104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Blum
    Ez is egy smiley,udv az interneten!
  • horrorpops
    mindenféle személyeskedés nélkül kérdezem, hogy ezek az asdsdad kommentek csak engem irritálnak borzasztóan? mert ha igen, megpróbálok alkalmazkodni hozzá (a faszt fogok).
  • Szycsu
    Kezdtem egyet a Lokival, tudom nem nagy kihívás hazai pályán (még mindig FM11). BL 3. körben Partizan-t kaptam, az jó, ha 2-5re leléptük őket? :D
  • juvemarci0818
    2-0-ra kikaptunk
  • juvemarci0818
    na szóval kezdtem egy mentést Fiji-szigetek vezetőedzőjeként!!! amikor elkezdtem a FIFA világranglistáján a válogatott a 141.ik helyen volt

infók:http://hu.wikipedia.org/wiki/Fidzsi-szigeteki_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott

az eksődleges cél a Pacific Games megnyerése majd pedig (dobpergés...) a VB-re való kijutás!!!! infó :http://hu.wikipedia.org/wiki/OFC

első barátságos meccsem Tahiti (FIFA világranglistán:181) ellen:

folyt.köv!!!
  • szabii98
    3 évem eredménye.
    1. győzelem a DVSC ellen. 5. bajnoki meccs, abból 4 x :DDD
  • Zenszkij
    játszunk :D jótanács: türelem
  • kosheen
    csak én írogatok ide :D
    az nálatok is ekkora gond, hogy normális játékost nem lehet az elején leigazolni? Telne a fizetésére, mert a limit alatt vagyok, de 2-3x anyit kér mint a legtöbbet kereső. Nálam most ilyen heti 3-4000 euró közti a max fizu, de normális játékos 10 alatt nem jön. Szóval hogy tudjátok megerősíteni ha egy gyenge kiscsapattal kezdtek? Vagy az elején noname emberkékkel pakoljátok tele a csapatot?

A másik, hogy most észrevettem, hgoy kicsit irreális az átigazolások menete. Ilyen Kecskemét, Szolnok szintű csapatok csak úgy dobálóznak az euró százezrekkel. A Loki a második évben 3 millióért játékost vesz, meg ilyenek. Érdekes :D
  • kosheen
    Na véget is ért a Ferencváros európai kalandozás. Első körben a Stormgröjdsfksalhg-t vagy kiket 2-0ás összesítéssel búcsúztattam, aztán a sorsolásnál már búcsút is intettem a további menetelésnek, a Marseille nagyon kemény dió volt. Idegenben egy bravúros 0-0-a aztán otthon a védelmem valamit nagyon elszúrt, főleg a balhátvéd. Ugyanarról a helyről vagy tucatnyi lövés jött, mellé, fölé, a kapusom is brillírozott. Végül egy laza 1-0-val kiejtettek. Ráadásul erősítgetni se nagyon tudok, de hosszú még az augusztus, meglátjuk lesz-e valaki használható.
  • bakkerman
    kornak beírod 32-nél több,fizunak meg minnél többet,és akkor kiöregedett is lesz,meg sztár isASD:SA
  • zorrobomber
    Beírod a nevét a search-be.
    Amúgy én rettenetesen beszívtam Christiano Doni-val. Leigazoltam Vidihez, mondván cserének jó lesz, és nagyon keveset kért, kb ezer eurot hetente. Erre tippmix vagy valami ilyesmi miatt 2015-ig eltiltása van :D Csak azért nem rúgom ki, mert ugye már 38, tuti visszavonul nemsokára és hátha jó lesz edzőnek.
  • juvemarci0818
    valakit érdekelne egy karrier a Fiji-szigetek válogatottjával??
  • ateszegry
    nem tudjátok,h azt,h lehe megtalálni az iylen kiöregedett sztárokat?:D
  • kosheen
    nem lehet valahogy egy komplett csapatról scout reportot kérni? Nézegetem most pl az MTK ifijét, de macerás egyesével ráküldeni a scoutot.
  • bakkerman
    akkor éri meg,ha te vagy a kölcsönvevő,lazán el lehet "csenni" így youngstereket,kölcsönveszed,megadsz nekik valami potom összeget future fee-ként,lebaszod az ifibe,és ha jó,olcsón megveszed,ha nem,akkor visszaküldöd a csapatához :)
  • Zenszkij

Megtaláltam új csapatomat, nagy keresgélés után az RC Lens mellett döntöttem. Választásom fő oka, hogy az FM 2012-ben ennek a csapatnak van az egyik legjobb ifi és felnőtt edzőközpontja 20/20 mind a kettő. Továbbá a Fradis karrieremben ez a csapat már állandó BL szereplőnek számít. Ez azért érdekes, mert a játék elején a Ligue 2-ben tanyáznak. Legnagyobb erényük, hogy rengeteg tehetséges játékost generál ide a játék, így elérhetem azt a célom, ami a Fradival kicsit nehézkes, mégpedig, hogy hazai nevelésű sztárokkal felvértezve állítsak össze világverő csapatot. Stadionjuk 41 ezer fő befogadására alkalmas. Cél egyértelműen a feljutás lesz első évben. Meglátjuk mi sül ki belőle, mindenesetre motivált vagyok.

