104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Azt hozzá tenném, hogy a kiscsapatok a szabad játékosokat tömegesével szerződtetik még akkor is, ha ez az opció él.
  • Zenszkij
    Igen, mindenkire vonatkozik. A lényege a következő. Mikor elkezded a játékot, és beállítod a ligákat ott be lehet alul állítani, hogy az első transfer window idején, tehát a játék kedózdetén senki ne igazoljon (ez még a Manchester Cityre, Barcelonára is igaz lesz). Tehát először csak télen lehet majd igazolni, akkor lesz átigazolási keret is, addig nulla marad mindenkinek. Ez azért van, mert ugye a játék kiadásakor már a csapatok a való életben leigazolták akiket kellett, és a játék alapból ezekkel az igazolásokkal indít. Amennyiben ezen nem is akarsz változtatni, bepipálod eme opciót és kész is, télig nem lehet igazolni.
  • Rudee
    Én posztonként csinálok edzést és fejlődnek is azért.
  • Blum
    Megvan! :)

A vege az brutalis volt. Ennyire en meg talan egyetlen jateknal sem izgultam...
    Az atigazolasi terveim azthiszem meghiusulnak,mert kaptam egy uzenetet miszerint a klubnak 2015-ig 40.8M-t befizetni a banknak,2017-ig pedig ujabb 50M-t. Szoval ez kemeny lesz..
    20.6M-t kaptunk a gyozelemert.

Tabella
    Meccsek
  • souvenir95
    Abban tud valaki segíteni, hogyan érdemes az edzéseket összeállítani?
    Volt pár igen tehetséges fiatal, akik megfelelő edzés mellett igen nagy játékosok lehettek volna, de nálam vissza felé fejlődtek... Az edzői stáb az mondhatni hogy kiemelkedő a ligában tulajdonságaik 19-20 szintűek. Próbálkoztam már posztonkénti edzéssel is, de úgy nem nagyon fejlődtek sehova a játékosok.
    Kérem azt aki ebben tapasztalt, hogy írjon róla pár sort, vagy másoljon be egy oldalt ahol tudok róla olvasni! Köszönöm!
  • Forza Italia
    Egy játékos érkezett Vossen személyében. Távozó nem volt. indulhat a szezon.
  • bakkerman
    ez a átigazolási keret letiltás ez a gép által irányított csapatokra is vonatkozik?
  • ggbuffon
    ez az átigazolási keret tiltás-t hol találom, mert én még nemtalálkoztam vele:)

a vezetőség mindig annyit közölt, h mivel szűkösek a források, ill nagy a bérkeret, így nemtudnak nekem lóvét biztosítani. A Milan-nal még nem furcsállottam, bár abból így csapatot renoválni elég necces, na de pl a City-nél, Madridnál, Barcánál stb:) Eddig 2-3szor már újraraktam akkor nem volt ilyen jellegű gond. Na újrarakom aztán meglátjuk
  • zavbal
    kösz szépen a cél valami ilyesmi nekem is.A francia liga nálam is a toppon van a Toulouse csapatával már BL-t is nyertem.De a Lille még mögöttem van. :D Úgy néz ki sikerült a támadó szekciót beújítani ugyanis ingyen hoztam egy volt Chelsea csatárt szerintem az első osztályban is megállná a helyét.

Zenszkij:az szép hogy csak francia játékosokkal építesz csapatot.Én is így teszek ugyanis egy rakat 19-20 éves spílert dobnak ki az első osztályú klubok.Meg amúgyis a Lens-nek és a Rennes-nek brutális akadémiája van
  • Charlee74
    Szia! Nem lehet, hogy az új játék indításánál le van tiltva nálad az átigazolási keretek engedélyezése?
    A 12.0.4-es verzióban meg tudtommal adatbázis változtatás nem volt még, ezért csak a 12.0-ást ajánlja fel.
  • Rudee
    Dorog :D
  • 00mate
    Mennyire erős a portugál másod osztály? Gondoltam, folytatom Boavista-s karrieremet( Fm 2012-vel tolom), feljutottam a másod osztályba, azonban mivel nincsen erős gépen (csak portugál, spanyol meg asszem brazil meg argentín bajnokság van benne), nem nagyon fogok tudni igazolni sokkal jobbakat. Kirúgnak azért, ha esetleg a vezetőség azt akarja, hogy jussak fel, de én nem tudok? :D
  • Forza Italia
    Megvan az új csapatom

Portugál bajnokságba még nem játszottam, kíváncsi vagyok mire jutunk.
  • Zenszkij
    Szia, nem tudom milyen virágboltit használsz, de ez nem egy sajátosság, valami gebasz van a játékoddal. :( Telepítsd fel újra.

