104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Sziasztok!

Befejeztem az Újpest FC-vel az első idényemet, ami felemás érzésekkel fog bennem megmaradni minden bizonnyal! :-) Az átigazolások jól sikerültek, hatalmas erősítést jelentettek ezek a játékosok a csapatnak. Így a szezonra a végleges keret így nézett ki. Ezekkel a játékosokkal futottunk neki mindennek és mindenkinek! :-) A Magyar kupában múltkor lehet rosszul írtam, mert nem a 8 között, hanem a 16 között búcsúztunk el a ZTE ellenében. A Liga Kupát a 4 között fejeztük be...egyszerűen nem volt érdemes kockáztatni jobban a szezon 2. felére hogy az alapembereim elhulljanak még nagyobb számban így a kieséses szakaszban is az Újpest II játszott. Haladás ellen ki is estünk 2-1-es összesítéssel.
    Mint ugye említettem rengeteg sérültünk volt..mintha a játék érezte volna hogy kik a csapat húzóemberei és szépen leaprította a meccseken őket, míg el nem jutottam odáig hogy a 2. csapatból kellett felhoznom pl csatárt mert nem maradtak...ennek köszönhetően rengeteg meccsen ikszeltünk ahol nyerhettünk is volna...
    Mérkőzések 1 / Mérkőzések 2
    Ha egyetlen döntetlen helyett 1-el több győzelmet szerzünk, akkor most a bajnoki címet ünnepelnénk...de a sérüléshullámmal tarkított tavaszból így is kihoztuk amit csak lehetett... Bajnokság Végeredménye 2010-2011
    Véleményem szerint ő volt a csapat legjobbja igaz egyik kora tavaszi meccsen fél évre leaprították, valószínűleg a selejtezőkön is nélküle kell majd mennem 1-2 kört...hát nehéz lesz.
    Ami biztató a jövőre nézve hogy csak 2 ponttal maradtunk a Loki mögött és 1-el a Vidi mögött, de kis szerencsével most mi ünnepelhetnénk...mint már írtam! :-) Na meg mindkét csapatot oda-vissza elvertük a bajnokságban! :-)
    Sok sikert mindenkinek a továbbiakban, remélem nem lett túl hosszú ez a beszámoló! :-)
  • Neoncsoves
    sorry még egy hsz:

a másik kedvencem az amikor rendre a legfontosabb meccseken (BL kiesési szakasz illetve bajnokságban Barca elleni meccsek) előtt vagy piros lapot kapnak a legjobbjaim, vagy egyszerűen lerúgják őket pont 2-3 hétre hogy PONT ne játszhassanak a meccsen
  • Neoncsoves
    nálam edzésen törte el Tevez Pepének a lábát (7 hónap kiesés volt Pepenek) és amikor visszatért olyan szar értékei voltak hogy 1 milláért se tudtam eladni :D
  • bakkerman
    igen,kedvencem azis!...ASD:ASSDG meg már már törvényszerű,hogy ha egy játékosnak nagyon jólmegy,például csatár,és zsinórban lövi a gólokat,akkor előbb-utóbb lerugják 4 hónapra :D
  • Neoncsoves
    a legjobb amikor a +2 hosszabbításnál a 94. percben kapod a gólt amivel vereséget szenvedsz / továbbjutást vesztesz el
  • horrorpops
    már megint lemaradt a kép.
  • horrorpops
    egész jó formában vagyunk. már csak két forduló választ el minket az abszolút meglepetéstől. hamarosan jövök a beszámolóval, ha van rá igény. ha nincs, akkor is. :D

