104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #83838 Most volt időm megnézni.
MTK nem jutott fel, Kelemen meg alapember és 120e €-t ér. Tehát kb esélytelen. -
Végére értem a második szezonomnak is a Fradi kispadján.
A második helyet sikerült megszereznem idén is, és megint a Loki végzett előttem. Az Újpesttel voltam harcban a második helyért, de végül sikerült 7 ponttal előttük végeznem, a Loki meg 7 ponttal énelőttem. Csupán 6 vereségem volt a szezonban, de nem igazán vagyok elégedett a szezonnal.
A kupában a Vidi kiejtett (erről lentebb írtam is), és csak a Ligakupa lett meg. Kaptam érte pár tízezer eurót, de sovány vigasz.
Nagyon nem akar menni a támadójáték, a következő szezonra új szerkezetre lesz szükségem, ez az egy csatáros játék nem az igazi. 48 góllal csak a hatodik legtöbb lőtt gól az enyém. Az első helyezett Loki egy huszassal többet vágott. Kevés, nagyon kevés. A házi gólkirály most legalább egy csatár lett, 13 góllal azonban egy ezüstérmesnél akkor is gáz.
Voltak jó kis meccseim, az igazolások közül páran beváltak, ráadásul egy tucat fiatal kölcsönben volt nevelőkluboknál. A következő szezonban egy jó középső középpályásra lesz szükségem, mert Józsi nem akart szerződést hosszabítani és féltávnál aláírt a Pápához. Szóval kell valaki középre. Egy 4 éves részletre kéne egy jó 26-28 éves játékos, azon kívül sehova nem kell ember, sőt 2-3 játékost pénzzé is tehetek ha minden jól megy. Az ifit év végén szélnek eresztettem, mindnek fél csillag volt a potenciálja, nem sok értelme van itt tartani őket. A tartalék csapatból következő év elején selejtezek. Most már tényleg le kell szűkítenem a keretet 28 főre.
Az UEFA kupa sorsolás jön hamarosan, gondolom megint jól megszívatnak mint tavaly az OM-al -
Rudee #83836 Ilyen részletességgel nem találkoztam. Akit akarnak, azt oda küldenek, aztán ennyi kb. Illetve a tartalékjaik közül talán könnyebb kölcsön venni, de azokat már inkább csak fizuért cserébe. -
a parent klubokat mennyire használjátok?
Lehet posztra kérni tőlük játékost, vagy lehet valahogy használni az ő scoutjaikat egy kicsit? Csak hogy valami hasznom is legyen már belőlük, mert az az évi 20-30 ezer euró nem túl nagy üzlet nekem :D -
Neoncsoves #83834 olcsóbban nem adnak senkit, generált playaból meg nem találtam normális irányítót -
realnál nem csoda.Ott dől a lé mikor velük voltam 357 millióm volt igazolni.
A másik csoda meg az lenne ha bent maradnék Ligue 2-ben.A keretet jóval többnek érzem pláne hogy nálam van az új Iniesta és Evra is.A legutóbbi fordulóban úgy szoptam ki 3-0ra hogy egész meccsen 2 azaz KETTŐ lövésem volt amiből 0 találta el a kaput akármit csináltam.A csatárom egy hulladék képtelen gólt lőni 6.2 átlaga van beszólok erre el akarja hagyni a klubot.Lesz egypár ősz hajszálam mire a végére érek -
ugyes vagy:DD 130 milio?:DDD -
Neoncsoves #83831 Özil bejelentette hogy nálunk már semmi újat nem érhet el ezért távozott 29 évesen. Jött helyette Lucas Moura az AC Milanból 130 millióért... -
nono28 #83830 köszi
-
Rudee #83829 Dokumentumokba, ahogy a többit is. -
nono28 #83828 Ezt a logó packot hova kell másolni a játékba? -
Kicsit olvass vissza, aztán egyből megtudod, hogy mi a bajom :D -
biztos..nemvolt, simán hoztuk -
Az izraeli meccs... -
Micsoda?:D -
Nem volt megbundázva? -
Komolyan elég tápos ez az Inter...
Neymar-Chicarito-Eden Hazard támadó sor... XD
-
Debrecen meccs előtt izraelben voltam vazze :DDD -
mozambik,mezőkövesd,milánó,kozármisleny ASD?lASSDGGSD szép kis kirándulás -
Azért ez eléggé durva..ennyit utazni egy menedzsernek... -
Mmint, a 22rálövés/3kapufa az övék volt -
Vissza lehet még menni valahogy meccsstat képre, ha már elnyomtam? Csináltam képet visszavágóról, Opera, képhost, erre printscreent letoltam............
Am, 3-1 Tel Avivnak, 80+ 2 gólt rúgtak, 3 kapufával, 22 kapuralövéssel, mi szereztünk vezetést. Elnézést, ha most valaki meg fogok bántani, de mi ez, ha nem a gazdag zsidók közbeavatkozása? Ember a Földön ilyet nem baszott.... elmentettem aztán ki nyomtam a retkes gecibe, de lehet, hogy még le is törlöm a faszba. Felgyújtom az egészet..... -
Meg anyád!
Volt itt minden.... Dombi-t 9-10 hónapra rúgták le, fontolgatja, hogy visszavonul
-
b.ssza meg, 2 meccs alatt ki is szálltam a bajnoki címért zajló versenyből. Előbb a Loki (aki első már megint) vendégeként kaptam ki 3-0-ra (mondjuk a végén nagyon kitámadtam, szóval ennyivel nem voltam rosszabb), atzán most a tizenakárhanyadik Pápa ver meg otthon 2-1-re úgy hogy a 2 gólon kívül egy lövésük volt még.
