104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
dobhatnál egy képet a felállásról meg egy két meccs analízist hogy mennyit passzolsz -
Zenszkij #82256 Gratula, ez igen szép teljesítmény, némi malaccal fűszerezve :). Én is belendültem a Ferencvárossal. 18 forduló után vezetem a bajnokságot, ebből 15 nyert, 3 vesztett mérkőzéssel. Ahhoz képest, hogy a 6. helyre várták a csapatot nem állunk rosszul. Haladás!! a második. Kenesei ontja a gólokat.
Az Európa Ligában a selejtezőkör második fordulójában az Inter Turku búcsúztatott, magyar kupában még állunk.
Kidolgoztam én is egy sokpasszos, úgymond tiki-taka játékot 60-75%-os meccsenkénti birtoklással, idegenben is. Természetesen azonban 5 meccsből egyen azért kisebb ez a mutató, de még finomítok rajta. Szezon végén majd jönnek a képek
.
-
ocrana #82255 Tehát akkor a beígért leírásom...
Új csapattal kezdtem: Vauxhall
2011/2012 szezon:
A csapat fél-profi, a legalacsonyabb ligában szerepel az angol bajnokságban. 22. helyre volt előjegyezve a média szerint. Tehát az egyik leggyengébbnek titulált klubról van szó. Elég nagy kihívást jelent számomra.
Jelenleg két szezonon vagyok túl most kezdem a harmadikat.
A vezetőség a kiesés elkerülését tűzte ki célul. Ennek megfelelően átvizsgáltam a számomra ismeretlen keretet.
Nagyon kevés játékost találtam aki jó lehet ezért újak után néztem. Kb fél napi böngézés után találtam egy halom játékost + játékosfigyelőm ajánlásai közt.
A zölddel jelzettek váltak be a későbbiekben. Úgymond alapemberek lettek. A pirosak pedig azok a távozók akiket jónak ítéltem meg a meccsekből és a tulajdonságaikból.
Barátságos meccseimet 6/7-et nyertem. Egyedül a Tranmare(anyaegyesületem) vert meg. Voltak magasabban jegyzett ellenfeleim is. Első meccseim bíztatóan alakultak. Voltam 2. is a bajnokságban.
Majd jött egy hosszabb nyeretlenségi széria. Ez után váltakozott a 2-3 meccses veretlenségi és nyeretlenségi széria. A szezonom meccsek tekintetében kiegyensúlyozatlan, hullámvölgyekkel teli.
Csapatépítsben viszont kezdett összeállni a mag és az új játékosok is összeszoktak.
Végül láthatóan a 15. helyen zártunk. Ami magasan a vezetőség elvárásainak eleget tett és maximálisan elégedettek voltak velem. Ezért kaptam is új szerződést a szezon végeztével.
Fa Cup-ban a 4. selejtező körben estem ki a Wrexham ellen a második meccsen.
Fa Trophy-ban pedig a York city ellen estem ki szintén az újrajátszásban.
2012/2013 szezon:
Nem titkolt vágyam volt a rájátszás. Bár tudtam hogy a csapatom gyenge és ami nagy problémát jelentett az előző szezonban. Hogy a játékosaim nagyrésze részidős szerződéssel rendelkezett.
3-4 kulcsembernek tudtam ajánlani rendes szerződést. A fizetési keretem kissé minuszban is volt ezért a jobb játékosaimnak nem tudtam biztosítani ezt már.
Tehát a szezon során szétszedték a csapatomat. Főleg a középpályát. Sokan eligazoltak a szezon közben is akik alapembernek számítottak. Tehát a reális cél megint csak a kiesés elkerülése lehetett volna.
Ebbe persze nem nyugodtam bele így a középmezőnyt ígértem meg a vezetőségnek. Valamivel több lett a fizetési keret. Az átigazolási keretem pedig még mindig nulla.
Jöhetett a jól bevált keresgélés a lejárt szerződésük között. Több ígéretes ember volt. Ezekből párat sikerült is elcsípnem.
8 barátságos meccset szerveztem a kis csapatomnak az összeszokás érdekében a szezon kezdete előtt. 6ot nyertünk ezekből.
Jött egy 13 meccses veretlenségi széria ami hozzájárult ahhoz hogy a top3-ban lehessünk. Itt már láttam, hogy van a csapatban potenciál és talán ha kihúzzuk a szezon végéig akkor elcsíphetjük a rájátszást.
Nagyon sűrű volt a mezőny a vége felé. Izgalmasan alakult a rájátszást érő helyezésekből pedig sohasem voltam lejjebb. Voltak pedig kisebb visszaesések.
Utolsó 4 meccsemből mindet megkellett nyerjem a biztos továbbjutáshoz. Ehhez képest összesen sikerült a 12 pont helyett 5-t szereznem. Viszont a többiek is bukdácsoltak.
Ezért a 3. helyen zártam a bajnokságot. Ami rájátszást érő helyezés volt.
Fa Cup első fordulóban estem ki a Carlisle ellen.
