104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ott van leirva a bajnoksag szabalyzataban erthetoen -
lechero #83314 Valaki elmondaná, hogy működik az NB1 és az NB2 ? Hány külföldi (nem- Eu-s, stb), hány u21-nek kell lennie a csapatban, stb ? Idegesítő, hogy leigazoltam a Szegedbe néhány nem Eu-st, és nem játszhatnak, na meg kell U21-s... -
azaz....nagyon jo vedo. -
geo91 #83312 serge wawa, hogy imádtam még fm10-ben :D -
En Klein arabol elhozom WAWA nevu vedot eleg jo magyar honba.
Meg nalam alap Marcelinho a gremio barueribol. -
Persze, igazad van, ha nincs jobb, akkor elmennek, első 1-2 évben elég jónak számítanak. De mondjuk velük pár ponttal nehezen hozod a bajnokságot, míg jobb igazolásokkal simán, 10+ ponttal.
Zorro: Jaja, nálam is hasonló megfontolásból maradt, a cserék cseréjének jó. :) -
Zenszkij #83309 Kihangsúlyozom első évben nekem bajnokságot nyertek. Nemzetközi szinten persze retkek. Ezek a játékosok nálam viszont, ahogy nálad is már rég sehol se vannak. -
Pont ezt akartam mondani, Abdit én elhoztam a Vidibe, de csak azért mert szinte ingyen elengedték, fiatal és alig kért fizut, ergo veszteni nem nagyon fogok vele és létszámra is megvagyunk vele. -
Köszi az infót :DD
Abdi és Somalia nálam nem fér be, náluk jobbak kellenek...
Klein határeset, de mivel nagyon lassú, ezért szinte mindig eladom, jó pénz lehet érte kapni, amiből aztán több jobb játékost veszek. Igazából annyi kiemelkedő játékos van, hogy a mostani mentésemben már el sem tudom dönteni, hogy kit hozzak el :P Mellettük Abdi egy vicc, ahogy Somalia is. -
Zenszkij #83306 Klein, Hakola, Somalia, Abdi, ezek mind jó játékosok egy magyar bajnokságban. Ezek mellé beigazolsz egy kapust, én Szűcsöt szereztem meg első évben, és simán bajnok csapatot lehet faragni. -
Na jó, egy kicsit tényleg eltúloztam, nyilván nem könnyű, sőt.
Ugye én a Fradiról tudok nyilatkozni, nos első évben kell szerencse is bőven, hogy megfelelő ellenfeleket kapj az EL selejtezőkön. Ha a 4. körben megkapsz egy nagy csapatot, akkor esélyed nincs, vége.
Ugyanez igaz a BL-re a 2. évben, csak itt ugye a 3. selejtező a legnehezebb. Kis mákkal itt is olyan ellenfelet kapsz, aki verhető, így megvan a csoportkör. 3. évben meg már gyakorlatilag kötelező a bejutás, addigra már elég jó csapata van az embernek :) -
lechero #83304 Eupen- Belga bajnokság -
Casso7 #83303 rohadt mód meguntam a honvédot... kezdek egyet egy másik csapattal. ötletek? -
Ezt így hallgatva érzem, hogy nem vagyok profi :D eddig el csoportkör sem jött össze, igaz, most jön a 3. évem
-
Ha belegondolsz, a játék elején igazolsz jó pléjákat, akikkel legalább 4 éves szerződést kötsz, így van 3 éved növelni a rep-et. 3 év alatt meg azért lehet fejlődni, 1 el meg 2 bl csoportkör simán benne van a pakliban :) -
jó, mondjuk neked már könnyen maradnak, jó eredményeket értél el. Én azt mondogattam nekik, hogy számítok rájuk egy új korszakban bla bla és attól általában elvannak :D -
Nem veszek magyarokat, mind szar és nagyképű :D
És szinte csak fiatalok veszek. Ők általában sokkal lojálisabbak a csapathoz. Mindig hosszú távú szerződést kötök, így ha pl valaki elkezd sírni ,hogy menni akar, akkor összeveszek vele, de fél/egy év után rájön, hogy ő volt a hülye és maradni akar.
Illetve mindig azt mondom a játékosoknak, hogy hiszem ,hogy a csapat tud még feljlődni, maradjanak. Vagy hogy megerősítem a keretet még jobb játékosokkal.
