104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
balogol....:ASD:A:SADSADS::D:SD: D :DDDD -
challenge accepted
-
Hölgyekurakbarátok!
Lezártam a szavazást, megvan az -egyébként elég sima- eredmény. A válaszadók 38%-a az FC Sionnal szeretne játszani, 36 pontos mínuszról indítva a szezont.
Annak ellenére, hogy szombat van, úgy gondolom, hogy lesz pár ember, aki már ma este belemerülne a játékba, így arra jutottam, hogy felteszem a mentést, letölthetitek, játszhattok. Éjfél körül jövök egy részletes szabályzattal, pontrendszerrel, elvárásokkal. Mindenféle előítéletektől mentesen azt azért elmondom, hogy a játék mindenkinél ugyanaz, szóval az feltűnő lesz ha Pedro Leónt vagy Kevin Gameirot igazolja le valaki :)
Mivel a svájci bajnokságban nem sokan játszottak szerintem, így azt tudom tanácsolni, hogy az igazolások megkezdése előtt a szabályokat olvassátok el. Ezt úgy éritek el, hogy rámentek a bajnoki tabellára, aztán megkeresitek a menüben a Rules (Szabályok) menüpontot.
A játékot a 12.0.4-es patch alatt generáltam, így ez, vagy ennél frissebb kell ahhoz, hogy be tudjátok tölteni a mentést. Továbbá azt már most elmondom, hogy csak és kizárólag ezzel a mentéssel szabad játszani! Hogy miért? Azért, hogy mindenkinek ugyanaz és ugyanakkora játékosállomány álljon a rendelkezésére és legalább az elején egyenlőek legyenek a feltételek.
Betöltöttem a másodosztályt is, gondolván arra, hogy előfordulhat, hogy nem sikerül benntartani a csapatot.
A mentést letölthetitek INNEN, de a bannerban is elhelyeztem a letöltési linket. Elkerülvén a fölösleges kérdéseket: a letöltött fájlt bemásolod a dokumentumok/si/fm12/games mappába, majd betöltöd a játékban.
Nos, részletesebb szabályzattal éjfél körül jövök majd, addig pedig kellemes játékot kívánok nektek. -
the times has come.
első élvonalbeli mérkőzésünk. -
okés, köszi -
Casso7 #81561 Nem zavarják. Nyugodtan használhatod. -
hali!
az ilyen logó és mez packok zavarják a magyarosítást vagy használhatom őket??:) -
A jó hír, hogy ugyanannyit gólt lőttünk mint a City. A rossz az, hogy mind az 5 gólunkat tőlük kaptuk, és nem tudtunk tőlük pontot rabolni sem 
-
nono28 #81558 Üdv!
Elkeztem a játékot az Újpest FC-vel.Házon belüli barátságos mérkőzésen vagyok túl ahol, 2:0-ra vertük a B csapatot.Kabát és Lázár Bence góljaival.A folytatással majd jelentkezem. -
Értem köszi -
Casso7 #81556 Én kis csapatok ellen játszatok barátságos mérkőzéseket és mivel rommá verjük őket így a morál nagyon megnő. És agyondicsérem őket. Ha valaki nem érzi jól magát és szörnyű a morálja akkor beszélek vele. -
Helló!
Nemrég beszereztem a 11es játékot, és szeretném megkérdezni, hogy a morált mivel növelhetném? A Juventusszal vagyok egyébként, de ez nemfontos szerintem. -
na eddig érkezett Montolivo,meg Astori,kölcsönbe ment a Bolognahoz Castaignos meg Alvarez,4-1-2-1-2 gyémánt alakzat a taktikai elképzelésem,elég erősek vagyunk középpályán,Cambiasso,Motta,Stankovic,Montolivo,Sneijder,Coutinho,támadósorunk is rendben,cél a scudetto,BL-ben a legjobb 8 -
kezdek egy könnyed játékot az Interrel,jövőhéten végig szabin leszek,majd hétfőn fogok belevágni egy nagyobb kalandba,addig Interezek egyet :) -
nem. a html kódok nyertek ellenem. :D -
Casso7 #81551 Ezek szerint megint az alkohol nyert Huni ellen. 

-
A saját klubodét az információs képernyőn más csapatét az adott ország adatlapján a klubok fül alatt.
Nos hanyagolva a Körmend karriert folytattam a vándorkarrieres mentésemet.Jelenleg 2033-ban járok. A toulousei időszakot követően (7 év: 3 bajnokság 1 kupa 1 Bl 1 Eu szuperkupa és egy klub vb) lemondtam.Mivel válogatott szinten csak egy eb címem van viszont klubszinten minden így válogatottakkal nyomulok.Először Algériát vettem át.A vb kvalifikációs csoportból kiestünk pedig a nekem jutó 4 meccsből 10 pontot gyűjtve másodikak lettünk.Nem rúgtak ki ezértvinkább lemondtam.Jelentkeztem a portugálokhoz és a törökökhöz klubszinten pedig a Standardhoz és a Fenebahcehoz.Mindenki vissza igazolt és én a portugálok és a Standard ajánlatát fogadtam el.Féltávkor jövök egy összefoglalóval -
ma este valszeg jut időm pár dologra, remélhetőleg akkor :D -
kösz :) faq mikor lesz? :) -
ezúttal nem lesz szavazás a hét menedzserére.
ezzel a képpel alanyi jogon kiérdemelted
-
Eheh, jelentkeznék a hét edzője díjra
Az elején Lorient ellen dőlt a pálya, még utána is mindenkinek nekiestünk, most már ziccerben örülök ha eltalálják a labdát, nemhogy a kaput... Pastore miatt a 4-2-3-1-et erőltetem, de nagyon úgy néz ki FM12ben se ez lesz az én felállásom.
