104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #79830 ha kölcsönadod, akkor is fejlődik -
én az ifimet a csapatnál tartottam és 3 éven át fejlődött. ma már az első csapatnál van és 1-2 éven belül kezdő játékos lehet belőle... -
Juliano82 #79828 ha van egy tehetséges ifim inkább adjam kölcsön low ligába, hogy játsszon vagy maradjon a sokkal magasabb szintű edzési lehetőségek miatt ahol nem játszana 1 percet se..? -
karajjj #79827 a steam letölti automatikusan -
nono28 #79826 Sziasztok!
Tudna valaki linket adni honnan lehet letölteni patcheket a játékhoz?Előre is köszönöm. -
karajjj #79825 vezetőségtől kell kérni -
Utley #79824 Lassan a bajnoki hajrá jön.Igyekszünk megkaparintani a 2.helyet:)
-
nepszter1 #79823 Gyepszőnyeget hol tudok cserélni ? mert eléggé elvan kopva . Angol a játékom szóval ha valaki tudna segíteni pontosítson köszi :) -
alapjáték :DDDDDDDDD -
kösz :D -
A 21. században vagyunk, illene már információt szűrnöd :D -
Solt #79819 OFF-ba nézz be... -
kapus edzőt akartam keresni.....
-
Ez az új patch asszem nem lett a legjobb....eddig nem volt most meg már a 3. crash dumpnál tartok és úgy néz ki, nemtudok se játékost se edzőt keresni, mer meghal a gém.... -
Utley #79816 Nobakht itt van "számolatlanul" verte az előző 2évben a gólokat,de idén még nem mutatta meg magát a góllövők között :) Az első évben: 24/13, a másodikban:27/14
Idén a gólfelelősöm a Feyenoord-ból: Rafail Asbuchanow már tavaly AMC-be 15/7 volt a mérlege töménytelen gólpasszt jegyzett mellé:) -
Itsuki #79815 grat,így tovább :D régebbi fmekböl ismertem pár jó játékost,scoutjaim mondták h nem ütik meg a 3.osztály szintjét (JUngwirth és ghasemi-nobakht v kicsoda volt) de nélkülük esélyem se lett volna feljutni,probálj 1-2 ilyet találni sokat segíthetnek.. :D mi az a baj hogy sehol se megyünk.. :D -
Utley #79814 Grat :) Én most erőlködök a Jügesheim csapatával,és az 5.és a 4.ligát is sikerült elsőre kipipálni.Most indult a 3.liga,és az igazolások most nagyon lutrira sikeredtek.Mivel elég kókler a csapatom,ezért nagy neveket nem tudtam igazolni,így a magyar piachoz fordultam.Rengeteg Magyar játékost igazoltam a keretembe,de a kérdés az,hogy mire megyek velük :) Idegenbe bukdácsolunk nem picit,de hazai pályán nagyon megyünk:D
-
Itsuki #79813
végülis 1 kontrából nyertünk de azért.. :D -
Itsuki #79812 [imgw=http://noob.hu/2012/03/12/gyokerjatek.png]
kiesési rangadó,ha kikapunk ki is esünk asszem,4.percbe piros lapot kapunk és ellenfélnek tizi,persze h nem volt az,ez meg les? bombagólt lött a játékosom... (aki a játékos mellett van,középen ő kapta a labdát..) kiakaszt ez a játék,és elég sokszor ellenünk fújnak... -
Solt #79811 Legújabb... engem is kínoz a Barcelona... nem úgy van, hogy bedobálom őket a kezdőbe, oszt 3:0 ide... -
Falatkenyér #79810 de ez a legeslegújabb patchel vagy az alapjátékkal mert legújabbal nehezebb elvileg -
na Arshavint eladtam Citynek 4 misiért,Chamakh is valahova aláfog írni,érte 7 misit kapok,visszajöttek kölcsönből Vela,Bendtner,középpályán idén már teljes szezonra(remélem) használható lesz Wilshere,nem lehet más cél mint a bajnokság,meg az FA kupa -
