104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80352
    lehet, hogy segít, mer sikerült megszerezni a Blackburn ellen az első pontunkat :DD
  • zorrobomber
    gondolom nem sokat segít, de én szurkolok!
  • LasDen #80350
    teljes csőd, megsemmisülés...nemtudom mit tegyek, minden beszart...
  • szabesz91
    Alap Juve kerethez szerintem egy 4-2-4-es felállás fekszik legjobban.
  • Csacsi
    En nem hasznalok szoglet taktikat.
  • BBeno2
    szögi taktikot be tudod másolni? a txt-ben levő kis szöveg érdekelne, ha azt használod.
  • Csacsi
    En 4-4-2-t jatszok eleg sikeresen.3 ev alatt 3 bajnoki 3 kupa es 1 bl gyozelem + a szuperkupak.
  • lokika28
    Hali vki mondjon már a Juvéhoz egy jó taktikot már csomót kipróbáltam de csak szenvedek és még a piroslapjaim száma is a 20hoz közelített:S
  • Forza Italia
    köszi:)
  • Csacsi
    Szöglet taktik befigyel, ahogy látom :)

Amúgy grat az eredményhez.
  • Forza Italia
    Vége a szezonnak. Tavalyi év után reméltem h tudjuk tartani a formát vagy egy kicsit még rá tudunk tenni. Nyáron szerencsére sikerült megtartanom a nagyobb sztárokat, igaz januárba Cissé-től megváltunk mert menni akart.

A bajnokságba az utolsó fordulóig kiélezett csata folyt. Egész szezonba oda vissza előzgettük egymást a MU-val és a Cityvel. Hol ez hol az a csapat vezetett. Végül gólkülönbséggel sikerült megnyerni a bajnokságot.

Bajnokok Ligája.

A csoport az elején nagyon keménynek tűnt (Inter,BEnfica,Twente) de simán 6 győzelemmel mentünk tovább. Kaptuk a Leverkusent ahol kettős győzelem vezetett a Marseille-hez. Idegenbe 4-0 nyertünk otthon viszont kikaptunk 3-2 re. Majd jött a Real akivel idegenbe 1-1 otthon pedig 1-0 így jöhetett a döntő.

Sajnos elbuktunk:(

A szezont még megfejeltük egy Liga kupa győzelemmel.

A szezon legjobb játékosa pedig nálam Samba lett. Beszéljen a kép h miért.

• LasDen #80341
    visszatért a gyökereihez...:DDD kellett egy edző és ő jelentekezett :DD
  • LasDen #80340
    minden meccs után (és néha előtt (és néha közben) legurít egy üveget...úgyhogy megvan :DD
  • bakkerman
    Keith Richards vajon túlvan már a 700. üveg whisky-én...? vagy ilyen alapvető kérdést ne tegyek fel?
  • Neoncsoves
    én már 300on túl vagyok a Realnál :D
  • LasDen #80337

1000-ig ninmcs megállás mostmár...:D
  • szabesz91
    Egyik ismerősöm második évben 14 millió euróért vette meg Tévezt, valami 9 millió eurós éves fizuval a Barcába.
  • Forza Italia
    az h tele vannak túlzás :D most pár milliós mínuszba vok :D
  • BBeno2
    ja akkor nem szóltam :D nem tudtam hogy a castle ennyire tele van :D azt hittem megberátkoztattad a 100k alatti fizuval. csak azért érdeklődtem.
  • Forza Italia
    20m jött 4 éves részletre. 180k fizetést tudtam neki ajánlani és elfogadta
  • BBeno2
    ha jól látom 2013-ban vagy. tehát 1 év után megszerezted Tevezt? mennyiért jött és mennyi fizut akart?
  • Forza Italia
    Hát nem kis siker ez nekünk. Kiejtettük a real madridot és bejutottunk a BL döntőbe ahol a Manchester United lesz az ellenfél.

