104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Azért ez közel sem így van, ugyanis a vezetőedző, és a sportigazgató kb. percnyi kapcsolatban van egymással, nyilván ebben az is benne van, hogy az edző közli, kire, és hogy van szüksége. -
Játékos kölcsönvételre van még valami tipp?
Angol hatodik osztályban játszik a csapatom és van egy 2. osztályú szülőcsapata. Na mondom hurrá, igen ám de nem akartak hozzám jönni a játékosok a hatodosztályba, agyba-főbe kellett dicsérnem őket a sajtóban. Na végül eljöttek 3 hónapra, most járt le az idő és örülnek hogy végre mehetnek vissza olyan borzalmas volt itt lent :-(
El lehetne csalogatni még egyszer őket valahogy? -
persze van ilyen,de nagyon ritkán,kb minden 10. kérésre teljesítené ezt a vezetőség -
Szoktatok saját edzésterveket összeállítani a játékosok fejlesztésére? Megéri a fáradtságot vagy inkább egyszerűbb venni egy kész jobb játékost? -
Nekem volt ilyen a Football Managerben is, nem volt már pénz igazolásra de nagyon kellett 1 játékos, kértem a vezetőséget hogy adjanak rá pénzt és adtak(!) .
De az igazolási összeget meg a szerződést ők intézték én nem szólhattam bele. -
jaja,ott lelehet szűkíteni a hatáskörömet csak a meccsekre meg edzésekre,de lehetek akár ilyen director/manager féle is,ahol a jegyártól kezdve mindenbe beleszólhatok,csak ugye a fifa manager más kávéház,nem egy szint az FM-el -
amúgy ez a rendszer pár éve már bekerült a fifa managerbe és ha jól emlékszem ott jól működött...ahogy most is, megkerestem a kívánt játékost majd onnantól nekem azzal már nem kellett foglalkoznom és idővel létrejött az üzlet... -
jaja,mert amúgy ez csak angliában nagy "divat",hogy a manager intéz mindent,kisebb országokban az edzőnek csak a pályára terjed ki a hatalma,nincs abszolút semmilyen beleszólása a játékosok szerződésébe,maximum a stábtagokéba -
Solt #84394 Mondjuk az nem lenne hülyeség, ha kisebb kluboknál "csak" edzők lennénk, és, ha igazolni akarnánk, akkor a kiszemelteket le kéne adni a vezetőség felé, és ők hagynák jóvá... ( mint jó pár nb1-s klub esetében ) -
sokat nem tudni még az újdonságok működéséről szóval bármi lehet még :D -
végülis igazad van! de azért az is jó opció lesz az ideiben,hogy az átigazolásokat és a szerződéseket egy az egyben átruházhatod a sportigazgatóra,tehát tényleg csak az edzősködésre kell koncentrálni,persze itt fennáll annak a veszélye,hogy bugok jönnek elő,például irreális igazolásokat csinál a directort,vagy olyannal hosszabbít szerződést,aki egyébként 1 percet nem játszik nálam. na majd kiderül,szerintem nagyot robban idén az FM :P -
a játék mostani felépítése nem teszi ezt lehetővé....ahhoz inkább gazdasági szimulátornak kéne lennie, hogy élvezhető legyen. de személy szerint nem hinném, hogy túl izgalmas lenne. -
áá faszom :( pedig úgy kipróbálnám azt,milyen egy csapat elnökének/tulajának lenni,managert igazolni,szponzorokkal tárgyalni -
nem azt jelenti....csökkentik az edzők munkakörét és például az igazolásokért a futball igazgató felel majd :DD -
ugye nem....ugye ez a kép nem azt jelenti,hogy az ideibe lehetek igazgató/elnök is? mert ha igen,akkor lógok az SI-nek az idei játék árával,erre várok már MIÓTA!!!!!!
-
hmm bejövős.A Challenge mód fifára hajazgat de nem vészes ettől az adós részlettől IRL is feláll a hátamon a szőr sosem folytam bele ebbe. -
na látod ez az én gondom...
se a Cél, se az Inditás helye részhez beirva nem inditja el a játékot. Azt irja ki hogy érvénytelen. Pedig direkt figyeltem az idézőjelekre, próbáltam minden formában beirni idézőjellel, anélkül, egybe, külön, már kezdek beleőszülni. Amikor monitorra kötöttem akkor simán átváltott akár a játékon belül is ablakos módba, de most semmi
Amúgy eddig a 11-el egy kb 8 éves gépen játszottam, nagy adatbázissal, meg vagy egy tucat ligával. Ha végre elindul akkor szerintem az űrkorszakban fogom érezni magam :D
csak menne már valahogy -
Megjelentek az első képek is! -
a Monaco-val kell majd tolni :) -
"Realistic tax regimes influence player decisions"
nabasszátok meg,akkor a fradiba mostmár nem lehet majd elhozni nyugati pléjákat,nálunk minden adó nagyon magas ASD:DSASFG:ASDASF -
nagyon jól hangzik és bár bennük nem nagyon kellett csalódni, de azért hiszem ha látom azt a genre-defining újításokat....:D -
The best-selling, most realistic football management series ever made is back and will be released before Xmas. Football Manager 2013 introduces more than 900 new features & new ways to play. Check http://www.footballmanager.com from Monday for more indepth feature videos each week. -
karajjj #84380 ablakban kell indítani ( a parancsikonjának az elérési útjához írd be a végére, hogy -small_screen -windowed), de előre szólok, hogy netbookon ne várj csodát, nincs benne komolyabb proci, eléggé nyögvenyelős lesz -
még mindig ott vagyok meglőve hogy netbookon nem tudom elinditani a 12-t
a netbook skinre átállitottam a játékban, de ha elinditom akkor csak a háttérben futtatja, alul még az ikonja se látszik hgoy menne a játék, csak ha a feladatkezelőt inditom akkor látszik hogy már fut. Ha rákötöttem monitorra akkor azonnal megnyitotta, játszottam is vele, birja a gép faszán, de most nincs monitor, szóval a netbookon kéne összehozni valahogy. Ja és ha nincs monitorra kötve akkor sehogy se tudja ablakban se futtani, azt irja ki hogy hibás elérési út vagy mi
tippek? -
idén, ahogy tavaly is, a 2 kupát azonnal beáldozom a bajnokságért cserébe...
