104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Olvass privátot! Nézd meg, hogy ki melyik hozzászólásra reagál!
  • ateszegry
    hát az Interrel kezdeni:D
  • Forza Italia
    mivan???? :D:D:D
  • ateszegry
    Inter?szerintetek?
  • karajjj
    az nagyonszép!
  • horrorpops
    ugyan nekem nincs közöm ehhez a meccshez, de mindig örömmel tölt el, ha ilyeneket látok: Celtic 7-0 Man Utd
  • dudusrac
    Kicsit megkésve ugyan, de hozom a ZTE-s karrierem második évét.

ZTE 2012/13

Az előző bajnokság vége után nagy elvárásokkal ugrottunk neki ennek a szezonnak is. A szezon előtt a vezetőségnek ismételten európai kupaszereplést érő helyet ígértem, amit ők egy viszonylag testes átigazolási kerettel háláltak meg. Mellette még kibővítették a scouting range-t, így semmi sem gátolt meg abban, hogy a figyelőimet rászabadítsam Afrika nyomornegyedeire, csodagyerekek után kutatva. Jöttek is bőven jónak mondható játékosok (ráadásul a legtöbb afrikai fiatal bagóért aláírt), nem csak Afrikából. Számszerűen 17 játékos érkezett, nagyrészük a tarcsiba, őket egy két szezon alatt akartam kinevelni. Képpel illusztrálva így néztek ki az igazolások:

A BL- selejtezőkkel folytatnám röviden. Viszonylag simán jutottunk el a playoff körig, ahol azonban a Viktoria Plzen általam nem várt arányú győzelemmel gázolt át rajtunk. Szerencsére az, hogy itt estem ki egyben azt is jelentette, hogy bennvagyunk az EL csoportkörben, ami Zalaegerszegen viszonylag ritkán fordul elő:D. Nehéz csoportot kaptunk, ahol végül nagy harcok árán a 3. helyet sikerült elérnünk. A játékosok nagyon összekapták magukat az európai kupákra, alaposan túlteljesítették az elvárásaimat. Képeken így néz ki a dolog:

Ám amilyen jól ment nekik „Európában”, annyira rosszul sült el a bajnokság. Talán a BL/EL meccsek vettek ki ennyit a fiúkból, vagy talán a taktikát kellet volna újra átnézni, finomítani rajta; de egyszerűen nem jöttek az elvárt eredmények. Szégyenszemre csak az 5. helyet sikerült elcsípnie a csapatnak, ami sajnos azt jelentette, hogy ugrott a következő évi BL szereplés, merthogy a Magyar Kupában megint csak a negyeddöntő jött össze. Ráadásul, a ligakupában már a csoportkörben kiestünk, úgyhogy ezt a szezont trófeák nélkül tudtuk le.
    Tabella:

Pénzügyileg viszont remekül zártuk a szezont, a 0 Ft-hoz közeledő egyenleget sikerült 1,5 milliárd forintra feltornázni, úgyhogy egy jó időre elfelejthettem az anyagi gondokat (nem mintha korábban lettek volna).
    Finances:

Ennyire futotta a játékosoktól a szezonban, amit a jó európai kupaszereplés ellenére csalódásként éltem meg, bár az már itt is látszott a csapaton, hogy elkezdődött valami, csak egy kis idő kell nekik a még nagyobb sikerek eléréséhez. (Hú de régóta leakartam írni egy ilyen Egerváris sablonszöveget:D). Hamarosan jövök a harmadik szezonnal, remélem kibírjátok addig.
  • Huni92
    Meg is válaszoltad a saját kérdésed :)
  • Casso7
    Jó lett volna ez a Bate de lehetetlen igazolni. Nincs ötletetek ,hogy melyik csapattal kezdjek? Nem akarok naggyal. Pont ilyen közepes. Erős meglepi csapat. Pl bratislava,steaua,dinamo, stb...
  • Casso7
    értem köszi :DD
  • geo91
    kis adatbázis és nincs betöltve a fehérorosz bajnokság, így egy szem játékos sincs (már) ott szerintem, de ha mégis van akkor legfeljebb 1-2 generált falábú belorusz... :D
  • Casso7
    geo a baténak a keretéről tudsz dobni egy képet? előre is köszi.
  • mateovics
    köszönöm
  • Rudee
    PhotoShoppal például.
  • mateovics
    Srácok vki nem tudja hogyan lehet mezt készíteni a játékhoz?
  • szabii98
    gratula!
  • horrorpops
    köszönöm a szavazatokat, huni kollégának meg a precíz betűzést.
  • Rudee
    Beni-Jász
  • Forza Italia
    hát nem mindegyik után de általában :D:D
  • bakkerman
    és amennyire ismerem az idei FM-et,mindegyik szöglet után gondolom...:DD
  • Forza Italia
    nem tom. ami transfer update-t használok abba így volt. csapat nélkül
  • Shelton
    hogyhogy szabadon igazolható volt?
  • Forza Italia
    nagyon durva :D

jelenleg 9 bajnoki 9 gól :D:D:D
  • ateszegry
    boulahrouz baszod xdxd
  • Forza Italia
    első pár bajnoki

• Forza Italia
    + Pantelic 900k ért jött még
  • Forza Italia
    Igazolásaim

• Solt
  • Huni92
    A Hét Menedzsere szavazást lezártam, ezúttal horrorpops (és jól írtam le!!44NÉGY!!!) kolléga elsöprő győzelmét ünnepelhetjük!

• Casso7
    ki is léptem a francba... az nem módszer ,hogy 5 milkát teremtek eladással 22 milliója van a klubnak és adnak ilyen hangyafasznyi fizu keretet amivel semmit nem lehet kezdeni...
  • Forza Italia
    kiket érdemes megvenni?? te kiket tudtál??
  • Rudee
    Biztos sok pontot szerzünk a következő bajnokikon :D

10.07. Skonto Riga (1.) - Metta/LU
    10.18. Metta/LU - Metalurgs Liepaja (2.)
    10.22. Skonto Riga (1.) - Metta/LU
    10.25. Ventspils (3.) - Metta/LU
    10.28. Ventspils (3.) - Metta/LU
    11.08. Metta/LU - Jurmala (7.)
  • Casso7
    megvan a csapatom.

• Neoncsoves
    google segítségével lehet találni ilyen fake amerikai címgenerátorokat, azt megadod és ennyi. bankkártyát elfogadja. úgyis e-mailre küldik ki a cd-keyt. már 2x vásároltam rajta és nem volt semmi probléma.
  • Huni92
    Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
  • Gerard3
    Kösz geryboy99 ! Sérülésrohamra nem tudtok semmit ??
  • Neoncsoves
    Igaz nem $5, hanem $15, de még így is jóval olcsóbb mint steamen vagy maga a dobozos verzió. steamen regisztrálható a kulcs.

Klattty
  • geryboy99
    Szekeres Adrián,Völgyi Dani,Vadnai Dani,Bogunovic nekem ezek nagyon jó teljesítményt nyújtanak! De még a Fradiból Sváb és Fülöp Noel is jó! Egyébként Massimo Cannizzaro hatalmas csatár!!
  • Fyrex
    vb címig meg sem állunk
  • Fyrex
    dupla