104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-

Nekem is generációt kell váltanom sajnos, de ha jövőre is másfél milliós igazolási keret lesz akkor lőttek nekem, mert csak 300e eurós játékosokat találtam :/
mindjárt itt a téli szünet, átnézem a piacot rendesen -
Sajnos a fizetés elég magasan van néhány játékosnál, de még így is bőven a maximum alatt vagyok. Pár gondolatban összeszedtem:
http://bit.ly/MOU2h8 -
Hát orrnyergen verem a vezetőséget. A brazil csatáromat aki 1m ért eladták 2.5 ért mert nem lehet ezt visszautasítani. Agyonverem őket. -
Okés ..
annyira jó hogy adnak egy tizit az ellennek és rá pár percre vágnak még1et...
f*szom telivan már....
4 taktikám van és egyik sem jön be, holott már 2 bajnoki cím is van vele. a szezon előtt szerváltam új edzőket, már 3,5-4 csillagosak az edzés kategóriák, de egyszerűen lehetetlen győzni. Már tavaly is ez volt, egyszerűen kiismerték a taktikámat. Ha 4 védővel, 1 vkpval állok fel, akkor is átmennek mint ha szabad átjárás lenne. Eddig radikálisan működött a védelem , de most nem. A csatárjaim egyszerűen vagy túl mellé lövik, vagy a kapus megfogja... nemtudunk normális támadást indítani. Az átlagéletkor 25 év körül van, az még szvsz jó, de egyszerűen kikapok...igaz attól a Diósgyőrtől, aki tavaly is nyert... muszáj lenne megnyernem a bajnokságot, de annyira nehéz..mit tanácsoltok, csináljak új taktikát, vagy élvezzem hogy szopat a gép és ismét csak a bajnoki címért harcolunk?? -
Rudee #84159 Nézd meg a havi jelentésnél, hogy mire megy el a nagy része. Fizut érdemes a megengedett keret alatt tartani, amennyire csak lehet. Persze ezt a legnehezebb. -
Nekem a havi fél millió euró mínusz sem ritka, mégis mit csináljak?:(
próbáljam lejjebb venni a játékosok fizetését? fogalmam nincs mit csináljak, csak verjük el a pénzt össze vissza.:D -
Lassan dobok egy féléves értékelést. Idén először nagyon "-" felé orientálódunk :( -
Rudee #84156 Nagyobb hitelt nem vett fel az elnök?
Egyébként miért nem a 12-vel nyomod? Előző laptopon nekem is épp hogy elindult, de 2D-vel is jobb mint a 11. -
Egyébként tényleg nem értem mi alapján adogatják el az embereim. A kapusomért fél Európa sorban áll. 230-at ér, 800 ezreseket meg simán elutasítják.
Egyébként csoda történt velem az új szezonban mert egyszerre két góllövőt is találtam :O
Ráadásul nem a sok százezres bantu csodagyerekek között hanem elhoztam valami Zamostnyt meg Beliczkyt. 8 meccs ment le mindketten már majdnem 10 gólnál járnak. A fél millás tehetséget le is raktam a fakóba, had fejlődjön. A poén hogy mindkét srác 2 csillagos csak.
Nagyon fasza viszont hogy 3 ember fizuját elkérő Richardson 4 hónapra kidőlt. Ez az én formám. Hátha jan 1.-re csúcsformába lendül és az elnök eladja jó pénzért :D -
jövőre lehet lelépek 1-2 évre olaszba, egy palermot bepróbálnék ezen a mentésen, hogy csináljam hogy ne adják el a játékosaimat?:D hozzam el őket kölcsönbe? -
Kabát Petike visszavonulása után elkezdte dédelgetni az MTK-t.
