104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• McFrost
    Érdekes módon nekem nem lesz magyar, sőt ha rányomok a nyelvnél, töltés után el is tűnik a magyar opció.
  • Solt
    Nagyszerű! :((

Valahogy tényleg össze kéne fogni, és bombázni a fejlesztőket... egyszer kéne megcsinálni, utána már minden évben jóval kevesebb munka lenne...

Emlékszem, hogy vártuk anno a magyar ligát is... soha nem hittük volna, hogy egyszer lesz, oszt mégis! :)
  • bakkerman
    igenigen,működik,asszem 87%-os,valahogy úgy

| #79706: én azt hallottam,hogy nem lesz az idei fmnek 100%-os magyarítása,mert a patchek miatt nem lehet megoldani
  • McFrost
    Az a 11.26-ai? Az működik eredeti játékkal?
  • Solt
    Tudni valamit arról, hogy befejezik-e 100%-ra?
  • bakkerman
    fmhungaryn fenntvan
  • LasDen #79703
    köcsög vagy...
  • McFrost
    Merre van a működő?
  • bakkerman
    ha a "magyarosítás" alatt azt érted,hogy pirított vöröshagymával,és pirospaprikával beszórod a lemezt,akkor nem,de ha magyarításra gondolsz,akkor igen,működik.

[köcsög vagyok]
  • Piko888
    Sziasztok!
    Magyarosítás müködik az eredetivel?
    Köszi
  • zorrobomber
    van offline módja steam-nek
  • paly90
    elcsábított ez a 20 euro-s ár, megvettem steamen..
    az lenne a kérdésem, hogy nettel lehet csak játszani vagy net nélkül is?
  • Utley
    szezon elején tartok,és már fent van a 12.2 patch...keresni akarok játékosokat+edzőket,és hiába kattolok rá...nem jön be a kereső...jah és eredeti a játékom...
  • bexinho
    2013 nyara, Fradival 2. szezonom. Nagy szerencsémre a tavaszi félév nem úgy sikerült mint a tavalyi évben, így sikerült 12 pontos előnnyel zárnunk a tabellát év végén. Míg tavaly az 59 pontom csak 3. helyre volt elég, addig idén 65pontommal simán nyertem. Rájöttem, miként kell adni a motivációt, így az utolsó meccseknél szinte szárnyaltunk (mint az őszi félévben). Ezáltal BAJNOKSÁG+LIGAKUPA+MAGYAR KUPA behúzva. Sajnos viszont átigazolásra csak 250e font körül kaptunk, fizetés is csak 50e. Ez meglepő, mert tavaly ennek a 2x-ét kaptuk átigazolási keretként, illetve a fizetések se voltak magasak (sőt)!!! Legjobban fizetett játékosom 2.100 font per hét, illetve még 2-en 1.300 körüliek. Ez jóval az átlag körüli, vagy mondhatni átlag átlaga, hiszen vidinél/dvscnél/győrnél nem egy játékos 3-4e-eket kap. Tehát a fizetés kézbentartása 82%-os volt, mint ahogy tavaly is magasan tartottam.

1,5 évet kellett várnom míg az edzőközpontot felújítják, mire 4 hónappal a végezte előtt lefújta a vezetőség. Remek. Sheffield + Anji a jelenlegi anyacsapataim. Igazolások megint nehézkesek lesznek.

Legnagyobb sztáromat 1,5M font-ért elvitték féltávnál, akit 350e -ért igazoltam még az első évben: Wobay

Legjobb védőmet is elvitték, de legalább kisajtoltam belőle némi fontmennyiséget: Klein 850e font (ő alapból a csapatban volt), illetve Otten-t 300e-ért.

Most a legnevesebb játékosom: Mads Laudrup, a híres Micheal Laudrup fia (ha jól sejtem), illetve a sokak által ismert, többszörös argentin csatár"sztárom": Luciano Figueroa (Boca, Genoa, River, Villareal, Birmingham, Tigre, 15/9 argentin válogatottsági mérlege).

Félév közben sikerült megszereznem 1M fontért egy generált brazil kapust, aki valószínűleg minden idők legjobb GK-e lesz a Fradinak... remélem nem hazudik a szerb figyelőm.
  • Solt
    Pár hete vettem meg 20 fontért... nyalják ki! :D

Neked nincs ötleted, hogy a Fradinál miért idegenlégiós a Hakola, a Klein, meg az Otten? :)
  • Neoncsoves
    ez is vicces, annak 12,5 euro akinek már megvan (elajándékozni) akinek nincs meg az meg pengessen 20 eurot... teljesen reális :D
  • Solt
    Na aki vásárolni akar... 12,5 ajró a steam-n!
  • Solt
    Jut eszembe... a Cseh és Holland játékosok miért számítanak idegenlégiósnak az NB1-ben??
  • Solt
    Az igen! :)

A múltkor valakivel elkezdtük csinálni a magyar játékosok adatainak a javítását...

