104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ohh sorry a méretért -
-
rakj....tanulni akarok a (majdnem) mestertől...:DD -

[spamol 
]
-
berakjak neked egy képet az új taktikámról, hogy mit jelent a szétpasszolás? XD -
Nagyon érdekes ez a játék. Magyar válogatott meccs (1-0-8 már a mérlegem, jelenleg a 114. helyen állunk) a németek ellen (8. a világranglistán), és a mérkőzés elején 2.25 - 2.10 (fav) esélyt ad a csapatoknak. Persze 3-0-ra kikapok, a játékosok morálja azonnal pocsékra esik. A vezetőség hőzöng, pedig a játékkal nincs akkora gond. Lehet lemondok a francba önként, mert már kezd idegesítő lenni, hogy egy sz*r kerettel spanyol szinten kellene játszani... hihetetlen. -
tiszta szétpasszoltuk a unitedet...:DDD
-
BP/23/F te? :D -
Köszönöm! Igazolásoknál elég sok mindenre odafigyelek, és eddig be is vált.
Figyelek arra, hogy miket találnak a figyelőim, majd az általam első ránézésre jó képességű játékosról csináltatok 3-4 (legjobb megfigyelőim) emberemmel értékelést, majd megnézem milyen formában játszik és melyik bajnokságban. Ezután nézem meg az értékét/fizetését (sokszor itt már megakad a további elemzés), majd ha ezen a szűrőn átment a játékos, akkor posztnak megfelelő értékeket kezdem nézegetni. -
Uraim! Végigfutottam itt a mai nap termését, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a topik a chat.hu. Nem akarok én semmi jónak elrontója lenni, nem is várom el, hogy minden kérdés 15 mondatban fogalmazódjon meg, és a rá adott válasz is hasonló terjedelmű legyen, de az egy és kétszavas hozzászólásokat kéretik mellőzni.
50 új hsz volt, gondoltam, hogy értelmes dologról folyt itt az eszmecsere, megspékelve 2-3 velős beszámolóval, de nem ezt kaptam.
Én úgy vagyok vele, hogy baszok rá a top10-re ha úgy kerül oda a topik, hogy elenyésző az értelmes tartalom benne.
Félreértés ne essék, nem a diskurzusok ellen vagyok, csak ne 2-3 szóban fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.
Offline bajnokság:
Kezdjük a kupával. Úgy látom, hogy Svájcban az év csapata nem egy 11(plusz 7) emberből álló dream team, hanem egy olyan díj, amelyet egy klub kap meg. Tehát annyiban módosul a dolog, hogy nem játékosonként jár 5 pont, hanem ha a Sion kapja meg ezt a díjat, akkor 20 pontot jelent a végelszámolásnál.
Az EL dream team pedig nálam sincs, így az tárgytalan. -
geryboy99 #81924 Értem! Minden esetre gratulálok hozzá ez nem ki teljesítmény! Te az igazolásoknál melyik szempontokat nézed a legjobban? -
Igen. Elég sok. Egy rövid pályafutást futottam a Manchester United élén 2012-es részben, azután jött a Ferencváros. A játék szerint eddig: 19nap 5óra 47perc van benne :) -
Nagyon sok múlik az igazoláson. Van olyan nap, amikor csak játékosok után nézelődöm. Időben ez 2-3 órát jelent. Persze kisebb-nagyobb megszakításokkal (kaja, hírek olvasása, stb...), és mikor-milyen kedvem van. Ebben a mentésben találtam igazán kiugró tehetségeket, akiket már nagyon fiatalon játszattam a nagy csapatban. Pl.: Lima kapusom, aki eligazolásakor (bajnok Fiorentinához) lett brazil kezdő kapus (mai napig elsőszámú klubjában-válogatottban), Bazán (Real érdeklődik az argentinért, 2x szerepelt is a válogatottban), Navarro (szintén Inter-Barca-Real-Dortmund-Juve-stb...) 5/2-es a válogatott statisztikája (csatár). De rengeteg klasszis játékosom van még. Egyszer írok egy részletes összefoglalót/elemzést a keretről. -
geryboy99 #81921 kivel kezdtél? -
ateszegry #81920 elkezdtem de mindneki morálja egyenlő a szarral.. -
geryboy99 #81919 Ebben amúgy nagyon sok munkád benne van azért nem? -
Első meccset hoztam, következőt nem. Enyhítő körülmény, hogy Salzburg ellenében estem ki. De ha érdekel, és esetleg még nem láttad, akkor itt szoktam írni folyamatosan a Fradis karrieremről.
