104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• lippet
    FM 11-el játszom én is, nem panaszkodhatok Hazard-re. Eme statisztikák csak PL-t mutatják:

• bakkerman
    vagy majd ha a transfer budgetben már nincs annyi pénz,ami fedezze az ELSŐ évi részletet(mert ugye 4 éves részletre vettem mindkettőt),akkor levonja a klub egyenlegből. Csak abból meg adódik a kérdés,hogy mivan ha addigra az meg pirosban van? :DD
  • Steve Downie
    En nem vok ebben biztos, mert ami bekerul a Future Transfers reszbe, amellett van egy datum, akkor pedig a szerzodest megkotottek es elviekbenn letrejottva transzfer. Ezt abbol is latni egyebkent, h az ilyen igazolasnal julius elsejen mar nem kell nyomnod semmi acceptet, csak automatikusan jon a pleja. De en is kivancsi vok mostmar. Legfeljebb van egy kis infinite money hack.
  • bakkerman
    na majd kiderül kiváncsi vagyok,mostmár emgvárom mindenképp,akár még én leszek az edző,akár nem :)
  • Solt
    Így van... és akkor csak azt tudja leigazolni aki először jön, a többiekre meg nem lesz pénz... asszem.
  • Fyrex
    és az nem jutott eszedbe hogy majd akkor vonja le mikor jön? gondolom én
  • bexinho
    Itt lakik a környéken. Egy verekedést kezdeményezett, és a fiatal srác belehalt. Fű miatt úgy tudom.
  • bakkerman
    ugye 6 milliós transfer budgetből ha mindig részletre igazolsz akkor virtuálisan 24 milliód "van" gazdálkodni
  • bakkerman
    fuhh milyen bugot találtam...ha úgy igazolsz valakit,hogy részletre,plusz még megadod,hogy szezon végén csatlakozzon,akkor NEM VON LE PÉNZT az átigazolási keretből!!!! még az első év részletét se,semmit! csak az aláírási,meg ügynöki pénzt vonja le a klub egyenlegéből! volt 6 millióm igazolni,megállapodtam egy srác ügyében,4 éves részletre 13,75m€-ért jön majd következő szezon végén,és nem vont le egy eurot se,kiváncsiságból megállapodtam még egy sráccal,szintén 4 éves részletre,de ő csak 8 millióért jön,ugyanúgy következő szezon végén,ÉS MOZDULATLAN a transfer budgetem!! eltelt már 2 hét,és még mindig ugyanannyim van!
  • Rudee
    Az éves fizetési keretet felemelte 20.000€-ra a vezetőség, ami már elég is. Pár játékos új szerződést kapott, de már 10 fölött a távozók száma.
    Nagy örömömre viszont crash dump... megpróbálom újra, remélem tovább enged.
  • bakkerman
    20 éves focista? szép életút
  • Mor3llo
    Mit tett, ha szabad tudni? :D
  • bexinho
    IRL Lord Sándor megy a börtönbe pár évre... Ha Fradi karrieremet megunnám, következő állomás nekem is az NB3 lenne. Szép és kemény kihívás egyben. Sok sikert!
  • zavbal
    Hoppá kimaradt akivel nagyot húztam tehát akkor pótolva:Halászi Gábor
  • zavbal
    Akkor a beszámoló egy kicsit késve...
    Fc Körmend 2011/2012:

A vezetőség a kiesést tűzte ki célul a média a 11. helyre vár minket.A céljaink eléréséhez biztosított 6 ezer eurós átigazolási és a 2 ezer eurós fizetési keret meglepett de ezt kihasználva 10 játékost hoztam a klubhoz.Így vágtunk neki a bajnokságnak ahol a féltávnál egész jó helyen állunk: Tabella
    A Hévíz kemény ellenfél mint ahogy a Hali és a ZTE II. is de megsüvegelendő a Répcelak és a Badacsonytomaj teljesítménye is hiszen ők amatőr csapatok.
    Itt az eddigi mérkőzéseink:Mérkőzések
    A Felkészülési mérkőzések nem fértek rá de mindegy mivel mindet elbuktuk...
    Itt a játékosok statjai:Statok
    A végére pedig a csapat legjobbjai akik természetesen ingyen jöttek:
    Kolbe Ádám
    Lord Sándor
    Magyar Balázs
    Mladen Krizanovic
    Halászival óriásit húztam de a másik csatár Kolbe is zseni Krizanovic pedig kora ellenére hasznos játékos korábban a belga Genkben is játszott.A többit majd a szezon végén.
    Köszönöm ha elolvastad
  • myl0
    Emír kupa, nem "Szuper Emír"
  • myl0
    Al-Sadd 1. Év

