104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
de Nigelből nem lesz akkora edző, mint az apja.... -
tudom tudom,láttam,óriási film,amíg nem néztem meg nem is ismertem Brian Cloughot,óriási edző volt,a Derby County stadionjánál van szobra Peter Taylorral,ott jelenleg meg a fia az edző,Nigel Clough. Nagy egyéniségek voltak -
karajjj #84440 van egy angol sorozat is, ahol egy full balfasz edzőt neveznek ki szövetségi kapitánynak
link -
-
Van az a Leeds-es film is, a The Damned United. Nekem tetszett, igaz nem huligános, hanem az edzőfószer életét mutatja be. -
sanyiute #84437 Green Street :) -
egy kis helyzetjelentés a jelenlegi játékomból:
A West Ham-el kezdtem alap détbézzel,első évben 11 ponttal megnyertük a championshipet,második szezonban már a premier league-ben nagyon jól teljesítettünk,és csak a sorozatos sérülések miatt nem lett meg az EL hely,de a 9. hely ígyis szép. Harmadik szezonra az anyagi gondok miatt nem kaptam pénzt,sőt a tulajdonos váltás miatt tilalom is volt,szóval ugyanezzel a kerettel csak 13.-ok lettünk,de a szép Liga Kupa menetelés(elődöntőig mentünk) kárpótolt. 2014 június 1.-én lemondtam a West Ham-nél,másnap felkért a Liverpool menedzsernek,szó nélkül elfogadtam. A 'Pool előző szezonban 6. lett,így csak az EL-ben szerepel majd velem,de a 69m€ átigazolási keret nagy szabadságot ad :D Cél a 3. hely,első liverpooli évemben :) -
karajjj #84435 ez is jó -
na ezt néztem meg,jó volt tetszett! -
karajjj #84433 Futball faktor -
Balázs 17 #84432 Gracie, bár nem egy happy film, de nekem anno nagyon tetszett -
Gépállat SC? Vinni Jones, Jason Statham
van valami tavalyi United, az 58-as Busby féle csapattal.
vagy a Shaolin Soccer :DD -
off
Nem tudtok ajánlani valami jó focis filmeket? Olyasmire gondolok mint a Gól1,Gól2,csak ezeket már láttam. Életrajzi is jöhet,vagy aminek a futball van a középpontjában. a Brian Clough-osat is láttam már. -
Kezdtem egy karriert ugye a Genoával, az első két meccset(AS Roma, Brescia) behúztuk, viszont az Inter ellen buktunk 5-1re. ők vezettek először, majd Toni a félidő vége előtt belőtte az egyenlítő gólt. 1-1 volt a félidőben, de mikor bekaptuk a másodikat, összeroppant a védelem. Sajnos ilyen ez, de jó évünk lesz, látom a potenciált a játékukban, egy el helyre oda fogunk érni :) -
Casso7 #84428 okok! köszi a segítséget! -
hajrá hajrá,én is játszottam ezzel az elvvel a csapattal,nyertem is BL döntőt egy olyan kezdő 11-el,hogy Messin kívül mindenki spanyol volt,azon belül meg katalán saját nevelés. Védelembe építsd be a Fontás,Montoya,Muniesa hármast,középpályára Jonathan dos Santos,és Sergi Roberto remek kiegészitő emberek lesznek. -
Casso7 #84426 tudom ,hogy fura de mindig is akartam úgy nyerni ,hogy csak saját nevelésű játékosokkal vagy csak azonos nemzetiségűekkel. madridban pedig őszintén szólva nem sok nevelés van (sajnos) a barcánál viszont van elég szép számban. -
karajjj #84425 mivan? valahogy nem illik össze a logóddal :D -
Casso7 #84424 kezdek egyet a barcával. célom ,hogy úgy triplázzak ,hogy csak spanyol játékosaim vannak. -
Ütjük az EGÉSZ kibebaszott ligát...:DDD
-
Hali! Rudolf Gerit milyen poszton játszassam, mélységi támadó, tökéletes vagy vlami más??:) Genoával szeretnék valamit elérni, és úgy döntöttem hogy meglátom hogyan teljesít -
geo91 #84421 FC HONKA ESPOO 2016
új mérföldkőhöz érkeztem ebben a karrieremben, jobban mondva mérföldkövekhez, mert több célom is elértem ebben a szezonban. a bajnokság színvonala és rangsorolása emelkedett az utóbbi években (a főleg általunk) szerzett uefa koefficiens pontoknak köszönhetően, így már két bl-t érő hely van. a bajnok csapat pedig most már egy fordulóval később csatlakozik a selejtezőhöz. emellett veretlenül nyertük meg a bajnokságot és továbbjutottunk a csoportunkból is a bl-ben. de ez még nem minden! nem csak hogy továbbjutottunk, de meg is nyertük a csoportunk! (idén a 3. kalapból sorsoltak minket, így végre nem halálcsoportba kerültünk.) a kieséses szakaszban is kegyes volt hozzánk a sors, az ukrán sahktart kaptuk, tehát nem lehetetlen a továbbjutás. de ez csak a következő szezonban derül majd ki. jöjjenek a képek.
csapat:
átigazolások (kamel, langa, parker)
keret 1, keret 2
idén is tanáriak voltak: laib, ismail, gueye, roberto
bajnokság és kupák
bajnoki tabella
ligakupa
finn kupa
bl:
a selejtező idén is sima liba volt, összesítésben 9-10 gólokat vertünk mindhárom ellenfelünkre. mint már említettem, idén a harmadik kalapból sorsoltak minket, így végre egy hajszállal könnyebb csoportba kerültünk. a rosenborg mellett a juve és a pool várt ránk. a norvégokat természetesen oda-vissza vertük, nehezebb dolgunk volt a másik kettővel, itthon sajnos kikaptunk a juvétól és ikszeltünk a pool-al. idegenben viszont annyira nem volt rajtunk nyomás, hogy az esélytelenek nyugalmával játszva liverpoolból és torinóból is három ponttal tértünk haza.
