104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    hozzád majd megy Neymar meg Iniesta úgyis jövőre :)
  • horrorpops
    elképzelhetőnek tartom, hogy nem szimpatizál a menedzserrel vagy a csapattal. vagy egyikkel sem. :D
  • Forza Italia
    Igaz két tizivel de miénk az Európai szuperkupa :D

• Forza Italia
    Fulham együttesét megvette egy arab:( mért nem hozzám jött :D:D
  • bakkerman
    ha te zseniálisan cserélsz,akkor én mit mondjak arra,amikor egyszer úgy cseréltem félidőben,hogy akit betettem lőtt két gólt,abból egyet a saját kapunkba,adott egy gólpasszt,és kiállítatta magát a meccs végén ASD:ASASDF nyerőember volt
  • horrorpops
    azt kell mondjam, zseniális érzékkel tudok cserélni. Moreno Mortiz a becserélése utáni első percben, második labdához éréséből (az első az átvétel volt) gólt szerzett. nem is értem miért nem emeltek még szobrot nekem! :D
    btw szobor. a klub legsikeresebb időszakát hoztam el, ehhez képest még csak a kedvelt személyek között sem vagyok feltüntetve. ez elszomorít.
  • bexinho
    Basszus, észre se vettem, hogy ott van :D Szóval akkor lehet rá pályázni.
  • LasDen #82331
    ha huninak hívnak, akkor igen :D
  • bexinho
    Éjjeli bagoly embléma megszerzése érvényben van? Vagy felejtős?
  • bexinho
    Szép teljesítmény! Első évben én örültem a 3. helynek. De sajnos akkor még nem játszott nálam a kecskeméti kerettagú Balogh Béla :) Nemzetközi szinten is remek teljesítményt nyújtott mindig. Illetve Abdi is sokáig 7+ -os volt meccseken.

Más: Igaz nem meghatározó emberek, és nem is alapcsapatba igazolom őket, de tartalékok (NB2) teamet erősíthetik, valamint talán a mezeladásokat is növelhetik.
    A két sztár, aki év végén csatlakozik a edzőtáborozó csapathoz nem más, mint:
    Robinho (36 éves, 1 évre jön) és Affelay (32 éves, első csapatban még csereként bőven jó lesz)

update: Park Dzsi-Sung jön lejárt szerződést követően holnap hozzám (38 éves, 1,5 évre jön). Szintén tartalék erősítésnek :)
  • Fyrex
    gratulálok, jó látni hogy más is próbálkozik ezzel a taktikával! :)

kíváncsian várom erősebb ellenfelek ellen mire leszel vele képes, hajrá
  • Zenszkij

Sikeresen lejátszottam az első szezonom a Fradi élén. Spoilerbe rakom az értékelést a hossza miatt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A bukmékerek a szezon kezdetén a 6. helyre várták a csapatot, de ezt sikeresen felülmúlva magabiztosan nyertük a bajnokságot.

Tartottam egy kis nagytakarítást a keretnél, sokan távoztak, de sikerült pótolni a megüresedő és hiányposztos helyeket.

Sajnos a szezon elején az Európa Liga második kvalifikációs körében kiejtett az Inter Turku csapata H 1:1, I 0:1. A ligakupára nem fektettem nagy hangsúlyt, így itt a csoportkör jelentette a végállomást. A magyar kupában viszont a döntőig meneteltünk, azonban a Kaposvár ellen elvéreztünk 0-2re, egyszerűen képtelenek voltunk eltalálni a kaput és két kontrából kapituláltunk. A csapat nagyon elfáradt a szezon végére, a sikeres bajnoki szereplés kivette az erőt a játékosokból. Jövőre minőségi játékosokat szeretnék leigazolni, hogy a fáradtság ne okozzon problémákat.

A legnagyobb célom ebben az idényben egy ütőképes labdatartó passzjáték kidolgozása volt, amit véleményem szerint sikeresen elértem. Íme pár statisztika ezt alátámasztandó:

Amennyiben sikerül minőségi játékosokkal feltöltenem a keretet ez még ütősebb lehet. A lényeg, hogy szétpasszoljuk az ellenfelet és a kevés helyzetből értékesítsünk minél többet.

