104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Akkor megkezdtem munkámat az új csapatomnál a GFCO Ajaccio csapatánál.A csapat nem rossz van egy rakat francia tehetség meg egypár öreg róka.A csapat a felkészülési meccseken nagy nevekkel csapott össze: Stuttgart Sion és Newcastle.Az első kettőn csiszolódtunk aminek eredménye egy 5-1 és egy 5-2 vereség de a harmadik meccsen összejött minden:vs Newcastle.Igazolnom kellett egy párat hiszen 9 játékosom ment el és 5 személyzeti tag.Főként szabad játékosok jöttek meg 3 afrikai (egy a Kaposvár orra elől).A bajnokságban 10. helyre várnak ennek megfelelően 5 meccs után a 8. helyen vagyunk 3 győzelem 1 döntetlen 1 vereség.Remélem előbbre is végezhetünk úgy sem ritkák nálunk a bunda meccsek:vs Grenoble A többit majd félévkor.
  • lacko114
    jatszottam :D csak kiváncsivoltam egyböl teljesitik e...
  • bakkerman
    azon kinyultam,még egy meccset nem játszott,de ő a stadiont már fel akarja újítatni ASD:ASASF
  • Rudee
    Talán nem azokra kellett volna rögtön milliókat költeni, hanem a csapatra :)
  • bakkerman
    west ham ugye championshipes,oda tökéletesen elég egy egyszerű 4-4-2,az alapkerettel simán fel kell jutnod,középpályára rakjál be egy robosztusabb védekezőbb felfogású embert,mellé egy kreatívabb,jól passzoló srácot,két szélre gyors,technikás játékost,a két csatár posztra meg egyikre mehet egy tipikus lesipuskás,jó fizikai adottságokkal,a másik posztra egy technikásabbat,advanced forward beállítással. ezt neked kell kitapasztalni,hogy milyen posztra ki lesz a megfelelő ember,csak ugye elbasztad,mert ezt a felkészülési időszakban kell
  • lacko114
    a taktika 100% szinten vanmár
    4-1-2-2-1
  • lechero
    Először is mérd fel a csapatod, a felesleges embereket dobd ki, vagy tedd a reserve-be. Aztán állítsd össze a taktikád a játékosok posztjaihoz mérten. Ezt a taktikát gyakoroltasd be velük, aztán majd jön az eredmény.
  • bakkerman
    true!
  • Huni92
    nem is láttam kérdést.
  • lacko114
    telorol irok gyorsan.. segitetek v nem ?
  • Casso7
    ASDASD?dsaDAD?:SD

• bakkerman
    te lenni ungárise?
  • lacko114
    sziasztok.! Most Kezdtem el 1 sö évem az egész fm be a West Ham Szineibe... minden faszán ment az elején edzésközpont fejlesztése stadion bövitéseminden... 1 helyre várnak minket ugye de az eredmények meg nemjönnek 10 edikeke vagyunk 10 ponttal lemaradva
  • FMfan
    Basszus, BL selejtező 2.körében a lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk, az APOEL-t...nem számítottam sok jóra. A fiúk rámcáfoltak.. APOEL-DVTK A visszavágón is óriási játékot mutattak be a fiúk: DVTK-APOEL Jöhet a Valerenga..
  • Fyrex
    köszi, szerintem is fasza lett! :)
  • Fyrex
    megy az estimese rendesen :D

a hitel témát itt egyedül te hoztad be az egész dologba, én a részletfizetésre mondtam hogy teljesen reális

