104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Blum
    Nem varok a felevig,mert irto duhito a csapat teljesitmenye.
    Kaposvarral indultam el,leven hogy kaposvari vagyok es alig 15 percre van ide a Pecsi uti stadion.

Rengeteg taktikat kiprobaltam,de az eredmenyek csak nem jonnek. Ha veletlenul szerzunk egy kis elonyt az elso felidoben,akkor a masodik felidoben hetszentseg,hogy leadjuk,sot...az ellenfel rendszerint konnyeden megforditja a meccset. Atigazolasra termeszetesen egy budos petakot nem kaptam,a Free Transferekkel meg nem megyek semmire. A vedelem rettenetesen rossz, a csatarok pedig egyszeruen nem tudjak ertelmesen befejezni az akciokat,ha golt szerzunk az is azert van,mert az ellenfel hibazott egy orbitalisat. Ime par kep:

KEP1
    KEP2
    KEP3

Van egy eros sejtesem,hogy ezt a pocsek teljesitmenyt nagyreszben a jatekban valo tapasztalatlansagom okozza. Mostanra egyertelmuve valt,hogy az idei ill. a kovetkezo szezonban a fo cel a kieses elkerulese es a tapasztalat szerzes lesz.

Ha van valami jotanacsotok,hogy hogyan-mikent kene kialakitani a csapatot,akkor irjatok!
  • Terminátor14
    Kleint mindig el szoktam adni, tökéletes értékei lennének ,csak éppen lassú, és ez nálam megbocsájthatatlan bűn. Ráadásul érte lehet kapni 1m eurót is kb, szóval duplán buli.
    Jova meg sajnos szar értékeket kapott, a szezon előtt még nem igazán ismerték szerintem, a következő részben talán már használható lesz, ahogy pl Megyeri is...
  • bakkerman
    Kaposvár-Fradi 5-2

a Jova-Klein kettős büszke lehet a kereken 5-ös osztályzatára,mindkettő repült a 2. csapathoz meccs után. Jöhet Végh Zoli,és Grúz a helyükre az alapcsapatba
  • Madix
    Na igen , az lehet, de nézd meg ezt a kommentet..Mai.

horrorpops
    ma 10:16 | válasz | #82767

Szinte teljesen magyar a játék, de nekem még az állítólagos 85%-os magyarosítással sincs ennyi magyar szöveg benne.. :S A képen látható "magyarsággal" már meg lennék elégedve :PP :))
  • Mor3llo
  • geo91
  • Blum
    Kosz szepen! :)
    Amugy kezdtem egy uj karriert,immaron egy NB1-es csapattal,felevnel majd jovok egy kis ertekelessel ;)
  • Fyrex
    hamarosan jövök a 2016/2017es idény beszámolójával

spoilerveszély :P
  • Pettersson
    Köszönöm! Otthon megpróbálom. ;)

Amúgy magam részéről kedvenc orosz csapatommal, a Szpartak Moszkvával vagyok. 2011. júliusában vettem át a csapatot, eléggé szenvedtek. A 6.-7. helyen álltak, azóta eltelt pár forduló és már az 5.-ek vagyunk, de elég nagy az előttünk állók előnye. A játék néha még akadozik, de lassacskán sikerül valamennyire a saját képemre formálni.
  • DONGUBA
    Bocs a ket csataromra ertettem
  • Fyrex
    ha az a célod hogy a csatárod 30 méterről lövöldözzön, akkor ez valóban nem lesz

mivel egyéni játékos beállítás, a többire nem vonatkozik
  • Fyrex
    játékos egyéni beállításainál cross from deep opció, cross ball maxra, csapat beállításainál hosszabb passzok
  • DONGUBA
    Na ezt kiprobalom nekem is hasonlo a problemam...de akkor nem fognak sokkal kevesebb golt rugni tavolrol?
  • Fyrex
    játékos egyéni beállításainál run with the ball maxra, long shots minimumra
  • Zenszkij
    mert ehhez a verzióhoz nem készült tökéletes magyarítás, nem fogsz találni ilyet
  • Fyrex
    1.) lassítsd le a játék sebességét
    2.) figyelj oda jobban miket mondassz félidőben
    3.) cserélj okosabban
  • Madix
    Srácok a magyarosítás miért nem müködik teljesen? Szinte csak a kupák,és az országok vannak magyar nyelven.. :/ Valaki help?
  • szabii98
    szokás szerint a fradi 95. percben egyenlít a 3 perces hosszabításnál...pont kieső helyen vagyunk , ez nagyon jól jött
  • Zenszkij
    Toljad csak az újpesti blogot, engem is érdekel ki mire jut a magyar bajnokságban. Hajrá! Délután én is jövök a harmadik ferencvárosi szezonom értékelésével.

