104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Valaki tudna FM11-hez tehetségeket, akik később atomplayak lesznek? Előre is köszi -
Neoncsoves #80231 nekem most van egy generált holland kp-m, 20as determination, 18 éves. problem? -
Zenszkij #80230 Második év elején vagyok a Dortmunddal. Tavaly a Bayern mögött lettünk ezüstérmesek a Bundesligában, továbbá az Union Berlin ellen behúztuk a kupát is. BL csoportkör szánalmas volt, 1 pontot értünk el, otthon ixeltünk a Barcával (Barca, Milan, Zenit). Kagawa hosszabbított 2016-ig, Götze is aláírt ugyanaddig. Idén Marco Reus érkezett (nem én vettem a 2.2es patchben van future transferként), akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek, amr a srác és tipikus inside forward, vagy winger, cut inside-al játszatom. Érkezett Stefan Jovetic is (22 éves!) 10 milláért, mert kevés a csatár.
A legnagyobb bajom, hogy kevés az edzőm, de a board interactionnél is szürke az a rész, ahol kérhetnék több edzőt. Ez miért van, mikor változik? -
Valoszinu. Allig jatszom nem h meg editorozni aljak neki. Amugy gondoltam h valaki benyogi majd. Nem ertem miert lenne ez nekem elonyos??? Amikor ott van egy Nilmar, tevez, vucsinics, matri, del piero. Majd pont ilyenekkel fogok szorakozni. Akkor azojra is lehetne mondani h editorozik aki 2-3 ev alaat bl gyoztest csinal egy debrecenbol. Hadjuk mar.:D:D -
ték elek #80228 kimaxoltad editorban, ügyifogyi? :D más ötletem nincs, mert 20-as determination-el sem képes ilyen gyorsan fejlődni egy játékos, hát még 9-essel... -
Rudee #80227 Elvileg nem lehet, ezért is hagyták abba a fordítást. -
Valaki esetleg? :) -
G.Freeman #80225 "Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?"
"Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt."
Nekem van eredeti eladó 6k-ért ha érdekel írj pm-et. -
elég nice, Nilmar h muzsikált? 1szer pár meccset lenyomtam a sárgákkal fosta a gólokat. -
-
képet nyomj már a srácról
am meg Grat :) -
Bajnokság elég sima lett. Van még mit csiszolni de alakul. Olasz kupát is behúztuk
Itt pedig Alcácer szezonjának eredménye. Megemlítem h még mindig csak 18 éves. Már ebben az évben rengeteget fejlődött és még hol a vége.
-
szabesz91 #80220 Semmilyen patch nincs, teljesen alap játék. -
Úgy érti melyik patchel nyomod...
-
szabesz91 #80218 Egy 4-2-3-1-es Taktika. Milyen tapasz?? :D -
Solt #80217 Milyen taktika, melyik tapasz, stb? -
szabesz91 #80216 3 napja elkezdtem játszani az FM 12-vel, a Barcelonaval kezdtem játszani, és szép sikereket értem el rögtön. Pont most lett vége a szezonnak, a lehetséges 6 trófeából mindent megnyertem. Az egész csapat nagyon jó volt, de Messi kiemelkedett közülük. Mérlege: 57 meccs 84 gól, 12 gólpassz. Összesen volt pár hétig sérült, ha végig tudja játszani a szezont biztos vagyok benne, hogy elérte volna a 100 gólos álomhatárt. Xavi egyébként kb a szezon felénél kiesett fél évre lábtörés miatt, de még így is 33 meccsen 5 gól, 22 gólpassz a mérlege. Ja és mikor lesérült rá egy hétre bejelentette visszavonulását, nagyon meglepődtem. Volt olyan opció, hogy meg lehet győzni a maradásról, hát sikerült is, így kitölti 2014-ig a szerződését. Most azon filózom, hogy legyen tovább. Menjek, vagy maradjak. Végignézve túl sok komoly álláslehetőség nincsen, az Arsenal-nál kirúgták Wengert, meg a Milan-nál lehetne talán még esélyem. Nagyon jó focit játszik most a csapatom, amolyan igazi Barca focit. Pl. az Arsenalt a BL negyeddöntőben idegenben 9-0-ra vertem. Ezt a taktikát kéne átvinni a következő állomáshelyemre, csak ugye ahhoz kellenek a megfelelő játékosok. Lehet maradok még a Barca-nál.
-
így van,Fierrot játék elején kell,utána már rohamosan drágul -
En ogton a jatek kezdetekor igazoltam potom osszegert. -
Zenszkij #80213 Dortmunddal kezdtem egyet, eltelt fél év lett kis pénz, Fierrot 17 millio euroért adná a Chivas. Vicc. -
Zenszkij #80212 Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt. -
Tevez nyáron jött most télen távozik. Nem tudta megszokni az olasz életvitelt. Ennek ellenére elment az Interbe :D:D:D -
Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?
Köszönöm előre is !! -
Üdv az uraknak!
Gondolkodom egy eredeti steam-es változat beszerzésén, mert gamersgate-n jelenleg 6 font az ára. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e erőszakolni ezt egy magyarítással, vagy a steam miatt felejtős a dolog. Prohardveres topikban találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de az illetőnek nem sikerült megoldania. -
Rudee #80208 A csapatok benne vannak. Az off topikban találsz egy linket a bajnokság aktiválásához, tegnap csináltam. Van linkelve arra felé egy adatbázis frissítés is, magyar bajnokságra kiélezve. -
hi srácok,eredeti játékba be lehet tenni az nb3-as csapatokat? -
fla #80206 Sziasztok!
FM2008-ig bezárólag -újabbak már nem futnak a gépemen-, tudtok bármelyik verzióhoz aránylag naprakész adatbázist?
Köszönöm -
Rudee #80205 Kis adatbázisba nem tölti be a spanyol 3. osztály játékosait szerintem. Nem azzal kezdtél? -
nincs fent patch. de ha jól tudom alapból is bent kell h legyen -
Egyszerűen nem találom ): Fent van neked valamejik patch vagy melyik adatbázist használod? -
Valencia CF Mestalla -
Hát én nem találom őt sehol ): -
4-3-3 -
Te milyen taktikával küldöd őket pályára? -
köszi! -
valencia tartalékoknál van -
Melyik csapatnál találom?? -
dehogy ez h jött azt nem tom :D el se akartam hinni. -
lol :D na mostmár jöhet ilyen álom team :D Götze,Hazard ilyenek :D nem tétel a 40m áruk :D -
Alcácer egyik nagy meccse