104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Valaki tudna FM11-hez tehetségeket, akik később atomplayak lesznek? Előre is köszi
  • Neoncsoves
    nekem most van egy generált holland kp-m, 20as determination, 18 éves. problem?
  • Zenszkij
    Második év elején vagyok a Dortmunddal. Tavaly a Bayern mögött lettünk ezüstérmesek a Bundesligában, továbbá az Union Berlin ellen behúztuk a kupát is. BL csoportkör szánalmas volt, 1 pontot értünk el, otthon ixeltünk a Barcával (Barca, Milan, Zenit). Kagawa hosszabbított 2016-ig, Götze is aláírt ugyanaddig. Idén Marco Reus érkezett (nem én vettem a 2.2es patchben van future transferként), akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek, amr a srác és tipikus inside forward, vagy winger, cut inside-al játszatom. Érkezett Stefan Jovetic is (22 éves!) 10 milláért, mert kevés a csatár.

A legnagyobb bajom, hogy kevés az edzőm, de a board interactionnél is szürke az a rész, ahol kérhetnék több edzőt. Ez miért van, mikor változik?
  • Forza Italia
    Valoszinu. Allig jatszom nem h meg editorozni aljak neki. Amugy gondoltam h valaki benyogi majd. Nem ertem miert lenne ez nekem elonyos??? Amikor ott van egy Nilmar, tevez, vucsinics, matri, del piero. Majd pont ilyenekkel fogok szorakozni. Akkor azojra is lehetne mondani h editorozik aki 2-3 ev alaat bl gyoztest csinal egy debrecenbol. Hadjuk mar.:D:D
  • ték elek
    kimaxoltad editorban, ügyifogyi? :D más ötletem nincs, mert 20-as determination-el sem képes ilyen gyorsan fejlődni egy játékos, hát még 9-essel...
  • Rudee
    Elvileg nem lehet, ezért is hagyták abba a fordítást.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Valaki esetleg? :)
  • G.Freeman
    "Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?"

"Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt."

Nekem van eredeti eladó 6k-ért ha érdekel írj pm-et.
  • Darthmushroom
    elég nice, Nilmar h muzsikált? 1szer pár meccset lenyomtam a sárgákkal fosta a gólokat.
  • Forza Italia
  • Darthmushroom
    képet nyomj már a srácról
    am meg Grat :)
  • Forza Italia
    Bajnokság elég sima lett. Van még mit csiszolni de alakul. Olasz kupát is behúztuk

Itt pedig Alcácer szezonjának eredménye. Megemlítem h még mindig csak 18 éves. Már ebben az évben rengeteget fejlődött és még hol a vége.

• szabesz91
    Semmilyen patch nincs, teljesen alap játék.
  • myl0
    Úgy érti melyik patchel nyomod...
  • szabesz91
    Egy 4-2-3-1-es Taktika. Milyen tapasz?? :D
  • Solt
    Milyen taktika, melyik tapasz, stb?
  • szabesz91
    3 napja elkezdtem játszani az FM 12-vel, a Barcelonaval kezdtem játszani, és szép sikereket értem el rögtön. Pont most lett vége a szezonnak, a lehetséges 6 trófeából mindent megnyertem. Az egész csapat nagyon jó volt, de Messi kiemelkedett közülük. Mérlege: 57 meccs 84 gól, 12 gólpassz. Összesen volt pár hétig sérült, ha végig tudja játszani a szezont biztos vagyok benne, hogy elérte volna a 100 gólos álomhatárt. Xavi egyébként kb a szezon felénél kiesett fél évre lábtörés miatt, de még így is 33 meccsen 5 gól, 22 gólpassz a mérlege. Ja és mikor lesérült rá egy hétre bejelentette visszavonulását, nagyon meglepődtem. Volt olyan opció, hogy meg lehet győzni a maradásról, hát sikerült is, így kitölti 2014-ig a szerződését. Most azon filózom, hogy legyen tovább. Menjek, vagy maradjak. Végignézve túl sok komoly álláslehetőség nincsen, az Arsenal-nál kirúgták Wengert, meg a Milan-nál lehetne talán még esélyem. Nagyon jó focit játszik most a csapatom, amolyan igazi Barca focit. Pl. az Arsenalt a BL negyeddöntőben idegenben 9-0-ra vertem. Ezt a taktikát kéne átvinni a következő állomáshelyemre, csak ugye ahhoz kellenek a megfelelő játékosok. Lehet maradok még a Barca-nál.
  • bakkerman
    így van,Fierrot játék elején kell,utána már rohamosan drágul
  • Csacsi
    En ogton a jatek kezdetekor igazoltam potom osszegert.
  • Zenszkij
    Dortmunddal kezdtem egyet, eltelt fél év lett kis pénz, Fierrot 17 millio euroért adná a Chivas. Vicc.
  • Zenszkij
    Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt.
  • Forza Italia
    Tevez nyáron jött most télen távozik. Nem tudta megszokni az olasz életvitelt. Ennek ellenére elment az Interbe :D:D:D
  • Krisz018
    Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?

Köszönöm előre is !!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Üdv az uraknak!

Gondolkodom egy eredeti steam-es változat beszerzésén, mert gamersgate-n jelenleg 6 font az ára. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e erőszakolni ezt egy magyarítással, vagy a steam miatt felejtős a dolog. Prohardveres topikban találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de az illetőnek nem sikerült megoldania.
  • Rudee
    A csapatok benne vannak. Az off topikban találsz egy linket a bajnokság aktiválásához, tegnap csináltam. Van linkelve arra felé egy adatbázis frissítés is, magyar bajnokságra kiélezve.
  • gilgames00
    hi srácok,eredeti játékba be lehet tenni az nb3-as csapatokat?
  • fla
    Sziasztok!

FM2008-ig bezárólag -újabbak már nem futnak a gépemen-, tudtok bármelyik verzióhoz aránylag naprakész adatbázist?

Köszönöm
  • Rudee
    Kis adatbázisba nem tölti be a spanyol 3. osztály játékosait szerintem. Nem azzal kezdtél?
  • Forza Italia
    nincs fent patch. de ha jól tudom alapból is bent kell h legyen
  • Krisz018
    Egyszerűen nem találom ): Fent van neked valamejik patch vagy melyik adatbázist használod?
  • Forza Italia
    Valencia CF Mestalla
  • Krisz018
    Hát én nem találom őt sehol ):
  • Forza Italia
    4-3-3
  • Krisz018
    Te milyen taktikával küldöd őket pályára?
  • Krisz018
    köszi!
  • Forza Italia
    valencia tartalékoknál van
  • Krisz018
    Melyik csapatnál találom??
  • Forza Italia
    dehogy ez h jött azt nem tom :D el se akartam hinni.
  • Darthmushroom
    lol :D na mostmár jöhet ilyen álom team :D Götze,Hazard ilyenek :D nem tétel a 40m áruk :D
  • Forza Italia
    Alcácer egyik nagy meccse