104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80958
    hajrá hajrá...meglesz az...:DD
  • Utley
    Nyah végére értünk az első évnek Cook Szigeteken.Az eredmény nem igazán győztek meg arról,hogy komoly esélyünk lehet kijutni a 2014-es VB-re
    Sajnos a Pacifikus Játékokon csak a 8 közé sikerült bejutni,de a fejlődés remélem lesz,mert jó pár játékosom már Új-Zélandon keresi a kenyerét.
    Jelenleg a világranglistán a 194. helyen veszteglünk.A legnagyobb sztárom még mindig Tuka Tisam 7/3 gól.
  • Fabio Capello
    xaxaxaxaxaa.

Kezdtem egyet a Cannessal, francia harmadosztály, meg kőne nyerni a Bajnokok Ligáját. Na. :D
  • Huni92
    Megkaptad, most meg tessék befejezni az offolást, mert kiváglak

Mi a helyzet a 06-tal?
  • karajjj
    heineken csillag, éééértem?
  • Fabio Capello
    jó lesz nekem is a komcsicsillag :D
  • karajjj
    tegyed neki is a csillagot :D
  • Huni92
    hát papa, kértél? :D
    lökjél priviben egy ikont amit szeretnél, hogy betegyek és megoldjuk :D
  • Fabio Capello
    Jézusom most nézem hogy Huni a házigéza, lolol :D

Az én exhg, topikalapító csillagom hol van teeee te kis teeeee :D
  • LasDen #80949
    ruszkik haza....
  • zorrobomber
    okok, én kérek elnézést :)
  • Huni92
    nem kell belemagyarázni semmit :D
  • Rudee
    Körmend az Alföld csoportban? Az csinos.

Bár néztem és a magyar csapatoknál alapból egyáltalán nincs beállítva, hogy melyik csoportba kerülhetnek.
  • karajjj
    neki évek óta van ilyen, mégsincs baj
  • XLVII
    Meg egy kalapácsot.
  • XLVII
    Kapsz mellé egy sarlót is. :)
  • karajjj
    hűha, most mi lesz? :D
  • zorrobomber
    Hajrá! Kinézhetsz olyan csapatot is akik lecsúsztak valamiért alsóbb osztályokba, de a körülményeik a legfelsőbb osztályba, vagy akár a Bl-be predesztinálják őket(akadémia, nagy stadion, sugar daddy).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a vörös csillag nem volt túl szerencsés választás :)
  • karajjj
    természetesen ennek semmi akadálya, ha elég ügyes vagy hozzá, de ha még csak most ismerkedsz a játékkal, akkor ajánlanám neked, hogy a Real, Barca, Mu, City, Chelsea kaliberű csapatok közül válassz, ott lényegesen egyszerűbb beletanulni és kezdeti sikereket elérni
  • Methylisocloro
    Sziasztok,

most kezdtem el játszani, az reális célkitűzés hogy egy harmad/negyedosztályú csapattal kezdeni játszani és felvezetni őket az első osztályba/Bajnokok Ligájába?
    Vagy ez a lehetetlenség határát súrolja?
  • Szycsu
    *Már tavaly is...
  • Szycsu
    Már idén is szerettem volna, de nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy elterveztem. A Bukarest ellen kicsit gyengébb csapattal álltunk ki, mint a normál kezdőnk és meg is lett az eredménye, hiába volt fent 3 csatár a végén, nem tudtam mit kezdeni velük. Idén sikerült erősítenem, úgyhogy más elfogadható nincs is, mint a legjobb 16 közé jutás.
  • Huni92

tessék domborítani a BL-ben!

én tegnap kezdtem egyet az olasz egyedosztályú perugiaval, de nem volt kedvem hozzájuk, és inkább indítottam egy új játékot a francia harmadik ligában játszó félprofi Paris FC-vel.
  • Szycsu
    LOSC Lille Métropole 2011/2012
    (Football Manager 2011)