Blum: short pass, work ball into box, play through defence utasításokkal próbáld. A játékosok egyéni utasításánál vedd le a long shots-ot (távoli lövés) minimálisra.
  • horrorpops
    miért feltétel, hogy egy kiütéses győzelem után -bárki is az ellenfél- biztos, hogy ponto(ka)t veszítesz?
  • zyndar
    Én 4-2-4et játszok és winger beállítással szerepelnek a szélsők. Állítsd még be a drill crosses-t, ami a laposan betett, esetleg belőtt labdákat jelenti. Nálam így hatékony.
  • horrorpops
    kár, hogy nem a bajnokságban tudtunk gólarányt javítani.

• Pettersson
    Akkor én is jönnék egy kicsit láma kérdéssel.

Pedig régóta játszom a sorozattal, de ezt nem nagyon tudom megfejteni, hogy mitől van...
    Szóval adott egy 4-2-3-1-es vagy egy 4-2-4-es felállás (utóbbi az, amikor a két szélső egészen fel van tolva a taktikai táblán az ellenfél térfelének a közepére...), vagy akár egy 4-1-2-3-as formáció.

A kérdés az, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a szélsők rugdossák be középre, kicsit angolosan a labdát, hisz ott kb. 3 ember vár rá, ebből gyengébb csapatok ellen kettő tök üresen, de a szélső csak vár, csak vár, csak vár, ameddig be nem éri egy védő és jön a szöglet...

Próbálgattam már mindenfélét, de 10-15 beadásból max. 1, vagy 2 sikeres, gyakorta az is csak szögletből.

Ha, esetleg volna ötlet, szívesen venném.
  • horrorpops
    a játékos utasításoknál állítsd be, hogy ne lőjön távolról, valamint ha jól emlékszem a mérkőzés eleji utasításoknál beállítható olyan, hogy vigyék be a 16-oson belülre a labdát.
  • szabii98
    az amúgy fasza, hogy 1. félidőt végig mutatja ez a köcsög játék, 2. félidőben meg bevillan 2-3 helyzet, abból 2 szöglet az ellenfélnek, és természetesen kettő gól...és akkor csinálj valamit, de vigyázz mert az óra pörög mint állat és fél mp múlva már 80. perc van, holott 69. percben lőtték a második gólt. -.-
  • Blum
    Sracok,kene egy kis help!

Hol a fenebe tudom beallitani azt,hogy a tamado jatekosaim vigyenek vegig egy-egy akciot. Kapnak egy labdat,1 az 1 ellen megy a tamadas (sot,van amikor letudna passzolni egy teljesen ures embernek,aki fut mellette) es nem viszi be a labdat egeszen kozel a kapushoz,hanem mar nagyon koran ellovi. Persze az esetek tobbsegeben nem talaja el a kaput sem. Van erre valami opcio? (FM2012-vel jatszok)
  • Madix
    Hát srácok felraktam azt a bizonyos magyarosítást...de ez inkább 15 % magyar, 85 angol. Nem fordítva.
  • stYme
    1. év felénél nagy szarba voltam, mert le töltöttem egy adatbázist. Magyar téli átigazolások és azt nem tudtam megcsinálni, hogy Rodi legyen az elnök:S télen meg ugye jöttek a játékosok, bár csak 2 emberért kellett fizetni és a fizetésük se a legmagasabb. De nem jöttek olyan jól. Balogh, Kovács, Tajthy és Szokol nyáron mentek is.
  • stYme
    Néztem a beszámolóidat, hogy nincsenek ott sajnos :S nálam első évbe a Fradi sokáig a 16 . helyen volt. Gondolom az EL miatt, de végül top10-be kerültek azt hiszem :D
  • bexinho
    Oh.... azonnali hatállyal ki is rúgtak. Az utódom nagy valószínűséggel Róth Antal lesz, akit a Pakstól küldtek el márciusban. Úgy érzem jegelem egy ideig ezt a válogatott témát. :D
  • bexinho
    Persze hogy! Én minden beszámolót el szoktam olvasni, mert érdekel ki mire viszi adott csapattal. Sajnos nálam az Újpest nagy gondban van, hiszen talán már a 4. éve, hogy NB2-ben sínylódik. Ugyanez elmondható a Vasasról és a Honvédról. Lassan nem lesz ősi riválisa az FTC-nek. :(

