A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Kis összegzés a 2013-14-es szezon féltávjáánál (2011-el játszok)
    Nagyon úgy tűnik, hogy a vezetőség pénzhajhászása hatalmas károkat okozott a csapatban. Elment 3 (!!!) gólvágó játékos, és egy középpályás aki a csapatot összefogta, meg a szintén gólerős Gosztonyi is.
    Az érkező oldal ennél soványabb volt, jött 1,3 milláért egy jobbszélső Gosztonyi pótlására (eredetileg mögé, mellé akartam hozni de most egyedül van), aki bár jó, de annyira nem termel mint kéne, jött egy fiatal középpályás, akit legszivesebben csak 1 év múlva dobtam volna be a nagy csapatba, de azért tűrhetően teljesít, jött két fiatal magyar (Zamostny és Beliczky), meg 2 külföldi csatár, de sajna a játék eleje óta bajom hogy nincs egy csatárom se aki 15-20 gólig jutna egy szezonban. Hát ők se ilyenek. Ezen kívül a nagy fogás Kieran Richardson ingyenes leigazolása lett volna, de ő nagy nagy örömömre le is sérült 4 hónapra, ráadásul ahogy nézem pont az átigazolási szezon lejárta után térhet vissza, szóval pénzt se látok msot belőle. Remélem hogy legalább jó játékkal megszolgálja a borsos fizetését a szezon második felében.

A Győr 35 ponttal vezet, mögötte a második és hatodik is 26 ponttal áll. Én harmadik helyen vagyok. Most kaptam ki tőlük 2-1-re hazai pályán, úgy hogy csak az utolsó percekben mákoltam be egy gólt. Nagyon úgy tűnik hogy nem fog összejönni a bajnoki címvédés, mert bár csodákat már láttunk a 9 pontot nagyon soknak érzem. Persze mindent megteszek azért hogy utolérjem, de sajnos valami megtört a csapatban.
    A szezont egy vereséggel indítottam a Vasas ellen aztán jött egy 9 meccses veretlenségi széria, ami pont egy Újpest elleni vereséggel szakadt meg, ezután ismét pontvesztések, a kupában rém gyenge játékkal sikerült csak megverni egy Baktalórántházát, szóval van baj, nem kicsi. Pedig az elején sziporkáztunk.

Erősíteni kell a gárdát, bár fogalmam sincs, hogy kit tudok majd megszerezni. Kellene egy támadó kp és egy középső középpályás, illetve egy jobbszélső még. Már leigazoltam három fiatalt akikbők 5 csillagos sztár lehet, de egyrészt mind védekező, másrészt nem mostanában tudom őket játszatni.

A gondom az legfőképp az hogy nagyon fiatal a gárda. Hiába hozok ide tehetséges, olcsó játékosokat, sajnos eladogatják őket, és nem tudok egy olyan kezdőt kiállítani ahol minden poszton 3,5-4 csillagos emberek lennének.