A tavalyi 2. hely után (ahol a bajnokságot az utolsó fordulóban buktuk el) idén úgy gondoltam, illene előrébb lépni és ez csak egyet jelenthetett: a bajnoki cím megszerzését.
    A vezetőségtől kaptam bőségesen pénzt új játékosok szerzésére: Átigazolások
    A kevés érkező szinte mindegyike be tudott épülne teljes mértékben a csapatba: Keret
    Mivel tavaly a 2. helyet szereztük meg, így automatikusan a BL-főtáblán találtuk magunkat, ahol az Inter, Shakhtar, Steaua tríón kellett (volna) túllépnünk, hogy az egyenes kieséses szakaszig eljussunk: BL-meccsek Ezt a Steaua ellen "elszenvedett" döntetlen miatt azonban nem tudtuk végrehajtani, így jöhetett az EL, ahol a tavalyi elödőntös szereplésünket.....
    ....EL-meccsek nem sikerült megismételni sem, nemhogy túlszárnyalni..
    Kupákból idén is hamar kiestünk, bár, mindkettőben 1-1 kört sikeresen teljesítettünk.
    És jöjjön az idei év legnagyobb feladata, a bajnokság!
    Meccsek 1/Meccsek 2
    Döcögősen indult a bajnokság, egész sokáig reménytelennek tűnt helyzetünk, de a tevasz valami elképesztően jól sikerült
    Ennek köszönhetően megnyertük a bajnokságot és mi ülhettünk fel a Ligue 1 trónjára.
    Az egész csapat jól teljesített, Moussa Sow gólkirály lett, de a 9 meccs alatt 14 gólt lövő Gervinho sem panaszkodhat (Év végén a CSKA el is vitte....)

Sikeresnek mondhatom ezt az évet, hiszen megnyertem első trófeámat a Lille kispadján ülve. Következő évre (amit már el is kezdtem) természetesen a címvédést tűztem ki célul és a Bajnokok Ligájában túl szeretnék jutni a csoportkörön.
  • zavbal
    Fc Körmend 2. szezon:

Immáron az Alföld csoportban neki vágva ismét a feljutást céloztam meg a csapattal.Sajnos a keret leszűkült 18 fős de próbáltam minőségi igazolásokat csinálni.Így jött 3 brazil és egy szlovák középpályás.Idén rendkívül sok a sérültem de nem a pár napos hanem ilyen térdszalag vagy vádli szakadás.Mindegy a csapat jelenleg vezeti a csoportot 2 pont előnnyel a Monor előtt.Most már jó lenne feljutni. Viszont amit a kupában művelünk az valami fenomenális (meg óriási makk).Először vertük a Kemecsét majd a Csákvárt utánuk a DAC-ot. A következő körben pedig jött a Ferencváros. Mondom oké szép volt jó volt. Első meccs otthon 0-0. Mindenki éltetett egész jók voltunk. De ami utána jött az meg a totális meglepetés
    A szezon végén jövök egy hosszab képes szösszenettel.
  • kiki888
    Ez az FM nagyon kibaszik velem mostanában :D:D

Valencia-val vagyok, Sevilla ellen, idegbajos állapotban toltam egy meccset fél órája, 2-0ra megyek idegenben, mondom tökély, 15 perc alatt kiegyenlítettek Negredo duplájával...nem vagyok híve a reloadolásnak, de elmebetegségem miatt újratöltöttem a mentést, 1-0ra megyek, szép játék, minden lófasz, 10 perc alatt fordítottak, úgy, hogy közük alig volt a meccshez...THIS SHIT IS MAKES ME ANGRY
  • LasDen #80932
    beverte mint a szöget....
  • Szycsu
    DE EZ EGY PÖCS!! M'Vilaért adtam volna 40 millát, már át is beszéltük, el is fogadta a szerződést, erre odamegy Fiorentinába 11 millióért. VELEM SZÓBA SE ÁLLTAK ANNYI PÉNZÉRT. Eldobom az agyam :D Am, jövök majd beszámolóval, csak igazolásokat próbálom letudni.
  • Rudee
    Not loaded :(

• LasDen #80929
    biztos szép...:((
  • zyndar
    Eznempia :D
  • LasDen #80926
    megártana az nektek...:D
  • Darthmushroom
    én 2t abból :D úgy is berúghatnékom van :D
  • Fyrex
    azt kérem amit ő iszik
  • LasDen #80923
    egy zseni vagyok, egy ZSENI...:DDDD
    és alig kezdődött még el a szezon....mik lesznek még itt? mik?? :DDDD
  • geo91
    beteg vagy, BETEG :DDD
  • Neoncsoves
    Kiestem a BBVA ligából a Rayoval ,kirúgtak. semmilyen csapat nem vett fel, úgyhogy folytattam a Realos mentésemet, igazolgattam aztán júli elején kiléptem a csapattól és munkát keresek. meglátjuk mi lesz belőle
  • Casso7
    ez hatalmas :DDDD életemben nem nevettem ennyit :DD
  • LasDen #80919
    Noisizm a neve...

nincs mit, ezért csinálom :D csak úgy jönnek a jobbnál jobb ötletek :DDD
  • bakkerman
    utóirat: Skined neve amit használsz?