A taktikát folyamatosan finomítom, próbálom kihozni a maximumot az egyérintős játékból.

Otthon control, idegenben standard a beállítás. Shoutok közül idegenben a retain posession és a pass to feet, otthon ezek mellé a play through defence, hassle opponents, play out of defence utasításokkal operálgatok.

Következő idényben a kitűzött cél a bajnokságban megvédeni címünket, a magyar kupát szeretném ugyancsak megnyerni, továbbá a BL-be a csoportkör lenne az álom,de szerintem még gyenge lesz hozzá a csapat.

• Huni92
    az ár sok mindentől függ. gyengébb bajnokságban hiába veszed meg mondjuk 20 millióért a játékost, 1 év után akkor is felére vagy alább csökken az értéke, ha aranylabdát nyer.
    aztán a reputation érték is közrejátszik. minél híresebb, elismertebb, annál többet ér és annál több ideig ér sokat egy nagyobb bajnokságban. casillas esetében semmi meglepő nincs, de ha mondjuk elvinnéd a román bajnokságba, akkor negyedét ha érné.
  • Fyrex
    akkor passzolom, nem tudom mivel arányos valakinek az ára, elvégre nincs összefüggésben szinte semmivel, a piaci értéket nem szemlélteti feltétlen jól
  • gneoka
    nem a tulajdonságaira vagy a teljesítményre értettem hanem az árára
    mármint az sokkal hamarabb csökken , nem?
  • bexinho
    Az szomorú. Bár amikor a 3. szezon után is ugyanaz a csoport, ugyanazok a csapatok voltak, már tudtam, hogy ez valami bug lehet, és ez így is fog maradni. Sebaj, jobb egy DVSC-vel játszani többször, mint pl egy Pápával.
  • Szycsu
    Az idegenbeli 1-1 után még Én sem számítottam erre....

Nagyon jól tolták a srácok. Poacher-ként játszatom az aktuális csatáromat, azóta Sow és Lukaku is magához tért, bár épp most rúgták le Sow-t 7 hétre, bajnokságból pont annyi van hátra..

Palermo - Inter és Lille - Benfica elődöntők a BL-ben (EL-ben MU, Arsenal és Milan is ott lesz.....)

Lehet, hogy hajnalban, de valószínűbb, hogy holnap jövök az egész évessel. Így is csodálom, hogy 5 meccset le tudtam nyomni, de már elvonási tüneteim vannak Sons of Anarchy-tól :DDD
  • Solt
    "Az meg pláne érdekes (még ha valóságban így is van), hogy Ligakupa A csoportban mindig Győr, Debrecen, Fradi, Haladás van."

Ismert bug, elvileg leadtam hibajavításra a magyar kontaktnak...
  • Rudee
    A nagy csapatok ellen nehéz a 4 meccs, de abból lehet tanulni igazán.

Stadiont maguktól építenek, nyilván a 700 fős akármi (ami a valóságban csak 250) azért nem egy nagy izé. Ez meg hosszú évekre elég lesz.
  • Forza Italia
    meglepő volt nekem is h ingyen igazolható. ha a játékosfigyelőm nem szól ott is marad :D

Közben lerúgták az első meccsen. 1 hónap :D
  • Fyrex
    semmi, nemtom mik vannak fent neked, de elég irreális a játékod az alaphoz képest az már egyszer biztos

de persze kinek a pap, kinek a papné, így azér meglesz az a BL
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    aham. Mi a baj vele??? :D
  • Fyrex
    van persie? most komolyan....
  • Fyrex
    kapusnál 35 éves az még teljesen jó kor, semmi extra nincs benne

nekem migliaccio 35 éves és még mindig az egyik legjobb szűrő a játékban
  • gneoka
    Gyakori hogy egy 30 éven felüli játékos, rendszeres játéklehetőséggel megőrzi az értékét?
    A karrieremben az Iker Casillas 35 éves és még mindig 30 millió fontot ér

vagy ritkaság és akkor érdemes "leprintscreenelni" és kirakni a falamra? :)
  • Forza Italia
    olcsón sikerült nagyon megerősíteni a csapatot :D