Szycsu: osztom a véleményed. Nagyon jó a francia bajnokság. Lens-al 4. évemet tolom, végre bajnoki címért küzdök :). A keret 76%-as francia. Egy ütőképes kezdő 11-et is ki tudok állítani csak franciákból. Kurt Zouma és Serge Aurier is itt játszik már, kölcsönben meg Umtiti az egyik középső védőm. Csatárom Yaya Sanogo. Nagyon élvezetes. Fejlődnek a fiatal francia titánok is az akadémián. Folyamatosan épülnek be a csapatba.
  • souvenir95
    Sziasztok! Jópár éve tolom az FM-et. eleinte a 08-al kezdtem, majd a 2010 folytattam, amivel jelenleg is játszom géphiány miatt nem bírom az újabbakat.
    A 08-ban a sikerek csekélyen jöttek, ám ez a 2010 már szép számmal megörvendeztetett.
    Nyíregyházával tolom. Már 2018-ban járok 7x Magyar bajnok, 6x Kupa, és Liga kupa győztes. 2016-ban sikerült egy óriási eredményt elérni BL csoportból 3. helyen kiestem az EL-ben. melyben egészen a döntőig meneteltem óriási küzdelmek során. A döntőben a Schalke csapatát kaptam melyet rettentő taktikai küzdelem során sikerült a 115. percben szerzett tizenegyessel megnyerni! A játék történetében a legnagyobb sikerem!

A vezetőség új stadion (30.000) építését jelentette be. Átadása 2019.
    Jelenleg a hazai mérkőzéseimen teltház van, ami 19.800, és 16.000 között mozog!
  • Forza Italia
    Újra kellett raknom a játékot mert valami gebasz volt. Most már működik rendesen.

Tippeket kérek h kivel kezdjek. Mert teljesen tanácstalan vagyok :D
  • horrorpops
    valaki meg tudna szánni egy 2010es olyan kiegészítővel, amiben a német alacsonyabb osztály is benne van? nem találtam ilyet széles e világban.
  • Neoncsoves
    15€ a játék a gamersgate.com-on
  • Szycsu
    Jó lesz ez. Francia bajnokság a kedvencem, 2-3 éven belül jó lenne, ha feljutnál :) Grat eddig is.
  • ggbuffon
    ja és amikor indítom a new game-t akkor alapot ajánl, tehát 12.0.0, azonban amikor megcsinálta és megnézem a verziószámot ott már a 4est írja...
  • ggbuffon
    hi

új vinyót kapott a gép, FM-et újrapakoltam, fellöktem a 12.0.3-12.0.4-es patcheket. Elv régen is a 0.4 volt az utsó amit felraktam, így most döbbenten vettem észre, h játék kezdésnél, bármelyik klubbal is kezdjek, a kezdő lóvém 0, azaz 0 euró, még a Citynél is.

A kérdés h eddig akkor ezek szerint nem a 0.4essel nyomtam és a patch sajátossága, vagy más sz*r került a palacsintába?:)
  • zavbal
    GFCO Ajaccio féltáv: A nyögvenyelős szezonkezdet után az utolsó helyet is megjárva a csapat a 12. helyen telel.Sok meccs ami egyenként is oda tett a rendszernek rakat öngól kiállítások csatárom akinek 18 meccs nem volt elég 1 gólhoz sem.Szinte minden meccs után két hetes fizu megvonások amik már teljesen természetesek a játékosoknak.Ehhez képest a két kezem összeteszem ezért a 12. helyért.Tabella. A nagy áttörést taktika váltás hozta: a tavalyi jól bevált 4-2-3-1 helyett átálltunk a 4-4-2-re.Így legalább párszor nyerünk bár sok az egy gólos (1-0,2-1) vereség.Annak örülök hogy ritkán törlik fel a padlót velünk ez eddig talán csak a Nicenek sikerült.A többivel szezon végén és kösz ha elolvastad
  • LasDen #83896
    Olyan kurva jó szezon lesz....ejj...2. félidőben a gólunkig nem csináltunk semmit...annyira jó érzés volt látni....
  • Forza Italia
    Rég játszottam kedvenc csapatommal így a Juventus-al kezdek egyet.
  • Forza Italia
    Kurva élet Crosh Dumps :@

Kereshetek másik csapatot
  • szabii98
    Úristen....áhhh nem vagyok ideges...80. perc, Andrijasevic, 2-3 vezetünk..85. , beívelő labda, kiegyenlít a Fener.... 91. perc, berúgja a Fener áááááá :@
    jó, felfogtam, eldöntötted már drága fm, nem nyerhetek megértettem -.-"
    istenem :( ezzel tutira elment a csoport harmadik, túl sok gólt kaptam
  • kosheen
    Az Austria Wien személyében papíron a legkönnyebb ellenfelet kaptam az EL-ben (jöhetett volna az Atletico, Liverpool stb kaaliberű csapat is), ám mégis sikerült kiesnem. Otthon kezdtem, ám 3-2-es vereséget szenvedtem, idegenben 1-0-ra sikerült csak győznöm, pedig gyakorlatilag egész meccsen tűz alatt volt a bécsiek kapuja. Fájó, ám most végre a harmadik évemben először a tabella élén állok, még ha csak 5 forduló ment is le. Már csak ott kell maradni, és várni hogy az új fiatalok beérjenek végre valahára
  • bexinho
    Szezonzáró értékelés:

http://bit.ly/NvvWE6
  • bakkerman
    rosszul tudtam,a legfőbb bajnokságok játszhatóak,kezdtem is egyet a Gladbach-al telón :D
  • Forza Italia
    M'vila az utolsó pillanatba a Cityhez igazolt :S:S
  • Forza Italia
    Átigazolási szezonba kicsit belehúzunk mert BL-re elég kevés a mostani keret és az elödöntőnél többet akarunk. :D

M'Vila, Dzagoev és Nasri érkezik
  • Forza Italia
    Először sikerült a Realt megverni és bajnoknak lenni.