na én dobok egy cáfolatot erre a hűdekönnyűagém témára,Arsenallal letoltam az első évemet,és 5.-ek lettünk!!!!!! ligakupát megnyertük,FA kupában negyeddöntő volt a vég,BL-ben pedig az elődöntőig mentünk. tavaszra elfogyott a csapat(IRL),hiába vettem kölcsön télen Afellayt irányitó posztra,nem volt vezéregyéniségünk,van Persie rugdosta a gólokat,ennyi. Arteta,Arshavin,Rosicky,Chamakh vicc kategória,Walcott még elmegy egynek...megvettem véglegesen Afellayt 8 misiért,és jönni fog júliusban Llorrente 33m€-ért,így hátha letudom venni a terhet RvP-ről! a védelemmel nincs gáz,ott megvannak az emberek,kapuba Sesnyi(nem tudom a nevét sose...bocsi) állat,7x volt a meccs embere 55 tétmeccsen,védelem is jó Sagna-Merte-Vermaelen-Santos négyes amikor így együtt pályára küldhettem őket,asszem 2-3 alkalommal kaptunk ki csak. a bajnokságban a sok döntetlen ölte meg a dobogós reményeinket,18 győzelem,14 döntetlen,6 vereség,nagyon rossz mutató...na nem baj,jövőre csak a bajnokságra kell koncentrálni(EL-ből kiejtem magunkat direkt),és cél a bajnokság -
MitsuMishi #79807 Nem csak a bajnokság,az első évben behúztam az EL-t csont nélkül. Köszi a segitséget, akkor marad a patchelés, gondolom a régi mentés elveszik. -
Zenszkij #79806 Ezt aláírom én is. Habár kiscspatokhoz semmi kedvem, de azért vicc, hogy a Manchester Uniteddel 20 forduló alatt összesen 6 gólt kaptam, a bl-t is meg a kupákat is beleértve. Minden meccset megnyertem. City-t idegenben 0-6ra, Arsenalt otthon 7-1-el abszolválva. De mivel a régi peccsel kedztem ergo újra kéne töltenem. -
karajjj #79805 azért a CSZKA-val az orosz bajnokságot nyomni nem valami eget rengető kihívás, de tény, hogy mintha könnyebb lenne a játék -
könnyebb az alapjáték az előző évekhez képest,rakd fel a 12.1-es patchet,vagy a legújabbat,és "benehezül" :DD -
Juliano82 #79803 ha jól tudom akkor az alap FM12 lett nagyon gyenge. És az 1-es peccs már nehezít rajta nem is keveset(de lehet a 2-es). Remélem jól tudom. -
MitsuMishi #79802 Olvastam itt a fórumban valahol, hogy valamelyik peccsel nagyon könnyű lesz a játék, csak mert most a CSZKA-val játszok, és szinte minden meccsemet megnyerem, nem kell csinálnom szinte semmit. Most vagy én fejlődtem ennyit, vagy a játék tényleg nagyon könnyű lett :D Lehet újabb peccset kéne felraknom? -
szar dolog a lustaság :) -
egy fiatal srác...Salvatore Soli....a nevéről mindig a maffiózók jutottak eszembe...:D
-
geo91 #79799 ki az a keresztapa?
-
geo91 #79798 nájsz :D
-
ac milan bekaphatja....:D
-
Zenszkij #79796 LOL, csak 2015-ben, szégyen :D -
geo91 #79795 német szuperkupa. visszavágtunk a kupadöntőben elszenvedett vereségért. (akkor cserék játszottak, most a rendes kezdő, meg is látszik a különbség.) -
Zenszkij #79794 aham..én első évben megnyertem a Fradival mindent, a Premier League-t, meg a FA kupát is. Csak lusta vagyok a photoshopot bekapcsolni. -
geo91 #79793 meccs közben legfeljebb annyit változtatok a taktikán, hogy beállunk védekezni vagy támadni ezerrel. (overload) félidőben legtöbbször nem mondok semmit, mert ha megdicsérem őket, akkor elbízzák magukat és oda a meccs. van is egy mondás hogy: nyugtával dicsérd a napot. a játékosokat pedig csak meccs után. :D ha netán szarul állunk félidőben, akkor persze lebaszom őket. sajtóval nem foglalkozom, ez az egyetlen, amit mindig az asszisztensemre bízok. a taktikához még annyit hogy nagyon fontos, van egy bevált alap taktikám amit már a tavalyi játék óta használok és ezen már csak apróságokat változtatok és igazítom az aktuális menedzselt csapathoz. -
Nagy grat! Izgalmas meccs lehetett. Feltehetek egy kérdést? Meccs közben te szoktál taktikát váltani? Mert én bármit teszek (csere, taktika módosítás, egyéni utasítások), ilyen bravúrt nem érnek el (még ha az öltözői hangulat 80-90% on van). Bár hozzáteszem, nem egy real ellen játszom még. :) Mennyire fontos a sikereidben a taktika, meccs előtti, közbeni utáni hozzászólásaid, sajtóban való megnyílvánulásod = ezeket így %-ban összefoglalva, ha lehet így. -
gecc és ez is Real-Frankfurt volt :DDDDD jó a játék :DD