104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    ohh sorry a méretért
  • Fyrex
  • LasDen #81932
    rakj....tanulni akarok a (majdnem) mestertől...:DD
  • Fyrex
    [spamol ]
  • Fyrex
    berakjak neked egy képet az új taktikámról, hogy mit jelent a szétpasszolás? XD
  • bexinho
    Nagyon érdekes ez a játék. Magyar válogatott meccs (1-0-8 már a mérlegem, jelenleg a 114. helyen állunk) a németek ellen (8. a világranglistán), és a mérkőzés elején 2.25 - 2.10 (fav) esélyt ad a csapatoknak. Persze 3-0-ra kikapok, a játékosok morálja azonnal pocsékra esik. A vezetőség hőzöng, pedig a játékkal nincs akkora gond. Lehet lemondok a francba önként, mert már kezd idegesítő lenni, hogy egy sz*r kerettel spanyol szinten kellene játszani... hihetetlen.
  • LasDen #81928
    tiszta szétpasszoltuk a unitedet...:DDD
  • Fabio Capello
    BP/23/F te? :D
  • bexinho
    Köszönöm! Igazolásoknál elég sok mindenre odafigyelek, és eddig be is vált.
    Figyelek arra, hogy miket találnak a figyelőim, majd az általam első ránézésre jó képességű játékosról csináltatok 3-4 (legjobb megfigyelőim) emberemmel értékelést, majd megnézem milyen formában játszik és melyik bajnokságban. Ezután nézem meg az értékét/fizetését (sokszor itt már megakad a további elemzés), majd ha ezen a szűrőn átment a játékos, akkor posztnak megfelelő értékeket kezdem nézegetni.
  • Huni92
    Uraim! Végigfutottam itt a mai nap termését, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a topik a chat.hu. Nem akarok én semmi jónak elrontója lenni, nem is várom el, hogy minden kérdés 15 mondatban fogalmazódjon meg, és a rá adott válasz is hasonló terjedelmű legyen, de az egy és kétszavas hozzászólásokat kéretik mellőzni.
    50 új hsz volt, gondoltam, hogy értelmes dologról folyt itt az eszmecsere, megspékelve 2-3 velős beszámolóval, de nem ezt kaptam.

Én úgy vagyok vele, hogy baszok rá a top10-re ha úgy kerül oda a topik, hogy elenyésző az értelmes tartalom benne.

Félreértés ne essék, nem a diskurzusok ellen vagyok, csak ne 2-3 szóban fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

Offline bajnokság:
    Kezdjük a kupával. Úgy látom, hogy Svájcban az év csapata nem egy 11(plusz 7) emberből álló dream team, hanem egy olyan díj, amelyet egy klub kap meg. Tehát annyiban módosul a dolog, hogy nem játékosonként jár 5 pont, hanem ha a Sion kapja meg ezt a díjat, akkor 20 pontot jelent a végelszámolásnál.

Az EL dream team pedig nálam sincs, így az tárgytalan.
  • geryboy99
    Értem! Minden esetre gratulálok hozzá ez nem ki teljesítmény! Te az igazolásoknál melyik szempontokat nézed a legjobban?
  • bexinho
    Igen. Elég sok. Egy rövid pályafutást futottam a Manchester United élén 2012-es részben, azután jött a Ferencváros. A játék szerint eddig: 19nap 5óra 47perc van benne :)
  • bexinho
    Nagyon sok múlik az igazoláson. Van olyan nap, amikor csak játékosok után nézelődöm. Időben ez 2-3 órát jelent. Persze kisebb-nagyobb megszakításokkal (kaja, hírek olvasása, stb...), és mikor-milyen kedvem van. Ebben a mentésben találtam igazán kiugró tehetségeket, akiket már nagyon fiatalon játszattam a nagy csapatban. Pl.: Lima kapusom, aki eligazolásakor (bajnok Fiorentinához) lett brazil kezdő kapus (mai napig elsőszámú klubjában-válogatottban), Bazán (Real érdeklődik az argentinért, 2x szerepelt is a válogatottban), Navarro (szintén Inter-Barca-Real-Dortmund-Juve-stb...) 5/2-es a válogatott statisztikája (csatár). De rengeteg klasszis játékosom van még. Egyszer írok egy részletes összefoglalót/elemzést a keretről.
  • geryboy99
    kivel kezdtél?
  • ateszegry
    elkezdtem de mindneki morálja egyenlő a szarral..
  • geryboy99
    Ebben amúgy nagyon sok munkád benne van azért nem?
  • bexinho
    Első meccset hoztam, következőt nem. Enyhítő körülmény, hogy Salzburg ellenében estem ki. De ha érdekel, és esetleg még nem láttad, akkor itt szoktam írni folyamatosan a Fradis karrieremről.

