104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Villarreal - 2011/2012 - Liga Adelante

Amint ismeretes, a Sárga Tengeralattjáró egészen a spanyol másodosztály mélységéig süllyedt idén. A vezetőség célja az egyenes ágon való feljutás volt, én viszont a bajnoki címet ígértem meg nekik. A szezon nem indult rosszul, de aztán tendencia lett, hogy megszórunk egy csapatot, majd a következő meccsen ikszelünk. Néhány héten át így ment ez, de többnyire mindig a tabella élén álltunk. Egész szezonra jellemző volt, hogy többen voltak az orvosi szobában, mint a kispadon. Ez egyrészt köszönhető a 19 fős keretnek, de ugyanakkor a sérülések is nagy szerepet játszottak ebben. Az utolsó előtti fordulóra az előnyünk nemcsak, hogy elolvadt, de 1 pontos hátrányba kerültünk a Numanciával szemben, és ellenük játszottunk. Gyakorlatilag bajnoki döntő volt ez. Megtizedelt csapattal, elfáradt emberekkel és jó adag szerencsével nyertük meg a meccset, az utolsó fordulóban pedig már a döntetlen is belefért. Kiélezett küzdelemben szereztük meg a bajnoki címet és jutottunk fel az első osztályba.

Igazolások
    Tabella

Rossi gólkirály lett annak ellenére, hogy elég sokat volt sérült.

Játékos statisztikák
    Ez volt a csapatom.

A kupában a negyeddöntőig jutottunk, ott a Barca vert ki 2-2 2-1-gyel. Vállalható, főleg úgy, hogy a két meccsen háromszor vezettünk ellenük.

Jövőre megcélzom a 8-10. hely környékét, és a kupagyőzelmet.
  • Huni92
    4 hozzászólással visszább linkeltem.
  • nono28
    Jó estét!

Valaki tudna segiteni hogy honnan lehet letölteni azt a frissitést amiben a Villarreal a másodosztályban van.
  • kosheen
    okés köszi
  • Huni92
    vagy az egyiket, vagy a másikat használd, a kettőt egyszerre ne. azt már rád bízom, hogy melyiket töltsd be :)
  • kosheen
    ezt szedtem le. De mi van ha szeretném használni firefly nb1-es cuccát is? Akkor ne használjam ezt amit te linkeltél?
  • Huni92
    egyszerre csak egyet használj, az pedig EZ legyen.
    kell hozzá a 12.0.4-es patch legalább.
  • kosheen
    Gyömbér még a Pápa tarcsiban...
  • kosheen
    lehet (sőt biztos :D) hogy én rontottam el valamit. Be van rakva a tiéd meg egy másik adatbázisfrissités is fmscoutról
    Igy ott van pl a Fradiban az is aki 2 hete jött, de pl Csizmadia is aki már réges rég nincs a csapatnál. Ez azért lehet mert 2 xmlt is beraktam vagy mi lehet a bibi?
  • kosheen
    kopipészt volt, de már mindegy, megy az a lényeg
  • karajjj
    az enyémben ottvan, max te rontottad el
  • kosheen
    hát pont zezaz h azzal nem volt jó amit te irtál. Mindenhol ezt a parancsot találtam, de hiányzott az elejről egy -

de egy kérdésem is lenne ha már visszatértem. 12.0.0-ás adatbázis van most nekem, ezt irja ha új játék inditására viszem. Leszedtem fms-ról egy átigazolási packot vagy mit, meg lent firefly nb1-es modját.
    Hogy jó legyen a játékélmény ahhoz kéne egy másik adatbázis vagy elég ha bepipálom a changet?
    Végül is egy hosszú nb1-es mentés mellett döntöttem, szóval csak ez kellene.
  • karajjj
    gratula, pont 2 héttel ezelőtt bemásoltam neked, hogy mit kell oda írni... :D
  • kosheen
    na bacca meg a ruca
    több hetes hajtépés után vééééégre el tudtam inditani ezt a kikúrt játékot netbookon. Annyi volt a gebasz hogy kb az összes oldalon amit néztem rosszul volt leirva a kód amivel ablakos módban kell futtatni, kimaradt egy - és ezért nem ment.
    Kezdek is egyet gyorsan, ez lesz az első 12-es játékom.
    Mi a javaslat? Kezdjek a jó öreg Fradival egyet, vagy pedig betanulásképpen valami kőgazdag csapat legyen? eddig csak a 11-el nyomtam pár szezont a Fradival
  • bestGP
    csak igy a semmiből..(persze olvasgatom mindig a sztorikat)
    nyukaszöllel egy elég stabil kontrataktikát alakitottam ki, egy igen jó edzéstervvel, és minden oké is volt..félidőbe 2. voltam!! arsenal veretlenul vezetett..
    és igy a szezon végére (blbol athletic ellen kiestem, idegenbe 1-0 otthon nem birtam golt rugni) és jöttek az ikszek, vereségek.. de nem néztem rá semmire, csak a taktikáva kerestem a hibát... 2 mecs van még hátra, ránéztem az edzésre, és látom h mindenki a PRE SEASON treninget kapja egész évbe.. FAIL :D ehez képest szép aza 6. hely
  • Huni92
    Na gyerekek. Remélhetőleg jövő hét elejétől újra aktív leszek én is :)