ˆ zavbal: Velem is előfordult u.ilyen bug. Annyira idegesítő volt, hogy szinte már sírba kívántam a mentést. Nem emlékszem pontosan, de szerintem 2-3 (játékidő) hónapon keresztül szenvedtem vele. Aztán a játékos eligazolt máshová, így megoldódott.

Más: válogatottál szörnyen szerepelek. A vezetőség nem hőzöng, se a közönség. Legutóbbi eredményünk hazai pályán eb-selejtezőben Wales ellen 0-5. Most ebben a percben fújták le a németek elleni idegenbeli meccsünket: 5-0
    Nem tudom mit tegyek. Váltottam taktikát, személyzet csere megvolt (igaz nem befolyásolja a meccs eredményt), mindig érték-forma-játszott meccsek alapján állítom össze a csapatot...
  • stYme
    Én szerintem nyitok egy blogot, pár napja kezdtem az Újpesttel amint befejezem a 2.szezont jelentkezem. Remélem a Ferencvárosi kollégák és mások is szívesen olvassák majd :)
  • realfan91
    Sziasztok..Kár h nem lehet hivatkozásokat betenni, nem rég regeltem, hogy megírhassam a kis 2 éves beszámolóm, de nemtudom a képeket mellékelni így..:/ (30 nap..)
  • Madix
    Hogy a fene enné meg..ahogy leírom a kérdést, úgy meg is találom... -.-
  • Madix
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne magyarosítás letölthető valahonnan, vagy még sehol sincs? :) Válaszokat előre is köszönöm :)
  • Solt
    Urak!

FM 2009-hez NB1 NB2 mezcsomagot tud valaki? Sehol nem találok... :S
  • Fyrex
    gratu!
  • Zenszkij
    Persze hogy érdekel. Toljad a helyzetjelentést majd :).
  • zavbal
    Kérdésem lenne: az üzenetek automatikusan törlődnek? mert van egy hír egy szerződés hosszabításról.Mikor megkaptam olyan piros felkiáltójeles hír volt mint például a regisztráció csak itt tovább tudtam menni.Azóta viszont akárhányszor Spacet nyomok hogy folytassam mindig bedobja és már idegesít.Nem lehet valahogy kitörölni? a srácot levettem shortlistről és a hírfigyelőből is.
  • Janika114
    Sziasztok!
    Rudee munkájának és segítségének hála, kezdtem egy karriert kis városom csapatával, az NB III Tisza csoport tagjával, Nyírbátorral.

3 játékos volt megcsinálva a valós csapatból, amatőr klub ezért sajnos ebből kettőt el is vittek tőlem, igazoltam vagy 20 embert akik közül főleg Hart István vált be.

Nagyon jól kezdtük a szezont kb 10-11 fordulóig hibátlanok voltunk, ekkor jött egy kis hullámvölgy, előbb leikszeltünk Tiszakanyárral, majd jött Kisvárda aki a valóéletben is mumusa Bátornak és kikaptunk tőlük 1-0-ra. Szerencsére a hasonlóerősségű Hajdúböszörményt megvertük így 1. helyen állok féltávnál.

Most attól félek hogy csapatot szétkapják szünetben majd, mivel mkinek csak amatőr szerződése van.
    Ha érdekel a folytatás valakit akkor év végén újra írok egy kis helyzetjelentést.