104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én ha nem is nézem meg a meccseit egy-két kieszemeltemnek,de mindig figyelem a ratingjüket,és ha folyamatosan hoznak 7 fölötti átlagokat,vagy pl.: csatár folyamatosan lövi a gólokat,akkor jönnek fel -
Solt #79951 A tehetségek jönnek, de mielőtt bevetem őket én szeretem megnézni, hogy akkor mire képesek, ha én irányítom őket... :) -
sanyiute #79950 nálam is ugyan ez általába mindig lecserélem a Manager aszisztenst ode veszeek egy frankó értékbe lévőt pl Újpest-el kezdtem a szezont aki van alapból az 6vereséggel kezdett a B csapattal lecseréltem valami hollandra szezon végére 3 helyen végzett a csapat 3pontra lemaradva az 1helyről U19 csapat meg kupát megnyerte ifibe -
én soha életbe nem irányítottam őket...a francnak van szüksége rá majd az asszisztens elintézi :D
és így is jöttek tehetségek... -
+1,én tartalékokkal/B csapattal is így vagyok -
Solt #79947 Ha sok a jó játékos, akkor már én irányítom, hogy lássam 1-1 ígéretesnek tűnő fiatal, hogy teljesít azon a poszton ahol később számítanék rá... -
Aqua regia #79946 Am, hadd kérdezzem meg, ti irányítjátok a youth team(eket) is, vagy rábízzátok őket youth coachra, ass managerre? -
nagyobba nem volt ecsém? -
Aqua regia #79944 Jah, még annyit, hogy a svájci másodosztályban nyomulok, bár gondolom érthető voltam. :) -
Aqua regia #79943 Köszi szépen a válaszokat. :)
Az első csapatommal épphogy bennmaradó helyen vagyunk... a legjobban azt utálom egyébként, hogy az elől lévők ellen lehozzuk sokszor x-re a meccset, a középcsapatok ellen meg gyalázatosan játszunk. :) Na sebaj, csak maradjunk bennt valahogy... első helyezett ellen 0-0-ztunk 2 héttel ezelőtt idegenben, múlt héten meg mögöttünk lévőtől kikaptunk 1-2-re otthon, ú h még jobban is játszottunk, de idegesítő tud lenni ez néha. xD
Am az lenne a kérdésem, hogy olyankor mi történik, ha az utolsó játszható bajnokságban kieső helyen végzek? kiesek? Mert Svájban első két élvonal játszható, de ha kiesnék, akkor mi lenne?(amellett, h vleg kidobnak, de az a vicces, ha vezetőség eleve kieső pozíciót vár el tőlem(12.hely), annyi meg bőven megleszek, na mindegy. xD) -
mikor hogy...volt már hogy nem volt kedvem egy szezonhoz és átléptem az egészet, de volt hogy 1 meccset léptem át meg hasonlók....
vagy ha mondjuk csak válogatottat irányítok, akkor a meccsek közti köztes időt is lepörgetem :D -
majd meglátjuk mennyire megyek a fél-profi státusszal. ha elérkezek ahhoz a határhoz, amikor már érzem, hogy nincs fejlődés, nehezen, de keresek másik csapatot. :( -
karajjj #79940 ha rányomsz, akkor elmész szabira és a csapatot az asszisztensed irányítja helyetted, arra jó, hogy telik az idő anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod a játékhoz -
nem sajna, ennél nagyobba nem találtam címert. :( -
Játszani a játék kedvéért.
Hmmmm...
Eddig soha se volt szimpatikus a csapat, de most már egyre szimpatikusabb.
Lehet, hogy rájuk nézek miután megunom a jelenlegi mentésemet. -
Aqua regia #79937 Am van olyan funkció naptárban, hogy go on holiday... ez mit jelent itt a játékban? És van hatással bármire is? Ti elszoktatok menni holiday-re? És ha igen, mikor?
És bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak szükségem van a segítségetekre. :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :) -
Aqua regia #79936 Az szép... én el sokat vacakolok a játékkal meccseken kívűl, így arra már nincs erőm, kedvem h teljesen végignézzem, gyorsított extended-et szoktam, vagy key módon nézni. :) -
érdekes....
am nagyobb kép nem volt?? szemüveges vagyok és nem bírom elolvasni a betűket...:( -
"Causa Ludere Ludend"
most már megtudtam, hogy miért csak fél-profi lehet a csapatstátuszom. -
Én is úgy használom, nagyon jól jár vele az ember. -
karajjj #79932 én se használtam sokáig, de mikor mondták a többiek, hogy ha 4 évre veszed, akkor sokkal több pénzed marad a kasszában, akkor elkezdtem kihasználni :D -
nem szoktam részletet használni :D
De lehet el kéne kezdenem :D -
gooooliath #79930 90 percet végig nézem...mindég!..barátságost, bajnokit..mindet...nekem egy szezon kb 1-2hónap a valóságban... -
karajjj #79929 ennyi pénzből ki lehetett volna hozni 100-120 milliót is, ha részletre veszed a játékosokat -
Rudee #79928 Átigazolási időszakban próbáld meg újra kölcsönvenni. -
Aqua regia #79927 Egyébként ti a meccset hogyan szoktátok nézni?