Tegnap kezdtem egy utolsó karriert a Padovával, a Pescaraval, a Rangersszel, aztán a vége az lett, hogy a Villarreallal lett a befutó :D
    Frissített adatbázis, másodosztály ugyebár.

Megpróbálok spanyol játékosokkal operálni, és lehetőség szerint kerülni a más nemzetiségűeket.

Ők voltak az érkezők és a távozók a nyáron:

Ez pedig a bajnokság állása 16 kör után:
  • Forza Italia
    thx
  • Casso7
    http://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
  • Forza Italia
    honnan lehet leszedni??
  • Casso7
    mondjuk kicsit röhejes ,hogy a noob.hu azóta sem működik...

elég ütős lett a legújabb facepack update. neymarnak meg megint új frizurája van.

neymar

• firefly22
    Hali!

Készítettem egy magyar módosítást az FM 12-höz azoknak, akik szeretnek az NB1ben játszani, csak kicsit zavarja őket a fapadosság. Szóval frissültek a keretek, a szakmai stábok és rengeteg apró részlettel próbáltam még feldobni a hazai Ligát (valós sportmédiumok, játékosügynökök, díjak stb. - Zombori Sanyi viszont még nincs...:).
    Részletek itt.
    Remélem, ha valaki kipróbálja, tetszeni fog neki, de ha bármi hibát talál, légyszi jelezze.
  • geo91
    FC HONKA ESPOO 2017

jó szokásunkhoz lévén megint tripláztunk és veretlenül nyertük meg a bajnokságot, a 2016/2017-es kiírású bl szezonban a negyedöntőig jutottunk, a 2017/2018-as kiírásban pedig továbbjutottunk a csoportunkból. hogy meddig jutunk az majd a következő szezonban derül ki.

igazolások
    keret 1
    keret 2

bajnoki tabella
    ligakupa
    finn kupa

bl: a cseheket oda-vissza vertük, a mu-tól pedig oda-vissza kikaptunk. az ukránokkal érdekes volt a helyzet, ugyanis itthon ismét ripityára vertük őket, idegenben viszont csúnyán kikaptunk tőlük, köszönhetően annak, hogy a legjobb 11 játékosomból legalább 8 a válogatottnál volt... és ami a "legjobb" hogy a favorizált kapusom mellett a bl-be nevezett egyetlen cserekapusom is, így a játék által arra a meccsre generált portást kellett a kapuba állítanom... a végén kis szerencse is kellett a továbbjutáshoz, de meglett, a sparta praha verte a shaktart.

• BBeno2
    meg azt ahogy teszi be a face pack-et meg a kit pack-et :DD:D:D
  • bakkerman
    elbírom képzelni,ahogy edzés után otthon leül a laptop elé,csipsz,kóla,kezd egy új játékot stb...:DDDD
  • zorrobomber
    én is elkérném ha lehet, kösz :)
  • Huni92
    Irjon pü-t akinek kell, ne offoljunk :)
  • Neoncsoves
    LOL Villas Boas szerette használni kutakodáshoz az FM-et :D hát nem csodálom hogy pl. Hazard a Chelseaben kötött ki :D
  • Forza Italia
    Annyira megtetszett az everton játéka h úgy döntöttem kezdek velük egyet. Beszámolóval jövök később.
  • Forza Italia
    Valaki játszott már az MLS-be??? Ha igen írna pár sort, h ott milyen meg h mennyire élvezetes ott a játék?
  • karajjj
    vigyázz, sg-n tilos ezt, privátban küldjed inkább és abba nem lehet belekötni, viszont kérném én is :D
  • Casso7
    este hazaérek és feldobom a képeket :DD
  • Fyrex
    ja ez engem is érdekelne
  • Neoncsoves
    kapd már be, fényképezd le vagy szkenneld be :D nehogy már bizniszt csinálj a 442-nek:D
  • Casso7
    Srácok! Érdemes megvenni a Four Four Twot. Van egy két oldala cikk az FMről. Hihetetlen ,hogy szinte minden csapatban van 4-5 ember aki játszik vele :DD
    Villas Boas is használta mikor a Chelsea másodedzője volt. És mou is szereti a játékot.

