104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
MrÉn #84242 A magyarosítást is? -
Rudee #84241 Eredeti játék letölti. -
MrÉn #84240 2012.2.2.2-es patch kene a legujabb -
Kis összegzés a 2013-14-es szezon féltávjáánál (2011-el játszok)
Nagyon úgy tűnik, hogy a vezetőség pénzhajhászása hatalmas károkat okozott a csapatban. Elment 3 (!!!) gólvágó játékos, és egy középpályás aki a csapatot összefogta, meg a szintén gólerős Gosztonyi is.
Az érkező oldal ennél soványabb volt, jött 1,3 milláért egy jobbszélső Gosztonyi pótlására (eredetileg mögé, mellé akartam hozni de most egyedül van), aki bár jó, de annyira nem termel mint kéne, jött egy fiatal középpályás, akit legszivesebben csak 1 év múlva dobtam volna be a nagy csapatba, de azért tűrhetően teljesít, jött két fiatal magyar (Zamostny és Beliczky), meg 2 külföldi csatár, de sajna a játék eleje óta bajom hogy nincs egy csatárom se aki 15-20 gólig jutna egy szezonban. Hát ők se ilyenek. Ezen kívül a nagy fogás Kieran Richardson ingyenes leigazolása lett volna, de ő nagy nagy örömömre le is sérült 4 hónapra, ráadásul ahogy nézem pont az átigazolási szezon lejárta után térhet vissza, szóval pénzt se látok msot belőle. Remélem hogy legalább jó játékkal megszolgálja a borsos fizetését a szezon második felében.
A Győr 35 ponttal vezet, mögötte a második és hatodik is 26 ponttal áll. Én harmadik helyen vagyok. Most kaptam ki tőlük 2-1-re hazai pályán, úgy hogy csak az utolsó percekben mákoltam be egy gólt. Nagyon úgy tűnik hogy nem fog összejönni a bajnoki címvédés, mert bár csodákat már láttunk a 9 pontot nagyon soknak érzem. Persze mindent megteszek azért hogy utolérjem, de sajnos valami megtört a csapatban.
A szezont egy vereséggel indítottam a Vasas ellen aztán jött egy 9 meccses veretlenségi széria, ami pont egy Újpest elleni vereséggel szakadt meg, ezután ismét pontvesztések, a kupában rém gyenge játékkal sikerült csak megverni egy Baktalórántházát, szóval van baj, nem kicsi. Pedig az elején sziporkáztunk.
Erősíteni kell a gárdát, bár fogalmam sincs, hogy kit tudok majd megszerezni. Kellene egy támadó kp és egy középső középpályás, illetve egy jobbszélső még. Már leigazoltam három fiatalt akikbők 5 csillagos sztár lehet, de egyrészt mind védekező, másrészt nem mostanában tudom őket játszatni.
A gondom az legfőképp az hogy nagyon fiatal a gárda. Hiába hozok ide tehetséges, olcsó játékosokat, sajnos eladogatják őket, és nem tudok egy olyan kezdőt kiállítani ahol minden poszton 3,5-4 csillagos emberek lennének. -
Rudee #84238 Milyet? -
MrÉn #84237 Honnan tudnék patcheket letölteni a játékhoz? -
az mi a francért van hogy egy edző akinek minden értéke a béka segge alatt van, de az ifis az 19 még véletlen se akar ifiedzőnek aláírni, ő mindenképpen sima coach akar lenni -
Solt #84235 Köszi Urak, megtaláltam! :) -
be volt párnál, aztán egyesével kivettem, de most megint odarakta. lehet átveszem inkább simán a második keretet is irányítani -
véletlenül nincs beállítva a játékos csapat státuszánál hogy "elérhető a tartalék keret számára" ? Talán ezért viszi el az embereid -
már megint jön a dupla...szóval ezzel a hülye második kerettel nem lehet kezdeni valamit hogy ne akarjon már játékost vinni az első csapatomból? Oldja meg az ifivel meg a második keret játékosaival. Most is 5 ifit kellett felhoznom a Loki ellen hogy a padon legalább valaki legyen mert elvitte a meccshiányos padozókat -
ha rányomom a swap playeree az azt csinálja hogy játék közben cserélgetik a helyüket és nem véglgesen megcseréli, ugye? -
Blum #84230 Az enyem csak a City,de mar '04 ota :) -
micsoda meccs lenne egy City-PSG,félidőben az Anzhi vezetői sétálnának be a gyepre...ASD:ASSDG 3 kedvenc futballcsapata oly sok futballbarátnak -
Blum #84228 Akkor mar inkabb PSG :D -
Na ebből City lesz. Még mindig egy undorítóan gazdag klubbot kerestem, hát legyen a City..:D
-
Köszönöm a választ.
