104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    amint ellene játszok be fogom linkelni a meccs statisztikáját! bár ha jól emlékszem még jópár forduló múlva fogok velük játszani. De nagyon kivételeznek velük...EL selejtező miatt az első 2 bajnoki fordulóban nem kellett meccset játszaniuk, de természetesen simán kiestek az EL 4. fordulóban...halaszthattak! én persze nem! :D kíváncsi leszek én is mennyire lesz ellenfél az APOEL, Anorthoszisz, AEL Limasszol, Apollon Limasszol négyes. Úgy gondolom egyelőre ők lesznek azok akik megszorongathatnak...bár kiscsapatok ellen is benne van a botlás lehetősége, főleg amíg nincs összeszokva a gárda
  • bakkerman
    eddigi EL meccseim
    vs OB otthon 0-3
    vs Spartak idegenben 0-3
    vs Atletico idegenben 1-3 itt már tudtunk lőni egy gólt,Fagu révén! :DD
    bajnokságban 9 forduló után holtversenyben vezetünk,veretlenül még.
  • szabii98
    Az APOEL mennyire ellenfél? Kíváncsi vagyok egy meccsedre ellenük :) :D
  • sas96
    FM2011
    Hali mindenki!

mint írtam lentebb Ciprus szigetére vettem az irányt, választott csapat az Omonia Nicosia lett. Meglepődtem hogy a csapat a Bajnokok Ligája selejtezőben indul, de oké! :-) Most írnék 1 kis szezon eleji összefoglalót a történtekről.
    Először kezdeném az átigazolássokkal. Elég jól sikerül szerintem erősíteni, de sajnos az érkezők közül mindössze 2 játékos kaphatott szerepet a csapatban a BL selejtezők során, Bogavac és Markovski. Barátságos mérkőzést nem sokat játszottunk, ennek oka az hogy a selejtezők közbeszóltak, nem volt elég hely a naptárunkban.
    Nézzük a komolyabb sorozatot...Bajnokok Ligája selejtező. 2. körben csatlakoztunk be, ellenfél az Inter Baku volt akiket kettős győzelemmel(3-0,5-0) búcsúztattunk. A 3. fordulóban 1 eléggé erős csapatot kaptunk a norvég bajnok Rosenborg "személyében", itt is kettős győzelemmel mentünk tovább, de jóval nehezebb volt mint az előző forduló.Idegenben mondjuk K.O. 4-1, otthon pedig 1-0-ra nyertünk. Jöhetett a playoff...ellenfél a cseh Sparta Praha. Nem örültem nekik rápillantva a keretükre...ők voltak az esélyesek, bár így volt ez a norvégokkal isElső meccsen nem érdemeltünk vereséget, nyernünk kellett volna szvsz. Nem sikerült..de az 1-1 egész jó eredménynek számít. Jöhetett a hazai mérkőzés. Le akartam minden áron nyomni őket, ennek az lett az eredménye hogy az első kapura lövésükból gólt kaptunk..0-1...félidőben ezzel is fordultunk. Aztán a 62. percben LuaLua gólt rúgott, 1-1 és a meccs további részét sérüléssel a pályán kellett töltenie, de még úgy is hasznosan játszott. 1-1 a vége is, hosszabbításban pedig nem esett gól. A büntetőpárbajban felül tudtunk rajtuk kerekedni, nagyon magabiztosan lőtték a srácok a büntiketSparta Praha(hazai meccs)Ezzel a hatalmas sikerrel bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe ahol elég kemény ellenfeleket húztak mellénk, igazi célkitűzésünk nincs is, de a pénzt már megkaptuk a szereplésért,már megérte! :P Itt a selejtezők eredményei tekinthetők meg összegezve
    A bajnokságban 2 győzelemmel nyitottunk, egy 3-0 otthon és egy 2-0 idegenben. A csapatok nevét hadd ne írjam le... :D a 2. meccsen tartalékosan szerepeltünk a Sparta visszavágó miatt. Következő bajnoki meccsen az Apollon Limasszolt látjuk vendégül. A keretünk egyébként eléggé bő...rengeteg játékost elengedek év végén..sokan teljesen fölöslegesek. Ennyi lett volna ez a kis szösszenet, remélem nem lett unalmas! :D
  • bakkerman
    nincs nincs,bár én csak az albánt használom,majd kipróbálom a többi kisebb országot is
  • bakkerman
    én direkt olyat kerestem ami még a 12.0.4.hez készült ősszel,így nem tudok nyilatkozni sajnos :/ nézz utána az fm-basen a hozzászólások között :)
  • Pettersson
    Dolgozom, ezért egy linket tudok adni:Projekt Ö