10 meccs után 8 pontot szereztek
újabb pesti csapat kieső helyen( a vasas már 3 éve nb2 kelet, most egyenlőre feljutók, honvéd tavaly esett ki)
a fradinak meg az újpestnek sem megy, mindketten úgy zúgtak ki elből hogy öröm volt nézni -
így kell :D h állna belé a hajnali görcs :D:D:D:D -
2012 december 31-ig van szerződése,amíg én vagyok a Zenit edzője,tutifix hogy kitölti ezt a szerződést,a B csapatban 

-
jaja,nem gondol bele,hogyha most megint nem játszik 6 hónapig,akkor még egy Bochum kaliberű csapatnak se fog kellenni :D -
XD -
Huszti ilyen a játékba. Nálam régebben olyan volt h 6 hónap volt a szerződéséből mondom leigazolom 1-2 évig jó lesz erre ő 85k fizut akart :D:D na mondom akkor ott rohadsz meg ahol vagy :D -
mekkora egy pöcs (a játékban is) ez a Huszti gyerek...szezon elején 3 bajnoki után nekemesett,hogy távozni szeretne,én mondtam neki,hogy következő átigazolási szezonban elengedem,elfogadta. már augusztus 1.-e van,rögtön teszem is átadóra,meg kölcsönlistára,kért ár 0€,bejelentkezik a bochum,meg a cottbus,hogy ők vinnék kölcsönbe,el is fogadtam az ajánlatukat,erre ez a buzigyerek elutasítja mindkettőt...hát akkor üdv a Zenit B-ben öcskös -
így van,2-3 hét és jön az üzenet,hogy meggondolta magát,és maradni szeretne a klubban :) -
Solt #84145 Csillagos ár, oszt b csapat... Pár hét alatt megjön az esze! :)) -
ez egy kibaszott script,én nem is foglalkozom vele,persze jönnek az üzenetek,hogy átadóra akar kerülni,én akkor is reject request-et nyomok,és játszatom tovább. -
zommate #84143 Sziasztok 4 napja kezdtem el játszani a játékkal. Az MTK-val vagyok, mivel gondoltam így már első évben meglehet a sikerélmény
. Elég jól is állunk az őszi szezon most ért véget és 2.-ak vagyunk 2 ponttal lemaradva a Gyirmóttól. Egy gondom van csak, hogy sokkal rosszabb a helyzetkihasználásunk mint az ellenfeleknek. Most például az utolsó őszi meccsen 35! kapuralövésünk volt, abból 13 kaput is talált de csak 2 lett gól( persze most jól védett a kapusuk, de általában nem szoktuk ennyiszer eltalálni a kaput). Az ellenfelem a Paks II volt, nekik 1 lövésük volt a meccsen. Nem túl sok emberemnek szoktam mondani hogy lőjön távolról úgyhogy nem tudom mi okozhatja ezt. Előre is köszi a segítséget
-
ismerős. De a többség nem is hasonló vagy nagyobb klubba megy hanem gyengébbe. -
Blum #84141 Ja,a HSV-nel is birom,amikor a golkiralyom (Guerrero) ev vegen sir,hogy o nem szeret itt lenni es el akar menni. Vagod...nemet bajnokok lettek,megnyertek a nemet szuperkupat,a ligakupat,majdnem 100k-t kap hetente,de neki nem jo itt. Es valami nevetseges osszegeket adnanak erte az angol 2. osztyalbol...de oooooo elakar menni. /facepalm -
karajjj #84140 attól is függ, hogy éppen milyen elnököt generált a gép... -
Nálam most olyan volt a Trelleborgs-nál hogy az egyik játékosom azt mondta h több játéklehetőségre van szüksége ha nem kapja meg távozik. De hát kérem a 30 bajnokiból 22 kezdő volt :D:D -
Nekem is folyamatban sírnak a játékosaim, de most küldjem el őket padozni??
Elek elment nálam 3 éve, azóta összesen ha játszott 20 meccset egy Almeríaban...
A többi aki elment már bagóért eladó vagy szabadon igazolható, kivéve Nicola Petrilli, aki most ha jól tudom az Ajaxnál játszik, de lehet félre néztem. Ő jó játékos, de már 31 éves :/ -
Blum #84137 Nekem meg az Evertonnal Jagielkaert adott volna az Ajax meg a ManUtd 20milliot,de nalam sem pofazott bele senki. Pedig nem kis adossaga van a klubnak.
Fellainit is vitte volna a Real 18 misiert.