http://fm2012-bexinho.blogspot.hu/
  • geryboy99
    én meg mondom őszintén hogy kedvenc csapatom a Fradi sokszor próbálkoztam velük de egyszer jött össze amikor lehúztam ott négy sikeres éves de az is olyan volt h BL csoportból tovább menni már nem tudtam...első szezonomban még sosem kerültem be az EL csoportba...sokan meg BL-t nyernek stb...ők már nagyon komolyan nyomhatják a játékot,tudnak valamit!
  • ateszegry
    Fradiba aza csábító,h europaliga...ti amikor vele voltatok meddig jutottatok?:)
  • ateszegry
    Tbányán mindig akkor voltam ha kibasztak vhonnan XD
  • geryboy99
    Tényleg Tatabánya is jó...:)
  • bexinho
    Ha NB2-ből kellene választanom, akkor biztos a Tatabányát választanám. Szép múltja van és kihívás is megvan.
  • geryboy99
    szerintem akivel fellehet jutni a keretet kicsit megerősítve az az MTK,Gyirmót,Békéscsaba,Mezőkövesd,Szolnok ahol azér némi pénz van is....
  • bexinho
    Én első szezonban éppen hogy elcsíptem a 3. helyet, rezgett is a léc, de szezon előtt a legminimálisabb célt tűztem ki magunk elé. Az első 2-3 év "szenvedés" volt, nagyon okosan és megfontoltan kellett 1ről a 2re lépni, és most 2-3 éve értem el az "aratás" ciklushoz. :)
  • ateszegry
    akkor kit ajánlotok akivel nb2-ből fel lehet jutni ugymond egyszerübbben?? :):D vagy magyarok közül?:D Fradival próbálkozzak mégegyszer?:D
  • geryboy99
    NB2-be Dramane Kamatet ajánlom mindenkinek!!
  • ateszegry
    Orosházával is toltam nb2 keleti csoport,ott lakokegyszer feljutottam de nb1 be utolsó voltam..:D:S
  • geryboy99
    Én Gyirmóttal kezdtem! MTK és Cegléd volt amelyik csapatok között még vaciláltam...
  • ateszegry
    Fradit imádom kedvenc csapatom...csak hát idegesítő,h első évbe nemtudok velük jó eredményt elérni..aztán kirugnak_S:F_AF
  • bexinho
    Szerintem Ferencváros :)
  • Rudee
    Igazolások nélkül is fel kell jutni velük. Nem tudom, mennyire kihívás, bár az NB1 azért már az lehet.
  • ateszegry
    kérekszépen tanácsokat:D szerintetek MTK val kezdeni?! :)
  • Itsuki

első bajnokok ligája meccsem a játékban... :)
  • bexinho
    http://www.youtube.com/watch?v=L9dXUoabc-4&feature=BFa&list=HL1341505893
  • sanyiute
    ez engem is érdekelne amúgy:D meg "több játék lehetőséget is akart" de hát na..:D
    Szolnok meg Kecsóba volt kölcsön de tény hogy jobban megél abból amit most csinál
  • bakkerman
    kecsóban volt asszem egy féléve,amikor úgy ahogy alapember volt,és nem játszott rosszul,a vezetők marasztalták is,de az UTE visszarendelte. De tény,hogy akkor médiaszemélyiség lett,hogy sokkal jobban megél már,mint ha focizna.
  • zorrobomber
    És mire kérte azt a fizetést? Mert én futballista megnyilvánulására nem emlékszem, pedig nézem hébe-hóba az nb1-et.
  • sanyiute
    közös megegyezéssel bontottak ez így van de úgy tudom a rapkarriernek nem volt ehhez köze lényeg a lényeg nem fizették ki azt az összeget amit kért volna a klubbtól
  • bakkerman
    te UTE-s vagy jobban vágod,de én azt tudtam eddig amit én is leírtam
  • bakkerman
    közös megegyezéssel bontottak szerződést hivatalosan,de szerintem a rap karrierje miatt kirakták a csapatból