-
Solt #81545 Oké Urak! Köszi az infókat... kíváncsi voltam más miképpen csinálja! :) -
hol lehet a játékban megnézni a csapat reputációját? múltkor belebotlottam, de már nem tudom hol láttam. -
Rudee #81543 Ha van is olyan update, ami az NB2-be rakja őket, akkor a 2011/12-es szezontól máris értelmét veszti a játék. Inkább próbáld meg bent tartani őket, nincs olyan jó keretük, hogy ez ne legyen kellő feladat
-
Rudee #81542 Off topikba írjál, hogy mi kell. -
hzsolt1990 #81541 Sziasztok!!Veleki nem dutá nekem elküldeni az fm 12 editor mappát emailben? Meghálálnám!üdv! -
bence27 #81540 sziasztok!
Régebben játszottam az FM 2012-vel de egy időre abbahagytam és most újra el szeretnék kezdeni játszani. Magyar bajnokságba ZTE FC vel szeretnék elkezdeni úgy hogy már az NB 2 ben vannak. Van már ilyen frissítés ? Illetve magyarosítás csak a 81%os van? Milyen kiegészítőket töltsek le hogy jobb legyen a játék? előre is köszi! -
-
vagy még lehet aztis játszatni a Barcaval,hogy 4 védő,középen vonalban 3 CM Xavi,Ini,Fabregas elől vonalban Messi-Villa-Alexis,de ez csak kisebb spanyol klubok ellen hazai pályán kivitelezhető,mert nincs szűrő a csapatban ennél a taktikánál -
4-3-3 úgy jó,hogy két szélre kirakod Messit meg Alexist inside forwardal,középcsatár Villa poacher,középpálya CM Xavi,Iniesta DM Masch. én így nyertem zsinórban mindent a srácokkal,Messi szezononként 40-50 gól,Alexis és Villa is meglőtte a maga 20-20 gólját -
sas96 #81536 Sziasztok!
Viszonylag rég jártam már erre. Legutoljára mikor itt voltam még az 1860 kispadján voltam az FM11-ben. Látom ismét fellendült itt a fórumélet, ennek örülök! :-) Gyakrabban fogok így én is posztolni ide! :-)
Jelenleg az NB1-ben vagyok az Újpest kispadján, az első szezonban. Most csak egy eredményt hoznék 1 hatalmas nagy meccsről. 15 percig tartott mire lejátszottam a sok-sok esemény miatt.
Eredmény
Értékelések
Hiába a meddőfölény, nem bírt nagyon mit kezdeni vele a Debrecen, jól tartottuk magunkat emberhátrányban is és a végére is maradt 2 csattanó. Nagy meccs volt, sok ilyet még!! :-) Hajrá mindenkinek! :-) -
Solt #81535 Mélyről induló, támogató csatárként lőtt ennyi gólt a Messi? Hmmm...
A 4-3-3 a játékosállomány alapján szerintem egyáltalán nem a Barcához való... ettől függetlenül mondjuk velük szinte hibázni sem lehet. -
Bocs 2 uzibe irom....az en sajat egyenileg kifejlesztett taktikam a 442 minden csapatnal azt jatszom,4vedo egy sorban 2 kozepso kozeppalyas es ket tamado kozepalyas feltolva 2 csatar...mindenhol nyer barmelyik csaptnal csak egy bajom van vele....mindig csak az egyik csatarom lo nagyon sok golt a masik kb a felet a masik csatarenak....nem tudom miert lehet. -
Generaltam egy uj jatekot ranyomtam a barcara es azt a taktikat hagytam amit o beallitott alapbol 433....hozza se nyultam semmit se allitottam de ez igy nem jatek mindent megnyertem csak spanyolokkal.....ertem mar el jopar sikert de ilyet meg en se pipaltam hogy messi 3 asaval rugdosson golokat.....ronaldo 19-el zart -
Solt #81532 A három támadó milyen szerepeket tölt be nálad? -
433 o vlt a kozepcsatar -
az mi taktika bazzeg :D :D -
geo91 #81529 ugye hogy ugye :D #81402 -
Utley #81528 Nekem eszembe jutott,és élvezetes is volt a játék.És ha valami csoda folytán rendbe tennék ezt az óceániai válogatott selejtezőket,vagy tudnám miképpen lehet összedobni,akkor újra nekiugranék :) -
Rudee #81527 Izlandot próbáld meg :)