104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nos a csapatom ismét sima kieső a média szerint esély 80-1 hogy megnyerjük a csoportot.Hoztam egy scoutot meg egy barzil csatárt is. Erősödünk erősödünk... -
Arra megkérek mindenkit, hogy gondolatait szedje össze, és ne írjon két percenként félsoros hozzászólásokat, mert nem cél a kommentek gyártása. :)
Én kaptam egy crash dumps hibát, nem tudok túllépni rajta. :/
Kezdenék is egy új karriert, csak ötletem sincs, hogy milyen csapattal. -
Most néztem hogy a magyar bajnok 2012 ben a Haladás a Fradi előtt WTF? -
Ja és szereztem egy Nb 3 szinten egész klassz kapust ingyen: Kupalnyi -
na akkor meg is kezdem.... hála isten újra töltve egy korábbi mentést működik a dolog tehát folytatom.
Amúgy a szezont elbuktuk ahogy kellett bár a csapatomra büszke vagyok hiszen tisztes helytállás után a 2. helyet szerezte meg a Hévíz mögött. Ahhoz képest hova vártak minket jó szezont futottunk pláne ha nem kapunk ki a Répcelaktól itt a végén akkor készülhetnénk az Nb 2 re.De mindegy úgyis kell egy év erősődés az Nb 3ban.A végére pedig jöjjön egy pár kép a szezonról:
Tabella
Statok
A legjobb játékosom -
Bagolyzónára felkészülni. :)
Egész éjjelre van dolgom a vizsga miatt, háttérben megy az FM, úgyhogy szöszmötölök majd ide valamit meg visszaolvasok. -
geo91 #80830 1. FC Köln, 2011/2012 - 1. szezon
elképesztő idényt mentünk, hiszen a média elvárása egy 13. hely lett volna, amire úgy rácáfoltunk hogy az csak na! sokáig vezettük a bajnokságot, ám a szezon vége felé elfáradunk, jöttek a sérülések. nem volt sok, de ami volt az komoly. így a bayern lett a bajnok. érdemes ránézni a tabellára, hatalmas szakadék volt a bajnoki címért harcoló csapatok (mi és a bayern) és a többiek között. a 3.-13. helyig elképesztően sűrű volt végig a mezőny. ami minket illet rengeteg gólt rúgunk, egész pontosan 102-t a 34 forduló alatt, viszont rengeteget kaptunk... előfordult hogy négyet kaptunk az akkor sereghajtó k'lautern-től, viszont rúguk a hatosokat(!) a hsv-nek, werder-nek, hannover-nek, szóval érdekes szezon volt... :D a kupát megnyertük, ott a bayern elleni meccsünk volt a legmeglepőbb, a többi papírforma.
csapat:
igazolások (fizukeret felszabadítással és eladásokkal sikerült annyi pénzt összekaparni hogy legalább részletre igazoljunk.)
keret 1 / keret 2
bajnokság:
tabella
meccsek 1 / meccsek 2
gólkirály: poldi
német kupa:
meccsek
döntő
egyéni díjak a csapaton belül, általam kiosztva:
posztok szerint:
legjobb csatár
legjobb szélső
legjobb középpályás
legjobb védő
legjobb kapus
legjobb 21 éves vagy fiatalabb:
1. shaqiri
2. kadlec
3. romário
-
Köszi, nekem tetszik :D -
Mennyi lenne rá az opció? -
A góllövéssel nincs gond, Gervinho lemaradt a listáról a maga 10 góljával, de a védekezés ritka fos, bár az utóbbi 3-5 meccsen úgy látszik teljesen beérik a taktika, kapott gól nélkül hozzuk a meccseket (kivétel Marseille-ben a bajnoki, 1-1), de így is csak 5-ek vagyunk és 6 pont a hátrány a Lyon mögött. Nem látom sok esélyét a bajnoki címnek... EL-ben még állunk. Idegenben kikaptunk 2-1re Harkivtól, otthon (a már beért taktikával) 4-0 lett a vége, nekünk. Szezon végén jönnék egy hosszabbal, ha van érdeklödö. -
Nos véget ért egy igen komoly szezon. Balotelli nagy szezont futott kár h vissza kell mennie a Citybe.
-
SatyaD #80825 ez nem olyan rossz csoport, valóban reális lehet a 2. hely :) Az év igazolásomat meg időközben kiutálták a csapatból :( az ellen van valami módszer, vagy valakinek repülni kell? -
köszi, én lepődtem meg a legjobban :D az ezt követő bajnokin 4-2 re kikaptunk a Kaposvártól, a Schalke a visszavágón 2-1 re nyert. EL csoport: Apoel Tel-Aviv, Metaliszt Harkiv, és a Manchester City :P a zsidókat és az ukránokat el lehet kapni sztem, a City esélytelen talán egy csoport 2. hely összejöhet... -
SatyaD #80823 az nagyon szép, gratula!
-
az nagyon szép...
