A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rot #83516 helyzetjelentés:
Otthagyom a pálhalmát. Sajna ahogy elkezdődött a szezon második fele, az első legvégére jellemző, elképesztő gyenge formában folytattuk tovább, a kupa negyeddöntőjében tulajdonképp az első meccsen búcsúztunk karrierem talán legnevetségesebb meccsén (nem is fejtem ki
), majd most a bajnoki meccsen ismét beszoptuk a szokásos két szögigólt.. Ezzel összességében 6. meccse nyeretlen már zsinórban a csapat az nb1ben, ezzel szépen fokozatosan csúszva lefelé, és bár elméletben nagyon simán meglehetne még az EL hely, egyszerűen nem megy ez így. Mert hát itt a legnagyobb gond, hogy a csapat szép mínuszban van, pedig bőven a fizusapka alatt vagyok. Szóval az EL lenne az utolsó esélyünk, de az első selejtezőben úgyis kiütne a feröeri FC Fjordvulkán, hansen fejestriplájával. Így meg cseszhetem, a vezetőség semmit nem hajlandó fejleszteni, a játékosoknak egyenként adható fizetés is elég kevés.. Mindenesetre szép másfél szezon volt ez a pálhalmával, egy-két statisztikát, tényeket az itteni karrieremről talán majd bemásolok (már ha érdekel bárkit is).
Új klubot meg csak találok.