104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Madridban is győztem 3-2-re. Mindkét meccsen kiszórtak egy madridit pirossal. Röfög a malac :D.
  • szabii98
    Idei első kupa ellenfelünk a Vidi II
    A bajnokság nagyon sima, estére lehet végzek is, mert sajna ELből kiestünk :D
  • Forza Italia
    Idén újra megvan a csoportkör. Kicsit könnyebb is lehetett volna.

• szabii98
    Grat, velük én is akarok majd, vagy a Splittel :D
  • geo91
    Dinamo Zagreb - 2011/2012

igazolások (jano, ndulula, toro, velikonja, xulu)

keret és statok (badelj, kovacic, sammir, vrsaljko)

bajnokságot megnyertük (játékosstatok, meccsek 1, meccsek 2)

horvát kupát is

bl selejtező meccsek

nagyon kemény csoportba kerültünk, benne volt a pakliban a kiesés, sajnos így is történt

hiába kezdtünk bravúrral

ha nem kapjuk be a végén azt az egyenlítő gólt, folytathattuk volna el-ben

• szabii98
    3. meccs , ahol nemtudjuk elverni a DVSC-t...még nem kaptunk ki ellene , dehát...:(
    1. meccs, 3-1ről hozom fel 3-3ra
    2. meccs, 1-1
    3. meccs 1. félidő 2-0 nekem , 59. perc DVSC mák gól( Coulibaly adja be oldalról, Varga rárúgja, Bozsovics belevéd, kapufa, majd belőtte valamelyik ... aztán 88.(!!!) perc, 11est adnak, az új igazolásom miatt....hátgrat...aztán utolsó kontrából, Vujovic fölé. :C
  • Fyrex
    akkor passz
  • Zenszkij
    12.2.2
  • Fyrex
    verziószámod?
  • geo91
    bughalmaz. :D én is vertem honvéddal a bayern-t 5-0-ra a negyedik vagy ötödik szezonomban.
  • szabii98
    hát ezzel a kerettel... kb senkit nem vettek, már öregek eléggé

az én játékomban am CR-t akarják rám sózni 35 milláért, de mondtam hogy köszi nem kell..
  • Zenszkij
    De ott van, ő kapta a hetest , még csak 34 éves, bírja.

• szabii98
    tudsz adni real keretet? mennyire maradtak meg a régiek? Cassilas tuti elment már, de a többiek?:D
  • Zenszkij
    Helyzetjelentés. 5. év első BL meccse, félidőben.

Végeredmény 7-0 lett. Mi ez már??!!!!
  • Rudee
    Nekem se látszik, csak ha megnyitom új lapon.
  • szabii98
    ááá nemkicsit köcsög a játék......második selejtező kör, EL, otthon 3-2, idegenben 2-1 nekik....ráadásul olyan lesgóllal hogy az hihetetlen.... és ráadásul, egy nevenincs szar csapat ellen, 920 néző előtt....szégyenlem magam esküszöm...... na nem gond, innen ráfókuszálok a kupára és a bajnokságra
  • Janika114
    Képek csak nekem nem látszanak am? Ha másnak se akkor pótolom ha jó lesz újra a noob.

De kértem anyaegyesületet de sose kapok, már többször is próbáltam. Viszont most kaptam egy kis pénzt igazolni mert jó az anyagi helyzet elvileg.
  • Rudee
    A bentmaradás nem lehet kérdés innentől. Inkább a 8-10. helyet tűzd ki kb, az bőven jó. NB3-ban a generált fiatalok között nézz körül. Egy barátságos meccsért cserébe szerintem el tudsz hozni pár jobban. És még kölcsön is tudsz venni jövőre 1-2 NB1-es fiatalt. Anyaegyesületet nem kértél a vezetőségtől? Én azt is megpróbálnám. Egyet télen, meg aztán egyet nyáron is.
  • Janika114
    Hello. A ma meg tegnap este sikerült eljutnom a második szezonom feléhez Nyírbátorral.

Nyírbátor 2. szezon, féltáv:

Az igazolások a szezon elején viszonylag jól sikerültek.

Mint írtam Balogh Janitól és a brazil csatáromtól sokat vártam, cél a bent maradás. Balogh jól véd, viszont a csatárom eddig csalódás, de szerencsére a csapat nagyon jó, és erőn felül teljesítve 5. helyen állunk.

