104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsil
    köszi az eddigi válaszokat....

Egy uj kérdés merült fel :)
    Szoval a magyar u 21 es csapatot is managelem".....viszont u 20 as WB létezik a jatekban,,,az u 19,u u21 korosztaly számára csak championship van.....
    Elmondaná valaki hogy is van ez a rendszer? azaz tudok e kvalifikálni a magyarokkal az u 20as vb re??.....
    Csak mert history-ban visszanézegettem és a csoportok között sehol nem találtam a magyar csapatot....
    vagy csak baratsagosokat lehet jatszani u 21-el? nem lenne jo :)

kéne egy kis gyorstalpalo,,,aki járatos a u19,u20 ,u 21 es managmentben

köszi
  • Zenszkij
    megoldódott, ha újra betöltöm a mentést visszatér az arcképem
  • Zenszkij
    játszottam a skinnel, erre eltűnt a managerem arcképe, erre van vmi megoldás?
  • zorrobomber
    csak barátságos meccs előtt, de akkor mindig kérdezi
  • Szycsu
    Kérdésem az volna, hogy hol tudom beállítani, hogy a játékosok tudjanak menni a válogatotthoz FM 2011-ben? Egyszer megkérdezte barátságos előtt, akkor letiltottam, de azóta selejtezőkre se mennek. Nem találom sehol..
  • bestGP
    azért ennyire nem volt egyszerü.. de nt
  • pinnacle
    Eredetinél tökmind1. automata steam frissítés.

törtnél meg para van, mert nincs még feltörve az új patch. nem is lesz elvileg :D
  • Zsil
    hello' stadion gond megoldva......Melyik a leg ujabb patch a játékhoz? verzioszám érdekelne..

köszi
  • Csabah0
    Köszi, szinte biztos voltam, hogy valami egyszerű és amatőr hibát vétettem ! :)
  • DONGUBA
    Skins mappa kell
  • Csabah0
    Köszi, de igy sem ment csak a sajátját irja ki a Darkot meg a fehér színű skin-t. Már csináltam új Skin mappát is az sem segített.
  • karajjj
    bármilyen grafikai kiegészítő feltelepítése esetén ne felejtsd el:
    Preferences menü -> Display and Sound -> itt a Use Skin Cache opció NE legyen kipipálva, különben a telepített grafikák nem fognak megjelenni!
  • Csabah0
    Sziasztok! Annyi lenne a problémám, hogy a letöltött skineket nem tölti be a beállítás panel, mi lehet a baj? Ugyanazon a mappában van amit irt hogy bele kell tölteni, tömöríteni. Válaszotokat előre is Köszönöm!
  • kiki888
    Menni fog!
  • farferi
    Hello.Ha felteszem a pacheket, a régebbi mentéseim menni fognak?Nehezítenék a játékon mert túl könnyű de folytatni szeretném a karrierem.
  • Neoncsoves
    pontosan 253milla euro az átig. keretem:D
  • Szycsu
    Lol, Én most Lille-nél kapta, 22.5 millát... Van hová fejlődni xD
  • Neoncsoves
    Real Madridnál 2-3 szezon után ha jó helyezést érsz el illetve nyersz címeket, akkor nagyon durván megugrik az átigazolási kereted. Most tartok 2014-15ös szezonban és 290millám van, ha jól emlékszem. de azt tudom hogy 200 felett van
  • karajjj
    hol adtak annyit?
  • Neoncsoves
    akkor az én 290millió eurós átigazolási keretemmel 4 éves részletre gyakorlatilag világválogatottat tudnék létrehozni
  • bakkerman
    hajaj,de még milyenekre,"papíron" volt 20 millióm igazolni,de a Bayernhez elhoztam ennyiből Neymart,és Hazardot is :DD nagyokat lehet trükközni ezzel :)
  • gentdelBARCA
    Sziasztok!

Remélem nem haragudtok meg, ha teszek egy "reklámot". :)