Mivel elég jól jönnek az eredmények, így nő a rep és ezért általában nagyon kevés játékost kell eladnom azért, mert nem akar maradni. Ez a korábbi részekben nem így volt, most már szerencsére megoldottam. -
hogyan vetted rá a játékosaid hogy maradjanak 2.-3. évednél?:) nálam a fél csapat azthiszi, hogy ő a világ legjobb játékosa és el akarnak menni :| tavaly 3 játékos engedtem el, abból Elek tényleg jól járt, huszonix meccset játszott a spanyol másodosztályban, ő fejlődni fog...de a másik kettő elkallódott, összesen nem játszottak annyit mint Elek Ákos.. -
Nem lehet egy osztályban két olyan csapat, amelyek valamilyen hivatalos kapcsolatban vannak egymással, ergó nem. -
lechero #83296 Esetleg, ha anyaklub lennél egy kisebb csapatnál, amelyet pénzelsz, játékosokat adsz, akkor nem lehetne felhúzni 1-2 csapatot jobb szintre ? -
Az az igazság, hogy a játék ebből a szempontból teljesen reális.
A szar nb1-ben egy viszonylag erős csapat lazán nyer mindent, ennyi. Ez ilyen sajnos.
Én végül nem tudtam rávenni magam, hogy bevállaljak még egy csapatot, úgyhogy marad a viccelődés az nb1-ben. -
Casso7 #83294 ezt a szezont (2014-15) lenyomom még és nyáron kicseszek mindenkit aki hisztizett teljesen kicserélem a keretet. -
ez nem is hülyeség. bár magyar szinten sztem nem sok használható fiatal van akik nb2-ből 1-2 év múlva nemzetközi kupában is megállhatnák a helyüket -
Zenszkij #83292 Jelentétkelen aprópénz a díjazása, győzelem nem ad reputációt, egy felesleges torna, aminek persze a való életben van értelme (még több magyar meccs a fiatal magyar játékosok fejlődését szolgálandó), de a játékban semmi. -
Rudee #83291 Én sosem szabizok. Télen a meccs hegyek mellett vadászatot tartok a piacon. Iszonyat mennyiségű játékost nézek végig általában, meg meglesem a kupában vagy alsóbb osztályokban menetelő kis csapatok keretét is. Hátha van használható fiatal. -
a ligakupának mi a pénzdíjazása? Eléggé rámférne első nb1-es évemben a plusz mani
a kupát meg marhára elszúrtam, mert B csapattal áltam ki első meccsen és vmi brutál gyenge csapat ki is verte a szedett-vedett csapatomat. Bajnokságban meg féltávnál 7. helyen áll a Fradi a 2011-el. Realitás sajna, de akkro sincs jól így :D -
LoL feljutott a Kozármisleny, életük legjobb teljesítményét nyújtották tavaly ... beszarok :D akkor ezzel a lendülettel mehetnek is vissza , csakúgy mint a Tatabánya -
énis ...
már el is döntöttem hogy idén sem kell, és hogy végig a b csapat játszik...egyszerűen szart sem ér :D -
Casso7 #83287 én a magyar bajnokságban a liga kupát gyűlölöm a legjobban. főleg mikor utána rögtön jön a bl... -
Na de erre a meccselemzős izébizére is kérek ám választ :D kell egy olyan kis progi nekem :D -
Nekem ez az első szezonom, illetve az első játokom is. Én azt csináltam hogy a szünetben egy új felállást gyakoroltattam velük, illetve aki kevés lehetőséget kapott eddig, plusz az új igazolások azokat nyomattam, mindenféle kevert összeállításban kisebb csapatok ellen, plusz 1-2 nagyobb repujú külföldi ellen. 3 naponta meccseltem, de annyira nem fáradtak el mert mindenki 1 félidőt kapott általában. Ráadásul így fedeztem fel, hogy van a keretben 2 fiatal durva jó csatárom is, akik ezután nem az ifiben meg a B-ben rúgják majd a bőrt. Ráadásul így el tudom passzolni a sokat kereső, rutinos, öreg rókaként idehozott csatáromat aki még gólt se rúgott fél év alatt -
is-is, én szoktam barátságost szervezni és szabadságra menni is -
Zenszkij #83283 Folyamatosan nyomogatom a space-t január 01-ig, utána barimeccseket szervezek majd elmegyek szabira az első barimeccsig. -
Harkovot legyőzve 4-3-as összesítéssel továbbmentünk
-
Üdv mindenkinek
Most regeltem, szóval fejem nem leharapni :D
Újoncként mondjuk egyből kérdéssel bombáználak titeket
Először is, hogy tud-e vki olyan progit amivel úgy lehet egy igazi meccs adatait kigyűjteni mint a játékban van az analízis résznél. Tehát hogy 1-2 kattintással láthassam hogy xy milyen százalékban passzolt, hova mentek a lövések stb. Nem a szokásos Barca-Real meccs érdekel hanem én a kis posvány nb1-et elemezgetném magamban. Nyilván nekem kéne bekattintani a labda mozgását, de ezt megoldanám, csak progi kéne már :D
A másik kérdés az meg arra vonatkozik, hogy ha nb1-es csapattal vagytok akkor a téli szünetet mivel töltitek? Van majdnem 3 hónap olyankor. Rányomtok hogy szabadságra menni, vagy edzőmeccseket szerveztek?