ez meg szar kezdés, de nem is vártam jobbat....:D
-
Inter - Roma
bajnokságban ez a 16 pontos előny több mint megnyugtató,nyugodtán ráállhatok az EL-re,és az olasz kupára,előbbiben a Hannover lesz az ellenfél a legjobb 32 között,a kupában pedig az AC Milannal lesz egy elég komoly párharcunk a döntőbe jutásért! -
geo91 #84376 FC HONKA ESPOO 2015
jelentős változások történtek a keretben, ugyanis jó pénzért eladtam a két, kiöregedőben lévő gólvágómat (savage és ortega) és felhoztam néhány generált fiatalt az ificsapatból és elkezdtem őket is játszatni. (idén is hoztam párat és el is adtam néhány régebben igazolt kevésbé tehetségest.) meg is lett az eredménye, itthon elég komoly szezont futottunk. sajnos egyetlen vereség mégis becsúszott, így a veretlenség odalett.
csapat:
igazolások
keret 1, keret 2 (a szezon utolsó meccse előtt készítettem hogy benne legyen a szerződése lejártával távozó 3 játékos is. örültem volna a gnanou marad, de sajnos későn jutott eszembe hogy tárgyalni kéne vele a hosszabbításról...)
bajnokság és kupák:
bajnoki tabella, gólkirály
ligakupa
finn kupa
bl:
a selejtezőben minden meccsünket megnyertük, sima volt a csoportba jutás, ahol a man.u. - sevilla - ajax trió várt minket. harmadik hely lett belőle, ez van sajnos. jövőre talán már a 3. kalapban leszünk, így talán könnyebb csoportba kerülhetünk és megnyílik az esély a továbbjutásra a bl-ben.
a szezon legjobbjai:
nincsenek szavak arra amit idén produkált, 74 gól 53 meccsen!
sajnos 3 hónapja sérült (a néhány bajnoki nem érdekes, de pont a bl csoportkört sikerült egy kivételével kihagynia...) és kb. még ennyi van a felépüléséig. lábtörés, tehát a sebességének és a fizikumának kampec lesz nem csak egy jó időre, hanem örökre... (legalábbis én így vettem észre az efféle sérüléseknél.) kurva nagy kár érte...
gueye helyettese, szépen helytállt
elsőszámú jobbszélsőm, rohamosan fejlődik
elsőszámú balszélsőm, nincs rá panasz ismaillal együtt szépen adogatják az asszisztokat
-
Én játszom folyamatosan, de most kevesebb időm van a meccsekre... -
én most újra ráéreztem és a 13-ig a millwallal eljátszogatok már.... -
Rudee #84373 Én kicsit meguntam, illetve túlzottan várom már a 13-t :D -
ateszegry #84372 szaud arábiai bajnokság van a játékba vagy kell ilyen aktivátor faszság hozzá?:D -
köszönöm mondjuk azt a 15.5 millió eurós keresetet kidobhatná a gép nekem -
Befejeztem a szezont a West Bromnál.
A szezon játékosa. Nagy kár h vissza kell mennie a Chelseaba.
-
1000 győzelem, gratulálok!!
-
ateszegry #84368 A reallal 2015ben a copa del reyben a logrones ellen idegenbe megszenvedtem egy erős 3-1et..ugy,h vezettek ellenem a 80.percben 1-0ra...aztán a visszavégón 11-0 ide XDDD -
Na akkor ahogy ígértem: a csapat az első Ligue 1-es szezonjában a féltávnál tart a 9. helyen.Maximálisan elégedett vagyok még ha akkor is ha annyi makker ikszünk van mint a sár.A védelem jó vinnék is őket a támadó szekció bajos a házi gólkirályom is 14 meccs alatt 5 gólt lőtt.Itt a tabella. .Voltak nagyon jó meccseink és voltak kevésbé jók is de nem panaszkodom.Itt vannak a meccsek.A kupa még nincs benne az csak most startolt.A végére pedig egy érdekes kép a menedzser történelemről de csak amiatt mert meg lett az ezredik győzelmem.Itt a kép róla.a kép róla.Köszönöm ha elolvastad a többit szezon végén -
ez lett a keret...vagyis N'Guessant ki lehet húzni, mert szerződést bontottunk...egyszer csak eltalálta (nem mintha fájna érte a szívem) :DDD
az igazolások....nem nagy durr
-
nem segített, de megvan végre. 6 órája ezzel tökölök, de sikerült. na, már csak azt kéne eldöntenem, hogy kivel kezdjek :) -
Rudee #84364 Visual C++ update vagy reinstall talán segít. -
Blum #84363 Racsesztunk...meg is kaptuk a Manchester Unitedet :/