Erről jut eszembe amikor egy fekete játékos jött játszani valamelyik pesti kosárcsapathoz, kérdezte "Hogy kell csajozni Pesten?" azt mondták neki hogy "Odamész a csajhoz és jó hangosan azt mondod neki: Meg akarlak ba***ni!" :)
-
Nekem ez úgy jön be hogy még a Team Talk előtt (jobb felső sarokban Team Talk felirat van a Play helyén) az MTK majd Overview fülön megtalálod Advise-t választva. -
17. helyre várnak, fura pedig eléggé 'élcsapat', legalábbis a Real és Barcán, Sevilla, Villareal és kb mögéjük várnám a Málagát.. -
nugi nugi :D:D:D:D:D -
Blum #84222 Malagaval nem tudom mi a helyzet,de hogy a Granadaval kurva jol tolom,az biztos :D :D -
Blum #84221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem fogok flamelni.....neeeeem fogok flamelni...neeeeeeem.....ok,megnyugodtam
-
1. a Vezetőség fül alatt bal oldalon láthatod azokat a területeket ahová scoutot küldhetsz.
2.A meg nem értés a közös nyelv hiánya miatt van azzal te nem tudsz mit csinálni mint vársz amíg meg tanulják a nyelvet.
-
nekem sity :D:D -
A Málagával mi a helyzet, nehéz csapat? Már kezdek vele az tuti, csak érdekelnének tapasztalatok olyanoktól akik játszottak már vele -
Blum #84218 Agüero 
Es az nem sity,hanem City!
-
a sity kerete 2014 be. :D:D:D már előre félek az egymás elleni meccstől.
-
Mivel bent tartottam a csapatot az első osztályba új szerződést kaptam a West Brom-nál. Cél a kiesés elkerülése. Csapatot sztem sikerült jól megerősíteni. majd kiderül h mire lesz ez elég.
-
asszem egész afrika nincs, csak észak-dél-kelet-nyugat.
egyik égtájnál sincs szinte, csak óceánia van egyben azt hiszem -
Sziasztok,
hogy tudom a scout-omat Afrikába küldeni, mert most csak az Afrika Kupát tudná figyelni, be kellene kapcsolni az afrikai bajnokságokat?
Azon lehet segíteni hogy az afrikai játékosok nem értik meg egymást a magyarokkal?
-
hoppá....
valakiket az ellenfélnél könnyebben vagy durvábban szereljenek, stb -
Az elején, fönt van a team talk, mellette az ellenfél taktikája, és az mellett a megbeszélés, kik fáradtak, ki nem találja fel magát, és hogy az valakiket ellenfélnél kiket keményebben szereljenek, -
Solt #84211 Urak!
Lehet, hogy most kiröhögtök, de egyszerűen képtelen vagyok előcsalogatni EZT a menüt meccs előtt! Csak akkor adja be, amikor már elkezdődött a meccs, de akkor már ugye cseszhetem, mert a team talkon már túl vagyunk... :S -
geo91 #84210 honvédos karrieremben felsültem vele, de most nagyon megy neki
-
ehh szivat a képfeltöltő, a méretezésel se akarok küszködni most, mindegy -
Rudee #84208 Dokumentumok \ Sports Interactive \ screenshots -
geo91 #84207 jókis bugra bukkantam. sidi keita tavaly csak úgy írt nekem alá hogy a fizetése mellé kapott egy szezononkénti 50%-os fizuemelést és egy 30 bajnoki után járó emelést. tavaly nem játszott elég bajnokit, viszont a fizuemelést megkapta, így 2100 euró-ra módosult heti fizetése. ámde idén összejött a 30 bajnoki így visszacsökkent 1900 euróra... :D -
én az f12-t használom
-
és azt hova is menti? a prtscr nem megy rendesen -
Rudee #84204 Vagy Alt+F9, ami alapból a saját gyorsbillentyűje a játéknak.