Trophyban pedig a 3. selejtezőkörben a Stalybridge ellen.
Viszont a bajnokságban remekeltünk ahogy a kép is mutatja.
A rájátszásban elvertük az első ellenfelünket. A Nuneaton ellen pedig tizikkel nyertünk ami hatalmas meglepetés volt.
Ez volt a legkeményebb meccsem idáig.
Tehát végül kiharcoltuk a feljutást! :)
A továbbiakkal pedig majd jelentkezem... :)
(Véleményeket kérek szépen majd mert ez az első posztom. Mit csináltam rosszul/jól.)
ui.: képeket nem tudtam feltenni valamiért. most regisztráltam. valami olyat ír ki hogy nem engedélyezi 30 napig a weblapcímek beszúrását a posztba -
Meg nem lesz benne gólöröme -
geo91 #82253 két csatárral, egyik poacher másik advanced forward, tehát gyors játékosokra van szükség mindkét poszton -
de állítólag lesz egy update az átigazolásokkal, meg Balotelli PA-ját megnövelik 190 fölé, de egy patchnél többet nem érdemes várni
remélehetőleg ingyenes lesz, még ez sem fix -
én is hallottam hogy nem lesz, szóval ez a vicc rosszul sült el, ne nevessetek nagyon... -
Casso7 #82250 geo te milyen taktikával nyomattad a kezdetben? 2 csatáros vagy 1 csatáros ? -
Ha netán valaki nem vágná, írtam ezt a cikket április 1-jén, aztán vannak még akik most is azt hiszik, hogy igaz a story :D -
Hát beszarás gyerekek. Dávid tedd ezt el valami viccesbe, ez kurva jó! :DDDDD -
te véletlenül nem capa13 néven voltál/vagy regisztrálva az fmhungary.hu oldalon? -
Casso7 #82246 Sajna igaz.
-
geo91 #82245 csak nem április elsejei a hír ahonnan ez az infó származik? :D -
geo91 #82244 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ateszegry #82243 az igaz,h nemlesz fm13 mert nincs rá pééz?? -
Üdv!
Folytattam az FM2010-es Leeds mentésemet, 2020 decemberében az utolsó BL csoport meccsben kapcsolódtam vissza a játékba. A szezonnak minden kupa illetve bajnokságban címvédőként vágtunk neki.
Nyáron/Télen ők érkeztek illetve távoztak:
Felkészülés sem sikerült rosszul
Következett a Community Shield a Chelsea ellen
Télen Klub VB
A két meccs
És a Dontő
Fontossági sorrendben a Liga Kupa jön:
Meccsek:
A Lincoln,Birmingham és a Stoke elleni idegenbeli meccsen többnyire a kevesebb szerepet kapó játékosok játszottak.
Newcastle elleni döntő:
FA kupa meccsek:
Doncaster, Birmingham és a Cardiff ellen szintén a kevesebb lehetőséghez jutók játszottak.
FA Döntő az Aston Villa ellen
A BL-ben sikerült veretlenül teljesíteni a csoportok
Döntő a Juventus ellen, a hetedik sorozatban csak eldőlt a meccs
A bajnokságot jószerivel úgyis végig vezettem, hogy mi végig két-három meccsel kevesebbet játszottunk mint a mögöttünk lévők.
Meccsek
Tabella
A bajnokság gólkirálya harmadszorra is 3 év szünet után újra Belfodil lett:
Végére íme a keret:
Lloris, Aréola, San José, Busquets, Howson, Rits, Snodgrass, Rodriguez, Lukaku és Belfodil kivételéve mindenki más generált játékos.
Belfodil pedig idén a klub legeredményesebb bajnoki góllövője lett a szezon végére 282m/174g:
Ja és sikerült igazolnom egy igazi sztárt is, akinek 36 évesen jó értékei vannak :)
-
Hogy a f@szba ne lenne. Swindon-nal én is sokat szarakodtam fifákban :D -
ocrana #82240 Sziasztok!
Új vagyok itt, de kezdetek óta FM-ezem.
Rólam pár szót...
Fm08-ban értem el legnagyobb sikeremet a Ferencvárossal ahol BL-t és előtte UEFA kupát is nyertem. Több csapatnál megfordultam. Próbáltam nagy csapatokat, magyarokat stb.
A legnagyobb kihívást én az angol kis csapatoknál találtam meg. Többször vittem fel a különböző szériákban a Barnet csapatát a Premier league-be. Ők voltak a kedvenceim.
Most kerestem új csapatot magamnak. Azt hiszem rá is találtam.
Új csapattal kezdtem: Vauxhall
A csapat fél-profi, a legalacsonyabb ligában szerepel az angol bajnokságban. 22. helyre volt előjegyezve a média szerint. Tehát az egyik leggyengébbnek titulált klubról van szó. Elég nagy kihívást jelent számomra.
Jelenleg két szezonon vagyok túl most kezdem a harmadikat.
Ha van rá igény akkor készítek leírást az eddigi karrieremről a Vauxhallnál.