Egy gyors reg., majd letudod tölteni és ez már egy javított verzió, viszonylag korrekt és stabil is. ;)
  • Utley
    ha megvan még akkor örömmel elkérném :)))
  • Zenszkij
    Ez jó a 12.2.2-es patchez?
  • Blum
    Veletek elofordult mar hasonlo?
    Lepek be a jatekba,toltom be a mentesem,erre ez a fos kiirja hogy en nem vagyok egy klub menedzsere sem. (magyarul munkanelkuli vagyok) Tegnap este meg vigan jatszottam a Tenerifevel. Most ezzel mi az franc van?
  • Pettersson
    Cserékkel nincs gond? Nekem volt egy osztrák liga kiegészítőm és ott csak 3-at lehetett nevezni, az meg nem tetszett.
  • bakkerman
    én ezt használom :)) Sok sikert,hátha valamelyikünk bejut egy ilyen kis ország csapatával a BL-be :))
  • Pettersson
    Skacok, valakitől kaphatnék esetleg egy bosnyák ligát aktiváló korrekt adatbázis módosítást?

Látván a Szkanderbéget, kedvet kaptam egy jó kis Zeljos karrierhez. :)
  • realfan91
    Oké, akkor egy arany középutat fogok választani legközelebb. :D Köszi a tanácsokat.
  • Zenszkij
    Alkalmazkodni kell, így igaz. Sőt ha cserél az opposition instructionsre is rá kell lesni. Lehet épp behozták RVP-t és te még csak nem is fogod őt egy védővel, sőt szabad teret hagysz neki....figyelni kell.
  • Terminátor14
    Annyi a lényeg szerintem, hogy nem szabad magadra húzni az ellenfelet, szóval no defense taktika, meg a védőket nem szabad visszahúzni nagyon.

Ezen kívül aztán persze lehet ügyeskedni a játék lassításával, több védő behozatalával stb. De ha konkrétan védekezni próbálsz, akkor mindig megszívod.
  • realfan91
    Hát megpróbálok majd nem visszaállni, de ha egy erősebb csapat, mint pl az Arsenal változtat a taktikán meccs végén és beteszi full támadóba, sztem alkalmazkodni kellene, lehet h a játék nem így van megcsinálva, de én már sokszor megjártam azzal, hogy nem változtattam és hagytam támadóba a végén.
  • Zenszkij
    Én ha a végén nem akarok gólt kapni de nyomnak, mint a dög, a 80. percben lépek. Narrow width és időhúzás a maxra, bal-jobb hátvéd védekezőbe, play out of defence, rövidpasszos játék. Még a Barcelona ellen sem kaptam gólt így a Camp Nouban, 0-0 lett...10 emberrel.
  • bexinho
    Én meg azt figyeltem meg (régebben is írtam már), hogy bármikor változtatok a taktikán vagy cserélek meccs közben (akkor ugye szürkék lesznek a választható részek), 10ből 9-szer biztosan gólt kapok... majd szépen végrehajtja utána azt a játék, amit utasításba adtam. Megtanultam, hogy sosem szabad akkor taktikát váltanom, amikor náluk van a labda, vagy nálam, vagy éppen nincs kint játéktéren kívül.
  • Terminátor14
    Állj vissza nyugodtan, válts védekező taktikára, ez lesz az eredménye 5-ből 4-szer! ;)
  • realfan91
    De vissza kell állni, mer ha nem akkor létszámfölénybe kerülnek. Középpályáról mki beindul és egy-egy beadásra 3-an 4-en érkeznek középen. Nem lehet azt csinálni. Meg amúgy is támadószellemben játszok, feltolt védelemmel, ők meg épp 3 csatárral voltak kb a két belső védőm volt velük egy vonalban és egy indítással nekem végem lett volna.
  • Terminátor14
    Szopatás, amiért visszaálltál, ilyen egyszerű. Pont ezt nem szabad, különben borítékolható az egyenlítés.
  • realfan91
    Ez egy kibszott vicc ez a játék. Arsenal ellen vezetek 1-0-ra. Semmi helyzetük nincs a meccs vége felé, visszább is álltam hogy ne legyenek létszámfölényben támadásoknál meg ne indítgassanak le. Erre jött a 94. perc, miután 4 perc volt a hosszabbítás és a gyökér belhátvédem hátáról odapattant Wilshere-nek, aki leindította Bendtnert, a mellette álló védő rossz ütembe lépett ki mellőle, nem volt les és beverte. De úgy tudtam hogy gólt kapok a végén. Akkor bug ez a játékban...
  • Terminátor14
    Minél nagyobb az éves forgalmad és a nyereséged, annál többet kapnak. Ha veszteséges volt a szezon, akkor nincs osztalék. De pontosan nem lehet tudni előre, változó. Legalábbis én így tapasztaltam.