Nos nekem ennyit a Körmendes mentésről.Bebugolt az egész a szezon után a játékosaimat eltüntette és át tett az Alföld csoportba a Bakony csoportból.Szóval mentés kuka és így vissza térek a 2032-es Toulouse mentésemhez. Újat kezdeni már nincs kedvem.Majd talán egyszer -
geo91 #80821 poldi a gólvágó :)
-
Tévedtem még most sem hiszem el, hogy ez történt... -
Nálam 2012 júliusa volt amikor az 5. helyen végzett Debrecentől kirúgták a manager-t jött is a felkérés (ekkor ugye még a katari Al-Sadd csapatának ügyeit igazgattam), és elvállaltam őket. Sajnos a fekészülés így nem volt teljes, mert kinevezés után 4 nappal már a diósgyőr ellen kellett az első bajnokin pályára lépni. azóta egy svéd csapatot búcsúztattunk 3-0al az EL 2 selejtező körből, aztán jött a Wisla Krakkó akiket 8-2vel tudattuk h ki is a jobb. A 4. selejtező körben megkaptuk a Schalkét (sztem itt lesz vége), a bajnokságban egyébként a Mezőkövesdet vertük simán, a Kecskeméttel egy x és a Fradi ellen egy vereség 1-3ra. jött egy pár afrikai, és Dibusz a kapuba, egyelőre ennyi. -
SatyaD #80818 én a lokival kezdtem, (FM11) viszonylag könnyen bejutottam az EL főtáblára. Metalsizt, Ajax, M.City. 6 meccs, 3 pont
kiesés. nem gond, szép eredmény :) Most ligakupa és magyar kupa elődöntő, bajnokságot magabiztos 12 ponttal vezetem, jövőre BL főtábla :) Legjobb igazolásom Abdelsatar Sabri. Szóval én ajánlom a lokit, jó kis csapat.
-
geo91 #80817 köln -
Casso7 #80816 Melyik csapattal vagy? -
geo91 #80815 a jobb és a bal első számú szélső védőm is kiesett (kb.) a szezon végéig, 3-3 hónap... torn hamstring...
-
ez a feliratozás nekem is bejönne. Amúgy játszom a szezont 2 forduló van hátra és pont egyenlőséggel állok az első helyen a Hévízzel. Innen csúnya lenne elbukni... -
Ez az ötlet tetszik nekem is!
-
megoldjuk. ne lepődjön meg senki, ha idióta elcsúszásokat, vagy oda nem illő szövegeket lát a fejlécében, csak én kísérletezgetek :D -
kezdjél debrecennel,van pénz,első évben még nagyon igazolni se kell,simán bajnokságot nyerhetsz. Lokiból a legegyszerűbb stabil BL csapatot építeni,vagy még esetleg a Vidiből. Ha kihívás kell,akkor Fradival nyerjél 2 éven belül bajnokságot. -
Casso7 #80810 Szeretnék egy magyar csapattal kezdeni kérdés ,hogy melyikkel érdemes? A Honvéd a kedvencem de őszintén szólva sokadik próbálkozásra sem tudok semmit kihozni. Tapasztalatok? -
geo91 #80809 amit még tök jó lenne még visszahozni, az az aktuálisan menedzselt csapat indikátor a logófejlécen -
eh. amint belépek oda, megjelenik a bagoly. na ránézek :D -
karajjj #80807 valami nem oké :D
állandóan hitelesítést kér a topik az uw.hu-ra, valami rosszul linkeltél -
Még tanulgatom itt a dolgokat, de a baglyot már sikerült betennem Downienak :D
Ha valakinek van ennél jobb képe, nyugodtan mutassa meg. :) -
röviden összegezném a "vándor"karrierem eddigi állomásait.
az első négy évet a Bayernnél húztam le. 3 bajnoki cím, 1-1 BL és EL cím, ESZ és VK győzelem, valamint voltam DFB győztes, de fejből nem tudom megmondani hogy hányszor. egy évvel a szerződés lejárta előtt lemondtam, új kihívásra volt szükségem.
pár nap múlva már az Inter csapatát egyengettem. 5 év után nyertünk újra bajnokságot, 4 év után kupát. a BL-ből épp a Bayern vert ki a legjobb 16 között (meg is nyerték később). úgy terveztem, hogy két évet lehúzok a Seria A-ban, aztán tovább. nem jött össze ez az elképzelésem, mert a Madridnál a 2016 júliusában váratlanul lemondott az addigi edző és engem kértek fel. sokáig nem is gondolkodtam, elfogadtam az ajánlatukat (2 éves szerződé keretében). az első évben simán bajnok lettem (21p előnnyel), most 8 forduló után vezetek 1 ponttal. a Barcát rendre lealázzuk (5-0, 5-0, 2-0), nem egy nagy kihívás a Madrid. a BL-ben a döntőt buktuk el, de a CDR-t behúztuk. ezt az idényt még letolom velük aztán valami nagyobb kihívást keresek egy kevésbé nívós bajnokságban (holland, francia másod6harmadosztály, esetleg Tatabánya :D). ha kell kép, vagy valami, csak sikítsatok. -
generált a játék nekem egy 28 éves tök korrekt khv-t. épp szükségem volt egyre. csodás :D -
Őőő, FAIL :D Erről lemaradtam, de nembaj, több nap, mint kolbász :D -
Látom aktív volt a bagoly zóna :D -
Na én eddig voltam. Akkor holnap 1.30, remélem leszünk páran :D -
Az előretervezés megvolt persze, főleg az angol alsóbb osztályok csapataiból szemezgette fiatal tehetségeket. Jelentősebb siker tehát nem volt az első szezonban, hacsak nem az a pár dicsőséges győzelem, melyeket top4 csapatok ellen sikerült elérnem. -
Mmint az utolsó fordulóban. Sajnos túlértékeltem az olyan sztárjátékosok képességeit, mint Emile Heskey és jelentősebb igazolásom nem volt, de télen is csak Yeremenko érkezett az első csapatot erősíteni. -
Senki? Akkor engedjétek meg, h pár sorban bemutassam a csapatom. Az FM07-ben nyomom az eredetileg kiesőjelölt Wigannel. Már az első szezonban egy 10. helyet tűztem ki célnak, épp ezért nagy csalódás volt a 15. hely (ami egyébként matematikailag 10. hely is lehetett volna egy kis szerencsével. -
Ha jól értem, akkor ez már a verseny! DONGUBA, Szycsu? Kinek kell az első bagoly?

torn hamstring...