104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Dzeko verbeli....Tevez is..
  • juvemarci0818
    Sziasztok!
    úgy gondoltam regisztrálok ide mert szeretek FM-ezni és szeretném megosztani eredményeimet is.és Profiktól mindig jó tanulni... :)
    A Football Manager 2012 az első olyan FM GAME amit komolyan veszek és játszk! (előtte probálgattam a 2011-et))

kezstem egy menedzsert a Juventussal és meg is van a taktikám (egy 4-5-1)
    csak egy VÉRBELI BEFEJEZŐ CSATÁR kéne!
    tuttok valakit ajánlani??

de lehet hogy kezdek eggyet a kitván vagy macedón bajnokesélyes csapattal is!

+ hogy tudok képet készíteni az FM-ben???
    köszi a segítséget és bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett!
  • DONGUBA
    Bodit nekem 300 ezer fontert adtak el csak
  • szabii98
    ajjj istenem...10 fordulóval a vége előtt x egy MTKval...és akkor még aztmondja az újságíró, hogy 2 pontot raboltunk tőlük? oké... szerencsére a Loki-Kecsó is x lett, de ettől nem tűnik el a 7 pont hátrány :D
  • bakkerman
    Neymart be kell rakni AMC-be vagy valamelyik szélre,target mannek,nála jó helyen van a labda,megindul,vagy gólt lő,vagy gólpasszt ad,a játékban teljesen ugyanaz mint Messi
  • Forza Italia
    nem. Bódit 65k ért Simacot meg 24k ért adták el.
  • Blum
    Eszemeletlen a srac :D Kepes megindulni a felpalyarol es atvinni 4-5 emberen majd a vegen olyan passzokat ad lehetetlen helyekrol,hogy az eszmeletlen. :)

Lattam,hogy sokan tamadokent alkalmazzak,de nalam ugy nem jott be. Ellovoldozte a vegen az egbe a labdakat meg nagyon sokszor onzozott. Supportkent sokkal hasznosabb.
  • ROCKnROLLA
    koszontem !
  • bakkerman
    Neymar hogy muzsikál?
  • Rudee
    Gondolom sok éves részletre vetted őket akkor.
  • Blum
    Na,en is jovok egy kis helyzetjelentessel

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miutan a Tenerife mentesem osszefosta magat,gondolkoztam mit probaljak ki es vegulis Braziliaban kotottem ki a Santos menedzserekent.

Rengeteg felesleges jatekos volt a keretben,oket el is adogattam. Igy osszejott kb. 3 millio bevetel kapasbol. A baratsagos meccsek egesz jol mentek,egyedul a Nice viccelt meg minket es csak egy dontetlent sikerult osszehozni,de nem bantam..ereztem egy hogy nemi csiszolgatassal jo lesz ez.

Leven,hogy nem nagyon vagyok a kepben a Del-Amerikai futballt illetoen igy meglepodtem hogy nem kapasbol az orszagos bajnoksag kezdodik,hanem a Sao Paolo Allami bajnoksag. Sebaj..fussunk neki.
    Olyannyira jol ment a jatek,hogy kapasbol 13 meccset nyertunk zsinorban es mindezt kapott gol nelkul. KEP
    A klub bevetele rettenetesen megnott,a szurkolok szama radikalisan gyarapodott rovid idon belul a vezetes pedig termeszetesen mindezzel elegedett volt.

Aztan jott a Corinthians elleni merkozes ami kemeny dionak bizonyult es csak egy 1-1-re futotta,de hatalmas elonyunk volt ekkor es nem nagyon aggodtam. Aztan a vegen kicsit elfaradt a csapat es sikerult belefutnunk egy Sao Paolo elleni 4-2-es pofonba KEP ,majd a Castanoval X-eltunk es a vegen a Portuguese picsazott el minket rendesen KEP,de vegul 3 pontos elonnyel,listavezetokent mentunk a negyeddontobe. A negyeddonto eleg sima volt, a Ponte Preta csapatat vertuk meg 2-0-ra. Igy mentunk tovabb a az elodontobe.

Az elondonto eleg izgalmasra sikeredett,de vegul tizenegyesekkel tovabb jutottunk,Rafael kapus 2 szenzacios vedesenek hala. Es igy bejutottunk a dontobe ahol a Corinthiansal talalkoztunk,amit (es ezert eg is a pofam :D) sikerult szabadsagon toltenem es lemaradtam a meccsrol :D Lenyeg,hogy az elso meccsen a 94. percben kaptunk egy buntit,amit Elano kegyetlenul bevarrt,a masodik meccsen pedig az 55 percben Burges lott egy golt.

