104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rot #83516 helyzetjelentés:
Otthagyom a pálhalmát. Sajna ahogy elkezdődött a szezon második fele, az első legvégére jellemző, elképesztő gyenge formában folytattuk tovább, a kupa negyeddöntőjében tulajdonképp az első meccsen búcsúztunk karrierem talán legnevetségesebb meccsén (nem is fejtem ki
), majd most a bajnoki meccsen ismét beszoptuk a szokásos két szögigólt.. Ezzel összességében 6. meccse nyeretlen már zsinórban a csapat az nb1ben, ezzel szépen fokozatosan csúszva lefelé, és bár elméletben nagyon simán meglehetne még az EL hely, egyszerűen nem megy ez így. Mert hát itt a legnagyobb gond, hogy a csapat szép mínuszban van, pedig bőven a fizusapka alatt vagyok. Szóval az EL lenne az utolsó esélyünk, de az első selejtezőben úgyis kiütne a feröeri FC Fjordvulkán, hansen fejestriplájával. Így meg cseszhetem, a vezetőség semmit nem hajlandó fejleszteni, a játékosoknak egyenként adható fizetés is elég kevés.. Mindenesetre szép másfél szezon volt ez a pálhalmával, egy-két statisztikát, tényeket az itteni karrieremről talán majd bemásolok (már ha érdekel bárkit is).
Új klubot meg csak találok.
-
na csak én írogatok most? :D
A 9-ik Pápa megverte a 11.-ik Kaposvárt 3-0 ra és a 4 védő meg 1 középpályás a hét csapatában :D Ez hogy? -
húúú hát ilyen meccset...
sok meccses győzelmi széria, mennék a második helyért, a Haladáshoz látogatunk, akik irtó gyenge formában vannak. Keneseit aki 13 gólos totál lefogtuk egész meccsen, a bal szélsőm akinek mondtam hogy teljesítményt várok tőle lőtt egy bődületes nagy gólt vagy 30ról. Erre a másik csatáruk fejelt egyet szöglet után. Nem baj, nyomunk tovább. 85. percben egy szabálytalanság, és Kenesei bevágta a szabadrúgást huszonpár méterről. Fasza. Ráadásul egész meccsen csak a 16-os bal sarkáról jöttek a lövése folyamatosan. Pedig még a hátvédet is lecseréltem, embert állítottam a lövöldözőre de mindig helyzetbe tudott kerülni. Őt rúgtuk fel amiből Kenesei rúghatott :D
Áhhh pedig felzárkózhattam volna 3 pontra :(
Pár meccs és vége a szezonnak -
a vasas nagyon jó helyen van ott :D remélem az életben is követik a játékodat :D
nem tom, nekem amúgy nem volt annyira gyenge sztem a csapatom, voltak visszajátszók is. Lehet épp ez volt a baj, nem tudom. Most is amikor kikaptunk otthon a szigetszentmiklóstól játszott Dragóner, Rodebücher, Heinz, meg két tehetséges támadó is és mégis kikaptunk 1 góllal... -
Alapvetően a jó csapat ha leesik egy szintet, azonnal jön is vissza...nálam a vidi II egyből kiesett az NB2ből, 3. idényemben vagyok és nemjutottak fel..
Tavaly a Vasas kiesett az nb2be, idén kieső helyen vannak ott is...:D -
aha, szuper. Ott pláne tudnak fejlődni :D
valahogy következő szezonban szűkítenem kéne a keretet, de a kutyának se kell senki a csapatomból. Még kölcsönbe se vitték a tehetséges ifiket se. Idegesítő hogy a nyakamon maradt egy csomó ember akik sehol se játszanak -
játszanak majd az nb3ban,csak te azt már nem láthatod mert nincs aktiválva,de attól a tarcsiban lévő játékosok még ott fognak játszani -
ha kiesik, illetve AMIKOR kiesik az nb2-es tartalék csapatom, akkor mi lesz a sok ott lévő játékossal? (6 fordulóval a vége előtt 13 pont hátrány a még bent maradóval szemben, ráadásul most kaptam ki egy kiesési rangadón, esélytelen a bent maradás)
Van az első, második és ifi csapatomban vagy 50 ember. Mind jön fel az elsőhöz? Vissza szokott jutni magától a második csapat? Csak mert nb3 gondolom nincs a játékban.
Ha elküldenék mindenkit csak úgy, csődbe is jutnék szerintem. Egy csomó játékosnál ilyen 50-90 ezer eurókat kéne kifizetnem. Egy szerencsétlen 1000 eurót érő játékos is 10-20 ezret kér csak hogy elzavarhassam.