• Forza Italia
    nálam már egy két csapatot felvásároltak de mért nem engem :D
  • zavbal
    szerintem nincs közöd ahhoz hogy jön-e egy miller vagy sem.Az én mentésemben eddig egyedül a Sporting Gijónt futtatják arabok
  • LasDen #82308
    nemtom hogy van, de ha szar anyagiakban van a csapat, akkor szokott tulaj váltás lenni, bár az nem jár százmilliókkal...anno Genoánál volt váltás edzőségem alatt, de igazából nem érzékeltem nagy változást se a felhasználható pénzekben, semmiben....:D
  • Forza Italia
    hát nem tom h jön de jöhetne. :D amúgy hamarosan jövök az igazolásokkal. Lesz itt meglepetés :D
  • Szycsu
    Hozzánk is jöhetne :D Am, mitől függ, hogy "jön-e"? Éppen mit dob a gép, vagy lehet valamivel befolyásolni? Gondolok itt az elért eredményekre (jó a csapat és azért, vagy éppen fos és azért, hogy fellendüljön) or what?
  • Forza Italia
    Valami gazdag arab átvehetné a csapatot. :D:D Ennyi pénzből nem mostanában nyerünk BL-t :D:D
  • Neoncsoves
    még 30 percig csak 13 euro ez a fos steamen :D
  • Szycsu

És még gólt sem rúgtunk ellened!
  • Forza Italia
    Befejeztem második szezonom a Montpellierel.

Bajnokság szokás szerint végig kemény kiélezett csatában dőlt el. Sokáig 2-3 helyen voltunk de jól hajráztunk.

Két kupából idén csak az egyiket tudtuk megnyerni

Bl ből való kiesés után az EL ban folytattuk ahol nem voltak olyan nagyon nagy nevek így a végén egy francia döntő lett ahol simán nyertünk.

Végül pedig Niang aki brutál szezont futott

• bexinho
    Mennyire motiváló, hogy egy évben 4x küzdj meg mindegyik csapattal? Nálam magyar viszonylatban elég unalmas, amikor egy évben ZTE-vel 5x találkozom, vagy pl Kaposvárral. Az meg pláne érdekes (még ha valóságban így is van), hogy Ligakupa A csoportban mindig Győr, Debrecen, Fradi, Haladás van. Minden évben ezt lenyomni... hjajj.
    Amúgy mit mondtál a vezetőknek stadionépítés előtt? Mivel vetted rá őket? Vagy döntöttek úgy, hogy belevágnak e berúházásba?

Írtam egy féléves összefoglalót (2018/2019 ősz, FTC):

http://bit.ly/P6eGZy
  • Rudee
    Megnéztem, a kb egy év múlva elkészülő új stadion 5825 fő befogadására lesz alkalmas, ami azért jó nagy lépés a mostani nem egész 700-hoz képest.

Alakulgat, vagyis javulgat az anyagi helyzet. Egyik új szponzor 200e, a másik évente 65e €-t ad. Utóbbi 5 évre szerződött. Fizu keretet pár száz euróval emelték, igazolásokra kaptam közel 30 ezret.

Még jó, hogy megnéztem az előző szezon összegzését, csak ott láttam, hogy a 4. hellyel az EL 1. selejtező körében szerepelhetünk. Bár a Metalurgs kupagyőzelme után reménykedtem is benne, de nem írták se a tabellára, se máshova.

A vezetőség az új idényben is EL szereplést vár, megpróbáljuk. De igazolni kell párat.
  • Forza Italia
    de fasza. Mensah mire belelendült a játékba lesérül. Lábtörés 8 hónap.
  • bakkerman
    még függ a koefficienstől is,nem mind1 melyik csapat szerzi meg a helyeket