1. merkozes
    2. merkozes

Szoval megnyertuk a Sao Paolo allami bajnoksag dontojet 2-0-as osszesitessel. :)
    Es igy az Argentin Independientevel fogjuk jatszani a Recopa dontot. :| Kemeny lesz... Azt meg azert hozzatennem,hogy egyetlen jatekost sem kellett igazolnom meg. Sikerult ket taktikat osszeallitanom es mindketto mukodik... ugy ahogy. Ha az egyik osszeallitasban nem tudok valakit potolni,akkor atallok a masikra :D

Vegul egy kep a leginkabb bevalt osszeallitasrol. KEP

Kozben elkezdodott a rendes bajnoksag is,szerencsere gyozelemmel nyitottunk. A media a 4. helyre var minket. Hat kivancsi leszek.

Ha valamit osszekevertem (mert mar en se nagyon ertettem a vegen,hogy mit is irok) akkor elnezest. :D
  • Forza Italia
    nem voltak drágák meg a fizetésüket is sikerült kifizetni.
  • Rudee
    Off topikba találsz az első oldalon.
  • Terminátor14
    Az Nb1-ben nincsenek annyira nagy különbségek, Loki, Vidi, Etó lóg ki kicsit felfelé, ha jól láttam, de ennyi :)
  • Rudee
    Arról volt szó, de reputáció szempontjából sok csapat messze van a Fraditól, így nehezebb olyan "jó befektetést" igazolni.
  • Terminátor14
    Ha jól emlékszem nb1-ről volt szó, csak azért írtam :) Ott már lehet azért jó pénzeket leakasztani.

Ha lentebbről indul az ember, akkor nehéz.
  • Rudee
    A Fradi azért már más kategória, mint pl a korábbi csapataim
    Ott a teljes keret havi fizetéséből 1-2 korábban irányított klubomat meg lehetne venni portásbácsival meg takarítónénivel együtt
  • szabii98
    looooooooool
    ha úgy válaszolok, hogy nem kellett volna 11-gyes akkor azt mondják hogy az lett volna, ha kritizálom a bírót(ez van többször) akkor figyelmeztetnek v. eltiltanak, merthogy 'nemvolt az...' ?
  • DONGUBA
    Igy van...en az elejen igazoltam wawa nevu vedot es elso ev vegen mar 1 millat adtak volna erte.
  • DONGUBA
    En nem hallottam meg rola.
  • Terminátor14
    Nekem a Fradival azért más a tapasztalatom.
    Pl ha leigazolok 250k-ért egy fiatal, gyorsan fejlődő védőt, akkor fél éven belül akár 1m euró fölötti összekegeket ajánlanak érte.

Aki jó, és még játszik is a csapatban, azt el lehet adni bőven az értékén felül.
  • Rudee
    Szerintem max 30%-ot érdemes rátenni az értékre. Legalábbis az eddigi kis csapatos próbálkozásaimnál azt láttam, hogy kb annyival drágábban még elviszik.
    Illetve érdemes még plusz bónuszokat kérni eladáskor. Attól függően, hogy a játékos milyen szerepet fog betölteni. X számú bajnoki meccs vagy gól után pár ezer €-t még simán megadnak. A korábbi finn mentésembe volt erre példa. Eladtam egy játékost az első osztályba huszon valahány ezerért, amikor ért 12-t vagy 15-t. De mellé kértem 8 ezret 10 bajnoki gól után, ami meg is lett. Az meg mégis csak jó az eladási összeghez képest.
  • LasDen #83052
    mi az a cheatszöglet???
  • 00mate
    Hát valahogy volt egy rossz érzésem, hogy ez lesz a válasz. :/ Nem szívesen adnám el őket, mondjuk van egy 6-7 játékosom, akikért már be fognak szerintem jelentkezni. Hogyan tudnám eladni a legnagyobb nyereség érdekében? Szoktam azt csinálni hogy a transfer statusnál beállítok egy nagyobb összeget( mondjuk 80k ér a játékos, én meg beállítok 500k - 1M eurót), csak az a baj hogy senki sem jelentkezett még, ilyen 10-20k-ért meg nem akarom eladni. :D Valami ötlet?
  • Rudee
    Én pl azért szoktam 3 naponta edzőmeccseket nyomni a téli és nyári szünetben, mert egész jó bevételek lehetnek, ha sikerül megfelelő ellenfelet találni. Igaz sok idő végignézni, hogy melyik nap milyen külföldit lehet meghívni, de megéri. Meccsenként 5-10e € bevétel is sokat számít. Meg ez mellé szoktam kérni anyaegyesületet, mert azok is adnak évente pár tízezer eurót. Sok kicsi meg mint tudjuk sokra megy. E mellett a fizetésekkel is lehet játszani, de ott azért annyira nem érdemes, mert alacsonyabb összegért nagy eséllyel csak jóval gyengébb játékost találsz.