• kosheen
    akkor az egy szar :D
    van egy ifi játékosom, nemrég még 100 000 eurót ért, de a Haladás vitte volna kölcsönbe, plusz 3,5 ezer euróért menet közben megvásárolhatta volna. Hát aakkor egy lóf.szt nekik :D
  • lacko114
    Gratulálok a Fradi hoz szép teljesitmény :)
  • bakkerman
    a kölcsönszerződés lejártáig bármikor megteheti a kölcsönvevő klub az ajánlatot,automatikusan ellesz fogadva a gép által,és már csak a játékoson múlik,hogy oda akar-e igazolni véglegesen
  • kosheen
    amikor befut egy kölcsönajánlat egy játékosomért és van bene egy olyan kitétel hogy X euróért menet közben megvásárolhatják akkor az úgy működik hogy nekem már nincs beleszólásom és ha a játékos menni akar akkor a megszabott összegért már viheti is a másik klub?
  • zyndar
    Gratulálok!
  • zorrobomber
  • Solt
  • Zenszkij

Lehúztam az 5. és 6. évemet is a Ferencváros kispadján. Jöjjön a jelentés spoilerben.

[spoiler]A magyar bajnokságot az 5. szezonban nevetséges fölénnyel nyertem meg. Mindösszesen egy döntetlen kúszott be, ami bezavart a 100%-os szezonba. Magyar kupa, ligakupa be lett húzva szintén.

A Bajnokok Ligájában a csoportkör élén végeztem, mely során a Real Madridot oda-vissza vertem, hazai Pályán 7-0-ra győztem! Íme egy pillanatkép a mérkőzésről.

Nagyon nagy győzelem volt ez, visszaadtuk nekik a 95’-ben elszenvedett 6-1-es verést. Minden bejött, hengerelt a csapat. Nagyon örültem, hogy csoportelső vagyok, így egy könnyebb második helyezettben bíztam és kaptam a Barcelonát. Ezt hívják pechnek. Idegenben 1-0-ra verte, otthon 0-0 lett és búcsúztunk.

6. évemben már annyira untatott a magyar bajnokság, ligakupa és magyar kupa, hogy folyamatosan holiday-en voltam és csak a Bajnokok Ligája meccsekre koncentráltam. Otthon ennek ellenére is megint mindent vittünk. Nem a Fradi szintje már az itthoni porond. Ugyanakkor tabellán látszik a hanyagságom. Nem olyan fényes mint a tavalyi.

Koncentrációm a Bajnokok Ligájára összpontosult. A Fener, Tottenham, Bate csapatok nem okoztak meglepetést, mindösszesen egy vereség kúszott csak be a Bate ellen idegenben, többi meccset behúztuk. Kieséses szakaszban végre nem egy Barcelonát, hanem „csak” egy Ajaxot kaptunk, akiket sikeresen legázoltunk. Jöhetett a Marseille, akik valljuk be őszintén , a játékban mindig erőn felül teljesítenek. Az idegenben elért 1-1-re otthon egy 2-0-al tettünk pontot a franciák kupamenetelésére. Másik ágon a Liverpool kiütötte a Manchester Unitedet, és az utunkba került. Idegenben hengerelve 1-4-re ütöttük az angolokat, így egy hazai 0-2-es vereség is belefért. A visszavágón a fiatal titánjaim kaptak szerepet, így ez a kapituláció be volt kalkulálva. Biztos voltam benne, hogy 4-et nem kapok, bejött.

Eljött a nagy pillanat, amire 6 éve készült a gárda. A döntőben az FM 2012 legjobb csapata várt rám, az F.C. Barcelona. Nagyon örültem neki, hisz, ha egy Barcelonát legyőz a csapatom egy ilyen tétmeccsen, megérdemelten leszünk bajnokok. A mérkőzésen nem született gól, pedig helyzeteink adódtak, bár többnyire a Barca dominált. Végig a körmömet rágtam izgalmamban. Messinek volt két olyan kapufája a 80. perc után, hogy majd kettétört a léc. Végül jöhetett a hosszabbítás, ahol már végig nyomott a spanyol elitcsapat, momentumunk nem volt, de nagy nehezen sikerült eljutnunk a büntetőkig. A 11-es párbajt egy adok kapok lövöldözésben végül megnyertük, amit alig hittem el, és felülhettünk Európa trónjára. Gól nélkül vertük a Barcelonát ez kicsit fájt, de ilyen a futball. A lényeg, hogy óriási sikert arattunk, hatalmas eufória uralkodott az öltözőben. Egy eltaktikázott rossz meccset sikerült gól nélkül lehoznunk, és a végén fejben is ott voltak a játékosok. Én mindig elbukom a 11-es párbajokat az FM-ben, de most Fortuna végre velünk volt.

SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!

