104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    dobhatnál egy képet a felállásról meg egy két meccs analízist hogy mennyit passzolsz
  • Zenszkij
    Gratula, ez igen szép teljesítmény, némi malaccal fűszerezve :). Én is belendültem a Ferencvárossal. 18 forduló után vezetem a bajnokságot, ebből 15 nyert, 3 vesztett mérkőzéssel. Ahhoz képest, hogy a 6. helyre várták a csapatot nem állunk rosszul. Haladás!! a második. Kenesei ontja a gólokat.

Az Európa Ligában a selejtezőkör második fordulójában az Inter Turku búcsúztatott, magyar kupában még állunk.

Kidolgoztam én is egy sokpasszos, úgymond tiki-taka játékot 60-75%-os meccsenkénti birtoklással, idegenben is. Természetesen azonban 5 meccsből egyen azért kisebb ez a mutató, de még finomítok rajta. Szezon végén majd jönnek a képek .
  • ocrana
    Tehát akkor a beígért leírásom...

Új csapattal kezdtem: Vauxhall

2011/2012 szezon:

A csapat fél-profi, a legalacsonyabb ligában szerepel az angol bajnokságban. 22. helyre volt előjegyezve a média szerint. Tehát az egyik leggyengébbnek titulált klubról van szó. Elég nagy kihívást jelent számomra.
    Jelenleg két szezonon vagyok túl most kezdem a harmadikat.

A vezetőség a kiesés elkerülését tűzte ki célul. Ennek megfelelően átvizsgáltam a számomra ismeretlen keretet.
    Nagyon kevés játékost találtam aki jó lehet ezért újak után néztem. Kb fél napi böngézés után találtam egy halom játékost + játékosfigyelőm ajánlásai közt.

A zölddel jelzettek váltak be a későbbiekben. Úgymond alapemberek lettek. A pirosak pedig azok a távozók akiket jónak ítéltem meg a meccsekből és a tulajdonságaikból.

Barátságos meccseimet 6/7-et nyertem. Egyedül a Tranmare(anyaegyesületem) vert meg. Voltak magasabban jegyzett ellenfeleim is. Első meccseim bíztatóan alakultak. Voltam 2. is a bajnokságban.
    Majd jött egy hosszabb nyeretlenségi széria. Ez után váltakozott a 2-3 meccses veretlenségi és nyeretlenségi széria. A szezonom meccsek tekintetében kiegyensúlyozatlan, hullámvölgyekkel teli.
    Csapatépítsben viszont kezdett összeállni a mag és az új játékosok is összeszoktak.

Végül láthatóan a 15. helyen zártunk. Ami magasan a vezetőség elvárásainak eleget tett és maximálisan elégedettek voltak velem. Ezért kaptam is új szerződést a szezon végeztével.
    Fa Cup-ban a 4. selejtező körben estem ki a Wrexham ellen a második meccsen.
    Fa Trophy-ban pedig a York city ellen estem ki szintén az újrajátszásban.

2012/2013 szezon:

Nem titkolt vágyam volt a rájátszás. Bár tudtam hogy a csapatom gyenge és ami nagy problémát jelentett az előző szezonban. Hogy a játékosaim nagyrésze részidős szerződéssel rendelkezett.
    3-4 kulcsembernek tudtam ajánlani rendes szerződést. A fizetési keretem kissé minuszban is volt ezért a jobb játékosaimnak nem tudtam biztosítani ezt már.
    Tehát a szezon során szétszedték a csapatomat. Főleg a középpályát. Sokan eligazoltak a szezon közben is akik alapembernek számítottak. Tehát a reális cél megint csak a kiesés elkerülése lehetett volna.
    Ebbe persze nem nyugodtam bele így a középmezőnyt ígértem meg a vezetőségnek. Valamivel több lett a fizetési keret. Az átigazolási keretem pedig még mindig nulla.
    Jöhetett a jól bevált keresgélés a lejárt szerződésük között. Több ígéretes ember volt. Ezekből párat sikerült is elcsípnem.