Ha a -1 millió euróban értendő, akkor viszont el kell adnod 1-2 játékost, mert lehet hogy a vezetőség nem fektet be több pénzt, hanem elküld a fenébe a rossz anyagi helyzetre hivatkozva.
  • Huni92
    megkérek mindenkit, hogy maradjunk a Football Manager témánál :) vegyük úgy, hogy mindenki részvétnyilvánítását tudomásul vettem látatlanban is. :)
    van egy véleményem erről, de inkább nem fejtem ki.
  • Terminátor14
    Csak a nemzetközi meccsekkel tudsz lóvéhoz jutni, vagy ha eladod a játékosokat.

Van egy csomó afrikai ökör, megveszed őket 50-100k-s áron, aztán tovább adod fél misiért.
    Később, ha folyamatosan jó eredményeket érsz el, akkor jönnek majd új szponzorok is.
  • 00mate
    NB 1-es menedzsereket kérdezném, hogy a folyamatos minuszok ellen mit lehetne csinálni? Ahogy látom a csapat formáját, nem hiszem hogy oda fogok érni az EL-t érő helyekre, és azért a jövőbeli igazolásokat elnézve, nem hinném hogy egyáltalán sokáig eljutnék benne. És már -1 millánál járok majdnem. Adjam el legjobbjaimat és vegyek helyettük kevésbé jó, de jóval kevesebbet kereső játékosokat? :)

Előre is köszi a választ!
  • Huni92
    vegyél vissza és ne nézd hülyének a társaságot! nem ma kezdtél játszani ezzel a játékkal, szóval ne próbáld meg megetetni, hogy nem tudtál eddig erről a szöglet cuccról.

egyébként csak annyit szeretnék, hogy az eheti hét menedzsere szavazás azért maradt el, mert rendezvényszervezéssel foglalkoztam, és egyszerűen aludni sem volt időm jóformán.
    valamint van esély arra, hogy ezen a héten sem lesz szavazás, ugyanis sajnálatos módon ma haláleset történt.
    megértéseteket köszönöm.
  • 00mate
    Igen, nyáron :P És akkor nem is lehet mit csinálni ezzel? Ha el tudnám adni jó pénzért, a gép akkor is 0 euróért fogja eladni?
  • Rudee
    Bódit meg Simac-ot hogy sikerült megszerezni?
  • Zenszkij
    Elmentél holidayre fogadjunk? Csak akkor csinál ilyet a program. Ma én is befejezem 4. évemet a Ferencváros kispadján. Holnap jövök az értékeléssel. Brutális szezont futottunk :).
  • Forza Italia
    valami miatt nem tölti be a képeket. Akkor majd ha jó lesz a noob akkor beteszem őket
  • Forza Italia
    Rosenborg elleni meccsek

BL csoportkör

Ajax elleni első meccsünk

• 00mate
    Az meg mi az anyám kínjáért van, hogy egyik játékosomat a gép állandóan beteszi not needed by the club-ba, és 0 átigazolási összeget kér?? Rohadt idegesítő, hogy állandóan át kell tennem ezt. Aztán mire visszateszem nélkülözhetetlenre, rá pár nap és megint ugyanaez az állás... A szerződésében nincsen semmi ilyen 0 euróért elvihető záradék.

Valaki tudna ebben segíteni? Vagy lehet hogy megint egy bug?
  • geo91
    az adott játékos adatlapján, transfers & contracts / set trasfer status. ott pedig az unspecified helyett beállítod a legmagasabb összeget amit csak tudsz.
  • Fyrex
    set transfer status
  • Casso7
    de azt hol kell?
  • geo91
    asking price-t max.-ra kellett volna állítani és akkor senki sem viszi el.
  • Casso7
    Az elnök a tudtom nélkül eladta a legértékesebb játékosomat a Barcának.... Felmondok...