Az élet úgy hozta, hogy Katarban vállaltam munkát, az Al-Sadd csapatánál.
    Az országról:
    Katar a közel-keleten, a Perzsa - öbölben fekvő apró emírség. 1971 óta független állam. Fővárosa Doha. Az ország kőolajban és fölgázban is gazdag ez adja az ország fő bevételi forrását. Érdekesség még, hogy Katarban a világon a legnagyobb az egy főre jutó GDP. Az ország területe pedig Magyarország kb. egy kilencede.
    A futball "múltról":
    Az emirátusban 2004 óta két csapat emelkedik ki a mezőnyből az Al-Gharaffa és az Al-Sadd. 1973 óta rendeznek labdarúgó bajnokságot, ez idő alatt a legeredményesebb csapatok az Al-Sadd 9 elsőséggel, Al-Rayyan (7), Al-Arabi(7), és a győztesek között van még az Al-Itthhap, Al-Wakrah, Qatar SC és a már említett Al-Gharaffa. Kijelenthető h majdnem az összes csapat nyert már ugyanis a Katari Q-Liga 11 csapatos (és ezzel együtt 22 fordulós). Van egy szezon előtti kupa, a Katari Kaszim Sejk Kupa az első osztályú csapatok részvételével, a Katari Szuper Emír kupa (egyenes kieséses rendszerben), a Katari Q-Stars kupa (Liga Kupa Szerű), és a Katari Korona Herceg Kupa.
    Igazolások:
    Két Igazolásom volt az egyik ilyen a brazil Mota és a katari bajnokság szabályaiból adódó (4 idegenlégiós lehet max a kezdőben), katari illetőségű Fabio Cesar. Összesen 875e fontot költöttem (a közel 12 milliós keretből: kezdetben kaptam 2 Milliót és év közben az elnök úr hozzám vágott még 2*5milliót, mert a világ tőzsdén emelkedett az olaj ár). a távozók mind kiöregedett katari játékosok voltak, akik nem kaptak lehetőséget még csereként sem.
    Kaszim Sejk Kupa: Jó kis bemelegítés volt ráhangolódásként a szezonra, amit sikerült megnyerni: Eredmények
    Katari Stars Cup: Szintén Győzelem
    Katari Q-Liga: Végig kiélezett volt a verseny az Al-Gharaffa csapatával, amit végülis sikerült 2 vereséggel abszolváni: Bajnokcsapat
    A Csapat jól muzsikált egész évben sajnos Leandroval nem sikerült szerződést hosszabítani így ő ingyen és bérmentve távozni fog. Normális játékosok szóba sem állnak velem, pedig pénz lenne rendesen. Hazai pályán nem volt ellenfelünk (a becsúszott 2 vereség dacára sem). Jövőre Ázsiai bajnokok ligája, ott próbálok valami maradandót alkotni, aztán majd meglátom mi lesz.

• Rudee
    Dánia, B1893

A maratoni, 25 meccses téli felkészülés (vagyis ismerkedés a csapattal) megérte. A 14., azaz kieső helyen teleltünk ugyebár. A cél a bent maradás volt, amit sikerült is elérni. Sőt, néha még engem is meglepett, hogy micsoda játékkal hoztuk a pontokat. A tavaszi teljesítmény összességében remek volt, így nem csoda, hogy 4 vagy 5 fordulóval a vége előtt kaptam is egy új szerződés.
    Bár a folytatás nehéz lesz, mert anyagilag a téli bevétel ellenére sem állunk fényesen (-262.450€). A lejáró szerződésűek nagy része távozni fog, hogy a max fizetési keret közelében legyünk legalább. A jövő évi keret nagy része vélhetően amatőr illetve ifista játékosból fog állni. Hogy mire megyünk vele, azt még nem tudom, de jó lenne legalább hasonló helyen végezni.

