104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
lehet, hogy segít, mer sikerült megszerezni a Blackburn ellen az első pontunkat :DD -
gondolom nem sokat segít, de én szurkolok! -
teljes csőd, megsemmisülés...nemtudom mit tegyek, minden beszart...
-
szabesz91 #80349 Alap Juve kerethez szerintem egy 4-2-4-es felállás fekszik legjobban. -
En nem hasznalok szoglet taktikat. -
szögi taktikot be tudod másolni? a txt-ben levő kis szöveg érdekelne, ha azt használod. -
En 4-4-2-t jatszok eleg sikeresen.3 ev alatt 3 bajnoki 3 kupa es 1 bl gyozelem + a szuperkupak. -
Hali vki mondjon már a Juvéhoz egy jó taktikot már csomót kipróbáltam de csak szenvedek és még a piroslapjaim száma is a 20hoz közelített:S -
köszi:) -
Szöglet taktik befigyel, ahogy látom :)
Amúgy grat az eredményhez. -
Vége a szezonnak. Tavalyi év után reméltem h tudjuk tartani a formát vagy egy kicsit még rá tudunk tenni. Nyáron szerencsére sikerült megtartanom a nagyobb sztárokat, igaz januárba Cissé-től megváltunk mert menni akart.
A bajnokságba az utolsó fordulóig kiélezett csata folyt. Egész szezonba oda vissza előzgettük egymást a MU-val és a Cityvel. Hol ez hol az a csapat vezetett. Végül gólkülönbséggel sikerült megnyerni a bajnokságot.
Bajnokok Ligája.
A csoport az elején nagyon keménynek tűnt (Inter,BEnfica,Twente) de simán 6 győzelemmel mentünk tovább. Kaptuk a Leverkusent ahol kettős győzelem vezetett a Marseille-hez. Idegenbe 4-0 nyertünk otthon viszont kikaptunk 3-2 re. Majd jött a Real akivel idegenbe 1-1 otthon pedig 1-0 így jöhetett a döntő.
Sajnos elbuktunk:(
A szezont még megfejeltük egy Liga kupa győzelemmel.
A szezon legjobb játékosa pedig nálam Samba lett. Beszéljen a kép h miért.
-
visszatért a gyökereihez...:DDD kellett egy edző és ő jelentekezett :DD
-
minden meccs után (és néha előtt (és néha közben) legurít egy üveget...úgyhogy megvan :DD -
Keith Richards vajon túlvan már a 700. üveg whisky-én...?
vagy ilyen alapvető kérdést ne tegyek fel? 
-
Neoncsoves #80338 én már 300on túl vagyok a Realnál :D -
1000-ig ninmcs megállás mostmár...:D -
szabesz91 #80336 Egyik ismerősöm második évben 14 millió euróért vette meg Tévezt, valami 9 millió eurós éves fizuval a Barcába. -
az h tele vannak túlzás :D most pár milliós mínuszba vok :D -
ja akkor nem szóltam :D nem tudtam hogy a castle ennyire tele van :D azt hittem megberátkoztattad a 100k alatti fizuval. csak azért érdeklődtem. -
20m jött 4 éves részletre. 180k fizetést tudtam neki ajánlani és elfogadta -
ha jól látom 2013-ban vagy. tehát 1 év után megszerezted Tevezt? mennyiért jött és mennyi fizut akart? -
Hát nem kis siker ez nekünk. Kiejtettük a real madridot és bejutottunk a BL döntőbe ahol a Manchester United lesz az ellenfél.
-
ráállítottam az u19-re megfigyelőket, de sajnos Mitas, a VKP-m lesérült 8-9 hónapra, utolsó felkészülési mérkőzésen (téli időszak). Úgy néz ki, Bodor öreg kora ellenére nagy lehetőséget kap, nagy felelősséggel. Mivel rögtön a Juve ellen kell majd nagyot bizonyítania (őket kaptam a 8között) -
karajjj #80329 ez általában így szokott lenni, meg oda kell figyelni az európai ifi válogatottakra, sok generált játékost szokott oda berakni csapat nélkül, azokat érdemes leigazolni -
Sajnos meg is látszik, elég közel vannak ahhoz, hogy kiessenek a másodosztályból is :D
Csapatomnál is megy a fejlesztés folyamatosan (jelenleg is fut egy utánpótlás és edzőközpont fejlesztő projekt), folyamatosan keresem a magyar tehetségeket NB1/2-ben, és valahogy mégis az EU-n kívüli játékosokra kell támaszkodnom.
De mivel mind minőségi (Sevilla, Dortmund, OM, West Brom, AS Roma, Malaga, Lazio, Juventus, Anderlecht érdeklődik több játékosomért), így szívom a fogam meccs előtti nevezésekkor, hogy mégis kit tegyek be (5 fő a limit, 8an vannak akiket azonnal játszatnék gondolkodás nélkül)
Amelyik csapat az nb1-ben magyar játékosokra épít, az elég gyenge szezont tudhat maga mögött sajnos (karrieremben).
-
karajjj #80327 köszönöm szépen, durva, hogy a fele saját nevelés :D -
Köszönöm, hogy szóltál. Tegnap este 2,5 órán át dolgoztam rajta. Kicsit összekevertem a képeket :) Dobtam fel képet a Barcika keretről. -
karajjj #80325 a 3. és a 4. évadnál ugyanazok a tabellák vannak, egyébként a barcika keretéről küldenél nekem képet? -
Írtam egy rövid értékelést eddigi FTC-s karrieremről:
http://bit.ly/JeDojS -
Conte ftw! :) -
vannak érdekes kérdések,de végülis kitöltöttem :D -
Football Manager Awards 2012 -
Cissé bejelentette távozását :S:S szomorú vok de meg kell találnom a helyettesét. Tippek?? -
OlympiqueM17 #80319 de sajnos, mén és a haverom nem a 12-vel játszunk hanem a 10-el. -
sima volt a Bl csoportkör :D
-
Zenszkij #80317 Az idei játékban képtelenség leigazolni Neymart, Hazardot, Yann M'Vilat és sorolhatnám. Nekem ne mondja már senki, hogy M'Vila nem jönne el a BL győztes német bajnok Dortmundhoz, úgy hogy a fizetése 30K font per hó én meg adnék 85K-t. irreális nagy baromságok vannak az idei gameben. Kieső helyen a csapata és szóba se áll. Vicc kategória. -
szabesz91 #80316 Fent katt a csapatnévre, és azon belül Team Meeting -
OlympiqueM17 #80315 Hogyan csináljak csapatmegbeszélést?! .. már mindenhol megnéztem,de sehol nem találok ilyesmihez kapcsolódót. -
szabesz91 #80314 Kezdtem egy új karriert, most a változatosság kedvéért a Manchester United-el. Taktika a jól bevált 4-2-3-1. Eddig 2 felkészülési meccs ment le, tarcsi, meg a Schalke 04 ellen, mindkettőt 3-1-re nyertem. 19 milla eurót kaptam igazolni, amiből egyelőre jön Renato Augusto 12-ért, és van der Wiel 15-ért. -
szabesz91 #80313 Esetleg 1 csapatmegbeszélés. Taktika nem fekszik, próbálj másikat esetleg.