104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #81160 A lett élvonal egész kemény eddig. Főleg a sok feketének, akit a tehetősebb csapatok hoznak. Nekik köszönhetően ugye kiesett a brazil Lucas és a japán Takeda is a szezon elején. Nos, még mindig nem tértek vissza... Előbbi nem is fog. Jó játékos, de a jelen helyzetben kénytelen vagyok elfogadni a lengyel Podbeskidzie ajánlatát (30e+26e/12hó + 10 bajnoki után 14e).
13 meccs után mondjuk finoman szólva is gyenge a csapat (1-4-8). De folyamatosan van 3-4 komoly hiányzó, amire nincs orvosság. Az ellenfeleknél általában az első meccsét játszó tizenéves játékos rögtön duplával nyit. Ez mellé párosul az a probléma is, hogy a mi fiataljaink sorba állnak elő a jobb szerződésért sírva. 3 játékos már saját kérésére átadón van, csak az kap több pénzt, aki teljesít is. Most mondjuk egy 4 meccsen veretlenségi sorozatban vagyunk, de messze még a vége. A tök utolsó Gulbene ellen a kupában idegenben győztünk 3-0-ra, ami azt mutatja, hogy hátrafelé nem kell tekintgetni, mert nem fognak beelőzni. Előre még araszolhatunk, de a hátralévő meccseken már a jövő csapatát is alakítgatom. Egy ukrán kapus decemberben csatlakozik (most július végén járunk) és egy ifjú fehérorosz játékos is jön az év végén.
Év végén majd jön egy összegzés. -
finnman #81159 Európai Szuperkupa
Megvaaaaaan !!!
-
finnman #81158 Elkezdődött a második idény Londonban. Felkészülési meccseken elvertem a Real-t, X a Juve ellen, a többi sima volt. Elégedett vagyok.
Átigazolások
Első fordulóba rögtön az Arsenal, de ott folytattuk ahol abbahagytuk tavaly -
segítek: a link végére nem kell beszúrni egy G betűt és működik is :DD
-
geo91 #81156 na jó, leszarom... :D -
geo91 #81155 féltáv
megnyertük a csoportunkat bl-ben
kegyes volt hozzánk a sors, a sahktart kaptuk
bundásliga meccsek
bundásliga tabella
-
Casso7 #81153 ilyen nincs...... ki akarok lépni a játékból erre rá nyomok a mentés kérdésnél a nemre...........
-
Casso7 #81152 beregisztráltam ezért nem is értem 
2 milkát ér a srác nagy fizetést kap a legjobb a keretben és nem játszhat. hát ha az anyja nem engedi akkor eladom. -
szerintem nem regisztráltad be. -
lehet, hogy az asszony megtiltotta neki....az információnál lehet kiírja, hogy 'Anyuka nem engedi'.... -
Casso7 #81149 amúgy valaki nem tudja ,hogy urko pardo belga kapusom miért nem játszhat sehol sem? sem barátságos,sem kupa,sem liga,sem nemzetközi szinten... nem ír semmilyen globális eltiltásról vagy sérülésről csak annyit ír ,hogy nem jöhet számításba.... 
-
Casso7 #81148 megvertük a sportingot a visszavágón így bekerültünk az európa liga szakaszába. d csoport: roma,odense,bruges,apoel, -
kértél? nemkértél. :D
ezt kérésnek veszem, kapsz. :D -
geo91 #81146 az utóbbi napokban sérültek le, persze alapemberek... :/ -
geo91 #81145 poldi sérült, de szerencsére lewa tökéletesen pótolja!
-
Casso7 #81144 végül az apoel csapatával kezdtem. végre van valami ami motivál.
a bl-ből a malmö tizikkel kivert minket szégyellem is... most európa ligában a sportingot kaptuk. első mérkőzés kemény volt.
első meccs -
FireEx-nek bezzeg b@szol csillagot adni, semmi baj
-
grat mindenkinek, jóak vagytok többé kevésbé
-
holhovamikormettőlmeddig? -
peti1100 #81140 Megvan a csapatom! Nagy keresgélések árán :D
-
geo91 #81139 nem igazán tudok már ehhez mit hozzáfűzni, de szerintem nem is kell
-
Ha az ausztrálok még itt lennének, cseppet más lenne a dolog. Viszont nem csodálom, hogy leléptek az ázsiai térségbe! -
Casso7 #81137 első a topik :)) -
Esélyes, hogy gólkirály lesz, nem de? :D -
az EB-n Djibril Cissé ütött nagyot,most a VB-n a kis kopasz algírnak jön ki a lépés úgylátom :) (Griezmann,Corchia,Sakho is állatok) -
Frencs nésönel tím mecsiz in the FIFA vörd káp 2014 grup fész
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Nyolcaddöntőben jöhet Paraguay
-
Juliano82 #81133 Segítség kellene!