Mármint végignézitek mind a 90 percet? Vagy az extended verzióval nézitek? Vagy talán a key momentumokat nézitek meg? Csak kíváncsiságból kérdem. :)
+lenne egy másik kérdésem is, loant hogyan tudok hosszabítani? Az egyik kulcsjátékosomnak nemsokára lejár a loan-ja, de nem láttam hol lehetne meghosszabbítani, megvenni meg nincs pénzem sajna... -
G.Freeman #79926 FM2012 eladó olcsón, akit érdekel írjon pm-et
-
bajnoki
Bayern-Wolfsburg 7-2 Ribery(2),Pedro(2),Alaba,Rafinha,Van Buyten plusz Ribery 2 asziszt,Pedro 2 asziszt,Alaba 2 asziszt...óriási zsugát nyomtak a srácok,öröm volt nézni a meccs minden egyes másodpercét,ez az Alaba gyerek nagyon nagy játékos lesz,2 év Schweinsteiger padon fogja találni magát,Kroost már ígyis kiszorította! :) 20 éves,és már 18 osztrák válogatottság van mögötte,nagyon vigyázok erre a srácra,el ne kallódjon,mert ő lesz a következő Ballack-ja a Bayernnek! -
Bayern München 2011/2012
nyáron jött Christopher Samba 22 millióért(részletre),nem adtam el senkit. Bajnokság végig kiélezett volt a Kölnnel,és a Dortmunddal harcoltunk,végül mi lettünk a bajnokok,2. a Köln,3. a Dortmund. Kupát megnyertük az Augsburg ellen(akik egyébként kiestek). Bajnokok Ligájában csoportmásodikként mentünk tovább,16 között jött a Porto,2-1-es összesítéssel továbbmentünk(érdekesség,hogy a Rangers kiejtette a BARCA-t),jött a Milan ellenük 1-1-el,több idegenben lőtt góllal léptünk tovább,elődöntőben Lyon következett,és itt jött a búcsú 3-3-as összesítéssel több idegenben lőtt góllal továbbment a Lyon :( .Télen kölcsönben elhoztam Di Mariat balszélre,mert nagyon sérülékeny volt ősszel Robben,és ez nagyon jó döntésnek bizonyult,bajnokságban(amikor a holland sérült volt) hátán cipelte a csapatot,de nyáron visszament Madridba. Most van 2012 augusztusa,eladtam Contentot,és Petersent,és érkezett Hamit Altintop 4 misiért,Lucas Barrios 9 misiért,és Pedro kölcsönbe 2,7 misiért,10 milliós opcióval. A célok változatlanok,bajnokságot,kupát meg kell védeni,BL-ben minimum top8. -
Nos sikerült elég jól elköltenem az 55 misit. Persie érkezésének nagyon örülök. Bár félek h megsérül azt cseszhetem.
-
Na kaptam 55m igazolni. Kíváncsi leszek kit tudok elhozni -
Nos befejeztem az első szezonom. A bajnokság eleje valami katasztrófa volt, közünk nem volt a meccsekhez. AZtán szép lassan jöttünk felfelé, majd sikerült 6 játékosomnak is komolyabb időre lesérülni. De a végén azért az 5. hely meglett ami EL ér. A meglepetés az volt h a csapat húzó embere a mindössze 18 éves Paco Alcazár volt 19 gól és 15 gólpassz. Viszont a védelemmel valamit kezdenem kell mert ez katasztrófa.
-
új patch-be am Rangers pontlevonása is benne? -
Malagánál mennyi lóvé van a 2. szezonba??? Aki járt már ott és esetleg emlékszik rá az írja meg léci. -
nem hiszem...en sem talalom hol kene a sion bunteteset berakni -
geo91 #79917 egy kérdés:
editorral meg lehet csinálni a jelenlegi premier league állás úgy hogy már csak 8 forduló van hátra? persze a valós sorsolással. (egy poszt alapjául szolgálna az útwenger blogra. ) -
hát én egyenlőre szenvedek a csapattal. Lesérül mindenki a meccsek elött. Gólt meg rengeteget kapunk. -
Jól kezdődött a felkészülés. 2 meccs 2 sérült. RVN és Bouanotte -
nos két fiatalt vettem.
-
paly90 #79913 üdv. én a Monacoval játszom, 3. szezon közepén járok.
1. szezonban feljutottunk, 2. szezonban 16. hely,a mostaniban pedig 3. helyen állunk 22 meccs után.
ha érdekel, akk rakok majd fel képeket