-
az mi a fenétől lehet hogy ha beirom ezt a parancsikon cél sorába "--small_screen --windowed --skin=netbook2010" vagy a skin beállitás nélkül simán a --small_screen --windowed"-et, akkor azt irja ki hogy a megadott név érvénytelne, ellenőrizzem. Már kinomban a 2010-et próbálnám elinditani, de ez a hülye netbook az istenek nem akarja inditani. Ugyanaz a hiba jön elő mint a 2012-nél. A háttérben fut, és még a tálcán se látom az ikonját hogy elindult volna, de a feladatkezelő mutatja hogy már fut -
Befejeztem a szezont a GFCO-val.A félidőben a bravúros 9. helyen tanyáztunk amit meg is tartottunk.Itt a tabella..A meccsek első felét már feltettem a második felét itt találjátok.A kupára magas bónuszt adtam hogy kicsit megnöveljük a reputationt egy jó szerepléssel.Sajnos a Lyont korán kaptuk meg így búcsúztunk.Kupa.
Az új szezon is már fut ott 9 meccs után 3 győzelemmel 3 döntetlennel és 3 vereséggel a 13. helyen vagyok.A többit szokás szerint félévkor és kösz ha elolvastad -
Végül is már az is nagy dolog hogy többet birtokoltad a labdát mint a Barca :-) -
Jó, akkor lerakom így. -
-
Üdv Urak!
Befejeztem az ötödik szezon a Reims élén. Nagy játékosmozgás nem volt, inkább csak mellélőttem pár érkezővel. Az évet egy szuperkupa győzelemmel kezdtük. A bajnokság fantasztikusan szarul indult, később összeszedtük magunkat, de a Marseille-el nem lehetett mit kezdeni, itt a tabella, itt pedig a játékos statok. A BL csoport érdekesen alakult, de sikerült továbblépni, és igazán nagy skalpokat sikerült begyűjteni, mint az Arsenal vagy a United. Itt vannak az eredmények. Ami pedig ezután jött a döntőben, az maga volt a....rémálom. Úgy pofán b@sztak minket, hogy már röhögni tudtam rajta :D
-
Rudee #84414 De, lenne is belőle egy teljesen irreális klubvezetés :D -
hzsolt1990 #84413 Az addig oké!Editorral nem lehet,vhogy összedobni,hogy ő legyen a tulaj és valamennyike kis pénz legyen? -
nono28 #84412 Én szoktam! -
valaki játszik netbookon? -
Rudee #84410 Nincs, mivel az adatbázisban nincs benne. -
hzsolt1990 #84409 De Duchatelet sincs benne pedig nem idén vette átt a csapatot! -
Rudee #84408 Ha az enyémet töltötted le, akkor abba future transferként vannak benne az igazolások. Azaz akkor kerülnek a játékosok a csapathoz, amikor valójában is. -
hzsolt1990 #84407 Sziasztok!olyan data base van amiben a jellenlegi Újpest keret szerepel?Mert amit letöltöttem off topic-bol az nem igazán jó!Előre is kössz.Üdv -
Sziasztok!!
Tudtok ajánlani Madridba egy kiegészítő csatárt a padra? Benzema, Callejón elment, Higuain pedig kevés. Előre is köszönöm! Sziasztok! -
Akkor a képek külön hszbe:
11-12:
12-13:
13-14:
Sikerek:
Igazolások:
11-12:
12-13:
13-14:
-
Sziasztok!
Így magas szintű klubfutball hiányában, úgy döntöttem írok egy beszámolót az éppen aktuális mentésemről.
A Tottenham csapatával kezdtem a játékot és egy lapra feltéve mindent keményen bevásároltam 4 éves részletekre. Első szezonban a cél egyértelműen a BL kvalifikáció volt. Hát ezt kicsit túlszárnyalva sikerült megnyerni a bajnokságot, főleg annak köszönhetően, hogy a nagy csapatok ellen nagyon jól tudott szerepelni a csapat. Télen kaptam is némi plusz pénzt igazolni amiből további sztárok érkezhettek. Az Európa ligát is behúztuk komolyabb ellenállás nélkül, a döntőben Hannover gárdája ellen sikerült nyerni 11esekkel. Félelmetes comebackekre volt képes a csapat ( 1-0 az ellennek, piros lap nekünk az első félidőben= 4-1es győzelem és hasonló finomságok ), de egyes meccseken pedig mintha elfelejtettünk volna focizni. Sajnos ki kellett használnom a keret teljes mélységét ugyanis a sűrű menetrend illetve a sérülések megkívánták ... ( május 5.-május 13. intervallumban 3 bajnoki, egy FA kupa döntő illetve egy Euro Cup döntő is megrendezésre került )
A 2. szezonban újabb 2 sztár csatlakozott a csapathoz, de sajnos lesújtott a BL újonc átok így csak 5. helyet sikerült megszerezni a bajnokságban, ellenben a BL-ben meglepve mindenkit 3-0ra vertük a Barcelona gárdáját a döntőben !!!
A 3. szezon csendes nyugalomban telt 3. hely a bajnokságban és hazai trófeák gyűjtése zajlott.
Jelenleg a 4. szezonban tartok, épül az új stadion gazdaságilag padlón a csapat sajnos de lassan lejárnak a részletek és secperc kilábalunk belőle.
Végezetül néhány kép:
11-12
12-13
13-14
Sikerek:
Igazolások:
-
Egyébként meg a kurva szájukat, adjanak videót a meccsmotorról :D