Belgiumba honosítva lettek a játékosok...kettős állampolgárok. Miért nem lehet őket behívni a válogatottba? Felnött válogatottak még nem voltak. -
Casso7 #81132 Az semmi. A csákó térden csúszva megy be a labdáért. Térden sprintel. Nagy tehetség.
-
hát nem csodálom, hogy a térségben uralkodó vagy...így nem sok kihívás van benne, max a VB sztem... -
Nos egy újabb év telt el, mióta leültem Új-Zéland kispadjára.
A 2011-es év 6 barátságos meccsel kezdődött. Egyenlőre a nagyobb csapatok ellene még nem megy (Kína, Katar), viszont "otthon", az óceániai térségben nem igazán találok legyőzőre:
Októberben megkezdődtek a selejtezők a 2014-es Brazil VB-re. Egy kis ismertető az óceániai selejtezőről, melyet a wikipédia-ról ollóztam össze:
"Az óceániai VB selejtezőt 3 fordulában bonyolítjáj le. Az első fordulóban a kiemelési rangsor 8–11. helyzettjei vettek részt. A négy csapat egyetlen csoportot alkotott, mindegyik csapat csak egyszer játszik a másik három válogatottal. A győztes jut tovább a második fordulóba.
A második fordulóban a kiemelési rangsor 1–7. helyzettjei, valamint az első forduló továbbjutója vesz részt. A nyolc csapat két darab négyes csoportot alkot, amelyben a csapatok körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással. A két csoport első két helyezettje jut tovább a harmadik fordulóba.
A harmadik fordulóban a második forduló négy továbbjutója vesz részt. A csapatok egyetlen csoportot alkotnak, amelyben oda-visszavágós, körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással. A csoport első helyezettje részt vesz az interkontinentális pótselejtezőn.
Az óceániai selejtező győztesének interkontinentális pótselejtezőt kell játszania.
Az alábbi négy helyen végző válogatottak játszanak pótselejtezőt:
- ázsiai 5. helyezett;
- észak-amerikai 4. helyezett;
- dél-amerikai 5. helyezett;
- óceániai csoport győztese."
Mi a második fordulóba kapcsolódtunk be a selejtezőbe (erőnyerőként). Jelenleg így állunk a csoportban:
Smeltz formáját, és a barátságos meccseken mutatott teljesítményt figyelvén, azt hiszem nem lesz nehéz dolgunk. Kíváncsi várom az ellenfelet az interkontinentális pót selejtezőben.
A következő évben szinte csak tétmeccseink lesznek, mindjárt egy Óceániai Nemzetek Kupájával kezdve:
Nagy problémát eme kupa sem okozhat, karrier elején azt hittem, nehezebb itt az élet az Csendes-óceán partjánál. Itt a csoport első kettő helyezettje egy oda-visszavágós döntőt játszik a végső győzelemért:
-
szép...Kadlec már az első gól előtt térdencsúszva örül valaminek :DDD és még követni is tudja a támadást...:DDD -
geo91 #81128 félig-meddig tartalékos csapattal állt fel az inter, én viszont a legjobb keretemmel utaztam milánóba. sikerült is meglepetést okozni. :)
-
geo91 #81127 köszi. akkor kölcsönösen egymásra szavaztunk :D -
geo91 #81126 ja azt nem láttam, csak gondoltam felajánlom a műveimet. :D paittel varázsoltam még anno... :D -
nem tetszik az az érem? :( forog, meg arany meg minden. :( -
kösz
én rád szavaztam ám...:DD -
geo91 #81123 gratula Dönci :D
köszönöm a szavazatokat!
Huni! még focikvízhez készültek, de ha gondolod itt is felhasználhatod: -
finnman #81122
Felkészülési idény gyöngyszeme
-
riszpekt
-
Üdv az Uraknak!
Látván itt a válogatottakkal való próbálkozásokat, kedvet kaptam én is hozzájuk. No, de EB ide, EB oda, én egy távoli országban telepedek le, Új-Zéland nemzeti 11-ével próbálok meg minél nagyobb sikereket elérni.
New Zealand Football
2011. január elején jelenleg ők tagjai a válogatottnak (nem tudom valakinek mondanak-e ezek a nevek valamit, de én a 2010-es VB (IRL) óta követem nagyjából a válogatottat): keret.
2010. augusztusában vettem át az irányítás (FM 11-ről van szó), a lefixált meccseket már nem piszkáltam:
A következő évre már én állítottam össze a "projektet", íme az idei barátságos meccsek:
Ősszel sorsolnak az Óceániai Nemzetek Kupájában, s a VB selejtezőben is. Előbbinél célom a végső győzelem, utóbbinál a VB részvétel.