2011-el megyek amúgy -
ha IRL nézzük a dolgokat mindenképpen,mivel nyáron meg ingyen menne -
Így van. -
Nem túl gyorsan, de azért haladok a Veszprémmel, a vártnál is keményebb idény lesz ez. Az őszi szezon végén a bajnokság 15. helyén állunk, 13 ponttal, 2 pontra a bentmaradástól, így aztán a tavaszra fel kell javulnunk, mert ha így folytatjuk, akkor rövid lesz az NB1-es kalandunk.
A kupákban viszont valahogy mindig kijött a lépés, a Ligakupa csoportunkból simán, 5 győzelemmel és 1 vereséggel jutottunk tovább, míg a Magyar Kupában először a Gyirmótot vertük ki simán, majd egy elképesztő meccsen a Győrt is búcsúztattuk(2-2-es rendes játékidő után, a hosszabbítás első félidejében 3-2 a Győrnek, a fordulás után viszont hihetetlen módon hármat vágtunk nekik, nem hittem a szememnek :)). -
Akkor te már Van Persie-t is eladnád Wenger helyében mert öreg? -
Zenszkij #83504 Minél többet játszatod ergo annál jobban fejlődik. De fejleszteni kell az edzőközpontod is, és igazolni pár jó edzőt. Ha ez utóbbi gyenge, add kölcsön valahová, ahol biztos kezdő lesz. -
Taibi #83503 Hali!
Régóta játszok már az FM-el, néhány éve ide is irkáltam alkalmanként, de az utóbbi 1-2 évben nem nagyon vettem elő a játékot. Most viszont játszogatok megint, és felmerült bennem egy kérdés, amire nem tudom a biztos választ.
Ha van egy tehetséges fiatalom, akkor mi a jobb megoldás a fejlődése érdekében? Adjam kölcsön egy olyan csapatba, ahol kap rendszeres játéklehetőséget, viszont rosszabb körülmények között edz, vagy tartsam a csapatomnál, ahol ritkán fog játszani viszont kiválóak az edzéskörülmények?
A való életben a sok játéklehetőségre szavaznék, a játékban is ez a célszerűbb? -
akkor mehet a levesbe :D -
500 euroért vettem, szóval ha 50ért elkel, már jó vagyok. :D az 100x haszon, és most ér 130.000 eurot :D egyértelműen megérte. De mint írtam is, már megvan az utánpótlás :P -
sztem nagy pénzt már úgyse kapnál érte, ha nem keres baromi sokat, de még jó akkor 3-4. számú támadónak elférhet akár. Én legalábbis úgy kezdtem (bár én nem vagyok még nagy szakértő az tény), hogy a fiatalok mellé vettem egy kiöregedő csatárt is, 36-37 éves volt, de a csatárerényei azok elég magasak. 20-30 perceket még simán tudott, a legtehetségesebb játékos mellé beraktam tanítónak vagy minek. Elvan még az öreg :D -
Sztem 30 évesen már túl öreg.
Annyi fiatal van a játékban, nem létezik hogy ne találj a helyére jobbat, olcsóbban, aki 10 évig jó lesz :D
Én 28 éves kora körül a legnagyobb világsztárt is eladom, ekkor lehet a legtöbb pénzt kapni értük, illetve ilyenkor kezdenek el csökkenni a fizikális értékek, úgyhogy duplán is megéri :) -
Majd meglátom, de ha drasztikusan gyengébb lesz, akkor sajnos el kell adnom :D -
leginkább a fizikai tulajdonságai fognak nagyon leromlani gondolok itt a gyorsulás gyorsaságra.Ha meg nem kell eladhatod nem fogják ingyen elvinni.Nekem egyszer a 34 éves játékosom rúgta a klub leggyorsabb gólját ami azóta is áll. Ezt a logos dolgot pedig már én is akartam kérdezni lehet kihasználom én is. -
Ja amúgy, van egy játékosom, 30 éves idén, szvsz még 1év benne van, támadó kpban vagy csatárként alkalmazom...évi 10 gólt termel..
