104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80555
    már megérte gyepest leigazolni...:DDDD
  • geo91
    te beteg vagy :D
  • LasDen #80553
    az új sztárigazolások...:D kabát 12millát, míg sanyi 10 millát keres majd évente :DD

• LasDen #80552
    én próbálom kihozni a legtöbbet a csapatból, de ők nem akarnak küzdeni...:DD a "taktika" amúgy az, hogy mindenki támad, kivéve Khedira vagy aki épp a vkp posztján van :DDD

szerintem meg jó ötlet volt...:DDD
  • geo91
    *felállás
  • geo91
    mi ez a taktika??? :DDD
  • LasDen #80549
    barátságos a Getafe B ellen...valami nem sikerült túl jól...

én nem értem...
  • Fyrex
    grat, jövőre bajnoki cím alap
  • Fyrex
    képeket kérünk
  • Fyrex
    grat, jónak néz ki, bár nem tudom hogy az árát vissza fogja e hozni, kiderül
  • Fyrex
    oh yeah, dőzsölés van!
  • bakkerman
    na itt is van,11 millió 4 éves részletre
  • bakkerman
    nézzetek rá az FM-ben skacok,Vitessel nyomulok 2012 májusában,3 scouttal is megnézettem,mindháromnál 5 csillag current ability,5 csillag pot ability!!! jelenleg tárgyalok,de olyan 9-10-ért elhozható,irányító középpályás
  • bakkerman
    óriási film! :D
  • LasDen #80541
    amíg nincs max, addig kikapcsolódásnak kezdtem egyet a Reallal...

ahogy Jack, úgy én is őőőrült leszek...:DDD
  • ateszegry
    szerintetek Perugia vagy Alessandria ??:D:D
  • Forza Italia
    Azt hiszem fantasztikus eredményt értünk el

• Forza Italia
    hát van amikor a vezetőség nem megy bele.
  • horrorpops
    igen, néztem ott, de nem találtam. ezek szerint a vezetőség nagyon nem akarja, hogy elhozzam azt a srácot. :) mondjuk már mindegy, mert le is mondtam idő közben. azért köszöntem.
  • Forza Italia
    ha nincs annyi pénzed mint amennyit kér a klub akkor van olyan h egyeztetés a vezetőséggel. Ott vannak alternatívák. Én általában azt szoktam h ha nem akarunk nagy hátrányba kerülni a többi klubbal akkor szükség van erre a játékosra.
  • ggbuffon1897
    Hali

A Juvéval kezdtem nem is tudom hanyadszorra:) megvettem ezt a Sigborson gyereket (lehet nem így írják, 20éves izlandi) akárhányszor láttam a gépnél, nagy csaló volt. 4-1-3-2-ben nyomom, de az Istennek se ad le normális teljesítményt egyik csatárpozícióban sem (mondjuk mind a 2 AF)

Akinek van tapasztalata a sráccal, az tud tippet adni, h milyen szerepkörben lehet munkára bírni a srácot?

Egyébként a bajnokságot már a 33.fordulóban megnyertem, eddig veretlen vagyok, a 2. Napoli közel 18pont hátrányban és még van 5 forduló.
  • Fyrex
    én lettem az év menedzsere, és Huszti Szabolsz lett a liga év játékosa a kezeim alatt! :)
  • Fyrex
    első évben ligakupa győzelem és feljutás, azt hiszem kihoztam a maximumot a szezonból!
  • Fyrex
    de jó feljutásért döntő, és mindkét kapusom sérült... hajrá ifi!
  • horrorpops
    Griezmannért szerintem kár, nagyon ütős kis srác lesz belőle. az én mentésemben a második évben az Arsenal vette meg 24 millióért. többet is kisajtolhattál volna érte.
  • horrorpops
    hogy lehet rávenni a vezetőséget az extra keretre?
  • FMfan
    2.szezonra rossz igazolásokat tettem be. Tehát a jó Átigazolások
  • FMfan
    Üdv mindenkinek! Én a Real Sociedaddal kezdtem egy karriert. Eddig 2 szezont tudtam le a hátam mögött, most erről szeretnék egy picit bővebben írni. Remélem élvezni fogjátok!

A csapatot 1909-ben alapították, az 1980-as évek voltak a klub legjobb évei, 81-ben, és 82-ben bajnoki címet szerzett, majd pár évvel később a BEK elődöntőjéig menetelt. Célom, hogy ilyen sikerekhez vezessem vissza a csapatot.

