104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rebellion #83999 Valakinek nincs kedve online játszani? Akinek van írjon privibe!!!! :)
-
Nos, a Vidit most jegelem egy időre, az új választás a Napoli lesz.
A keret jó is meg rossz is, 16 millió euró áll rendelkezésre.
Körül néztem a piacon, és van pár játékos akit bemértem, de kell majd egy kis + pénz -
Zenszkij #83997 Könnyebben igazolsz játékost, továbbá könnyebben elmehetsz másik klubba edzősködni, ennyit számít. -
Lancelot1983 #83996 Hi!
FM2011-ben, mindig vasárnapi focistát állítok be hírnévnek, most véletlenül elrontottam és automatikusra állítottam be, és országos hírnevem is lett.
Kérdésem mennyire számít ez? Sokkal könnyebb, így feljuttatni egy csapatot második vonalból vagy azért nem számít olyan sokat? -
Zenszkij #83995 összeadódik -
reggel-este egy-egy kérdés :D
Ha kapok egy átigazolási összeget akkor azt ha nem költöm el akkor a pénzügyi egyenleg az nőni fog, nem? Illetve úgy értem, hogy nem félévre lebontva nézi a játék hanem a sok-sok szezont együtt. Lehet gyűjtögetni a pénzt? Mert most komoly summára tettem szert egy átigazolás után, de most a keret jó és ingyen illetve filléres játékosokból is össze jöhet a bajnoki cím és nem költeném el a pénzt.
Amúgy nem is 2,4 milla lett az a bevétel, mert az utolsó pillanatban rájuk ígért a St. Gallen egy 3,5 milliós ajánlattal. Ingyen jött a srác, játszott 16 meccset és már ment is tovább. Tökéletes biznisz volt. A többit is így kéne, bezzeg akit én akarok eladni az a kutyának se kell. Ez idegesítő kicsit, hisz látom hogy nb1-en belüli klubváltásoknál is 3-4-500 ezres összegek repkednek én meg a stabilan jól teljesítő emberemet 100 ezer fölött se tudom eladni szinte. -
a 12-ben mennyi újítás van a 11-hez képest? Csak mert van egy pár szezonos mentésem a 11-ben, de új gépem lesz és arra lehet hogy a 12-t teszem inkább fel. Megéri váltani, vagy csak pár apróságban különbözik?
A meccsek lejátszása nem igazán érdekel, azt nem szoktam megnézni, szóval az nem ér :D -
Aogo 3,7 milla, Inuwa meg rosszabb sokkal mint Alempijevics, szóval marad a keresgélés még balhátvéd után. De azért köszi :D -
aki éppen vagyok...Bruce Wayne, Keith Richards, Hugh Grant stb...egyszerűbb :DD meg minek nézzem a saját pofámat...??? -
Blum #83990 Nem tettem be semmi kepet.
Ugyis ritkan latom a sajat profilom,jelentosege meg kb. 0.
Ha online jatszanek,akkor sajatot betennek. -
Casso7 #83989 Tudom ,hogy egy kicsit hajaz az offra de ki milyen képet használ menedzser képnek? Sajátját vagy mást? :D Csak úgy kíváncsiságból :) -
nah.. 2013 vége lesz, egyenlőre úgy tűnik hogy utánpótlás képző fog fejlődni+fiókcsapatot és anyaegyesületet keresünk...edzőközpontnak jobban örülnék, de azt perpill nem engedi. a bl miatt szakítok jóadag pénzt év végén(tv satöbbi) szóval jó lesz ez így remélhetőleg. Apropó bl, sajna a csoportból kizúgtunk a 4. helyen 1 pontocskával, amit a fener ellen szedtünk össze itthon...75. percben lett 2-2 szóval örülni kell hogy pontom van. a bajnokin 4. vagyok jelenleg, kupában a dvtk ejtett, de igazából az nem érdekel, csak nyerni akarom a bajnokságot! a játék morálom a 0 és a 0,1 kerekített értéke közt van. -
Blum #83987 Hat,pedig nalam nagyon meggyozoen teljesit. Keves jatekos van a jatekban,aki at tud rajta jutni. Tamadasoknal szepen elore megy es oldalrol osztogat tanarian. -
geo91 #83986 balhátvéd 9-es emberfogással és 10-es szereléssel egy bundesliga csapatban? adnám el egyből... :D -
Blum #83985 Dennis Aogo
Isten a csavo :D -
geo91 #83984 inuwa -
megkotottem a klub eddigi legnagyobb uzletet. volt egy szerzodes nelkuli francia U valogatott kp akit leigazoltam. most fel ev utan 2.4 millioert mar viszik is.