2012-13 év van, 2016ig van szerződése(nem is tudom mért kötöttem vele olyan sokáig) szerintetek maradjon? idén még tuti marad, mert 1 ellenfele akad a csapatnál, de ő kölcsönben van :D Mennyire lesz majd jó játékos 34 évesen? Kabát is annyi idős és még 14ig szerződése van :D -
Ha olyat szeretnél, mint amilyen nekem vagy a többieknek van, akkor itt kérj egy logót :)
ezt az egész fórumon látják , nekünk is ilyen van -
hogy lehet ilyen szép kis Fradi címert kitenni a nevemhez? -
én mindig istenítem őket, általában elszállnak de a meccseket hozni szokták szóval megérdemlik...de idén durva morálromlásnak voltam tanúja :D el 4. selejtező után 2 bukott meccs és mindenki leült...végre nem egy önelégült csapattal kell játszanom :D -
fasza idény...még ezt a szaros ligakupát is elbuktam a vidi ellen idegenben lőtt gólokkal. Itthon 3-3, fehérváron meg kihúzták 0-0-al, úgy hogy volt egy rakat lövésem és le is fociztam őket
A kupából az első körben kiestem a tartalékos csapatommal, a második csapatom kiesik az nb2-ből, az első meg negyedik helyen van 11 pontra az első helytől 6-7 fordulóval a vége előtt -
Casso7 #83491 meg is van. -
Casso7 #83490 Azt hol tudom megnézni ,hogy a játékban kik baszk származásúak? -
egy játékos moráljára hogy hat az amit most tettem?
Józsi lett a meccs embere, noha a meccs előtt a sajttájon még mondták hogy így szar-úgy szar, aztán a 93. percben szabadrúgásból megrúgta a győztes gólt. Meccs után azt mondtam hogy jó teljesítményt nyújtott és hasonlókat várok tőle. Nem szoktam sose csontig benyalni a játékosnak nehogy elszálljon teljesen. Vagy jó ha időnként istenítem inkább őket? -
jaja,énis csak pislogok :D -
személyesen
-
illetve hogy megpróbálsz :) csak nem látod át amit mondassz.
ettől eltekintve nyilván az fm nem véletlenül egy játék, csak rossz dologban támadod. -
Mr. Ghirardi? :) -
beszarok, hogy kioktatsz a saját csapatomról -
Rudee #83483 Van neki, de nem abból igazolnak :) Adósságok rendezésére vették fel, meg hogy az indulás ne legyen veszélyben. -
00mate #83482 Engem az zavarna, ha mondjuk épp EL előtti meccsen( mondjuk ligakupa) lesérülne az egyik kedvencem. Én ezt szeretném elkerülni úgy, hogy ők szinte nem is játszanának a kupában, ligakupában. -
Jaj ez most de felidegesített. Átvettem a Fradinál a tartalék csapatot is, mert tök utolsók. Beállítom a keretet az első meg a második csapat meccsére is. Kezdődne a második meccse és látom hogy a gép össze-vissza kavarta a keretet. Kivett belőle játékosokat, a tartalék kapust berakta szűrőnek és van 4 cserém amiből ugye az első arra megy el hogy lehozzam a tartalék kapust. Oké, hogy elbacom mondjuk és nem figyelek mert mondjuk beraktam külföldit, vagy túlkorost vagy mittomén, de legalább szólna még akkor hogy változtatni tudjak, ne akkor amikor már be van lépve a meccsbe.
Áhhh basszus pedig tuti meccset buktam el emiatt. Kaposvölgyét simán vertem volna Heinz, Schembri csatárpárossal. Hülye játék :( -
még szerencse hogy jelenleg IRL ennél nagyobb összegű hitelük van :) -
Nekem volt olyan évem még az elején, amikor kiesett a Ferencváros II az nb2-ből. Tulajdonképpen semmit sem csináltam másként, rotáltam. Bár akkor éppen hogy meg volt a kezdő csapatra való. Szóval nem kellett aggódnom egy jó játékos meccs hiánya miatt sem. -
00mate #83478 Aki magyar bajnokságban kezdett, azokhzo szólna most a kérdésem. :)
Akinek nincsen tartalékcsapata, azok hogy oldják meg hogy (ligakupa, magyar kupa, bajnokság, és ha esetleg el,bl selejtező, akkor ott is) tartalékcsapat nélkül végigcsinálja a szezont?
Mert én azt képzeltem el, hogy nem 22 fővel vágok neki a szezonnak, hanem mondjuk 30 fővel, és az a plusz 8 fő a kupában, ligakupában tudna játszani(plusz még az ifik, ha épp nincsen meccsük). Mert volt már olyan az előző szezonba, hogy ifimeccs ütközött kupameccsel, vagy egy nappal előbb volt. Ez jó módszer? :) -
ateszegry #83477 nállatok is volt olyan,h a harmadik évbe jött az u19es bajnokok ligája?:D