FM Hungary Offline Challenge

Akinek van kedve csatlakozzon. :)
  • Szycsu
    Igen, a részlet nálam is csodákra volt képes.
  • karajjj
    mindig azt szoktam javasolni, hogy keress magadnak játékosokat, te tudod, hogy neked ki felelne meg, a pénz pedig elég, csak igazolj 4 éves részletre
  • dgabor82
    Sziasztok!
    Kezdtem egy karriert a Feyenoord gárdájával. Szimpatikus, és nagy múltú klub, szeretném őket felvirágoztatni. Ami nem lesz egyszerű, mert a keret nem a legerősebb, és ott van ugye az Ajax, a PSV, a Twente és az Alkmaar is.
    Bár rengeteg fiatal tehetség van, pénz alig van - 170.000 euró az átigazolási keret, a fizetési keret pedig teljesen ki van használva (120.000/hét), ráadásul tetemes tartozás is van 2014 nyaráig, ami havi 1,1 millió eurót emészt fel - és még nemzetközi kupában sem indulnak...
    Tanácsokat szeretnék kérni, van esetleg valaki, aki játszott már velük? Ennyi pénzből kit érdemes leigazolni?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Solt
    Fut a háttérben... indítsd újra a gépet...
  • bestGP
    üdv! valaki játszik mac-en vagy steamen? a mai nap fogta magát és bárhányszor el akarom inditani, magától ki-mégsézi inditásnál a játékot.. ergo nem indul. bárki hasonló cipőbe?
  • Zsil
    ja az anyagaiak rendben vannak.....
  • Zsil
    Sziasztok' stadion kérdés ujra :) Szoval...az uj stadion tervezés kezdödött 2019.07....be is fejezödött a tervezés 2020.07...(tehát lement a csik"""
    Most 2021.07. et irunk és semmi nem történt ezügyben....nincs épitkezés...
    hogy van ez?

ötlet valaki?

köszönöm,szép napot
  • Neoncsoves
    OMG 2014-2015ös szezonban Xavi-t (A Barcásat) a Villarreal leigazolta, miután a Barcánál free transferre került!. beszarok :D
  • finnman
    http://kephost.hu/share-4CC2_4F9033AD.html

Szép idénykezdet Parisba
  • Szycsu
    [center]LOSC Lille Métropole 2010/2011[center]

Átigazolások (Jelentős változás télen történt)

A bajnokság kezdete előtt a média a 4. helyre várt minket. Nem volt FM-es tapasztalatom ezért én a felső háznak is örültem volna. Utolsó forduló előtt még 3 esélyes volt a játszma, sőt...
    Tabella
    ... 72. percig zsebünkben érezhettük az aranyat, de a Marseille 2-0-ról fordítva behúzta Caen-ben a meccset és a bajnokságot is.
    Hozzá kell tennem, nem a nagycsapatok ellen (OM, Lyon) ment el a bajnokság, hiszen
    Meccsek 1 / meccsek 2
    Lyon-t oda-vissza vertük, míg az OM ellen két, 2-2-es döntetlen idegesített fel. Mindkettőt behúzhattuk volna..

Európa Liga:
    Ebben az évben tényleg minden szemétségét kitapasztalhattam a játéknak...
    EL meccsek
    Tottenham elleni visszavágón 4. percben kiállították Mavuba-t, onnantól kezdve csinálhattam akármit... (Később Ők nyerték a sorozatot, Chelsea a Real ellen a BL-t)

Hazai Kupák:
    Nincs mit hozzáfűznom, mindkettőből hamar kiestünk, összesen 1 fordulót mentünk...

Végén a csapat keret
    A tavasz során Sow sérült volt 3 hónapig és a góllövő cípőt sem találta utánna, így lemaradt a gólkirályi címről.
    Ha lesz igény, jövök a következő szezon beszámolójával is, bizakodva, hogy immáron a BL-ben vitézkedünk!
    Kösz a figyelmet!
  • Szycsu
    3-1 lesz a Camp Nou-ban, na de inkább FM. Az legalább felidegesít xD
  • Solt
    Engem egyik sem érdekel különösebben, de az a statisztika és a végeredmény tipikus FM! :D Visszavágón a Barca csúnyán kitömi őket... legalább jó odds lesz rá! :D
  • Darthmushroom
    ez nem csalás :D félvilág ennek az eredmények szurkolt :D
  • Solt
    Azoknak, akik szerint csal az FM! :)
  • vortel
    melyik patchre gondolsz? a 12.0.4re? mert azzal kezdtem játékot, vagy van újabb?
  • weking
    Sziasztok!

Sheffiled Utd. 4. szezonom végre a hőn áhított Premier Leagueban.
    Hihetetlen a színvonal és játékosminőségbeli különbség a 2 liga között.
    Ráadásul a fiatalokat sem akarom háttérbe szorítani, de így nehéz eredményes csapatot összerakni. Első 5 forduló: 3 döntetlen és 2 vereség.

Remélem már csak jobb jön!
  • kiki888
    Számomra megvan a megoldás: 2015 március, lemondtam a MU-tól és a gyengélkedő, de egész fasza kerettel rendelkező Valenciához szerződtem, kíváncsi leszek mit alkotok
  • Zenszkij
    tedd fel a patchet, a virágbolti direkt ilyen egyszerű, épp csak a játék élméne veszik el :)