Viszont a gollovo fiatal jatekkosommal nagyon rabasztam. 1.3 millaert jott reszletre de nem tudtam vele hosszabbitani es ingyen fog elmenni a halatlan kis tetu. A masik felelmem h van egy fiatal penges iranyitom aki 80e korul van de OM meg barca kerulgeti. csikkzsebbol ki fogjak fizetni sajna.
most '13jan van. kene 1 balhatved. tipp? -
ha a marseillet vered otthon, és ők nem vernek meg +aeket odavissza vered, esetleg még egy real hazai x és a 2. hely meglesz -
Blum #83980 Igen,1. evben nyertem. -
Azt olvastam hogy a bundes úgy van, hogy 1-2 csoportkör egyből, szóval durva lesz :)
gondolom első évedben nyertél , tehát a koeff. nem változott . -
Blum #83978 1. lettem :)
Rendben,kosz. Akkor varok tovabb :D -
Attól függ hogy hányadik lettél. Lemegy az első 4 selejtezőkör, az 1 hónap kb és a csoportot október vége felé szokták szerintem . Rég játszottam már, most elment a kedvem :D -
Asszem augusztus vége szokott lenni
A csapatomban viszont hogy megnőtt mindenkinek az arca mihelyst valaki érdeklődik érte.Jó kis bevételem lesz ebből úgy érzem -
Blum #83975 Sracok,BL sorsolas az mikor lesz?
Elkezdtem a masodik a szezonomat a HSV-vel,megnyertem a nemet szuperkupat a Dortmund ellen,a ligakupaban is tovabbjutottam az Achen legyozese utan meg mar lement par meccs a bajnoksagbol is,de hirt meg nem kaptam. -
Solt #83974 Ezt így is kell...
Viszont azt neked kell tudnod, hogy jelenleg, hogy áll a csapatod a többiekhez képest... ha többségében védekezésre kényszerülsz, akkor többször használsz mélyebb védelmi vonalat, ergo fontosabbak a mentális és a védekezési értékek mint a gyorsaság...
Tehát az alapján válasz, hogy milyen védelmi vonallal játszol többet... -
00mate #83973 Hát lehet hogy még nem vagyok pro, de én meg szoktam nézni, hogy milyen az ellenfél. Ha gyengébb akkor feljebb tolom a védősort, ha erősebb akkor visszább meg hasonlók. :) -
Solt #83972 Attól függ milyen védelmi vonallal játszól. Ha magas, akkor a gyorsabbat válaszd, ha mély, akkor azt amelyiknek jobbak a védekező és mentális értékei... -
Pettersson #83971 Miért?