Tavaszi eredmények
    Bajnoki tabella

A nézőszámot kellene feljebb tornázni, bár a jelenlegi 266 a bajnokságot tekintve a hatodik legtöbb.
    Felkészülés után folyt. köv.
  • Szycsu
    FM 11-ről van am szó. És mégegy megjegyzés. IRL is és itt is mindenki agyon dícséri Hazardot. Hát nem tudom, amikor kapu elé kerül kapusba rúgja vagy mellé idén, gólpassza alig van, pedig végigjátszotta eddig mindegyik meccset. Dzsudzsák sokkal jobb úgy, hogy nem is a saját posztján játszik (Ő sem nyújt álomteljesítményt, de elmegy). Egyedül Gervinho villog a fiatal tehetségek közül
  • Szycsu
    Szerintem én vagyok a világ legrosszabb FM Managere... Lille-el vergődök... Kameni-Béria, Chedjou, Papadopoulos (lehet nem jól írtam), Vandam - Vass - Cabaye, Dzsudzsák - Hazard, Gervinho - Sow kezdővel; Hamit Altintop, Liédson, El Arabi, stb kispaddal 7. helyen vergődök, kikapok 3-2re idegenben a 18., most feljutott Nantes-tól, úgy hogy 0-1re vezettünk, Stade Brestois ellen 1-1, EL-ben Metalist ellen 2-1re kikapunk idegenben úgy, hogy 0-1re vezettünk.... Sow vezeti a góllövőt, El Arabi a 3. és legtöbb gólpassz, de a védelemmel egyszerűen nem tudok mit csinálni. Vagy a középpálya ilyen fos? Valaki segítsen pls.. Tavaly másodikok lettünk, idén bajnok akartam lenni, de így a nemzetközi porond sem lesz meg....
  • bakkerman
    36. forduló Stade Rennes-Montpellier 0-2
    Utaka visszatért,januári sérülése után,az ő góljával szereztünk vezetést,és a 2. félidőben még Giroud is betalált. És ez a 3 pont azt jelenti,hogy a Montpellier MATEMATIKAILAG IS MINIMUM 3. helyen végez,ezzel kijutva a Bajnokok Ligájába!!!! jöhet az utolsó két forduló
  • Huni92
    Hm. Nem is tudtam erről, gondolom az még az őstopikban volt. :) Részleteznéd, hogy mi volt a gond? Akár pü-ben is, sőt. :)
  • Rudee
    Én a dán karriert egy Nobel díjas fickó bőrébe bújva kezdtem :D
  • Casso7
    Ez kegyetlen :DDD
  • Darthmushroom
    Én a Molde-val kezdtem egyet, irl most lettek történetük során elsőnek bajnokok. 2.helyre vár a média és ehhez méltóan első két bajnokin összeszedtünk kemény 1pontot. rosenborg ellen 2:0ról 2:4re adtuk le a meccset
  • Neoncsoves
    bazdmeg:DDDDD
  • LasDen #80729
    2011. január 7. az a nap, amit még sokáig emlegetni fognak. A Vissel Kobe J-league csapat ekkor nevezte ki a csapata élére a régen halottnak hitt Sun Tzu katonai zsenit.
    A hivatalos tájékoztatás szerint nem a régi hadvezér tért vissza az élők közé, hanem egy euró milliókat felemésztő klónozás eredménye. A műveletet két kivételes elme, Bruce Banner és Victor Frankenstein vezették. Megtalálásuk is sok időt vett igénybe, hisz Banner a világtól távol élt, míg Frankensteint kb. 210 éve halottnak hitték. De ők nem jelentek meg a média előtt.
    Sun Tzu miután megismerte a mai világ helyzetét örömmel vállalta el felkérést. Sajtótájékoztatóján csak annyit mondott; "Vesszen a férgese!!".
    Eközben Kína erősen tiltakozik a dolog ellen, mivel a megkérdezésük nélkül klónoztak egy kínai embert.
    (a Vissel nem osztja meg a világgal a tudását, nehogy hátrányba kerüljön)

KEZDŐDJÉK A KALAND...:DDD
  • Fyrex
    Huni!

Gratulálok a kinevezésedhez, sok sikert. A tervek tetszenek, annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a hét menedzsere, hét képe és ezzel hasonlatos dolgokat annó még én vezettem be mikor házigazda voltam, és egy idő után visszafelé kezdett elsülni. Csak mondom, én bírom az ötletet, nyilván anno azért találtam ki (spanyol viasz ftw!).

Hajrá!
  • bakkerman
    hihetetlen ez a tavasz eddig,a Lyonnak 4-et lőttünk,és most megvertük idegenben a PSG-t!!! Fantasztikus ez a csapat,mostmár ha az összes meccsünket elbukjuk,ez a szezon már akkor is szép !! :)
  • DONGUBA
    Meg csak nemreg kezdtem el....de nagyon nehez..a kutya sem akar eljonni asszem 1-2 jatekost igazoltam de ismeretleneket.Bl-ben gyenge csapatokat kaptunk 2 meccsre vagyunk a csoportol.
  • Steve Downie
    En mar latom, h ezen a teren lesznek itt a legnagyobb csatak, nem az offline bajnoksagban :-)
  • Rudee
    Első szezonon túl vagy? Lehet, hogy lesz javításom, mert át kell néznem. A feljutással lehetnek gondok.
  • Szycsu
    Ezt a baglyos dolgot kihívásnak veszem :D
  • zavbal
    először is sok sikert a topik vezetéséhez Huni! Másodszor én is aktivizálom magamat és írok egy párszor ha van időm.Este jövök is egy beszámolóval ugyanis kezdtem egy mentést szülővárosomban az Nb 3as Körmenddel jelenleg a féltávnál tartok.
  • Neoncsoves
    Én Rayoval szopok most, el sem kezdődött a szezon de már van 2 sérültem...
  • bakkerman
    ja,és a legvégén beállítottam a két kölcsönbe kapott Barca-s srácot,Carles Planast,és Deulofeut :) mindkettő opcióval jött.
  • Forza Italia
    Már megvan a csapatom. A villarrealra esett a választás.

Cél: Feljutni újra az első osztályba ami nem lesz olyan nehéz.
    Újra olyan csapatot akarok építeni amelyik megszorongathatja a Barca, Real kettőst.
  • bakkerman
    és végre megtört az átok,legyőztünk egy nagy csapatot,nem is akárhogy!! fantasztikus meccs volt,Olivier Giroud egy vadállat,egy gép,nem tudok rá mit mondani kurvanagyot játszott ő is meg az egész csapat!! egy Lyonnak lőttünk 4 gólt!!!
  • Neoncsoves
    pálhalma
  • Forza Italia
    Hello. Beszart a game így kénytelen voltam újrarakni így bukott a Sheffield wed. mentésem is. Most kezdek újat csak nem tom kivel. Tippeket kérek :D:D:D