• Forza Italia
    na szép kis sérüléshullám a csapatnál :D

Xavi, Messi, Iniesta, M'Vila, Niang, Cissoko
  • szabii98
    ugyan így jártam tegnap..
    a szpari ellen játszok , félidő 1-1 majd kb az egész 2. félidőt le skippelte, a 84. percben szabadrúgás nekik 20ról aztán 1-2 majd megint skippelt..lent a csík meg végig az enyém volt, labda birtoklás 60-40 és kikapok hazaiban :D
  • Mor3llo
    Akkor én már megpróbálok nem is idegeskedni (persze kevés sikerrel), hozzászoktam az évek alatt...
  • bakkerman
    annyira tipikusan FM betegség,hogy amikor én vezetek egy kiélezett meccsen 1-0-ra,akkor a 80. perctől tucatszámra játssza be az ellenfél helyzeteit a meccsmotor,amikor meg egy hulladék csapat ellen esélyesként játszok,és valamilyen szar gólt talál az ellenfél,akkor általában csak 1 PERC a hosszabbítás a meccs végén,és persze a 80. perctől VÉGIGPÖRGETI a hátralévő időt a gép,nem játszik be helyzetet egyik csapattól se.
  • ateszegry
    felbasz a debrecen..2szer is gólt lőttem nekik,és mind a kétszer 2percen belül pontrugásból gólt lőttek..nemadtak meg egy a játék szerint is szabályos gólom..és ezzel a győzelemmel a loki bajnok..tuti bundaaaaaaaaaaa
  • Fyrex
  • LasDen #81961
  • Szycsu
  • bakkerman
  • dudusrac
    Megválasztották a szezon igazolásának, úgyhogy elég jól. Legtöbbször a szélen játszott Nagy Dani folyamatos sérülései miatt, elég sok asszisztot kiosztott ő is.
  • bakkerman
    gratula!!! Nikolicot elég olcsón elhoztad,hogy muzsikált?
  • dudusrac
    Ahogy ígértem belekezdek ZTE-s karrierem elmesélésébe. Habár sok mindent nem tudok majd dokumentálni, mert a képeket a 4. szezon közepén, utólag mentettem ki.

ZTE 2011/12-ES SZEZON
    A média az új patch miatt (12.0.04-es) az utolsó helyre várt, de tudtam, hogy ennél azért jóval több van a csapatban, úgyhogy a vezetőségnek a középmezőnyben való helyezést ígértem. A csapat azért erősítésre szorult főleg a védelmet próbáltam masszívvá tenni. Az igazolások a következők voltak:

Tourabi és Bergmann a védelembe érkezett, de a legtöbbet szélsőt igazoltam, szükség is volt rájuk, mert két „feltolt” (AM R és AM L) szélső szerepelt a szezon előtt megálmodott taktikámban. Eléggé támadó szellemű taktikát vizionáltam, az elején azt hittem, hogy sok gólt fogok kapni (de legalább többet lövünk), de hál istennek nem így történt. Sőt, az első gólunkat csak a hatodik fordulóban kaptuk be, ami szerintem megsüvegelendő. A szezon végére ugyan viszonylag sok lett a kapott gólunk, szám szerint 36, de erre a srácok 71 rúgott góllal válaszoltak. Szerencsére az egész szezonban jól jött ki a lépés - így óriási meglepetésre-, ha csak minimális különbséggel is, de megnyertük a bajnokságot:

A szezon legjobbjai nálam Méyé és Delic voltak, utóbbi remekül szolgálta ki az afrikait, aki meg sem állt 29 mérkőzésen 30 gólig, amivel természetesen gólkirály lett(nem először, ez a képről talán leszűrhető:D):

Érdekesség, hogy 2011 –ben ő lett Afrika 2. legjobb csatára, igazán illusztris társaságba került (később megnyerte, ez is látszik a képen):