8 barátságos meccset szerveztem a kis csapatomnak az összeszokás érdekében a szezon kezdete előtt. 6ot nyertünk ezekből.

Jött egy 13 meccses veretlenségi széria ami hozzájárult ahhoz hogy a top3-ban lehessünk. Itt már láttam, hogy van a csapatban potenciál és talán ha kihúzzuk a szezon végéig akkor elcsíphetjük a rájátszást.
    Nagyon sűrű volt a mezőny a vége felé. Izgalmasan alakult a rájátszást érő helyezésekből pedig sohasem voltam lejjebb. Voltak pedig kisebb visszaesések.
    Utolsó 4 meccsemből mindet megkellett nyerjem a biztos továbbjutáshoz. Ehhez képest összesen sikerült a 12 pont helyett 5-t szereznem. Viszont a többiek is bukdácsoltak.
    Ezért a 3. helyen zártam a bajnokságot. Ami rájátszást érő helyezés volt.

Fa Cup első fordulóban estem ki a Carlisle ellen.
    Trophyban pedig a 3. selejtezőkörben a Stalybridge ellen.
    Viszont a bajnokságban remekeltünk ahogy a kép is mutatja.

A rájátszásban elvertük az első ellenfelünket. A Nuneaton ellen pedig tizikkel nyertünk ami hatalmas meglepetés volt.
    Ez volt a legkeményebb meccsem idáig.
    Tehát végül kiharcoltuk a feljutást! :)

A továbbiakkal pedig majd jelentkezem... :)
    (Véleményeket kérek szépen majd mert ez az első posztom. Mit csináltam rosszul/jól.)
    ui.: képeket nem tudtam feltenni valamiért. most regisztráltam. valami olyat ír ki hogy nem engedélyezi 30 napig a weblapcímek beszúrását a posztba
  • Szycsu
    Meg nem lesz benne gólöröme
  • geo91
    két csatárral, egyik poacher másik advanced forward, tehát gyors játékosokra van szükség mindkét poszton
  • Fyrex
    de állítólag lesz egy update az átigazolásokkal, meg Balotelli PA-ját megnövelik 190 fölé, de egy patchnél többet nem érdemes várni

remélehetőleg ingyenes lesz, még ez sem fix
  • Fyrex
    én is hallottam hogy nem lesz, szóval ez a vicc rosszul sült el, ne nevessetek nagyon...
  • Casso7
    geo te milyen taktikával nyomattad a kezdetben? 2 csatáros vagy 1 csatáros ?
  • Huni92
    Ha netán valaki nem vágná, írtam ezt a cikket április 1-jén, aztán vannak még akik most is azt hiszik, hogy igaz a story :D
  • Szycsu
    Hát beszarás gyerekek. Dávid tedd ezt el valami viccesbe, ez kurva jó! :DDDDD
  • Huni92
    te véletlenül nem capa13 néven voltál/vagy regisztrálva az fmhungary.hu oldalon?
  • Casso7
    Sajna igaz.

• geo91
    csak nem április elsejei a hír ahonnan ez az infó származik? :D
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ateszegry
    az igaz,h nemlesz fm13 mert nincs rá pééz??
  • Andrews
    Üdv!

Folytattam az FM2010-es Leeds mentésemet, 2020 decemberében az utolsó BL csoport meccsben kapcsolódtam vissza a játékba. A szezonnak minden kupa illetve bajnokságban címvédőként vágtunk neki.