• Juliano82
    van ez a részvényesek osztalék kifizetése. Annak mértékét pontosan mi határozza meg? Csak mert semmi logikát nem találtam benne....
  • DONGUBA
    Epp ezert volt odairva hog SAJAT jatekkal jatszok de elnezest hogy megosztottam veled.
  • Terminátor14
    Az hogy belenyúlkálsz editorral a játékba, számomra teljesen hiteltelenné teszi az egészet, te egy külön játékkal játszol, amire őszintén szólva nem vagyok kíváncsi. Már bocsi.

Egyébként már írtam, hogy nekem sem bővítettek soha stadiont, de 2-3 év után felejtős egyébként is. El kell érni ,hogy 15-16000 néző legyen minden meccsen, aztán majd építenek újat. És azt már esetleg bővítik is.
  • DONGUBA
    Nekem az istenert nem karjak boviteni a stadiont..most jn a 3. ev....en sjat jatekot csinaltam...editorban levittem hogy egy ev utan kajanak magyar allampolgarsagot a kulfoldiek hatha beepul par a valogatottba:)))...elso evben EL csoportkorben kizugtunk masodik ev bl csoportkor kzugtunk 3-kent.EL-ben egy kort mentunk.
  • Terminátor14
    Értem én, de én már a 4. bl-t nyertem, sok éve mi vagyunk az elsők az európai csapatok ranglistáján, most már a rep-ben is 5. vagyunk ha jól emlékszem, Barca, Inter, Reál, Mu van csak előttünk.

A Stadion 45000-es, meg is telik szinte mindig.
    Szóval úgy érzem elértem mindent, amit lehetett.

2-3 szezon óta csak az hajt, hogy generáljon már hozzám egy fullos magyar tehetséget a játék, de minden hiába. Illetve még az volt a célom, hogy az NB1-et felhozzam a legrangosabb 12 liga közé, így végre 3,5-es lenne a rep-je, de ezt meg egyedül nem tudom elérni, a többi magyar csapat meg nem elég jó sajnos :(
  • Fyrex
    kösz mindenki :)

