104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#20502 az offban egész pontosan -
nézz át az off topicba ott van egy link az nb3ra
-
hzsolt1990 #80633 Sziasztok!Magyar 3-4- osztályt lehet valahogy aktiválni?Előre is kösz!Üdv! -
Rosenborgot buktatták az utolsó selejtezőkörben! -
Most látom, hogy a Pápa bl csoportkörben? Nagyon jó szakmai stáb lehet a háttérben. -
Dzsudzsi egy Arsenal-os kitérővel nálam is a City-ben játszik :) (2016/17) -
Na, de jó, hogy sikerült elrontani a képeket...
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép -
Üdv Mindenkinek! 
Így végezvén a vizsgával jóval több időm van a menedzseri feladatokra, azért neki is láttam egy (remélem) hosszú karriernek.
2010-ben csatlakoztam a Chelsea csapatához (Football Manager 2011), azóta náluk edzősködöm (mellette Uruguay válogatottját is irányítottam már). Több liga is be van töltve, hosszabb távra tervezek ezzel a mentéssel. Ha érdekel valakit hosszabb beszámoló az elmúlt 4-5-6 évről, akkor szívesen írok egyet.
Jelenleg még a játékosok, a menedzserek, az edzők, a stábtagok a 2016-os új évet köszöntik (vagy már józanodnak valahol
), én pedig visszanéztem 2015-ös évre, mely elég sok meglepetést "alkotott" számomra:
[imgw=http://noob.hu/2012/06/04/dzsudzsak.png] [imgw=http://noob.hu/2012/06/04/stadion.png] [imgw=http://noob.hu/2012/06/04/lombard_papa.png] [imgw=http://noob.hu/2012/06/04/eb.png]
Egyik "eseményhez" sem volt közöm, a vezetőséghez sem fordultam új stadion építése ugyben.
Az NB1 és az NB2 játszhatóvá van téve, talán ennek is köszönhető a magyarok "sikeres" szereplése.
-
bug. 12.0.4es patch megoldja. -
SatyaD #80626 köszi szépen, sok sikert a válogatottal :) már csak azt nem értem, h ha elfogadtam a felkérést a szövetségi kapitányi posztra, akkor mért nem lettem végül mégis az. na mindegy, majd legközelebb -
Bajnoki a szuper csapat ellen -
A vicces az h 3 - 1 aláztam őket vmi sejk kupa elődöntőben :D -
Rudee #80623 Kicsit azért vicces. Van ami motivál azért?
-
Ja, most veszem észre a góllövő listát 

-
Kicsit sem egyoldalú a bajnokság -
weking #80620 Én most vettem át a Magyar válogatottat Egerváritól, mivel utolsók lettünk a selejtezőcsoportban...
Beadta, hogy kirúgták én meg gyorsan jelentkeztem, bár nem túl hálás szerep és egyáltalán nem könnyű...
2016ban járok, párhuzamosan a Chelseat irányítom és hát ugye ég és föld a lehetőségek között a különbség. Válogatottnál sokkal többet számít a hangulat és a taktika, de kíváncsian várom, hogy mit hoz a selejtezősorozat.
Azért egy-két ígéretesebb magyar tehetséget elvittem a Chelsea-hez, hátha ott jobban ki tudják hozni magukból, ami bennük van!
-
Rudee #80619 Nincs köztük igazán használható.
Most klub nélkülieket hívtam próbajátékra, aki jó az kap majd amatőr szerződést. Szezon végén úgyis lejár 8-10 megfizetett játékos szerződése, így tlán csökkenthető lesz a keret. Mindenesetre 3 edzőmeccsen már 8ezer €-t ledolgoztunk a 279ezres adósságból :D -
SatyaD #80618 valaki irányította már a Magyar válogatottat? Egyébként hogy lehet valaki szövetségi kapitány? Engem egyszer hívott Uruguay és hiába fogadtam el, nem történt semmi. Köszi előre is. -
karajjj #80617 kölcsönjátékosokat nem tudsz hozni? -
Rudee #80616 Milyen jó, hogy a vége lemaradt :(
Tehát jó lenne erősíteni 1-2 poszton, de a fizetések miatt erre nincs esély. Majd meglátjuk mi lesz. A felkészülés után jelentkezem. -
Rudee #80615 Jöjjön egy újabb északi kaland.
Régi kedvenceim tavaly kiestek a dán 3. osztályból, így egy aktivátor gyors összedobása után belevágtam a nagy kalandba... A dán amatőrök közül juttassuk vissza a Greve csapatát. A keret viszonylag jó és erősíteni is sikerült, de: az amatőr szerződéseknek köszönhetően a legjobb játékosokat elkapkodják a feljebb szereplő csapatok. Ez még nem is lett volna baj, ha csak 4-5 embert kell pótolni. De nem így lett. Egy jónak mondható felkészülés után 4 győzelemmel rajtoltunk, aminek meg is ittam a levét. Minden bajnoki után elment 1-1 meghatározó ember, összesen 12 vagy 13 távozónk volt... Na így aztán piszkosul el ment a kedvem az egésztől és lemondtam :D
Hamar jött egy lehetőség, a harmadik vonalban a B 1893 nevű klub a rossz bajnoki kezdés miatt elküldte a "bűnöst". Lesz ami lesz alapon jelentkeztem és másnap jött is a felkérés.