Nyáron/Télen ők érkeztek illetve távoztak:

Felkészülés sem sikerült rosszul

Következett a Community Shield a Chelsea ellen

Télen Klub VB
    A két meccs

És a Dontő

Fontossági sorrendben a Liga Kupa jön:
    Meccsek:

A Lincoln,Birmingham és a Stoke elleni idegenbeli meccsen többnyire a kevesebb szerepet kapó játékosok játszottak.
    Newcastle elleni döntő:

FA kupa meccsek:

Doncaster, Birmingham és a Cardiff ellen szintén a kevesebb lehetőséghez jutók játszottak.
    FA Döntő az Aston Villa ellen

A BL-ben sikerült veretlenül teljesíteni a csoportok

Döntő a Juventus ellen, a hetedik sorozatban csak eldőlt a meccs

A bajnokságot jószerivel úgyis végig vezettem, hogy mi végig két-három meccsel kevesebbet játszottunk mint a mögöttünk lévők.
    Meccsek

Tabella

A bajnokság gólkirálya harmadszorra is 3 év szünet után újra Belfodil lett:

Végére íme a keret:

Lloris, Aréola, San José, Busquets, Howson, Rits, Snodgrass, Rodriguez, Lukaku és Belfodil kivételéve mindenki más generált játékos.

Belfodil pedig idén a klub legeredményesebb bajnoki góllövője lett a szezon végére 282m/174g:

Ja és sikerült igazolnom egy igazi sztárt is, akinek 36 évesen jó értékei vannak :)

• Szycsu
    Hogy a f@szba ne lenne. Swindon-nal én is sokat szarakodtam fifákban :D
  • ocrana
    Sziasztok!
    Új vagyok itt, de kezdetek óta FM-ezem.
    Rólam pár szót...
    Fm08-ban értem el legnagyobb sikeremet a Ferencvárossal ahol BL-t és előtte UEFA kupát is nyertem. Több csapatnál megfordultam. Próbáltam nagy csapatokat, magyarokat stb.
    A legnagyobb kihívást én az angol kis csapatoknál találtam meg. Többször vittem fel a különböző szériákban a Barnet csapatát a Premier league-be. Ők voltak a kedvenceim.
    Most kerestem új csapatot magamnak. Azt hiszem rá is találtam.

Új csapattal kezdtem: Vauxhall

A csapat fél-profi, a legalacsonyabb ligában szerepel az angol bajnokságban. 22. helyre volt előjegyezve a média szerint. Tehát az egyik leggyengébbnek titulált klubról van szó. Elég nagy kihívást jelent számomra.
    Jelenleg két szezonon vagyok túl most kezdem a harmadikat.

Ha van rá igény akkor készítek leírást az eddigi karrieremről a Vauxhallnál.
  • DONGUBA
    Alt+printscreen gobm es kepnezegeto vagy szerkeszto progiba berakod
  • ateszegry
    és azt szeretném kérdezni,h képet mivel is tudok csinálni?
  • Rudee
    Kell pár sikeres év a nemzetközi porondon, meg csapattól is függ, hogy hány pontja van kezdéskor.
  • ateszegry
    hééé most ha megkérdezek valamit ne foglaljam már körmondatbe ne rakjáá ki:D::D veletek fordult már elő,hogy magyar csapattal bl sorsoláson kiemeltként szerepeltetek?
  • Forza Italia
    nagyon :D
  • BBeno2
    fekszik a szögi taktik :D
  • Szycsu
    Nem rossz az a 4. hely, jövőre sima arany!
  • Szycsu
    On stranger tides....
    .... Vagy mégsem?
    Irányításom alatt 5 tétmeccset játszottunk (mind VB-selejtező), mindet megnyertük és ezalatt 22 gólt rúgtunk, míg csak egyet kaptunk. Két barátságos is volt, mindkettő győzelemmel zárult (1-3 Norvégia és 0-3 Sint Maarten ellen). Argentína ellen egy héttel a Könföderációs kupa előtt játszunk, akár ki is kaphatunk (amit erősen kétlek), mert 1 meccsel kevesebbet toltunk, mint ők és csak 1 pont a lemaradás.
  • LasDen #82231
    a statisztika alapján nem volt 3 gólos különbség...de azé grat...nekem nem nagyon sikerült még lenyomni őket...
  • zavbal
    csoport első hely lesz úgy is :D
  • Forza Italia
    Mondtam én nem adjuk könnyen :D