#82916: 4-2-3-1 a felállás, és van egy labdabirtoklásra épülő lassú rövidpasszos, meg egy bátrabban támadó gyors taktikám
  • szabii98
    2 millát kaptál? én vidivel el 4. selejtező körért 170e eurót. :D
    Majd jövőre megpróbálom énis az EL csoportot
  • bakkerman
    na ennyi volt a BL-es szereplés,de szerintem tisztesen helytálltunk a norvég bajnok ellen,ők már más kávéház,ahogy tartja a mondás :)
    BL playoff kör
    Rosenborg-Skenderbeu 2-0
    Skenderbeu-Rosenborg 1-2
    Ez a (nemvárt) menetelés anyagilag,és szakmailag is nagyon rendbe teszi a klubot jópár évre,a playoff körös búcsúzással kaptunk 2.1m€-ót,az EL csoportkörért pedig 1m€-ót,és majd még fogunk év végén a TV-s jogdíjakból is valamennyit lecsippenteni :) a koefficiensünk pedig alaposan megfog ugrani jövőre.
    az EL csoportunk: Atletico,Spartak Moscow,OB Odense
  • bexinho
    Grat! Hazard Messi magasságokban játszik az én mentésemben. Arsenal igazolta le pár éve, majdhogynem 9-es összosztályzata van az angol bajnokságban. Kíváncsi vagyok IRL mire viszi a Chelsea-ben. 2 éve még csak nem is hallottam róla (korosztályos válogatott szerepléseit leszámítva).

Vass Ádám nálam a Juvében teljesedett ki, majd parkolópályára helyezték (pedig jó formát mutatott). Szerződés lejárta után leigazoltam a Fradi. Csereként még mindig remek játékos, pedig már nem fiatal :)

Terminátor14: Szerencsére én még annyira nem unom, már csak azért sem, mert régebben is mindig akkor untam rá egy mentésemre, amikor igazán beindult volna az, amit annak idején el akartam érni. (Annak idején a York City-vel jutottam fel a premier ligába, majd EL helyet érve nem folytattam tovább. Ha jól emlékszem jött is az új rész). Most szeretnék kiteljesedni ezzel a mentéssel, és majd idővel talán egy Fulham-et bevállalom a negyedosztályban, ha csak ki nem esik onnan is.

...vagy ha kijön egy megye1-2 adatbázis, akkor azzal kezdek egyet :)

• stYme
    Mindjárt végzek az újpesti karrieremmel. Most a szívbaj kerülgetett, és annyit elmondok, hogy közel nem lesz olyan sikeres év mint az 1. :(
  • bexinho
    Összeszedtem néhány fontosabb igazolásom az FTC-s karrieremből:
    http://bit.ly/O7WzTI

Jelenleg amúgy így állok (az idei bajnokság szorosabb meccseket is hoz):
  • TeeBee03
    Esetleg letudod írni, hogy az editoron belül hol találom ezt, mert én nem jöttem rá? :) előre is köszi
  • Terminátor14
    Grat mindenkinek, a pármai sonka nagyon finom eredményeket produkál és a Hali is bíztató! :D Az albánok meg kemények :)

Én újabb idényen vagyok túl a Fradival, hazai meccsek szabin töltve folytak, mindent sikerült megnyerni. 100m euró értékben adtam el játékosokat, már akik öregek voltak. Távozott a csapat 2 legendája is, úgyhogy kíváncsi leszek a következő idényre. Valószínűleg ez lesz az utolsó, kezdem kicsit unni a dolgot. Vártam egy igazi magyar sztárt a saját utánpótlásunkból, de úgy látszik túl sokra vágytam...:P
  • Blum
    Grat!

Megkerdezhetem,hogy milyen felallasban es milyen taktikaval jatszatod a csapatot?
  • Fyrex
    FC Parma 2016/2017

A szezon elején úgy gondoltam itt az ideje költekezni, hogy végre meglegyen a tripla, és minden kupából legyen egy a vitrinben. Ennek fényében igazoltam a nyáron.

A bajnokságban a tavaly 10. helyen végzett Fiorentina, és a gép által favorizált szupervédekezésű Milan között folyt a verseny idén, de hálistennek minden jó ha a vége jó! :)

Az olasz kupában végig a fiatalok és padozók játszottak, de így is könnyedén hoztak minden meccset.

A BL menetelés is jól sikerült, mi több, kitűnően! TRIPLA! :)

A házi gólkirály idén is, zsinórban harmadszor Julio Irusta lett 23 góllal, míg a gólpasszokat sorozatban második alkalommal Ignacio Vendakis nyerte 27 asszisztal. Utóbbi lett a szurkolók szemében az Év Játékosa is.

Köszönöm a figyelmet! Ha kérdés/kérés van nyomassátok!
  • Blum
    :DDDDD