Én meg 27 lövésből 21x (!) mellé lőttem. Nem tudom hogy kéne qva anyázni a játékosokat hogy kapják már össze magukat.
Pedig a jó góllövőm egy félidőt tudott is játszani, ő lőtte a gólunkat. De ez a Schembri...10 lövés, mind mellé. Hát a f.szomat már. -
No...akkor először is,
Történelme során, Először a VIDEOTON-t bejuttattam a BL csoportkörbe....
7,100.000 eurót kapunk ha minden igaz + tv jogok. Remélem a 3. helyet összekaparjuk.
Nagyon nehéz csoportot kaptunk.
Inter, CSSZKA Moszkva, Borusszia Dortmund
A CSSZKA a leggyengébb láncszem(rajtam kívül ugye) szóval onnan 4 pont kellene(kinti döntetlen, itthon valahogy győzelem) Ha ez sikerülne, esetleg még egy x a Dortmund ellen itthon, és a 3. hely meg is lehet valahogy...persze ez csak elmélet, nemtudom hogy ki hogy fog teljesíteni ...
ahogy nézem, sehogy nem jártam volna jobban, esetleg az A csoport(Lyon, Twente, Zlina, Sahtar) vagy H csoporttal(Bayern, Benfica, Galatasaray, PAOK) ... majd meglátjuk..többet nem is írok már, majd év végén :D:D
Kis szerk, a Loki könnyebb csoportot kapott az ELben:
Spurs, Red Bull Salzburg, Maccabi Haifa -
Solt #83813 MTK-s Kelemen Dávid? -
Áhh értem..hát akkor az kemény dió lesz :S -
Rudee #83811 Van 68ezer €, ami ilyenekre nem elég. -
Bal védőre Hugo Nascimento, jobbra Marko Andic vagy Szekeres a tippem.. középen nálam Debreceni és Radovic van :) -
Rudee #83809 A második edzőmeccsen Otten kidőlt 5 hónapra, így védőt kell vennem mindenképpen. -
Jó döntés! Ronaldinho első felnőtt klubja. -
ateszegry #83807 de még van_AS:F
faszom a fél csapat sérült azt ilyen 18 évesek játszottak..x -
ASD:ASSAF:ASSGD:ASASG ???
akkor van még mit tanulnod -
ateszegry #83805 asd..kiestem a realla egy erős dortmund,sporting lisszabon és paris saint-germain csoportbol 3.helyen... -
Zenszkij #83804 Csodálatos crash dump kivégezte a Lens-os mentésem, nem tudom betölteni. Pedig a 3. évben megnyertük a francia kupát, igaz a bajnokságban csak 12. lettem és az uefa selejtezőkörben is elvéreztem. Egy szerencsém van, hogy mindig csinálok egy béta mentést szezon előtt. Kezdhetem elölről a 3. évet. -
Casso7 #83803 palermo után egy picit átnézek a brazil bajnokságba. a gremiora esett a választásom! vélemények? -
Rudee #83802 Csatárok egyéni utasításait finomítsd. Nekem most az Oláh-Somália duó úgy nyújtja eddigi legjobbját, hogy mindkettő kimondott támadóként szerepel. Oláh teljesen támadó mentalitással, Somália kicsit visszafogottabb. -
nemjó a poszt a csávónak, rossz a beállítás. a játékos utasításoknál/meccs előtt/ tudod állítani, és ott látod a pontjait hogy mik kellenek és mennyi van belőle. + dicsérd agyon, mond h nagy teljesítményre számítasz tőle, vagy hogy hiszel benne..én ennyit tudok mondani. + azt javaslom használj két csatáros, vagy egy tkp+ egy csatáros játékot, csatárt rakd be célembernek, támadó kp-t/kat pedig tökéletes támadónak .. én így használom. -
valami egyébként nagyon nem kóser nálam. Sehogy se sikerül a góllövő kedvét meghozni a támadóknak. Március van a játékban és a legeredményesebb játékosom egy jobbszélső 7 góllal. Ugyanennyije van a csatáromnak is aki most kidőlt egy hónapra. Az előző szezonban amikor harmadik lettem szintén ez a jobbszélső lett a házi gólkirály, de akkor is 10 gól alatt maradt.
Most megyek a Lokihoz, náluk Kulabá 15, Tischler 11 gólos (a kis rohadék nálam egy másik mentésben valami 4-5 gólig jutott, pedig 200 ezerért hoztam el)
Mit kéne csinálni vajon?
A felállásom 4-1-2-2-1, a védők előtt van 1 szűrő, középpályán Józsi meg Böde vagy Andrezinho, két szélső inside forwardra állítva elől meg 1 csatár. Általában 1-2 gólokkal szoktam hozni a meccseket, néha kiütéses siker is akadt, de nincs egy támadóm se aki egyenletesen szállítaná a gólokat. Két csatárra kéne átállni vajon? Viszont fosok a szűrőt feláldozni, és a két középső középpályás egész jó uralni szokta a középpályát.
Tanács??? -
6-2 arányban elküldtük a Basel-t borért 
Najó, nem mondok semmit, jöhet a közvetkező(ebből nagy pofon lesz! :D)