Egy kis bibi van csak. A 6500€-s fizetési keretet kissé túllépték az elődök, cirka 10.000-rel. Így nem csak a csapatot kell valahogy bent tartani, de még az anyagi helyzetet jó lenne stabilizálni.
A csapat: nincs kiemelkedő játékos, bár annyira nem is rosszak. De teljesen ismeretlenek voltak számomra, így a játékosok áttanulmányozása után egy korábban még a Fradinál használt 4-4-2 mellett tettem le a voksom. Kicsit ugyan alakítottam rajta, de talán jó lesz. Csodát tenni az őszi hajrában már nem sikerült, 1 győzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség az eddigi mérleg. Kieső helyen telelünk, de minden esély meg van az előre lépésre.
A téli szünet szerencsére elég hosszú, így most december elejétől 3-4 naponta játszunk edzőmeccset. Ez ugyan nagy terhelés lehet, de egyrészt meg kell ismerni a játékosokat, másrészt pedig kell a bevétel. Az ellenfelek (Aalborg, FCK, Malmö, Helsingborg és egy rakás Championship-es alakulat) erősebbek, de ez nem lehet probléma. Nem most kell győzni, hanem majd tavasszal.
Némi erősítés jó lenne, de a jócskán túllépett -
egy kis off :DD
Míg ti a foci csúcsait ostromoljátok én más vizekre eveztem...a jegypénztárakat vettem célba és ezen törekvésem egyike a Football Manager - The Movie c. film...:DDDD
itt a film sztárjait és költségeit láthatjátok...maga a film 50 millából készült :D
itt pedig a részletes gazdasági eredménye...és látni, hogy össz. 112 millió bevételt termelt a mozikban :DD
a szemfülesek egy másik játékot is észre vehetnek :D
(a képek a Hollywood Mogul 3 c. játékból valók) -
geo91 #80613 :DDDD -
Nem hittem volna, hogy a jó öreg Winnetou a szerb első ligában köt ki. :)
-
Én is hamarosan jelentkezem, a Wigannel kezdtem egyet a 07-ben. -
Hello!
Fórum követése alatt, játszogatok én is FM 11-el. 4. évet játszom most Chelsea-vel.
Szeretném megkérdezni, hogy ilyen másoknál is előfordult már?
Elég zavaró, hogy mindig a Barca-sok nyerik az Aranylabdát, úgy néz ki az UEFA keze ide is elér... -
Rudee #80609 Ázsia az jó!
Én régi kedvenceimet akartam felvirágoztatni Dániában, miután már csak a 4. vonalban szerepelnek. Majd féltávnál írok róla, jó kis karrier :D -
Találtam fmbase-n egy katari liga aktivátort szal: Welcome Katar :D -
igen,nekem viszonylag elég jó gépem van hálistennek,de ez a 07 felüdülés gyorsaságban a 11 vagy 12-höz képest! Csak úgy repülnek a hetek :) Meg néha jó visszatérni nosztalgiázni,2006-os Juveban még olyan klasszisok futkorásztak mint Nedved,Del Piero,Trezeguet... -
Én is szoktam még a 07-el nyomni, a régebbiek közül az egyik legjobb szerintem! -
iliili #80605 Van egy másik Foci menedzser játék is de ez online,én mindenki csak ajánlani tudom 3 éve játszok vele,és a több mint 50 országból mi magyarok vagyunk a 4.ek létszámilag
A játékot lehet 2 napi 5 percel,és napi 1 órával is elintézni,ki hogy kivánja(sok elemzési lehetőség ott is adott) :D
http://www.powerplaymanager.com/r191050 -
Del Piero-Trezeguet-Nedved hármas állat módjára közlekedik a pályán,nincs olyan gólunk,hogy ebből a trióból valamelyik ne legyen benne. -
9 bajnoki után 8 győzelem 1 döntetlen 21 lőtt,3 kapott gól,de ugye -17 ponttal kezdtünk. Kupában az első 3 selejtező kört,sikerrel vettük,gólt se kaptunk,az első rendes fordulóban a Chievo jön. Érkezett amúgy Zaccardo,meg Plasil,Camoranesit eladtam kölcsönbe a Milannak,mert sírt h neki új szerződés kell,én meg nem adtam neki. -
Az idei szereplésünk
-
elővettem az FM2007-et,abban még Serie B-s a Juventus,így kezdek velük egyet,és megpróbálom 2012-re én is viszahódítani a scudettot :) -
bl legjobb 11 az egész védelmem a kapussal+marvin martin :D -
sochaux 5év:
bajnokság szorosabb volt mint vártam de azért meglett zsinórba az 5.bajnoki cím is.
bl-be is szépen meneteltünk, real első meccs után azt hittem nem lesz meg a címvédés, de neymar kiállítása megpecsételte a sorsukat és idegenbe léptünk tovább, a döntő meg sima volt.
itt a keret, azért látszik h próbálok minél több franciát alkalmazni
és a csoda amire eddig összes fm karrierem során vártam(bár nem értem miből mikor így hatalmas mínusz van a számlán, meg miért ilyen kicsit)
-
Utley #80598 abszolúte teljesen eredeti! -
karajjj #80597 eredeti? -
Utley #80596 skacok ez miért lehet?
nem tudom elindítani az fm-et...hogy verjem a kenyerem bele.