Legnagyobb erényem a 6 év alatt a BL győzelem mellett az volt, hogy a támadóbarátnak mondott FM 2012-ben én kidolgoztam egy olyan védelmi technikát, amivel szükség esetén ki tudtam húzni a meccseket kapott gól nélkül. Legnagyobb játékosom Gertl jelenleg. Pastore-t eladtam az 5. év végén a Bayern Müchennek, borsos 30 millió euróért. Mentésem lehet pihentetem egy picit és a kidolgozott taktikámat kipróbálom egy másik csapattal is. Remélem hasonló sikerrel.
  • horrorpops
    sikerült leszűkítenünk a kört ~55.000 játékosra. örök hála :D
  • zorrobomber
    Én egyelőre csak annyit tudok, hogy a Jeff Silva, Vaskó, Eric Addo, Filipe Oliveira hátvédsor szar :) Vagy a Kecskemét csítcsapat? :) (Szuperkupában és NB1 nyitányon is vertek, Foxi olyan gólokat lő hogy csak lesek)
  • horrorpops
    kik az idei sorozat legjobb szélsőhátvédei?
  • sas96
    Omoniával 2. szezon elkezdődött (Olimpia mellett lassabban :D ). Szuperkupát megnyertük az APOEL ellen 2-1-re a hosszabbításban. Bajnokságban 2 meccs ment le, APOEL és Anorthoszisz ellen és mindkettőt 2-1-re nyertük.
    BL selejtezőben először egy észak-ír csapatot vertünk kettős győzelemmel. Második ellenfél a szerb Partizan Belgrad, igencsak erős ellenfél volt, végül 2-0, 1-1 meccsekkel 3-1-es összesítéssel a playoffba kerültünk ahol a Lech Poznan várt ránk. Mindkét meccsen szarul játszott a csapatom, de 2 db 2-1-es győzelemmel bejutottunk a csoportkörbe, ahol az Inter, Sahtar Donyeck, Rubin Kazany hármas vár rám...3. helyhez is kisebb csoda kellene...de megpróbálom. Lehettem volna sokkal könnyebb csoportban is...ez van! :-) Hajrá mindenki!
  • szabii98
    vesztenivalód nincs, kontrajáték, ívelgessetek 16osra + emberhez passzoljatok és hajrá..persze ezeket csak én ajánlom
  • kosheen
    na vmi kis javaslat kéne ám nekem. A Fradival az EL-ben a Marseillel játszok, második szezonom elején, szóval a csapat igen csak gyengécske.
    Be kellene ásni magam a kapum elé és imádkozni, vagy rizikózzak, hátha mázlim van?
  • szabii98
    Nálam a védők ilyenek, hajlamosak 1 gólos vezetésnél a 80+ percben 11est adni az ellennek...ha szerencsém van mellérúgja, de talán 1x fogta meg a kapusom, a többi bement....
    Az egyik új csatárom meg 4 gólt lőtt előző meccsén , abból 3 'les' volt...majdnem kikaptunk D:

úgy értem, az összes szinte
  • Szycsu
    decision az tényleg kell. Digne nagy játékos, de minden 3. meccsen vagy 11-est szerez ellenfélnek vagy csak szimpla két sárga->piros/ alap piros
  • Zenszkij
    tackling, marking, heading, jumping, passing, gyorsaság se hátrány, hogy ne tudjanak befutni mögé
  • bakkerman
    emberfogás,szerelés,helyezkedés,döntés,munkabírás,fejelés,agilitás,hirtelen ennyi jut eszembe
  • kosheen
    én odaadom Pölöskeyt neked annyiért :D

a középhátvédeknél amúgy melyik értéket kell nézni? Csak mert gondolom a sima fejelésen és emberfogáson kívül van még a többinek is szerepe. Mi az ami feltétlen jó legyen és melyik az ami lehet alacsony?
  • lacko114
    valaki tud ajánlani valami jo castárt 1.5 milla körul ?
  • kosheen
    Baloghot 120 000 juróért adnák, Klein meg a törököknél van és 1,5 milla az ára :D hát 0 euróból nem tudom milyen bevásárlás lesz. Sztem valamelyik ifi fogja megkapni a nagy lehetőséget, meg sírok kicsit a főnökségnek és reménykedek hogy télen talán kapok vmi kis pénzt
  • kosheen
    a 11-el játszok :) Baloghra meg ránézek. Kéne nagyon valaki aki azért 2-3 szezont le tud húzni nálam
  • Zenszkij
    Klein neve nem ismerős? Vagy vedd meg Balogh Bélát a Kecskeméttől.
  • kosheen
    Áhh nem igaz. Valahonnan kerítenem kéne egy normális hátvédet a Fradiba Tutoric mellé. A scoutjaim annyira szarok hogy hihetetlen. Csak afrikát járják, nincs egy se aki Szerbiából tudna hozni valakit. A vezetőség a bravúros 2. helyemet 0 forintos átigazolási kerettel jutalmazta, de ezt fel tudom húzni akár 140 000 euróig is. Igaz hogy akkor meg fizetést nem tudok adni az újnak. Fú nagyon nyögve nyelős egy szezon lesz ez...