Real Sociedad 1.szezon(2011-12)

ÁtigazolásokKellett a pénz, tehát akire nem volt szükségem, megváltam tőle. Nyáron úgy voltam vele, hogy szükségem van egy sokat mozgó középpályásra(Didot), aki végül be is vált, még gólokat is lövöldözi szép számmal. Kellett egy csatár, Malonga mellett tettem le a voksom. 1.szezon végén meg akartam válni tőle, de nem érkezett rá vevő. Ugyanis, az első meccsén gólt lőtt, aztán a 35.fordulóig sehol semmi..aztán megszórta magát, az utolsó fordulóban 3-at lőtt a Valenciának..Így végül megtartottam.Rajtuk kívül még megszereztem a jobb hátvéd Debuchyt, illetve Mark Daviest kölcsönbe a Boltonból, de ő nem sokat játszott.Télen végleg megvettem Carlos Velát, illetve megvásároltam Alderweireldet is.

Tabella:A 16.helyre vártak minket, a vezetőség tisztes helytállást, és középmezőnyt várt. Én top 8-ban szerettem volna bent lenni. Végig a 4. és 8.hely között ingáztunk, és a végére szerencsére a 4.helyre sikerült odaérni, nagyon boldog voltam!

KupaA kupát rábíztam az asszisztensre, legalábbis annyiban, hogy a taktikát beállítottam, és elmentem szabadságra. Az első fordulót még vettük, a Getafet sikerült kiverni, de aztán a Valencia megállított bennünket. Nem nagyon izgatott..

Összeségében elégedett voltam az első szezon eredményeivel.

Real Sociedad, 2.szezon(2012-13)

ÁtigazolásokMivel Malonga nem teljesített valami fényesen az első szezonban, ezért még télen megegyeztem Moussa Sow átigazolásáról, aki elég sok gólt lőtt a szezonban, jól jártam vele.José Campana 18 éves irányító, de nem játszott valami sokat, mert pechjére leigazoltam Ninist is, aki ugyanazon a poszton játszott a szezonban. De amikor játszottak mind a ketten nagyon sok gólpasszt adtak. Jött még Badelj is, akivel nagyon nem vagyok megelégedve. Sokat is volt sérült, sőt még amikor játszott akkor is nagyon gyengén..Carlos Fierrot nem kell bemutatni senkinek, még 1.szezon elején beszéltem meg vele, hogy jöjjön..és jött.Jefferson pedig egy 18 éves bal hátvéd. Nem lenne rossz, csak minden meccsen amikor játszik sárgát kap..

Ebben a szezonban szerettem volna bekerülni a BL csoportkörbe, ahova az út a Lyon testén keresztül vezetett volna, de sajnos 7-3-as összesítésben alulmaradtunk, így erről nem is tennék be képet.

EL csoportkör:Így viszont mehettünk az EL-be, ahol az Inter,Szpartak Moszkva és Austria Wien-t sorsolták mellénk. 2. vagy 3. hely tűnt realitásnak. Az első meccsen a Szpartakot fogadtuk, kikaptunk 1-3-ra..aztán mentünk a Wienhez, akiket 3-0-ra(?) vertük, aztán jött hozzánk az Inter. Gondoltam egy pontra jók leszünk..aha... 5-1-el ment haza az Inter! Aztán mentünk az Interhez, és 1-1-et sikerült elérni, majd mentünk a Szpartakhoz és X-eltünk velük is. Az utolsó meccs előtt, mi kezünkbe volt a sorsunk, ha nyerünk akkor továbbjutunk. Nyertünk, 2.helyen továbbmentünk..EL meccsek:A kieséses szakaszban a 32 között a Leverkusent kaptuk. Gondoltam, itt nem sok esélyünk van..Első meccsen itthon 1-1-et sikerült velük játszani, ők szereztek vezetést, majd Malonga egyenlített. A visszavágón ismét ők szereztek vezetést, de a 43. és 90.percben lőtt 2 góllal megszereztük a vezetést, és tovább is lőttük magunkat. A CSZKA jött, ahol első meccsen 2-0-ról hoztuk fel őket 2-2-re, majd 90.percben 3-2-re sikerült nyerni..de a visszavágón ők diadalmaskodtak 3-1-re, így sajnos kiestünk..

Tabella:A média ebben a szezonban már a 8.helyre várt minket,a vezetőség pedig EL helyet akart elérni. Én a 3-4.helyet céloztam meg.Szinte végig a 4.helyen tanyáztunk, de aztán jött egy rossz sorozat, és visszacsúsztunk az 5.helyre..aztán hibázott a Bilbao, visszaszereztük a 4.helyet a 35.fordulóban, de utána botlottunk, amit a Bilbao kihasznált, és aztán meg is tartották a 4.helyüket, így jövőre ismét az EL-ben tehetjük próbára a tudásunkat..