• bakkerman
    az fm2012 handheld verziójában jól tudom,hogy csak anglia játszható?
  • szabii98
  • Blum
    Hamburg SV,első szezon,félév...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Meglepően jól szerepel a csapat eddig. A média valahova a középmezőnybe vár minket..hát végülis a 2. felvonás még hátra van,addig bármi megtörténhet :D
    Sok mindent nem tudok mondani,tényleg hihetetlen,hogy egy ilyen relatív erős mezőnyben ott vagyunk az élen. Ezt a klub is így gondolja,ezért év közben kaptunk 1,7M-t igazolni...majd év végén erősítem belőle a középpályát.

Elég szoros a tabella,a Bayernnel ide-oda előzgetjük egymást,most nemrég a Kölntől kaptunk ki idegenben,de nagyon csúnyán,ami nem jött jól,mert ha behúztuk volna legalább X-re,akkor lett volna 1 meccs előnyünk. No,nemdumálok többet,jöjjenek a képek.

Tabella

Eddigi meccsek

A keret ...Ilicevic még a szezon elején sérült meg,csak a mostani Mainz elleni meccsen térhetett vissza,ezért azt a szerencsétlen Castelent kellett beraknom jobb oldali támadónak. Gyakorlatilag semmit nem csinált,minden támadás a bal oldalon ment át. Amit szerzett gólokat,azok is olyanok voltak,amik kipattantak a kapusról és csak be kellett gurítania. Eladó sorba is tettem gyorsan.

És a két kiemelten jól teljesítő játékosom:

1.Son Heung-Min

2.Dennis Aogo [Elképesztően hatékony a védelemben és a támadásokban egyaránt. Akarta vinni a Bayern is,de nem adtam...]

Hát egyelőre ennyi,remélem a szezon végén is ilyen jókedvően írok majd.
  • Szycsu
    Kis helyzetjelentés Debrecenből, hátha érdekel valakit :D

11. fordulóra végre átvettük a tabellán a vezetést (azonos pontszám), kellett egy kis idő mire újra feldobódtak a srácok, de csak otthon....
    Miután a kippások, bocs, Kappások kivertek BL-ből két bundameccsen, EL csoportkörbe jutottunk. Koppenhágában sima 4-1gyel haza lettünk küldve, aztán otthon 'Pool ellen egy 0-3, de voltak ígéretes akciók, de azok is maradtak.. Első kör utolsó meccsén otthon fogadtuk a Galata-t, és egy jó meccsen (mindkét részről), 2-3ra kikaptunk. (vezettek, egyenlítettünk, egyből vezettek, egyenlítettünk, egyből vezettek, nem egyenlítettünk :D)
    Kis taktikai finomítás után, még akár pontot is rabolhatunk a Boszporusz partjáról, Liverpool ellen 5-0 alatt nem számítok, a dánok ellen, otthon, meg majd meglátjuk, hogy mi lesz.
    Czvitkovics, Coulibaly páros átlagon felüli, de a csapat többi tagja is elkapta a fonalat.
    Majd bővebben évad végén. Kösz!
  • Rudee
    Nos, véget is ért a nemzetközi szereplés.

A 2. selejtezőkör első meccsén Svédországban egy izgalmas 0-0. A visszavágó aztán a vártnál simább lett. Bravúr!
    A következő körben már csak sztárcsapatok várhattak ránk. Végül egy santanderi utazást nyertünk :) Az idegenbeli meccs meglepően szorosra sikeredett. Otthon ettől függetlenül sem voltunk esélyesebbek. Végül egy szép döntetlennel búcsúztunk.

Koncentrálhatok a bajnokságra.
  • kosheen
    edzéseket hogy variáljátok? csak mert én leszedtem egy edzéstervet, működött is faszán, de most az új szezonban mindenki csak megy lefelé. Mi a fenét kéne csinálni velük?
  • LasDen #83880
    hosszú ideje nem volt affinitásom elővenni a játékot...legutóbb a Spursszel játszottam, de Dzeko fasz ráncigáló teljesítménye teljesen kiölt belőlem minden játék kedvet...

viszont most visszatérek, nem máshol mint a Genoa élén.....remélem kurva sokáig tart majd :D
  • kosheen
    Dobok fel pénzt akkor :D