• Szycsu
    Jó a Parma-s képed (tudom, hogy nem te csináltad)
  • FMfan
    Na sziasztok. Befejeztem az első évem:D Végül 9 pontos előnnyel sikerült célba érni:D Tabella Igazolásaim Meccsek első félév Meccsek második félév
    Remélem a BL selejtezőben verhető ellenfelet kapok, legalább 1 kört szeretnék menni, köszi ha elolvastad.
  • Rudee
    Én nem támadom. Te akartál abba a hitbe kergetni, hogy a valós életbe felvett hitel és a játékbeli részletvásárlás micsoda hasonlóságokat rejt.
  • kosheen
    amikor kölcsönadok egy játékost és van az az opció hogy x maniért megvásárolhatja a másik klub a kölcsönadás alatt az úgy van, hogy ha kipengetik a pénzt akkor én nem tudom azt mondni hogy nem adom, és már viszik is a játékost?
  • Zenszkij
    két szezonnal le vagyok maradva a jelentésről, de holnap pótlom :D
  • Fyrex
    semmi kép meg anyámkínja? végülis csak egy BL.
  • kosheen
    első szezonom volt, kénytelen leszek sajátot nevezni, gondolom nem fogok találni olyat aki 10 éve nálam játszogatott. Szóval ahogy értelmezem be kell majd neveznem 4 töltelék ifit (max Jova Levente lehet tartalék kapus), meg 4 fiatal magyart. Mondjuk amúgy is be akartam vásárolni az MTK akadémián :D
  • FMfan
    Basszus ilyen máksorozatom még életemben nem volt:DDD UTE elleni meccs
    Most úgy állunk,hogy 3 meccsel a vége előtt 6 pont az előny a 2.-al szemben, Kecskemét(I), Győr(O), FTC(I) így jönnek a meccseink, ha befejeztem írom az egész éves beszámolót:D
  • Zenszkij
    lehet 30 éves is, csak amit írtam annak meg kell lennie (korábban ugye fiatalon ott edzett stb)
  • FMfan
    Hamarosan vége az 1. NB1-es szezonomnak a DVTK élén.. a 25.fordulóban a Haladáshoz látogattunk és ez a győzelem létfontosságú lehet a bajnoki cím szempontjából. A tabella 5 meccsel a vége előtt így áll.. még 4 nehéz meccsünk van,FDVSC,UTE,Győr,FTC velük még kell játszanunk az 5 forduló alatt, de az igaz, hogy közel állunk a DVTK története első NB1-es győzelméhez..
  • kosheen
    mármint az a 4 ifi az a nemzetközi kupás csapatba kell? Hm az marha jó lesz akkor. 1-2 normálisabb ifi még csak-csak akad, de őket se tudom játszatni mert azért nemzetközi szinten csak gyengék. Csak a helyet veszik el a többiektől. Na mindegy, majd megpróbálok figyelni erre is, köszi
  • Zenszkij
    4 olyan kell aki 15-21 éves kora között nálad edzett plusz négy olyan, aki 15-21 éves kora között nálad, vagy magyar csapatban edzett, tehát 8 kell összesen ilyen játékosnevezésből
  • kosheen
    valaki elmondaná hogy a fenében van ez a homegrown dolog a nemzetközi kupában magyar csapatnál? Most akkor fel kéne hoznom ifiket vagy magyarokat venni emiatt a szabály maitt?
  • kosheen
    na az ilyen eredményhez még gyúrnom kell :D
    grat hozzá
  • kosheen
    az izgalom alakul. A már kiesett Paks otthonában érthetetlen módon nagyon megszenvedtünk, nagyon felszívták magukat. Ráadásul az egyik játékos 2 perc alatt begyűjtött 2 sárgát, bő fél órát emberhátrányban játszottunk. Egy csatárcsere mentett meg a blamától. A zete kikapott, 1 fordulóval a vége előtt kötelező a győzelem, hogy biztosan meglegyen a második hely, 1 pont az előnyöm, bár az EL indulás így is megvan.
    Kis érdekesség (nekem legalábbis :D) hogy a szezon utolsó meccse előtti sajttájon csak hülye riporterek voltak jelen. Kérdeztek a Kaposvár edzőjéről hogy vajon kirúgják-e szerintem (ki nem szarja le most?), kérdeztek arról hogy a meg van-e még sértődve Böde akit megbüntettem (4 hónapja sérült és most épült fel), meg kérdeztek valami falábú afrikai támadóról hogy tényleg hozom-e (sose hallottam róla, még csak meg se néztem a lapját.
    Na és jött a Szolnok elleni döntő meccs ahol a 3 pont kötelező volt
    Nagyon magabiztosan álltam fel, szinte a lehető legjobb kezdőmmel. Aztán a Szolnok simán lefocizott. Vezettek is, végül egy Andrezinho góllal ki tudtam egyenlíteni. A vége felé már én nyomtam, de nem akart jönni a győztes gól. 1-1 a vége, irtó nagy mázlimra a ZTE 0-0-át játszott Győrben, megvan a második hely. :)
    A szezonzáró sajttájon is hülyék voltak a riporterek, de már nem érdekel :D

Szóval első szezonomban második helyig vittem a Ferencvárost, jövőre irány az Európa Liga
    A keretre bőven rá fér az átalakítás. A legjobb játékosom Tyavkase lett, egy jobb szélső. Ő lett az nb1-ben a legtöbbször a meccs embere, 28 meccsen 8 góllal (sajnos) a házi gólkirályom is. Elől elég kemény átalakításra lesz szükségem, kell egy 15 gólos csatár mindenképpen.
    A váz már azért megvan, de meg kell szabadulnom legalább 1 tucat embertől. Szerencsére jónéhánynak lejár a szerződése, nem kell foglalkozni velük.