Célom továbbra is a biztos bent maradás a feljutás úgyis esélytelen lenne szóval a többi mindegy is, de egy 5.-9. helyezés már nagy siker lenne nekem. Attól félek h nem fogom tovább tudni erősíteni a csapatot nyáron se, mert nagyon nem akar senki se jönni hozzám. Szezon végén jelentkezem.
  • bakkerman
    2012/2013 BL 2. selejtező kör
    Skenderbeu-Debrecen 2-4
    Debrecen-Skenderbeu 3-0

albán szuperkupa
    Skenderbeu-Vilaznia 0-3

nyáron nem hogy nem gyengült a keret,de még erősödött is,a morálja mindenkinek jó volt,nem tudom mi volt a probléma,annyi a lényeg hogy a szuperkupa döntő után elhagytam Korce-t
  • Forza Italia
    Tudom, h csak felkészülési meccs meg minden de én ezt nagyon nagy eredménynek veszem:):)

• Forza Italia
    Dinamo Tbiliszi-t kaptuk a bl selejtező első körében.
  • Forza Italia
    Manchester Utd és a Bayern is szerződést ajánlott de mindkettőt visszautasítottam.
  • Zenszkij
    észleltem, hogy ha én nyerem a magyar kupát, és a bajnok is vagyok a kupamásodik nem indul nemzetközi porondon...
  • 00mate
    Pálhalmával vagyok, így még nem igazán jönnek el fiatal csillagok.
  • Terminátor14
    Az edzőközpontod nem nagy szám sajnos, az edzés meg így kifejezetten gagyi sajnos, azokat azonnal fejleszteni kellene.

Az alap, hogy az edzőket neked kell egyesével beállítani, hogy ki mit csináljon, így sokkal hatékonyabb. 3-3,5 csillag alatt elég gáz az edzés.

Az 5 ezüst csillag után azt hiszem még 2 szint van legalább, szóval azt is illene fejleszteni.

Én csak fiatalokat szoktam igazolni, kivéve ha valami óriási nagy spílert találok, aki idősebb de eljön a csapathoz.

Az az igazság hogy a generált játékosok mindenkinél jobbak és a 3.-4. szezontól elözönlik a játékot, simán el is jönnek az nb1-be, szóval ez a követendő irány.
  • szabii98
    most én úgy vagyok, hogy a csapatom annyira erős, hogy itthon a Debrecen az ellenfelem, az Elben pedig benne van egy csoportkör szerintem..
    Szerinted, inkább megpróbáljak mégjobb játékosokat keresni, vagy fiatal tehetségeket, vagy szerződtessek jobb edzőket? Jelenleg 2, 2 és fél csillagos az edzés az áttekintésnél, az edzőközpont pedig 5 szürkés színű csillag.. ezen téren még nemtudom, hogy mit merre :D
  • Terminátor14
    Ja, akkor gondolom Európán kívül játszanak most, ezért nem tudsz oda figyelőt küldeni.

Hát nem tudom, az a baj, hogy a 3. szezonban azért már lehetne jobb csatárod is, addigra egész jó fiatalokat generál a játék, szét kéne nézned.

De akkor a 3 közül talán a 25 évest venném, neki még legalább van egy kis ideje fejlődni is.
  • 00mate
    Az a bajom, hogy nem tudok küldeni, mert... valamiért nem tudja megfigyelni. :D A 2. és a 3. kb azonos fizetéssel jönne el, a 2. 27 éves a 3. 25, szóval ez se annyira vészes. Engem a kicsi composure érték aggaszt. Megnéztem a statokat, és amelyiknek jóval kisebb a composure-ja(5, a másiknak 14), sokkal jobban lövi be a helyzeteit, mint a 3. játékos. Mindkettő kb. ugyanúgy teljesített a tavalyi szezonban, és a mostaniban is.
  • Terminátor14
    Mindegyikre küldjél megfigyelőt, hogy melyik mennyit fejlődik még.
    Aztán van ezer más szempont is, kor, ár fizetés stb...

Az 1. kicsit már túl gagyi technikailag, szóval felejtős szerintem (kivéve ha nagyon fiatal), a másik kettő jó lehet, én a 2.-at hoznám valószínűleg, bár a fenti szempontokat is figyelembe venném.
  • szabii98
    hát ja :D mondjuk a legjobb csatárom...igaz hogy 100 jobbat vehetnék belőle de akkor is :D
    én is múltkor szépen rendezgettem a felkészülést, erre elfelejtettem hogy beállítottam hogy adogassa a gép a meccseket.... azaz menedzser asszisztens
    épp 5 meccses horvát túrát szerveztem, erre bedob közéjük egy polonia warszawa-t
    Most Splitből szegények felmennek fehérvárra, lejátsszák a meccset aztán jöhetnek vissza Horvátba, a meccsre ami 2 nap múlva lesz :D
  • 00mate
    Egyszerűen nem tudok dönteni, van 3 csatár, akit kinéztem a gólvágóm helyettesének(NB1 3. szezon):

1. az első 17-es gyorsulással és 16-os gyorsasággal rendelkezik, plusz 17-es off the ball-lal. Azonban a Composure csak 8-as, önző is, és a befejezése is csak 8-as.