Nem akarok több poént lelőni olvassatok bele :DD
  • geo91
  • Rot
    Akkor egy kis helyzetjelentés Finnországból, úgyis témába vág geo kolléga szuperhonkája miatt.
    ismerősömmel vágtunk bele a kalandba, a két utolsó helyre várt csapatot karoltuk fel, komoly célokkal (enyém lett a vps, övé a rops, de ő a szerver, és a képek készítésekor nem voltam belépve ezért csak az ő csapata lesz kijelölt színű).
    Az első szezon viszonylag gyorsan eltelt, nyáron elég rendesen átrendeztük a csapatunkat már amennyire engedte a pénzügyi helyzetünk.. Lényeg, hogy nem lett túl bő a játékoskeretünk, és ez szép kis gondokat okozott, bár inkább csak kicsivel később. Jött a ligakupa először, kiestünk gyorsan, de legalább gyakoroltattuk a taktikát, majd a rendes kupa, amiből szintén kizúgtunk, és bár azt valamivel jobban bántuk, nem igazán rajtunk múlott. A bajnokság (bár számomra érthetetlenül gyengén kezdődött) aztán végre meghozta sikerünket, az első két helyet foglaltuk be, így megszerezve az egyre növekvő adósságok miatt nélkülözhetetlen uefa szereplést. Az én bajnoki meccseim (az első és az utolsó nem fért be, de csak emiatt nem szórakoztam 2 képpel). Kb ennyit is az első évről.
    Aztán következett a második, ami egy újabb komoly keretátalakítással kezdődött, a gond csak az volt, hogy megint csak szűkebbé sikerült varázsolni. hiba volt, és az sem segített, hogy a fejem fölött el lett adva az előző szezonban meglepetésre legjobban teljesítő játékosom. Az el-szereplés nagyon sokat kivett belőlünk, a sérülések sem kíméltek, időnként szégyelltem, amilyen csapatot küldtem ki, és hát meg is volt a látszatja. alig lett meg az újabb el-hely (mialatt ismerősöm ismét tarolt). A rendkívül izgalmas bajnokijaim. Kissé sok volt az iksz, na.
    De közben akkor legalább abban a bizonyos EL-ben eljutottunk a csoportkörig (a sorsolás nem kicsit kedvezett, el kell ismernem), ahol aztán 1-2 meglepetést okozva alig csúsztam le a továbbjutásról. A szerencse itt sem volt velem, de azért nem sajnáltatnám magam, mert a liverpool elleni hazain pályafutásom minden bizonnyal legszebb győzelmét arattuk. a csoport és a meccsek
    Ja, és közben ismerősöm a bl-csoportkörben igen komoly meglepetésre a 3. helyet elérte (4 pontot szerezve), így ő neki még lehet szurkolni az el-ben jövőre is. Ha továbbjut, talán majd róla is teszek képet, de ez már így is elég fárasztó volt.
  • geo91
    legutóbb ugyebár végre sikerült továbbjutni a bl csoportból, sőt meg is nyertük így csoportmásodikkal játszhattunk a nyolcaddöntőben, mégpedig a shaktarral. idegenbeli 1-0-ás vereséggel kezdtünk ellenük, de itthon rendesen odabasztunk nekik, 7 gólt lőve! a negyedöntőben viszont sajnos oda-vissza kikaptunk a marseille-től, így a legjobb nyolc között estünk ki a bl-ből.

• zavbal
    kár hogy nem a rips-rops párossal. :D hajrá jöhetnek a beszámolók

Nálam per pillanat közutálat van .Pedig én csak betartottam a "kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci" szabályt mivel eladtam a francia válogatott kapusomat a Mu-ba 12,5 millióért.Pótolni azért úgy ahogy tudtam 2,3 millióért plusz van egy francia 22 éves tehetségem aki szerintem jobb lesz bár az hogy minden hónapban valami sérülést összeszed már-már dühitő.
  • Rot
    Ismerősömmel kb 2 hónapja kezdett finn ligás mentésünk kezd beindulni, bár a második szezonban járunk még csak (csöppet lassú így, nyilván), egy-két szebb eredmény már összejött. A vps-rops kettőssel toljuk, pár képet majd holnap teszek.
  • bakkerman
    az tény