Én az FM2011-el nyomom amúgy, nem tudom van-e hatalmas változás a 12-ben.
-
Zenszkij #83280 Borzasztó ezt tapasztalni, hogy a színvonal ilyen gyenge. Nem ártana a játékba berakni egy olyan opciót, hogy amikor egy gyengébb bajnokságban már nincs kihívás, akkor nehezíteni lehessen a játékon. Lenne ilyen opció, hogy random berak valakihez egy sugar daddyt, vagy odatol egy eszement jó edzőt valakihez, aki értékesen igazol, és érti a játékot, ergo kihívást teremt. Magas potential abilitys playereket igazolna piti áron, fejlesztené az edzőközpontot, értelmes, nyerő taktikát tolna, bla bla. Erőlködöm, de sajnos nehézkes két csapattal tolni, nagyon elvonja a figyelmet, lassú, körülményes lesz a játék. Lehet valami ingame editorral meg kéne buherálni valakit az izgalom érdekében, de az FMRTE is fizetős lett, hagyjanak a fenébe. Az egyetlen kihívás a BL cím megszerzése, de egész évben arra várni, hogy végre elteljen az idő, és a kieséses szakaszhoz érjünk elég unalmas. De jól esne egy erős Újpest, egy erős MTK, Debrecen
. Folytatom, mert egyébiránt tetszik nagyon a magyar bajnokság, meg érdekel az igazolásaim mire viszik, de valami hiányzik. Erőltetem ezt a Videotont a Fradi mellett most. Van valami jobb ötletetek ilyen esetre? Mik a tapasztalatok két csapat irányítására vonatkozón?
Emlékszem a CM őskorában lehetett olyat csinálni, hogy mondjuk a managerrel lemondva áűtmentem mondjuk egy másik csapathoz a bajnokságba, de lelépéskor beállíthattam, hogy a felépített csapatomat ne szedje szét a gép. Be lehetett pipálni egy ilyet, hogy keep team as a whole vagy valami ilyesmi. ez se lenne rossz ötlet. -
Nekem szerencsém volt, a Győrt az első szezonban megvette vmi dúsgazdag tag, így évi 10 milliókat költöttek igazolásra.
Persze esélyük így se volt, de legalább nem volt annyira egyszerű :D -
hát az már komoly dolog :DDD
kezdj valami kisebb csapattal, ami még nb1es aztán verd el a csapatodat.. :D
szerk.:
közben 17.496 fő előtt a Videoton 2006 után ismét kupa győztes :P dupláztunk idén... -
Zenszkij #83277 5. szezonomban egy döntetlenem volt, a többit nyertem, 88 pont, 114 rúgott 13 kapott gól. 6. szezonban látogatok a 2. meccsen a Lokihoz 45 perc alatt lejátszottak, vezettek 1-0-ra. Mondom na végre valami. Erre a vége 1-5 ide. Pffff Gondolkodom, hogy beugrok a Vidihez. Nálam az első két helyezett már BL induló. Csak attól tartok marhára elnyúlna a játék... Csatárom már global superstar, olasz és most lett Európa Bajnok. Esélyük nincs ellenem. Kupát nyerem, második nem megy EL-ben. Vasast 11-1-re vertem. Real Madridot otthon 7-0-ra!!! BL cím kéne, de ahhoz mák is kell. -
Én második évemben vagyok, épp most nyertük meg az NBIet.. Magasan a legjobbak voltunk, és mindenkit megvertünk a szezon során, kivéve a Lokit....istenem, az a csapat nemtudom hogyan csinálja, de eddig 4 meccsből mind x lett/bajnoki..ligakupában kikaptunk a b csapattal D:/
Úgyhogy, van értelme a 3. évem elkezdésének is: végre meg kell vernem a Lokit és hosszas nemzetközi szereplést várok el :P még a kupa döntő vissza van, de azt is behúzzuk remélhetőleg