt takarít meg vele az ember. Sztem nem Geo hibája a dolog. A 12 patch nélküli változata irreálisan könnyűre sikeredett..:(