• bexinho
    ráállítottam az u19-re megfigyelőket, de sajnos Mitas, a VKP-m lesérült 8-9 hónapra, utolsó felkészülési mérkőzésen (téli időszak). Úgy néz ki, Bodor öreg kora ellenére nagy lehetőséget kap, nagy felelősséggel. Mivel rögtön a Juve ellen kell majd nagyot bizonyítania (őket kaptam a 8között)
  • karajjj
    ez általában így szokott lenni, meg oda kell figyelni az európai ifi válogatottakra, sok generált játékost szokott oda berakni csapat nélkül, azokat érdemes leigazolni
  • bexinho
    Sajnos meg is látszik, elég közel vannak ahhoz, hogy kiessenek a másodosztályból is :D

Csapatomnál is megy a fejlesztés folyamatosan (jelenleg is fut egy utánpótlás és edzőközpont fejlesztő projekt), folyamatosan keresem a magyar tehetségeket NB1/2-ben, és valahogy mégis az EU-n kívüli játékosokra kell támaszkodnom.

De mivel mind minőségi (Sevilla, Dortmund, OM, West Brom, AS Roma, Malaga, Lazio, Juventus, Anderlecht érdeklődik több játékosomért), így szívom a fogam meccs előtti nevezésekkor, hogy mégis kit tegyek be (5 fő a limit, 8an vannak akiket azonnal játszatnék gondolkodás nélkül)

Amelyik csapat az nb1-ben magyar játékosokra épít, az elég gyenge szezont tudhat maga mögött sajnos (karrieremben).
  • karajjj
    köszönöm szépen, durva, hogy a fele saját nevelés :D
  • bexinho
    Köszönöm, hogy szóltál. Tegnap este 2,5 órán át dolgoztam rajta. Kicsit összekevertem a képeket :) Dobtam fel képet a Barcika keretről.
  • karajjj
    a 3. és a 4. évadnál ugyanazok a tabellák vannak, egyébként a barcika keretéről küldenél nekem képet?
  • bexinho
    Írtam egy rövid értékelést eddigi FTC-s karrieremről:

http://bit.ly/JeDojS
  • zyndar
    Conte ftw! :)
  • bakkerman
    vannak érdekes kérdések,de végülis kitöltöttem :D
  • LasDen #80321
    Football Manager Awards 2012
  • Forza Italia
    Cissé bejelentette távozását :S:S szomorú vok de meg kell találnom a helyettesét. Tippek??
  • OlympiqueM17
    de sajnos, mén és a haverom nem a 12-vel játszunk hanem a 10-el.
  • Forza Italia
    sima volt a Bl csoportkör :D

• Zenszkij
    Az idei játékban képtelenség leigazolni Neymart, Hazardot, Yann M'Vilat és sorolhatnám. Nekem ne mondja már senki, hogy M'Vila nem jönne el a BL győztes német bajnok Dortmundhoz, úgy hogy a fizetése 30K font per hó én meg adnék 85K-t. irreális nagy baromságok vannak az idei gameben. Kieső helyen a csapata és szóba se áll. Vicc kategória.
  • szabesz91
    Fent katt a csapatnévre, és azon belül Team Meeting
  • OlympiqueM17
    Hogyan csináljak csapatmegbeszélést?! .. már mindenhol megnéztem,de sehol nem találok ilyesmihez kapcsolódót.
  • szabesz91
    Kezdtem egy új karriert, most a változatosság kedvéért a Manchester United-el. Taktika a jól bevált 4-2-3-1. Eddig 2 felkészülési meccs ment le, tarcsi, meg a Schalke 04 ellen, mindkettőt 3-1-re nyertem. 19 milla eurót kaptam igazolni, amiből egyelőre jön Renato Augusto 12-ért, és van der Wiel 15-ért.
  • szabesz91
    Esetleg 1 csapatmegbeszélés. Taktika nem fekszik, próbálj másikat esetleg.