• Forza Italia
    hát igen. De nem adjuk könnyen magunkat.
  • Zenszkij
    Ez igen :D Ez van, ha a negyedik kalapból sorsolnak..
  • zavbal
    Nos akkor a nagy edző keringőből az lett hogy a Fener és a Wolfsburg ejtett, az olasz bajnoki címvédő Udinese és egy másik csapat a Dortmund maradt. Az olaszok adtak volna 52 milla átigazolási és 3 milliós fizetési keretet de én mégis a németeket választottam.
    Tehát Borussia Dortmund:
    A csapat tavaly a 6. helyen végzett így Európába nem jutott ki. Igazolni kaptam 4,5 millió eurót a fizu keret maxon van de remélem egy pár eladással tudom változtatni.Az alapcsapat nem rossz és bízom a dortmundi "csodagyerekgyárban" hátha jön onnan valaki.A többit majd félévkor
  • Forza Italia
    A lényeg h nem kerültem erős csoportba :D:D

• Fisicofan
    Veszprém FC - 2012/2013
    Véget ért a második szezonom a Veszprém kispadján. Az igazolások nem a legjobban sikerültek, de azért Rabóczki mindenképp erősítésnek mondható, valamint Nedeljkovic is egész jó lett, a többiek tölteléknek megfeleltek.

A keret
    Meccsek és a többi
    Játékos stat
    A Magyar Kupában idén sokkal jobbak voltunk, a Mezőkövesd és a Honvéd kiverése nagy teljesítmény volt, a nyolcaddöntőben a Barcika az idegenbeli visszavágón viszont alaposan helybenhagyta a csapatot

A bajnokság nem úgy alakult ahogy szerettük volna, a tavalyihoz képest azért 1 helyezést és 1 pontot javultunk, de ennél több volt bennünk. Az utolsó 3 fordulón kiakadtam szépen, az Óvár a 3 gólját szabadrúgásból szerezte, a Komló Lényegében helyzet nélkül győzött, mi 5 ziccert hagytunk ki, a Siófoknál is jobb volt a csapat, de kaptunk két hülye gólt...
    Novothny lett a legjobb fiatal játékos, az év csapatába pedig bekerült Rabóczki és Nedeljkovic.

A következő idényre már megvannak az igazolások, azt gondolom hogy mindenki komoly erősítés lehet, ezzel a kerettel el kell érnünk a feljutást, ha nem sikerül akkor jó eséllyel továbbállok.
  • Szycsu
    Egyszer nekünk is....

.... lehet szerencsénk a végén :D Am, jó ez a kis magyar delegáció, Juhász fejelgeti a gólokat bajnokságban szép számmal, de, azért nem egy Boulahrouz :D :D :D
  • LasDen #82222
    gratula.....én elbuktam a szuperkupát, real simán átgázolt rajtam....
  • Fyrex
    újabb kupa a vitrinbe, a játékban legerősebb és leginkább labdatartást játszó csapat lebirtokolva, az új érkező 18 éves Cataldo mindent eldöntő gólja:
  • Huni92
    Átfutottam a közel 100 új hszt.
    Szycsu: nem chatelés az, relax :)

viszont ateszegry barátunk hamarosan kikerül a topikot látogatók köréből úgy érzem. már privát üzenet formájában is figyelmeztettem és itt a topikban is, mégsem hagyta abba a pár szavas hozzászólások gyártását, de ennek véget vetek.

elek bának meg üzenem, hogy nem kell a feszkó :)
  • geryboy99
    engem érdekel :)
  • Zenszkij
    Grat Huninak, tényleg újra pörög a topik, jó olvasni a statisztikákat, eredményeket. Én is belevágtam egy ferencvárosi karrierbe, majd jelentkezek ha valakit érdekel.