104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na ezt honnan teremtettük elő??? :D:D
Azt írták h a vezetőség váltás sikeres volt meg minden de h egy ilyennel állnak elő. :D::D
-
érdekes egy szezon végem lett am Celtic-el nagyon sokáig veretlenek voltunk, utána egy vesztes Old Firm és úgy megtörtünk elment az EL is. utána is kb szenvedtünk de azért bajnokok lettünk.
-
ja lehet mondani h bevásároltam. Ők 4 en érkeztek. Védelemhez meg a kp hoz nem nyúltam csak csatársorba igazoltam. -
az szép :D akkor bevásároltál :D Juve-n régóta gondolkodok de lusta vok velük elkezdeni így is Celtic-kel újra kezdtem egyet, meg unalomból néha tolok egy MU mentést ott is 1évet már lenyomtam. -
Paco Alcácer komoly. Nagyon jó játékos és csak 18 éves. Mindenkinek tudom ajánlani. -
jaja én is azt csinálom most. Eddig nem voltam ennek a híve de rohadtul bejön.
Megszereztem Alcácert, Eric Torrest, Most pedig Tevez és Nilmar jön 4 éves részletre :D:D -
Ő nem drága -
4éves részlet és kész :D am ő nagyon olcsó az elején még Celtic-kel is lebírtam kötni az elején h csatizon. csak 1év végén jön h nincs 18 -
az a baj h rohadt kevés lóvé van :D
-
Carlos Fierrot mindenkeppen.Második szezonban termel rendesen. -
nálam Cityben volt Teveznek 70 gólos szezonja,de a következőben is rugott 50-et,zsinórban 3 aranylabdát nyert velem :D -
Kedvet kaptam egyet játszani a kedvenc csapatommal. Juventussal. Tippeket várok h kiket lenne érdemes leigazolni. -
karajjj #80180 használd a játékosfigyelőket, biztos találnak neked, meg figyeld az ügynökök ajánlatait, ott is szoktak jó játékosok lenni -
Sziasztok!
Nem tud nekem valaki mondani egy jó támadó bal középpályást és egy jó csatárt? Győri ETO.ba kellene (:
Köszönöm előre is!!
Sziasztok! -
nem saját(fm-base) de azért durva nem? :D
-
nem lenne az az isten h eladjam Roo-t főleg nem 40mért :D ha nem sérült évi 40-50gólt simán rúg. mellette borsó meg ugyanennyit -
nem lehetetlen....mondjuk nem könnyű, de 15 szezonból 4x nem a City nyert nálam (Arsenal, Chelsea 3x) :DD -
Zenszkij #80175 5. év Premier liga, nem nyilatkozok a Manchester Cityről..28 meccs 28 győzelem, 108 lőtt 5 kapott gól. Elmegy a gém a fenébe, életbe nem kapom el őket a MU-val. Tottenham is 2 év alatt 260 mill fontból beigazoltak. Vicc...Én barom 40 milláért eladtam nekik Rooneyt. -
hát őőő hát őőő hát őőő :DD
ez most nagy teljesítménynek számít, vagy illik így tolni ebben a játékban? :DD mivel első játékom ez a 12-essel így nem tudom mennyire nagy cucc ez, de én nagyon fel vagyok most dobva ettől :DD uccsó 3 fordulóban Porto, Barca, Ajax 9 pont :D lOl -
Nekem egyszer volt az elmúlt időben, hogy lefekvéskor agyaltam, hogy mit csináljak velük, hogy nyerjenek is, mert a legjobb keretem van a ligában (Lille), de mindig elbasznak valamit... Aztán felkeltem és kikaptam rögtön xD
Am ma is, 3-0 St Etienne ellen és nem kiegyenlítenek 20 perc alatt? FUCK :D -
én soha nem voltam hatalmas függő, de néha rátudok kattani (lásd most; 2026-ban járok :D)....és általában mikor lefekvés előtt jáccom és miután lefeküdtem akkor szoktam agyalni rajta, hohgy mit hogy kéne merre hány méter...:D -
Nekem ez szarás közben van meg... :D
Am, kérdés lenne (nem csak hozzád): Lehet valamit az ellen tenni, hogyha az ellenfél játékosa félpályán (vagy akárhol) le van rúgva, az enyémi ne basszák ki oldalra a 16os környékéről meg pl a 16osból, mert arra is volt már példa... Rohadt idegesítő, mikor 3 az 1 ellen viszem és kivágják... -