Olyan nincs, hogy verhetetlen csapat... -
00mate #83970 Hát sajnos ez benne van a játékban, az én mentésemben is előfordult egy ilyen. Szerencsémre "csak" 2 játékosom sérült le... -
fujjj szemét Haladás
kupában már rég továbbjutó voltam, erre fél órával a vége előtt elkezdtek rugdosódni és 3 alapemberemet rúgták le -
00mate #83968 Lassú( acc:6, pace:8) de mentális és védekező értékekben nagyon jó VAGY védekező értékekben egész jó, gyorsabb is de fejben kevésbé jó védő... Vélemény? :/ -
szerinted? ha meg akarsz tartani valakit profi, ha nem akkor félprofi -
00mate #83966 Profi vagy fél-profi szerződés a jobb egy játékosnak? A klub átváltott profira, és nem igazán lenne kedvem mindenkinek új szerződést adni, főleg hogy így is alig van még maradék átigazolási keret. Vannak olyan lejáró szerződésű játékosok akik nagyon jók lennének, de profi szerződést nem tudnék nekik adni( mert annyit kérnek). -
Nem kis teljesítmény selejtezőből megnyerni a BL-t. Az eredmények se irreálisak. De ha már verték a reált, megérdemlik a trófeát. Nálam csak a nagyok nyernek, meg néha én :D -
GFCO Ajaccio 2038/2039 szezon: A csapat az első szezonját kezdte fennállása során a francia másodosztályban.A cél a benn maradás volt de titkon reméltem egy közép mezőnybeli helyet.Nos az első pár meccs alaposan bemosott , 6 forduló után mindössze 5 ponttal a kieső helyek előtt tanyáztunk.Jött a taktika próbálgatás és a 4-4-2 még ha nem is jött be de elkúsztunk szerencsére felfelé.A félévkor a 12. helyen álltunk és ez a szezon végére sem változott azaz bent maradtunk a 12. helyen.Elég Rapszodikus volt a teljesítményünk bravúrgyőzelmek után vereség a kieső jelöltektől.Na de itt a kép:Tabella.A 3 frissen feljutó egymás mögött.A szezon előtt 45 pontot tűztem ki célul ezt 8-cal megfejelték a srácok.Itt láthatóak a meccsek első,itt pedig a második fele. A legnagyobbat a csapat mégis a kupában domborította ugyanis elődöntőt játszottunk.Az oda jutó út pite volt szinte mindig a legkönnyebb ellenfelet kaptuk a negyeddöntős Sochaux egyrészt anya egyesületem másrészt a meccsünk előtt tették ki az edzőjüket.Az elődöntőben a Lyont kaptuk.Gondoltam a legjobb védekezés a támadás így hagytam a 4-4-2-t és nekik mentünk.Megnehezítettük a dolgukat hiszen csak 1-0-ra kaptam ki viszont a 8 lövésünkből mi nem találtuk el a kaput.Szóval emelt fővel veszítettem.Itt az egész kupamenetelés egy képen. A jövőről annyit hogy pénz áll a házhoz: az egyik kapusomat 1 millió euróért viszi a Bordeaux (ingyen jött) és egy védőmet a Siena.Beindult a stadion projekt is: csak ülőhelyek lesznek a 12000-es arénánkban.Köszönöm ha elolvastad -
Zenszkij #83963 Lens, 4. évben Bajnok lettem, végre mehetek a BL-ben. Erre nézem ki lett a BL győztes? A GALATASARAY! Ez milyen már XD :D
A képméret miatt spoilerben. Érdemes ránézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát mekkora mákjuk volt már!!! -
nincs ötletetek arra, hogy editorban miért nem tudok semmin változtatni, ami dátumhoz köthető? értsd: szerződés ideje, születési év, jövőbeli átigazolás. kiválasztom a dátumot, de a mező üres marad. (fm2010) valakinek tipp? -
nono28 #83961 Eddig nem volt gond.Bár énis csak most kezdtem az NB 1-t,az Újpesttel. -
00mate #83960 De más gond nincsen vele, ugye? :) Nem szeretném azt, hogy mondjuk nagy nehezen megnyerném a megye 1 vagy 2-t és hirtelen meghalna a mentés a kiegészítő miatt. :)
Amúgy ki az aki még játszik vele? :D Én most kezdem el a "nagymúltú" Fadd csapatával XD -
nono28 #83959 Nálam is lassú.Ráadásul nálam a reklám táblák is fehérek.