http://fm2012-bexinho.blogspot.hu/ -
geryboy99 #81917 én meg mondom őszintén hogy kedvenc csapatom a Fradi sokszor próbálkoztam velük de egyszer jött össze amikor lehúztam ott négy sikeres éves de az is olyan volt h BL csoportból tovább menni már nem tudtam...első szezonomban még sosem kerültem be az EL csoportba...sokan meg BL-t nyernek stb...ők már nagyon komolyan nyomhatják a játékot,tudnak valamit! -
ateszegry #81916 Fradiba aza csábító,h europaliga...ti amikor vele voltatok meddig jutottatok?:)
-
ateszegry #81915 Tbányán mindig akkor voltam ha kibasztak vhonnan XD -
geryboy99 #81914 Tényleg Tatabánya is jó...:) -
Ha NB2-ből kellene választanom, akkor biztos a Tatabányát választanám. Szép múltja van és kihívás is megvan. -
geryboy99 #81912 szerintem akivel fellehet jutni a keretet kicsit megerősítve az az MTK,Gyirmót,Békéscsaba,Mezőkövesd,Szolnok ahol azér némi pénz van is.... -
Én első szezonban éppen hogy elcsíptem a 3. helyet, rezgett is a léc, de szezon előtt a legminimálisabb célt tűztem ki magunk elé. Az első 2-3 év "szenvedés" volt, nagyon okosan és megfontoltan kellett 1ről a 2re lépni, és most 2-3 éve értem el az "aratás" ciklushoz. :) -
ateszegry #81910 akkor kit ajánlotok akivel nb2-ből fel lehet jutni ugymond egyszerübbben?? :):D vagy magyarok közül?:D Fradival próbálkozzak mégegyszer?:D -
geryboy99 #81909 NB2-be Dramane Kamatet ajánlom mindenkinek!! -
ateszegry #81908 Orosházával is toltam nb2 keleti csoport,ott lakokegyszer feljutottam de nb1 be utolsó voltam..:D:S -
geryboy99 #81907 Én Gyirmóttal kezdtem! MTK és Cegléd volt amelyik csapatok között még vaciláltam... -
ateszegry #81906 Fradit imádom kedvenc csapatom...csak hát idegesítő,h első évbe nemtudok velük jó eredményt elérni..aztán kirugnak_S:F_AF
-
Szerintem Ferencváros :) -
Rudee #81904 Igazolások nélkül is fel kell jutni velük. Nem tudom, mennyire kihívás, bár az NB1 azért már az lehet. -
ateszegry #81903 kérekszépen tanácsokat:D szerintetek MTK val kezdeni?! :) -
Itsuki #81902
első bajnokok ligája meccsem a játékban... :) -
http://www.youtube.com/watch?v=L9dXUoabc-4&feature=BFa&list=HL1341505893 -
sanyiute #81900 ez engem is érdekelne amúgy:D meg "több játék lehetőséget is akart" de hát na..:D
Szolnok meg Kecsóba volt kölcsön de tény hogy jobban megél abból amit most csinál -
kecsóban volt asszem egy féléve,amikor úgy ahogy alapember volt,és nem játszott rosszul,a vezetők marasztalták is,de az UTE visszarendelte. De tény,hogy akkor médiaszemélyiség lett,hogy sokkal jobban megél már,mint ha focizna. -
És mire kérte azt a fizetést? Mert én futballista megnyilvánulására nem emlékszem, pedig nézem hébe-hóba az nb1-et. -
sanyiute #81897 közös megegyezéssel bontottak ez így van de úgy tudom a rapkarriernek nem volt ehhez köze lényeg a lényeg nem fizették ki azt az összeget amit kért volna a klubbtól -
te UTE-s vagy jobban vágod,de én azt tudtam eddig amit én is leírtam -
közös megegyezéssel bontottak szerződést hivatalosan,de szerintem a rap karrierje miatt kirakták a csapatból