Röstellem, de nem tudom ki volt az! :S Azt is jó lenne befejezni, és továbbküldeni annak, aki a magyar bajnokság adatait küldi nekik tovább.
  • LasDen #79690
    akkor velük kell beszélni...:D

am nézegettem új patch miket javít, háthogy ez a játék mennyi szartól crashel..:D
    de a legviccesebb ez volt...:D
    "
    - Fixed issue that was causing A-league clubs to hire 23 year olds as managers."
  • Solt
    Én más nemi szervével nem akarom verni a csalánt, de akik eddig csinálták hobbiból, azok szerintem szívesen dolgoznának nekik egy tisztelet példányért, meg azért, hogy a nevük benne legyen...

Én nem beszélem ezt a csökött nyelvet, de, ha olasz fájlokat küldenek át, a csajomat ráveszem, hogy segítsen! :D
  • LasDen #79688
    akkor kell egy banda, akik mondjuk biztos megcsinálják évről évre és bombázni kell a segat/SI-t levelekkel és hátha meghallgatnak és lehet velük tárgyalni....
  • Solt
    Az elég szomorú... mennyiből tartana? Szerintem lenne aki egy tisztelet példányért megcsinálná, ha átküldenék neki a fordítani valót... csak ugye szarnak rá...

Cseh nyelven sem azért van, mert tízezrével adják el náluk... ( szerintem )
  • LasDen #79686
    az soha nem fog megtörténni...:D
  • Solt
    Én meg megfogadtam, hogy nem veszem meg amíg nem lesz gyárilag magyar, de nem bírtam ellenállni... rohadjanak meg! :D
  • DONGUBA
    nem birtam mikor megjelent megvettem 10 papirert de mikor kijott a tort eladtam 8 ezerert:)))))......
  • Solt
    Tuti nem... az előzőhöz sem volt.

Egyébként steam-n most csak 20ajró...
  • DONGUBA
    ya ertem...fantasztikus...meg jo h eladtam az eredetit mikor kijott a tort:DDDD.....nemtom erdemes -e letolteni...vagyis lesz-e hozza tores
  • Solt
    Kint van a 12.2.0!! :)

Mellesleg nálunk megint semmi javítás nem szerepel... úgy látszik minden rendben! Minden rohadt kavics nyelven elérhető már a játék, minden rohadt kavics ligát folyamatosan javítanak, nálunk semmi... foglalkozik egyáltalán vele még a részünkről valaki?
  • DONGUBA
    ? mi van?D:D:D:D
  • Solt
    Kijött a tapasz... vagy a transzfer update... :)
  • Solt
    Nincs... steam-ről a legfrissebb...

Minden liga be lett jelölve, lehet az a baja... kipróbálom, köszi! ( a többit már próbáltam )
  • karajjj
    magyarítás van fent? patch a legfrissebb?
    vagy esetleg
  • Solt
    No megint megfagyott... :S Most rögtön az első meccsnél... két fajta driverrel is próbáltam, ugyanaz, tehát nem hiszem, hogy driver nyűgje van.

A crash dump mappában lévő fájlból miképpen lehet megtudni, hogy mi a nyűg?
  • bestGP
    vki el tudja inditani az fmrtet? tényleg csak donationnal megy?
  • Solt
    Olcsó volt... így egy darabig nem lesz gondom! :)

@karajjj: Kitöröltem a cache könyvtárat, és azóta nem csinálta... remélem csak ez volt a nyűgje..
  • geo91
    Eintracht Frankfurt, 2013/2014

BAJNOKCSAPAT ÉS KUPAGYŐZTES!
    az el-ért viszont kár, nagyon közel voltunk ahhoz hogy megnyerjük... :/

átigazolások
    keret

bajnokság
    meccsek 1 meccsek 2
    stat

német kupa meccsek
    döntő

el meccsek
    csoport
    döntő

• Falatkenyér
    szia!
    pls tudsz linket adni ilyen alsóbb ligákhoz?
  • Utley
    Rég jelentkeztem,de most világra szóló eredményt értek el a fiaim.A Német 5.ligából indultunk,és az első évben megnyertük a bajnokságot!Erre is büszke lehetnék,de a 12/13-as évben a Német kupában agyoncsaptuk a Hannover gárdáját

Jöhet a Borussia Dortmund
  • gooooliath
    jézus mária! szerintem tul erős a géped hozzá! 16giga ram!!!?