Kupa:Igazából itt is én állítottam össze a taktikát, és aztán elmentem szabadságra. A döntőt viszont saját kezűleg játszottam, sajnos vesztettünk. 2 11-es gólt rúgott a Real, nekünk meg 2 gólunkat nem adták meg..3 kezdőm is hiányzott erről a meccsről, de végül is elégedett vagyok ezzel a meneteléssel.

Jövő szezonban szeretnék odaérni a BL helyre, illetve az EL-ben top 8 közé kerülni. Igazolások terén kellene egy kapus, középső hátvéd illetve jobb szélső.
    Köszi ha elolvastad!!
  • Forza Italia
    Egy kis beszámoló a szezonunkból (Sheffield Wednasday). 13 forduló telt el eddig és nem állunk rosszul. Jelenleg 6. helyet foglaljuk el a tabellán. Sikerült pár meglepetés győzelem is City és Mu ellen. Új tulaj érkezett a klubhoz aki sikereket akar a klubnál. Úgy volt h le is váltanak mert ő Vilas Boast akarta a kispadra, de szerencsére úgy döntöttek h maradhatok. Kaptam most egy kis pénzt h megerősítsem a keretet. Átadólistán volt pár jó játékos aki nagyban tudna segíteni abban h kupás helyezést érjünk el. Obi Mikel az egyik akiért a Chelsea 3.4m kért, a másik pedig Joe Hart aki nem kicsit lepett meg h átadólistán szerepel. Fizetésével vaciláltunk sokat de nagy nehezen megszületett az egyesség így ő érkezik 4 éves részletre 23m-ért. Illetve egy brazíl fiú Oscar ő is 4 éves részletre.

Tevez van még listán és 4m-ba kerűlne de ő 145k fizut akar amit nem sikerült lejebb tornásznom így ő egyenlőre nem jön. De próbálom a vezetőket rávenni arra h szügség van rá.

Egyenlőre ennyi ha vége a szezonnak érkezek képekkel is.
  • LasDen #80526
    angolosoknak egy kis olvasni való, hogy mások mit szeretnének az FM13-ba...:DD

ha van igény rá, lefordíthatom :DD
  • Zséé
    Ja lehet játszani, csak úgy vettem észre hogy nemzetközi meccsen csak az ülőhelyeket lehet eladni. Pl amikor a siófokkal játszottam bl-ben akkor mindig max 1500 néző volt, pedig 10.000-es a stadion (csakhát itt az állóhelyek nem játszanak...). Így egy sima bajnoki meccsen több néző volt mint amikor pl a Barca látogatott siófokra :D A jegybevételeket tekintve se mind1...
  • bakkerman
    sajnos a játékban pl.: egy gyirmóttal is játszhatsz 2 ezer néző előtt BL elődöntőt...szóval nem kell költözni
  • gilgames00
    itt ugye nem kell költözni másik stadionba ,hogyha egyszer eljutnék európába,igaz?mert ez a "stadion" NBI-ben is karcsú..
  • ateszegry
    mit jósoltot?kedztem a Los Angeles Galaxyval:D:D
  • Forza Italia
    Átigazolási szezonba olyan kimondott nagy nevet nem tudtam hozni. Inkább okosan próbáltam egy középcsapathoz méltó játékosokat keresni.

Cattermole, Santon,Sunny,Goodwillie jöttek.

Végül egy meccs a Premier league-ből. (2. meccsem elsőn 0-0 játszottam a QPR-al).

• Neoncsoves
    Akinek még nem eredeti a játék: katt

7.5 dollár azaz kb 2ezer forint a játék amazonon!
  • Forza Italia
    hoho szerbusz Premier League :D:D:D:D

Sikerült a feljutás. Az utolsó forduló előtt a Swensea-nak 96 nekem pedig 95 pontom volt. Otthon nyertem a Wigan ellen 3-1 re míg a Swensea kikapott a Cardiff-tól így bajnokok lettünk. El se hiszem.

• Aqua regia
    Rendben, köszi a választ. :)
  • gilgames00
    értem,köszi szépen.nem is igazolni szerettem volna (ezeknek?!:) csak az egyenleget ráncba szedni, ahhoz meg jól jött volna pár ezer euró.na majd a végén kiderül.
  • karajjj
    ha tv-s meccsed van, akkor kapsz róla üzenetet havonta, hogy mit tűzött műsorra a tv, és szezon végén, vagy elején egy összegben kapod a lóvét, de abból igazolni nem lehet, az a klub kasszájába megy