2. 15-ös gyorsaság, gyorsulás, 5 composure, 13-as off the ball, viszont 15-ös befejezés, cselezés, labdakezelés.

3. az utolsó hasonló, mint a 2-es játékos, csak 14-es befejezése van, 13-as cselezése és labdakezelése, viszont 17-es a teamwork, és 14-es a composure. 14-es goyrsaság, gyorsulás.

Ha van, aki tudna segíteni ebben, akkor nagyon megköszönném. :)
  • Terminátor14
    Mindenkinél ezt az összeget írja ki, ha benyomod maxra az asking price-t és érdeklődnke iránta! :)
  • Forza Italia
    Leszerveztük az idei felkészülési meccseinket :D:D:D

• Forza Italia
    az viszont igen lenne :D meg lenne oldva az anyagi gond egy időre :D:D
  • szabii98
    bocsi a két hsz-ért, de....az lol hogy beállítottam Vujovicra 120 milla kivásárlási árat, és 60 m-ért bejelentkeznének egy 1,6m értékű játékosért? persze csak 'átigazolási pletyka' de akkor is :DD
  • szabii98
    hajrá:)
  • FMfan
    Grat!! Sajnos nem jott ossze az EL,kiestunk az elodontoben, picit ffelreteszem ezt a mentest, mar kezdtem unni, csak a kupa miatt foolytattam, demar ez sincs..REAC(kotodes)-on es a Real Sociedadon(mar voltam veluk,jol is ment,csak elszallt) gondolkozok.. De most a kis bajnoksagokbol eleg volt:D
  • sas96
    Először is Pécs,Haladás,Videoton FMfan, remélem összejön az EurópaLiga.
    Én mint ígértem őszi helyzetjelentés Ciprusról.
    Először ide tenném az őszi végeredményt. Kezd nőni a szakadék, ennek oka a riválisok ponthullajtásainak köszönhető.
    BL-re térnék át. Ugye ott tartottam hogy utolsó forduló, ha nyerek az Anderlecht ellen továbbjutok abban az esetben ha kikap otthon a Benfica. Útjára indult a labda mindkét pályán. Az első gól nálunk volt...sajnos öngól...jött 1 beadás amit a védőm mérnőki pontossággal fejelt a saját kapuba.. Közben a másik meccsen 2-0-ra vezetett a Benfica az MU ellen..szinte elkönyveltem a kiesést...2. félidőre felráztam a fiúkat aminek meglett az eredménye az 59. és a 62. percben gólt rúgtunk! Megvan a vezetés!69. percben 1 elképesztő szöglet utánia kavarodás után Lukaku egalizált...2-2...Közben a másik pályán az MU már 3-2-re vezetett!! Így hát az utolsó 15-20 percet nagyon megnyomtam,rengeteg helyzetünk volt, persze mind kimaradt..2 perc hosszabbítás, kb 30 másodperc volt belőle hátra. LuaLua hatalmas bombája a kapuson átjut ugyan de 1 kapuhoz beragadt védő még ott volt és kirúgta a labdát a szélre, amiből kontrázott a belga csapat, beadás középre...Gól...2-3 közben az MU 4-2-re nyert...tehát mondhatom hogy meghatározó volt az az öngól...ha az nincs máshogy alakult volna a meccs..na meg a vége is, mert vezetésnél időhúzás ment volna és az a 2 perc lepörög gyorsan...na meg megint az a gól időn túl..meg se lepődök..tehát a lényeg..kiestünk! Omonia-Anderlecht BL csoport végeredmény Folyt. köv. az Európa ligában a Sevilla ellen...dehát semmi esélyünk...érdekesség hogy itt a Debrecen még mindig bent van, mivel 2. helyen továbbléptek a csoportból! Őket kellett volna kapni... :-)
    Egyébként már 3 meccs lement a tavaszi idényből is..de ez már csak a szezon végi összefoglalóban lesz részletesebben benne! Sok sikert mindenkinek!
  • FMfan
    Hmm..nem hittem volna, hogy a 6meccses nyeretlensegi sorozatunk pont az utolso 2 kiiras gyoztese, es jelenleg is a magasan vezeto Flora ellen fog megszakadni..dehat nem banom, legalabb megvan az uj taktikam:D