Igaz,hogy a jatekosok sirtak,de azt en mar lesz*rom :D -
tuti hogy nála van a hiba,én voltam az idei gémben Lokival,és a 750k-t érő Varga Józsiért ajánlottak 2m-ót(tehát több mint kétszeres pénzt),és még akkor is én dönthettem arról,hogy elfogadom-e vagy sem... -
Blum #84135 En is voltam mar par csapattal,olyannal is,aminel sulyos penzugyi gondok voltak. De soha nem adogattak el alolam a jatekosokat. Tenyleg lovesem sincs,hogy nalad ez hogy tortenhet meg. Szerintem hagyd a csudaba azt a mentest,kezdj egy ujat,de most masik csapattal. -
nevezzük a szituációt kosheenizmusnak. De tényleg relative én sem nagy csapattal tolom és egy játékosomat sem adták el.Most volt hogy a 600 ezres középpályásomért 2.3 milliót adott volna a Lens de röhögve elutasítottam.Amúgy nem is mondtam ez az első csapatom ahol rohadtul figyelek a pénzügyekre eddig csak az átigazolási profitot költöttem el mindig és mindenkit egy összegért adok el és részletre nem igazolok senkit. -
tényleg lehet hogy valami nem jó, de az meg hülyeség lenne hogy hatodik évben BL győzelem. Ez így reálisabb számomra. Eddig még EL csoportkört se értem el, ami kicsit zavaró, de reális.
Amúgy tegnap kb 1,5 hónapnyi játékom oda lett, mert van ez a hülyeség, hogy a tartalék csapat vihet játékosokat az első keretből. Na én rosszra kattintottam és a komplett kezdőmet elvitte az edzőjük pont bajnoki előtt. Ráadásul az nb1-es kezdőm még ki is kapott valami bivalybasznádi csapattól. Mikor megláttam hogy kikből kéne összeraknom a bajnokira a keretet (7-8 ember) akkor kikapcsoltam a francba az egészet :D -
Nekem is be van töltve, ifiket lehet onnan hozni -
Zenszkij #84131 Valami nem stimmel a játékoddal. Én a 4. évben már BL szereplő voltam, a 6. évben BL győztes a Fradival. Az elnök soha egy játékosomat sem adta el. -
Hát ezt látod nem tom. Ez a 4. szezonom. Előző szezonokban sorra termeltem a mínuszt, kétszer kellett a tulajoknak pénzt betenni. De mostani szezon elején elmentek a sokat keresők és töredékükért jöttek játékosok. Kb 3000 eurós fizu körüliek voltak a nagyok, most meg 4-600 euróért is elfocizgat tőlük jobb fiatal. Szóval itt se lehet gond. Meg ugye az átigazolási időszak legelején eladták az egyik játékost 800 ezerért ami elvileg kiegyenesíthette volna az egyenleget. Plusz ott volt Gosztonyi 2 millája is. És mégis eladja az átigazolási időszak utolsó napján a kezdőcsatáromat a hülye elnök. Ráadásul épp hogy csak megduplázta az árát a srác.
Érthetetlen.
Most már lehet tényleg az lesz hogy újat kezdek. Kicsit jobban belejöttem már a játékba, nem követnék el olyan hülyeséket mint az első szezonomban. Meglátjuk. MÉg ezt a szezont talán végigpörgetem, egy bajnoki címvédés aztán szevasz.
Ráadásul ott is elqrtam az elején hogy egy rakat ligát betöltöttem, hogy legyen jó sok játékos. De végül is a Fradival mikor fogok én mondjuk angol bajnokságból igazolni? :D A gép meg könyörög hogy kapcsoljam már ki mert nem bírja a terhelést :D -
az karrier (y) -
qwert100 #84127 6. szezonban vagyok már a ManCitivel :D Kirugtak már vagy 5ször, de ujrakezdtem mindig :) 3.,4.,6. helyek vannak 1milliárdot költöttem már a csapatra:D Aguero 6 év alatt 6 szor lett golkirály 170/170 statja :D
uncsi picit ez a sok pénz... csak Ronaldo és Messi az akit nem tok megvenni.
Üdv. -
Fizetésekkel hogy állsz? Hó végén "+"-ban vagy "-"-ban vagy? -
téged hivatalosan is utál a játék...kezdj újat....:D
(nemtom mivan a játékkal, de nem normális, hogy mindenkit eladogat az elnök) -
A 450 ezerért vett csatáromat (kezdőember) eladta az elnök 850ért a Portónak mert túl jó volt az ajánlat. És tette mindezt augusztus 29-én. Noooormális? -
Vége a második szezonnak. Jó évet zártunk de ez kevés volt a bajnoki címhez
Végül pedig a keret