oh...nosztalgiát érzek a levegőben...:D -
nekem a legnagyobb élményem ahhoz a naphoz fűzödik, mikor átvittem a gépem szomszéd sráchoz (kb 10 éve minden 7végénb átvittük egymáshoz a gépet és együtt fifáztunk meg CM-eztünk :DDD ) és átvittem a gépet szombat délután 5kor és másnap délig toltuk folyamatosan :DDD emlékszek, hogy mindketten az anderlechttel kezdtük és feszülve figyeltük egymás fontosabb meccseit, meg mindig néztük kit igazol a másik, stb :D:D óriási volt :D -
sose felejtem el, mikor még cigiztem és otthon laktam cm 2000-2001-el játszottam, mindig mikor cigizni kimentem játék közben azon agyaltam hogy kit igazoljak milyen posztokra, milyen felállásban játjszak a következő BL meccsen meg ilyenek :DDD istenem, régi szép idők... :D -
hát szerencsére én csak 16-22 éves koromig voltam függő, azóta kevesebbet játszok, én a 98-99es CMel a CM3al kezdtem tolni és a CM4ig rengeteget játszottam vele, utána kicsit megszakadt ez a dolog, valahogy más dolgok érdekeltek, aztán fm2005tel ismét sokat játszottam, aztán kimaradt a 2006-2007. ismét elővettem 2008ban elvoltam vele, de már jóval kevesebbet toltam majd jött 2009 szintén kimaradt, aztán jött a 10 amivel pár hónapot játszottam és a 2011 volt ismét addiktív, meg az idei :DD -
Solt #80166 Örülj neki, hogy ilyen türelmes... a CM-FM széria miatt jó pár csajom lelépett! :DD -
karajjj #80165 nekem a netbook már nem viszi el, a géphez meg fatertól nem mindig férek oda, de volt régebben olyan, hogy reggel 8-tól éjfélig toltam és csak enni meg wc-re menni álltam fel :D -
én saját magam részéről annyival kiegészíteném,hogy gépről tolom,és amikor Fmezek ide van készítve kb 4-5 óra hosszára elegendő kaja,pia,cigi,zsebkendő :DDD nagyon sokszor olyan van,hogy kimegyek cigizni az erkélyünkre,és cigizés közben is azon agyalok,mi legyen hogy legyen a játékban...:DD -
át e? há' nem kűdöm dikk máá :D -
sanyiute #80162 Pesti vagy? Bnődet átküldhetnéd:D -
ez hatalmas!!! :D:D és tipikus!! :D:D én is laptopról tolom az ágyamból fekve akár órákon át, barátnőm meg tv-zik mellettem, mert unja magát :D:D mekkora ez baszki!! -
-
Fantasztikus magyarság... 
14,4B Ft=14 400 000 000 000 Ft azaz tizennégyezernégyszázmilliárd forint.
Ez pont annyi, mint Magyarország 2012-es egész éves bevétele.
Euróban ez kb.: 50 milliárd.
Játékosvásárlásra egy szezonra ez több mint elég
(az angol billion magyarul milliárd, szóval a valós összeg kb 50 millió Euró) -
karajjj #80158 igazolj át :D -
asad #80157 Ugy döntöttem kezdek 1et magyar csapattal ( Ferencváros ) de úgy, hogy főként magyar játékosokat játszatok. Egyszerre 3 külföldi lehet a kezdőben és ezt be is tartom. Most csak 2 van. Majd meglátjuk mire megyek velük. Ime a keret:
Keret
Europa ligában 1 kör simán teljesítve, aztán második körben kikaptam a salzburgi bikákat. Idegenben 3-1 vereség, idehaza 1-1. Nem baj majd jövöre. Bajnokság elég jól indult, bár a "nagyokkal" még nem játszottam.
Tabella
Majd szezon végén jön a beszámoló. -
asad #80156 Na ezt lessétek meg. Nem semmi.
kép -
karajjj #80155 egy rossz mozdulat és kitör a gangbang :D -
csóri balajti biztos szarul érezte magát a padon annyi niggerkolbi között...:DDD -
Eddigi legjobb eredményem a Lokival! Igazi esélyeshez méltóan egy X a Barcával otthon :D