104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kashuka #80595 köszi -
Veretlenül továbbjutottunk a BL csoportkörből, és veretlenül állunk a bajnokságban is (50 mérkőzés óta). Nagyon kíváncsi vagyok, meddig tudom vereség nélkül kibírni: http://bit.ly/L6Yxm3 -
am ahogy olvasom ti is sokat igazoltok részletre. nektek pár szezon után nincs csúnya anyagi gondotok? mert 3szezonba igazoltam részletre most már sok törleszteni való van, nagyon mínuszba van a klub. havi 5-10m mennek el. bl meg bajnoki cím ide vagy oda nem tud a számla +ba kerülni -
kicsit több mint 2,5 szezon után 70+ gólba van 1.év 23gól+19gp 2.év 32gól+11assist
és most is már 20 felett jár. Sanogoval 2n vezetik a gól lövőt :D -
Nálam MU-ba játszott, 7-9 millió között hoztam, már nem emlékszem, nem játszott rengeteget, uccsó szezonjában talán 20 meccset, de azt hiszem 15 gólt szerzett, szóval spíler :) -
drágának drága pár szezon után mikor igazán beindul, én szerencsére időbe vettem 7,5m volt de úgy h év közbe kötöttem le és úgy érkezett 3.év nyára. de előtte nyáron 15-20m kértek érte. most simán ér 20m tisztán nálam :D
sajnos messze van még h legenda legyen, de Én meg Boudebouz már azok vagyunk. Marvin Martint se értem miért nem az. full csak nálunk játszott életébe csak a bajnokságba 10-20gp ad évente (volt h 22t). meg am is előző évébe 53m 9gól 33assist :D -
FC Bambi
-
most érkezik hozzám 26m ért. jó sokba került remélem beválik -
-
kegyetlen jó, egy szint fiero-val, sanogotól jobb. sochaux mentésembe sanogo-niang csatársorom van. csak most 5.évbe hoztam fiero-t roux helyére -
Mbaye Niang játszott már valakinél?? Mennyire jó játékos?? -
fm-base, ha ott nincs, akkor nemtudom -
pontosan onnan -
kashuka #80582 Sziasztok
honnan tudnám letölteni egyben a sortitoutsi facepack legújabb verzióját? -
SatyaD #80581 Sziasztok! Már majdnem elment egy időre a kedvem a játéktól, de elég volt elolvasni néhány oldalnyi kommentet, máris megjött a kedvem :) -
Na majd ha nyersz vmit, szerintem akkor évekig folyik tejjel a méz ott hollandba :D -
olyasmi a faszi,valami grúz volt focista,most biznicmen,de eddig nem adott oylan sok pénzt,játék kezdésekor volt valami 7-8 misim,meg most nyárra adott megint 7-et,de az egyenleget szépen töltögeti,25 misi alatt még nem volt :) -
Vitesse-nél úgy tudom van sugar daddy igaz? -
január 1-jén 
-
na egy kis Vitesse helyzetjelentés!
a kereten már nem változtattam,még ugye "Jó" érkezett augusztus 1.-én. A BL selejtezőket a 3. körben kezdtük,a Celtic ellen,idegenben 2-1-re győztünk,otthon pedig egy utolsó percben szerzett góllal lett meg a 2-2,ezzel a továbbjutás is! Jött a play-off kör,ahol olyan csapatok voltak érdekeltek kiemeltként,mint a City,a PSG,az Olympiakos,mi szerencsére,vagy nem szerencsére ezeket elkerültük,és jöhetett a Sevilla. Első meccs otthon 1-1 lett,sajnos az utolsó utáni pillanatban egy kibaszott szöglet kavarodás után kaptunk gólt,ha az nincs,előnnyel megyünk spanyolba,és ez megfogta mentálisan a srácokat,sima 4-1-es vereség,és végig 1 kapuzott a Sevilla. :( EL csoportkörben a Metalistot vertük az 1. fordulóban 3-2-re idegenben,a csoportunkban van még a Roma(érdekesség,hogy őket a BL-ből a PSG csapta ki 10-0-ás összesítéssel,mindkét meccs 5-0 lett a franciáknak...
),meg a Trabzonspor. Bajnokságban 8 forduló után 2. vagyok a Gröningen mögött,5 győzelem,1 döntetlen,2 vereség. Kupában valami néma falusi csapatot már kiejtettünk az első körben. Majd még délután írok mi a helyzet :) Hajrá Vitesse! :D
-
vergődésem a Celticcel :) blogggggggggggggggggggggggggggggggg -
G.Freeman #80574 http://hardverapro.hu/apro/football_manager_2012/hsz_1-50.html -
bocsánat gramár náci barátom :) -
január 1-én -
amúgy még májusban is olyan fasza lejáró szerződésű pléjákat lehet találni,hogy beszarás :O én általában január 1.-én megrohamozom az "expiring contracts 6 month" listát,de most inkább megvártam a szezon végét,és ígyis ilyen jó kis hasznos plájákkal tudtam megállapodni :O -
Vitesse keret 2012/2013 (99% hogy ez a végleges)
Burnet,Van Dijk a Gröningenből,Elkeson a Botafogoból,Abu és Hargreaves ingyen a Cityből, Owomoyela ingyen a Dortmundból,Siala ingyen a Nancyból(4.5 csillagos PA).
"Jó" pedig még nincs a keretben,de ő is ingyen csatlakozik hozzánk,az Internacionaltól augusztus 1.-én. Tudjátok a brazil csatár gyerek. -
szerettem a játékát IRL is még fénykorában, plusz ugye angol, muszáj volt hoznom! :)
-
óó Hargreaves hozzám is jött,kell a rutin DM poszton a BL-hez :) -
*porondon
nah ha már elírtam, akkor itt vannak a nyári érkezők
-
nekem pont az a bajom a topligákon kívül kezdett játékokkal, hogy második évben már simán bajnok vagy, és onnantól csak a nemzetközi poron a szórakoztató és izgalmas :S
szóval hajrá! -
sokáig és keményen teamwork-t kell edzeni meccs előtt, és minden fasza lesz
egyébként 12-2es összesítéssel jutottunk tovább az EL-ben
-
most nálam a Vitesse-hez jön 8 új srác,remélem azért túléljük a bl selejtezőt,jól jönne a BL főtábla,anyagilag is,meg koefficiens miatt is! de félek,hogy a bajnokságban idén max. 4.-ek leszünk,a tavalyi,első szezonbéli 2. hely nagy bravúr volt -
tudom, de muszáj volt, mer nem volt játékosom :DD -
karajjj #80562 általában eltelik egy szezon, mire összeszoknak -
hasonlóval én már jól megjártam...2 raklap játékos erősítésnek aztán agyhalál.. -
owned 
-
Gabika a játékban is hű valódi önmagához,respekt a készitőknek! Biztos több meccsen át tanulmányozták a mozgáskultúráját,és ebből egy egyszerű valószinűség számítással kijött az eredmény,hogy minden 2. meccsén fog lőni egy öngólt :DDDDDDDDDDDD -
igazoltam egy csapatnyi embert, remélem megálljuk majd a helyünket a PL-ben.
most pedig Európa Liga selejtező jön! -
egy kis szórakozás...:DD jó móka... -
geo91 #80556 azt magyarázd már meg nekem hogy mi a jó abban hogy a kedvenc csapatodat - ha csak virtuálisan is - de a süllyesztőbe küldöd? :D inkább csinálnád ugyanezt a barszával.