-
Alt+printscreen gobm es kepnezegeto vagy szerkeszto progiba berakod -
ateszegry #82238 és azt szeretném kérdezni,h képet mivel is tudok csinálni? -
Rudee #82237 Kell pár sikeres év a nemzetközi porondon, meg csapattól is függ, hogy hány pontja van kezdéskor. -
ateszegry #82236 hééé most ha megkérdezek valamit ne foglaljam már körmondatbe ne rakjáá ki:D::D veletek fordult már elő,hogy magyar csapattal bl sorsoláson kiemeltként szerepeltetek? -
nagyon :D -
fekszik a szögi taktik :D -
Nem rossz az a 4. hely, jövőre sima arany! -
On stranger tides....
.... Vagy mégsem?
Irányításom alatt 5 tétmeccset játszottunk (mind VB-selejtező), mindet megnyertük és ezalatt 22 gólt rúgtunk, míg csak egyet kaptunk. Két barátságos is volt, mindkettő győzelemmel zárult (1-3 Norvégia és 0-3 Sint Maarten ellen). Argentína ellen egy héttel a Könföderációs kupa előtt játszunk, akár ki is kaphatunk (amit erősen kétlek), mert 1 meccsel kevesebbet toltunk, mint ők és csak 1 pont a lemaradás. -
a statisztika alapján nem volt 3 gólos különbség...de azé grat...nekem nem nagyon sikerült még lenyomni őket... -
csoport első hely lesz úgy is :D -
Mondtam én nem adjuk könnyen :D
-
hát igen. De nem adjuk könnyen magunkat. -
Zenszkij #82227 Ez igen :D Ez van, ha a negyedik kalapból sorsolnak.. -
Nos akkor a nagy edző keringőből az lett hogy a Fener és a Wolfsburg ejtett, az olasz bajnoki címvédő Udinese és egy másik csapat a Dortmund maradt. Az olaszok adtak volna 52 milla átigazolási és 3 milliós fizetési keretet de én mégis a németeket választottam.
Tehát Borussia Dortmund:
A csapat tavaly a 6. helyen végzett így Európába nem jutott ki. Igazolni kaptam 4,5 millió eurót a fizu keret maxon van de remélem egy pár eladással tudom változtatni.Az alapcsapat nem rossz és bízom a dortmundi "csodagyerekgyárban" hátha jön onnan valaki.A többit majd félévkor -
A lényeg h nem kerültem erős csoportba :D:D
-
Veszprém FC - 2012/2013
Véget ért a második szezonom a Veszprém kispadján. Az igazolások nem a legjobban sikerültek, de azért Rabóczki mindenképp erősítésnek mondható, valamint Nedeljkovic is egész jó lett, a többiek tölteléknek megfeleltek.
A keret
Meccsek és a többi
Játékos stat
A Magyar Kupában idén sokkal jobbak voltunk, a Mezőkövesd és a Honvéd kiverése nagy teljesítmény volt, a nyolcaddöntőben a Barcika az idegenbeli visszavágón viszont alaposan helybenhagyta a csapatot
A bajnokság nem úgy alakult ahogy szerettük volna, a tavalyihoz képest azért 1 helyezést és 1 pontot javultunk, de ennél több volt bennünk. Az utolsó 3 fordulón kiakadtam szépen, az Óvár a 3 gólját szabadrúgásból szerezte, a Komló Lényegében helyzet nélkül győzött, mi 5 ziccert hagytunk ki, a Siófoknál is jobb volt a csapat, de kaptunk két hülye gólt...
Novothny lett a legjobb fiatal játékos, az év csapatába pedig bekerült Rabóczki és Nedeljkovic.
A következő idényre már megvannak az igazolások, azt gondolom hogy mindenki komoly erősítés lehet, ezzel a kerettel el kell érnünk a feljutást, ha nem sikerül akkor jó eséllyel továbbállok. -
Egyszer nekünk is....
.... lehet szerencsénk a végén :D Am, jó ez a kis magyar delegáció, Juhász fejelgeti a gólokat bajnokságban szép számmal, de, azért nem egy Boulahrouz :D :D :D -
gratula.....én elbuktam a szuperkupát, real simán átgázolt rajtam.... -
újabb kupa a vitrinbe, a játékban legerősebb és leginkább labdatartást játszó csapat lebirtokolva, az új érkező 18 éves Cataldo mindent eldöntő gólja:
-
Átfutottam a közel 100 új hszt.
Szycsu: nem chatelés az, relax :)
viszont ateszegry barátunk hamarosan kikerül a topikot látogatók köréből úgy érzem. már privát üzenet formájában is figyelmeztettem és itt a topikban is, mégsem hagyta abba a pár szavas hozzászólások gyártását, de ennek véget vetek.
elek bának meg üzenem, hogy nem kell a feszkó :) -
geryboy99 #82219 engem érdekel :) -
Zenszkij #82218 Grat Huninak, tényleg újra pörög a topik, jó olvasni a statisztikákat, eredményeket. Én is belevágtam egy ferencvárosi karrierbe, majd jelentkezek ha valakit érdekel.