Ez volt az első FM játékom, azt se tudom mit mondjak :D Jó kis idény volt na
    Ha nincs év közben az a kis botlás amikor 8 pontot elszórtam az épp kiesés elől menekülő kiscsapatok ellen, vagy ha nincs Böde sérülése akkor talán sokkal előrébb is lehettem volna. De nem bánkódok, úgy érzem, hogy a Bl selejtezőkben amúgy se lenne esélyem még. Hátha az EL-ben lesz egy kis szerencsém. Na egyelőre ennyi :)
  • Blum
  • Zenszkij
    0-0-át követően büntetőkkel ütöttük a Barcelonát! Hatalmas idegek játéka volt. Szerencsémre a 25. perctől emberhátrányba került a Barca. Megvan a BL győzelem! Igen!!!
  • kosheen
    Huhúúú izgis hajrá lesz. 2 forduló van még hátra a szezonból. Én a Fradival a már kiesett, tökutolsó Pakshoz megyek, aztán lesz a középmezőnyben lévő Szolnok ellen egy meccsem itthon.
    3.-ik helyen állok jelenleg a tabellán.
    A 2 ponttal előttem lévő ZTE (akit most vertem meg előző fordulóban) a már bajnok Debrecennel játszik egyet otthon, aztán szintén velük egy MK döntőt, azután az 5.-ik helyen lévő Győrnél zárja a szezont. Hoznom kell a meccseimet, és drukkolni a Lokinak és a Győrnek, akik ráadásul most 6 pontra vannak a második helytől. Szóval itt még bármi lehet :D
    Na fél óra és jelentkezem :D
  • MrIncredible
    üdv egy kis segítség kellene!
    Nem nagy gáz csak idegesítő az, hogy van a gyorslistámon egy játékos. Na ez a csóka meghosszabbította a szerződését a csapatában. Eddig ez nem is baj, de olyan képen jön a hír, hogy nekem választ kell adnom, de nincs mire választ adni, mert nem az én játékosom. Nincs elővásárlási jogom stb. Már töröltem a listáról, leiratkoztam a híréről, de ennek ellenére választ kell adnom.
    Már szabadságra is elmenetem háta az alatt valami lesz, de nem.
    Ötlet???
  • Rot
    Innen folytatom, az utolsó sorral erre utaltam. :)

A barimeccses üzlet egyébként emlékszem, nagyon jól működött a 11-ben, alacsonyabb szinten elég komoly pluszhoz lehetett hozzájutni, de 12-ben én már nem erőltetem.

00mate: Azért elég kész csapatot hagytam ott, szerintem megragadnak nélkülem is viszonylag simán, sok fiatal tehetséget (Igaz mind brazil. ) is igazoltam ráadásul, szóval lehet valamikor majd el is érnek valamit.
    Neked azért továbbra is sok sikert.
  • Zenszkij
    Bejutottam a BL döntőbe a Ferencvárossal 6. szezonban. Beérett a gyümölcs. Jó lenne learatni...
  • FMfan
    Lement az Első 15 meccs a DVTK-val, a 2.helyen tanyázunk jelenleg , de ez annak is köszönhető, hogy az utolsó 3 meccsünkön 1-1pontot szereztünk. A Fradi elleni utolsó meccsen pedig a sírból szereztük meg az 1 pontot..
  • 00mate
    Hát sajnálom, hogy nem folytatod velük tovább, szerintem az EL meglenne. Nálam pl amikor már majdnem minusz 1 milla volt, akkor kaptam a vezetőségtől fél millát, hogy ne legyek szarban. :D Én eljutottam a 4. körig az EL-ben de ott az osztrák Linz ellen egy idegenbeli 2-1 után, nem bírtam gólt lőni egy 18 éves gyereknek, így 2-1-gyel a Linz jutott be... Vicc az egész, ha jól emlékszem 65-35 volt a labdabirtoklás a javamra, több helyzetet dolgoztam ki, mint az ellenfél... Nah mind1... :@ Mondjuk vagy fél millát megint kaptam a selejtezők miatt. :D Csak az a baj, hogy év végére megint mínuszban leszek...
  • lechero
    Innen folytatod, tehát új klubbot keresel? Vagy új mentést is kezdesz? Sajnos, ismerős ez a negatív mérleg, nálam szinte mindenhol ez van, én sem értem mi az oka :S Nagyon lassan kezd helyrerázódni csak a mérleg, több évbe is beletelik, pedig az egyenleghez képest általában elég jól fizető barátságos meccseket is szervezek, nem egyet, nem kettőt, mégis úgy tűnik semmit nem jelentenek a csapat büdzséjében.