A kupában sajnos már az 5. körben kiestünk a Paks ellen, a ligakupában már a negyeddöntőig is elvergődtünk.
    Összességében nagyon jó szezon volt, és nagy izgalommal vártam, mit tartogat számomra a Bajnokok Ligája. Erről azonban majd csak holnap csinálom meg a beszámolót, remélem azt is elolvassátok.
  • bakkerman
    just do it!
  • Szycsu
    Push it :D
  • Mor3llo
    Várjuk :)
  • dudusrac
    Srácok, érdekelne titeket 3 és fél szezon ZTE+ másfél szezon KTE (egyazon karrieren belül) beszámoló. Ha igen , akkor nekiülök és hamarosan idényenként csinálok egy-egy rövidebb beszámolót.
  • Szycsu
    Szép ez az 5. hely, grat! Jövőre juss fel, vagy nem olvasom többet :) :DDDD
  • szabii98
    Kozármisleny kiesett lol...kupában nálunk negyeddöntőig ment:D
  • Rudee
    BKV-t fogja átdobni keletre, hogy legyen 3 komoly vetélytárs is :)
  • Fisicofan
    Veszprém FC - 2011-2012 - NBII
    Hála az égnek véget ért a szezon, nem volt éppen leányálom, de nézzük sorban.
    Ezekkel az igazolásokkal vágtunk neki az idénynek, többre nem futotta, pedig elfért volna még néhány játékos.
    Meccsek
    Keret
    Csapat statok
    Játékos statok
    A csapat legjobbja
    A Magyar Kupáról nem érdemes beszélni, látszott tisztán hogy a második sor egyáltalán nem ér semmit, a Vidi II is simán kivert minket.
    A bajnokság sokkal érdekesebb volt, az Ajka végig magabiztos volt és elég nagy fölénnyel nyert

Mi nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk, úgy gondolom az 5. hellyel elégedettek lehetünk. Bosszantó volt a védelem mentális gyengesége, ha mi kaptuk az első gólt, akkor összeomlottunk teljesen és rögtön kaptunk még egyet vagy kettőt. Ennek köszönhetően a komolyabb ellenfelektől nem sikerült sok pontot elhozni (kivétel az Ajka akiktől 4 pontot is sikerült).

A következő idény érdekes lehet, a Siófok és a Paks esett ki, nem tudom mennyire kezeli ezt jól a játék, mindkettő ide kéne hogy kerüljön és az MTK menne keletre, majd meglátjuk, de a feljutást valahogy össze kellene hoznunk.
  • ateszegry
    köszi a tippeeket:D:D:D
  • szabii98
    Igaz, hogy én a Kaposvárral játszom, de nálam Kovács Zoltán a kapus és eléggé bejön, esetleg próbajátékra hívd el :D
  • geryboy99
    Én úgy gondolom hogy az első szezonra tökéletes...utána pedig érdemes Dibusz Dénesnél próbálkozni! Ő idővel nagyon jó kapus lesz!
  • ateszegry
    és Szűcs Lajcsi milyen?:D
  • geryboy99
    Jova-kölcsön,Ranilovicot eladtam, és érkezett Szűcs Lajos király :))
  • LasDen #81942
    buzi united...:D
  • Fyrex
    a lényeg a kihívás xD

grat!
  • bakkerman
  • ateszegry
    még a Fradis karriert nyomóktól kérdezném,h a kapusposztot,h oldottátok meg?nállam Jova véd:D
  • Forza Italia
    Véget ér az első szezonom a barca kispadján. Bajnokságba nagyon jól szerepeltünk és ami még boldogsággal tölt el h a védelmünk nagyon jó volt. Viszont ami miatt bosszankodok az a BL amit megint nem sikerült megnyernem. Na talán majd jövőre.

• ateszegry
    óó fasza minden jólmegy a szekér a Fradival(eddig),3. vagyok 12meccsen 6győzelem 2döntetlen 4vereség,az utolsó meccsen az első(VERETLEN!!) Debrecen skalpját gyüjtöttük be:D
  • Fyrex
    ez csalóka, a lényeg hogy szét kell húzni az ellenfél védelmét, és akkor lehet bejátszani középre gyorsan
  • LasDen #81935
    tényleg fasza...:DD látom a széleken támadsz inkább...